|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zajazd Idylla czy Restauracja Elefant
Witam.Planujemy przyjęcie weselne w 2011 r. Zastanawiamy sie nad wyborem restauracji Elefant w Pławnowicach lub nad Zajazdem Idylla w Sierakowicach.Jeśli macie jakieś zdanie na temat tych knajp to proszę o komenatarze!!!pozdro
![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zajazd Idylla czy Restauracja Elefant
Ja jak szukałam miejsca na ślub to dowiedziałam si,ę o tym elefancie ale oni maja rezerwacje na dużo dużo wcześniej przed ślubem co chyba dobrze rokuje jeżeli jest takie zainteresowanie ale sala z tego co wiem ma jakieś kolumny które zasłaniają trochę więc radzę to posprawdzać przed zamówieniem terminu o idylli nic nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam
ja wesele mam w Idylli i myślę,że to był dobry wybór.Dam znać za 2 tygodnie co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ile Płacisz w Idylli za osobe? I jest cos w cene wliczone czy nie?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam kobitki chciałam was przestrzec przed Zajazdem Idylla w Sierakowicach!!!Absolutni e go nie polecam przeczytajcie to zanim zarezerwujecie ten lokal na wasz ślub!Byłam tam ostatnio na weselu moich znajomych wszystko było super a przedewszystkim cena która wszystkich zszokowała 170zł za 2 dni pomyslałam super (ja wychodze za mąż 12.09.2009r i płace 160zł za 1 dzień!) i pierwszy dzień przebiegał bez zarzutów wszytko było swietnie jedzonko obsługa sala piekna.Ale drugi dzień to istny koszmar jedzenie stare tzn z poprzedniego dnia powrzucane byle jak na talerzach ochyda!Ale ok jakoś to przezyliśmy był super zespół więc na jedzeni staraliśmy sie nie zwracac uwagi .Dramat bo tylko tak można to określić rozegrał się o 20.00.Drugi dzień miał być do 20.00 i przed ta godzina rodzice młodych widząc jak goście dobrze się bawią poszli do kierowniczki aby dopłacić za kolejne godziny a tam kierowniczka powiedziała że absolutnie odwołała sie do umowy że było do 20.Rodzice nalegali ze zapłaca ile trzeba ale ona stanowcze nie .Podeszła do orkiestry ktora akurat miała przerwe wzieła mikrofon i powiedziała "...minęła godzina 20 bardzo prosze o opuszczenie mojego lokalu...prosze sie pospieszyc bo to nie jedyny mój lokal...".Wszyscy oniemieli ale siedzieli jeszcze przy stolikach na co kierowniczka podeszła do stolika gdzie siedzieli goscie i zaczęła wyrywać ludzia spod łokci obrus to była masakra.Ciocia chrzesna pani młodej zaprotestowała że jak tak można na co kierowniczna tak ja zbluzgała że się biedna popłakała.Wypraszała a raczej wyganiała wszystkich na dwór.Orkiestra miała 30min na spakoanie sprzetu a gdy ostatnia osoba opuściła lokal zagasili światło na zewnątrz całe oswietlenie takze bylo zupełnie ciemno ludzie musieli oswietlać ten parking lampami z samochoduw .,Masakra pani młoda zaqpłakana jak i cała żeńska część dodam tez ze na dworze było zimno a trzeba było jeszcze długo czekać na auta rozworzące gości-przemarzłam tak że na drugi dzień dopadła mnie ostra grypa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ulala to bardzo nie fajnie. Mysle,ze ten post da wiele do myslenia niektorym osobom....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No ja już i tak wcześniej wybrałam Elefanta w Pławnowicach bo po rozmowie z właścicielem wiem, że idzie się z nim dogadać i jest bardzo sympatyczny. Polecił nam również cukiernie oraz hurtownie z napojami. A co do tej Idylli to musze przyznać, że po rozmowie z właścicielką wraz z narzeczonym odnieśliśmy uczucie " jak chcecie to bierzcie a jak nie to spadajcie". Rozmowa trwała chyba 3 min z której i tak nic sie nie dowiedzieliśmy. Przy zapytaniu jakie są sałatki to odpowiedziała "no sałatki" a, te menu to praktycznie nic nie zawierało. Natomiast w Elefancie właściciel poświęcił nam godzine na rozmowie mimo, wytłumaczył nam wszystko co jak będzie wyglądać i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z naszego wyboru
![]()
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
sweet cherry apisz cos wiecej o Idylli plizz.ja mam tam wesele za rok i sama juznie wiem co otym zajezdzie myslec... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Jako uczestnik wesela , które odbyło się w zajeździe Idylla w styczniu mogę tylko chwalić ten obiekt jedzenie dobre, obsługa spoko, sama zamówiłam tam wesele z narzeczonym na 2011r czerwiec.Przyjecie weselna miała tam również moja kuzynka dwa lata temu i tez było super. Nie wiem kto i po co opowiada takie bzdury ,które sa na dodatek kopiowane w różnych miejscach nawet bez wysiłku ,żeby coś zmienić . Myślę , ze mój wybór jest dobry a póki co bedę sprawdzać jak się bawią na weselach w tym roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.