|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Yq77pTi03qQ&feature=fvst a brzuszek już masz spory ost jakby szybciej rośnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Domi a ost mówiłaś że to twój przebój http://www.youtube.com/watch?v=91PNP...eature=related |
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondi nonon a Ty sobie chyba to pod nosem czesto nucisz http://www.youtube.com/watch?v=myTktAvNM1w Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-02 o 18:51 |
|
|
|
|
#2643 |
|
BAN stały
|
obczajcie to http://www.youtube.com/watch?v=85ykqtMflv8
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Ja właśnie słucham energy retro mix, stare dobre przeboje http://waves93.wrzuta.pl/audio/0nY6E...ix_vol.02_2007 mam to na mp3 w domciu ![]() jak prawko robiłam to non stop to leciało
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-02 o 19:00 |
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
jeny co to za debile wymyslaja takie teledyski i piosenki
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Domi nie slyszalas o Gracjanie Roztockim?
![]() Domi Ty uczysz sie gotować tutaj coś dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=7Di26NNZnCU |
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie slyszalam ![]() ale Blondi z nieba mi spadlas, bo tz chce zebym zrobila pizze wiec bede sie uczyla z Grackiem
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, padłam z tych teledysków, szczególnie pioseka o internecie
![]() Domi, fajny brzuszek, a poza tym jak oglądam te Wasze dzieciaczki to mi się instynkt załącza ![]() Zuzia, ja bym chyba zapytała M wprost dlaczego się tak zachowuje, ale może być też tak jak Ala napisała, że tak to tylko wygląda, ja też mam wyciszony sygnał w tel często bo jak jestem wieczorem z TŻtem to nie chcę żeby nam kto.ś przeszkadzał. A tak poza tym to kto to jest G, bo ja nie w temacie A ja dzisiaj @ dostałam i pół dnia przespałam, jutro mam wolny dzieńto więcej z Wami popiszę Dobrej nocki
|
#2649 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
OJOJO moze jednak bedzie dobrze.... Cytat:
Cytat:
hejka U mnie dzis to w domku bylam pozniej bylam na rowerku ale sie spocilam bo duszno jak fix bylo.... a teraz siedze na kompie i i bajeruje na gg facetow... eheheALe mnie wkurzaja te nowe emoniki....wrrr szczegolnie ten z zygaajca buzka...niesmaczny A to moj ulubiony teeldysk...... http://www.youtube.com/watch?v=5wRkoGKQ8qQ&feature=fvst |
|||
|
|
|
#2650 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko z jego strony to już nie jest przyjaźń, wczoraj i dziś sie o tym dowiedziałam... wreszcie jest ze mną szczery.. właśnie nap smsa... |
|
|
|
|
#2651 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2652 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2653 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2654 |
|
BAN stały
|
Nic. Jestem z M. i reszta mnie nie interesuje. A że on dopiero się obejrzał to cóż jego sprawa.
Kontakt może jakiś będzie ale nic poza koleżeństwo. ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Idę szykować się do pracy... śniadania nie jadłam bo nie mam apetytu... wystarczy na link w podpisie kliknąć i będzie wiadomo dlaczego... jak ja chcę być już po! |
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia jeszcze 4 dni i bedziesz najszczesliwa na swiecie
Motylicaja z jakiego to filmu ten teledysk i piosenka? mnie sie te nowe emotikonki baaardzo podobaja
|
|
|
|
#2656 |
|
BAN stały
|
a we wtorek konsultacja w związku z unieważnieniem
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-03 o 11:07 |
|
|
|
#2657 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka,
Ja już jestem w domku, znów sobie przełożyłam na wcześniejszą godziną jeden zabieg ![]() Tak mnie strasznie bolą wszystkie mięśnie, że nie miałam dziś siły wejść na 3 piętro, nawet nie wiedziałam, że od takich ćwiczeń mogą boleć mięśnie.....gardła Ogólnie mam takie słabe mięśnie, że niektórych ćwiczeń nie jestem w stanie wykonać, ale mam nadzieje, że do końca miesiąca każde niemożliwe stanie się możliwe![]() Domi jaką masz śliczną piłeczkę ( czyt. brzusio ), normalnie nie mogłam wzroku oderwać, jak ja już bym chciała..... ![]() Zuzia teraz G. się przypomniało o Tobie, bardzo wcześnie...teraz to niech spada na drzewo, bo masz M. i mam nadzieje, że on Cię nie oszukuje. Zanka czekam na relacje co wyszło z tym mieszkaniem.
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelko dziekuje
![]() A moze tak miesnie Cie bola, bo w ogole dawno nie cwiczylas?dawno mialysmy wf w szkole i kondycjaj uz nie ta ![]() Zuzia wiesz co mi tak nam ysl jeszcze przyszlo odnosnie tych telefonow M.?ze moze mama do niego czesto dzowni albo pisze, bo w koncu to, chyba, jej jedyny syn a on sie tego wstydzi.... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-03 o 11:53 |
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, ja mam taką ciotkę która wszystko lubi wiedzieć i dzwoni do mnie średnio 1 lub 2 dziennie i też często nie odbieram jak mi się nie chce z nią gadać, może M ma podobnie z mamą
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam z jedna ciotka nie tak dawno. Nigdy do nas do domu nei dzownila a ostatnio wziela numer od babci na komorke moj i zaczela do mnie dzwonic. Na poczatku kilka razy odebralam, ale ona zaczela coraz czesciej az dochodzilo po kilka razy dziennie, a jan ie odbieralam. Juz mnie to tak wkurzalo, ze napisalam jej smsa ze nie mam ochoty gadac i przestala dzwonic:/
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
rezygnujemy z tego mieszkania, nawet jakby jakimś cudem dogadać się na 300 to oni nie chcą remontów a my przecież dokładać nie będziemy do interesu
tam jedynie porządne są okna bo PCV a tak to nic tam nie ma, rozsyp totalny ehh nie warto się w to pakować szukamy dalej na a podatku jest 8,5 % czyli od 300 płaciłaby niecałe 30 zł a naściemniała że prawie 300 jej wezmą, a my mamy znajomą w US i nam wszystko wytłumaczyła ta właścicielka myślała że jeleni złapała i jesteśmy tacy głupi że nie sprawdzimy tego podatku
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka mowilam ze chce sie babora dorobic
![]() to nic trzymam kciuki i najlepiej poszukajcie czegos, gdzie nie bedziecie musili robic remontów. Za pare lat czeka Was remont na mieszkaniu dziadka |
|
|
|
#2665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jestem tego pewna, że mięśnie właśnie mnie bolą bo dawno, a nawet bardzo dawno nie ćwiczyłam, ostatnio jakieś 5 lat temu ![]() Co do telefonów to Zuzi M. faktycznie może się wstydzi, że mama ciągle do niego dzwoni, tylko zastanawia mnie jedno, dlaczego on nie odbiera jak Zuzia do niego dzwoni Normalnie bawimy się w detektywów
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze znajdziemy, gdzie twki problem i wszytsko sie wyjasni z M.
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieję, że coś znajdziemy, wydrukowałam kilka ogloszeń, kolega w centrum nam porozwieszał
popytaliśmy znajomych, tata ma w pracy zapytać, mama sąsiadki takiej co jej wszędzie pełno więc może ona coś pochyta no i czekamy
|
#2668 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zanka szkoda z tym mieszkaniem... Mam nadzieje ze szybciutko znajdziecie cos innego Zuzia co ten G. dopiero teraz zrozumial ze mu na tobie zalezy? Faceci sa dziwni .Powiedz mi na jakiej podstawie chcecie uniewaznic koscielny? Wiem ze to nie taka prosta sprawa... Domi brzuszek rzeczywiscie ladniutki
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Syla fajnie, ze poprawilysmy Ci humorek
A mnie odwiedzila znajoma kolezanka....byla zaledwie chwile, ale przekonalam sie, ze chyba gosci nie lubie ![]() Jak przyszla od razu poszla myc nogi do lazienki przy tym mowiac, ze musi to zrobic bo mi zasmierdzi caly dom. Powycierala je w recznik moj zostawila jakis zuzyty plaster na umywalce, a potem chodzila bo moim dywaniku takim bialym, mieciutkim, na ktorym z Tz sobie czesto lezymy![]() ogólnie jestem zła i dopiero skonczylam sprzatac __________________ a i jeszcze poszlam do sklepu, stałam przy kasie a babka jedna rozwalila piwo tuz kolo mojej nogi i mnei skaleczyla:/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

szczegolnie ten z zygaajca buzka...niesmaczny

Normalnie bawimy się w detektywów 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zostawila jakis zuzyty plaster na umywalce, a potem chodzila bo moim dywaniku takim bialym, mieciutkim, na ktorym z Tz sobie czesto lezymy