|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
Chciałabym mieć taką prawdziwą przyjaciółke z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim, może jak pójdę do pracy kogoś takiego spotkam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2582 |
|
Wtajemniczenie
|
xxxMikixxx ja Cie rozumiem, mialam kiedys paczke znajomych, od kurdupla do pewnego momentu. Kazdy sie zmienil,inne rzeczy zaczely byc wazne a jeszcze,ze ja jako pierwsza mialam dziecko to sie wszyscy odsuneli. Bo wiadomo,ze ja nie bede imprezowac jak kiedys.
|
#2583 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam ją w zeszłym roku w Ikei. Na allegro można kupić nasiona różnych rodzai rosiczek i sobie samemu wysiać swoją roślinkę.
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2586 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
u mnie w domu. Bardzo sie wszyscy lubilismy i staralam sie stworzyc im taka atmosfere, zeby czuli sie lepiej niz u siebie w domu i byli tacy co to doceniali, byly to bardzo zaufane osoby, no niestety wyjechalam z Wawy i kontakty sie urwaly, szkoda. Oczywiscie mowie tu o okresie kiedy zaszlam w ciaze i jeszcze po urodzeniu dziecka. A teraz jestem sama, nie mam tutaj normalnie nikogo z kim moglabym wyjsc.
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro tematy wlosowe i zwierzakowe musze omijac, to nie bardzo wiem o czym mam gadac, bo z kolezankami nie bede rozmawiala ani żaliła sie/chwalila TZ
|
|
#2588 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Weegirl czesto jest tez tak, ze otworzysz dla kogos sercem, otoczysz troska a komus to zwisa. Moje kolezanki nieraz wyplakiwaly mi sie na ramieniu, biegly do mnie sie wyzalic, zwierzyc ale tylko po to bylam im potrzebna a jak juz bylo im lepiej nawet mi czesc nie mowily . Takze z czasem czlowiek zamyka sie na innych ludzi.
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kolezance ktora ma piekne dlugie wlosy do tali nie oszczedzam na komplementach. Bo jej sie naleza jak najbardziej.
Jestem wykończona po wf. Miki pięknyyy Av
|
|
#2590 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Dzisiaj bylam w hinduskim saloniku pieknosci , stalam jak debil i gapilam sie co robia paniom bo nigdy takich rzeczy na oczy nie widzialam. Bazuja tam glownie na kremach i maskach perlowych, diamentowych, ajurvedyjskich, depilacje i regulacje brwi bezbolesnie, a piekne te gebuski mialy te panie po zabiegach, to nawet ja mlodsza wiekiem nie mam takiej cery, poprostu jak dziecieca buzia. Pewnie wygladalam jak dzikus taka wgapiona jak na chama .Jestem pod wrazeniem ogromnym wrazeniem. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
, ja na pol litra butelki z oliwa dalam cztery glowki czosnku. Proporcje wyszly pol na pol. A waniaje do dzis butelka.
|
||
|
|
|
#2591 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak sie dodaje zdjecia w profilu?
|
|
|
|
#2592 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda, że dla mnie priorytetem teraz jest dom, Tż i rodzina, ale nic nie zastąpi czasu spędzonego z innymi dziewczynami i pozytywnej babskiej energii Ostatnio się zawiodłam na osobie, która była moją najlepszą przyjaciółką, zaczęło się psuć, gdy się związałam z obecnym Tż, powiedzmy, że była wobec niego wyniosła i niesympatyczna. Ale nigdy nie uznała swojej winy. Po prostu Tż nie pasował do jej świata i do dzisiaj ma o nim kiepskie zdanie, które zresztą nie pokrywa się z prawdą. Myślałam, że mimo to jakoś się dogadamy, ale nie wyszło- jak się ostatnio spotkałyśmy powiedziała coś, co bardzo mnie zdenerwowało i zrozumiałam, że ona się uważa za lepszą ode mnie, a to jednak przyjaźń wyklucza. Powiem Wam, że nie chcę już nawet z nią o tym rozmawiać, bo już mi na tej pseudoprzyjaźni nie zależy. Jest mi przykro, że osoba, która mnie zna od tak dawna, nie potrafi się w stosunku do mnie zachować taktownie i nie chce nawet ze mną naprawdę porozmawiać, a jedynie skupia się na swojej roli w konwersacji. Przepraszam, że się tak żalę, ale mnie dzisiaj jakoś naszło
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2596 |
|
BAN stały
|
poprostu napisz nazwe albumu tj wypelnij te puste pola i wyslij, a nastepnie na dole kliknij w opcje zaladuj zdjecia.
|
|
|
|
#2597 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2598 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy nie usłyszałam że wyglądam poważnie i dojrzale zazwyczaj słyszę że na swój wiek nie wyglądam pewnie przez to że jestem niska i szczupła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2599 |
|
Zadomowienie
|
tak ona jest owadożerna, jak miałam larwy moli to tak ją karmiłam, że aż zakwitła na biało
![]() Ja mam dużo znajomych, lubię się bawić i balować. Ale przyjaciółki od serca mam dwie. Miałam też dwóch bardzo dobrych kumpli, jeden się ożenił i urwał się kontakt bo ma żonę baaardzo zazdrosną, a drugiego pogrzeb jest w sobotę.
|
#2600 | |
|
BAN stały
|
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
weegirl sa jeszcze tacy co potrafia sluchac i zrozumiec .
|
|
|
|
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miki, jesteś naprawdę prześliczna! Cytat:
![]() Dziewczyny, jaką mam genialną babkę od filozofii! Pierwsze wrażenie: gigantyczna Barbie Platynowe włosy, mocny makijaż, ale figura wprost bajeczna, idealna wręcz. Okazało się, że skończyła 8 kierunków A teraz pracuje w szkole, na uniwersytecie, jako psycholog i policjantka i jeszcze robi doktorat z psychologii. Niesamowita kobieta, do tego sympatyczna |
||
|
|
|
#2602 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
?
|
||
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Głupia blondynka
No szczególnie tak się mówi o tych mocno umalowanych, z tipsami itp. Ale obalam ten mit
|
|
|
|
#2604 |
|
BAN stały
|
Ja jak nosilam dlugie czarne wlosy, zelowe tipsy i krotkie rozowe mini to tez nikt nie traktowal mnie na powaznie, na pewno w dzisiejszych czasach nazwaliby mnie Jola Rutowicz. Kazdy kto mial do czynienia ze mna dluzej niz 5 minut oznajmial ale ty wcale glupia i pusta lala nie jestes na jaka wygladasz i jak o tobie mowia. jyyyli niewazne czy blondynka czy brunetka, szatynka czy ruda, kazda ma swoje jakis stereotyp i przyszywana latke. Sa kobiety madre i piekne, piekne i wyksztalcone.
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
jyyli
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś niesamowicie fotogeniczne, rób sobie zdjęcia jak najczęściejCytat:
Ale i tak najbardziej wkurza mnie stereotyp, który najbardziej mnie krzywdzi Czyli taki, że skoro w jakimś szczątkowym stopniu znam się na medycynie, to jestem hipochondryczką i za dużo Housa się naoglądałam Nawet dzisiaj zostałam tak nazwana, jak koledze wytłumaczyłam, czym grozi niezałożenie aparatu przy niektórych wadach zgryzu.Ale się nie przejmuję, też mnie uważają za pustą lalę, bo noszę minówy i obcasy, a do tego wyrazisty makijaż (tylko że mi pasuje bo jestem typową zimą). Ale się nie przejmuję, bo za taką mają mnie osoby, którymi nie wart się przejmuję
|
||
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy przy (niewielkim już) łupieżu można stosować wodę brzozową na skalp? Bo ona na przecież alkohol.
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ide robic obiadek
Nie piszcie za duzo... Moj M mowi,ze mnie ciezko od kompa odciagnac od kiedy siedze na wizazu Biedaczek
|
#2610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można pomyśleć, że straszna ze mnie maruda ![]() Cytat:
Ludzie czasami wysyłają duuużo złej energii Co do nauczycielki- wow, podziwiam osoby, które robią sporo różnych rzeczy i to wszystko ogarniają Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

Ale, co do komplementów, to mnie to zastanawia, czy Wy w realu też jesteście takie miłe? Bo ja ostatnio zauważyłam, że moje koleżanki- rówieśniczki jedyne miłę rzeczy potrafią mówić na swój temat i w ogóle nagle się zaczęło pokazywanie, jakie to nie są inteligentne i wspaniałe. Mnie została jedna zaufana duszyczka. Czasami jest mi trochę smutno, że niby czas jest, jest gdzie wyjść, a nie ma z kim
Nie wiem, jak jest u Was, ale moje znajome się odzywają tylko, jak mają jakąś sprawę, ale na wyjście do klubu, na kawę, na zwykły spacer to już nie. Czasami aż mam wrażenie, że ja się narzucam, nawet, jak dzwonię raz na pół roku
Tylko lepiej.
Chciałabym mieć taką prawdziwą przyjaciółke z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim, może jak pójdę do pracy kogoś takiego spotkam 

Chyba w końcu pójdę na pole i mu zacznę wykopywać dżdżownice

A teraz pracuje w szkole, na uniwersytecie, jako psycholog i policjantka i jeszcze robi doktorat z psychologii. Niesamowita kobieta, do tego sympatyczna