|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Ostatnio już chciałam sobie w Ikei pudła kupić ale na szczęście mnie olśniło że mam pozbywać się gratów a nie tworzyć miejsca do schowania ich. ![]() To zależy jak długo będziesz poza Warszawą. Zawsze możesz kupić mini peeling Joanny (jeżeli to ma być do ciała) albo coś w saszetce do twarzy. ![]() Cytat:
A z TŻ-tem bym się nie kontaktowała na razie. Przemyśl sobie czy chcesz się wiązać (o ile łaskawie zechce
|
|
#3662 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Waniliowe jest treściwe, truskawkowe też, a ta kawa jak zwykły balsam. Następnym razem kupię wanilię. Cytat:
Ja obecnie robię sobie peeling kawowy i skóra jest taka miękka i gładka, jak po żadnym innym, sklepowym peelingu. Ale nie każdy lubi się tak babrać. Cytat:
Zasnęłam dziś ok. 24.00 a spać nie mogłam już od 4.00. Nie wiem co się ze mną dzieje. O 5.00 wyszłam z łóżka, zrobiłam sobie kawę i śniadanie i spędziłam czas na nicnierobieniu. Teraz wróciłam z praktyk i zrobię sobie zieloną herbatę, bo ostatnio uzależniłam się od kofeiny, a nie mogę tyle kawy pić. Postanowiłam, że ogarnę dziś swój dziennik praktyk, muszę zrobić to teraz, żeby w przyszłym tygodniu mieć jak najwięcej czasu na przedwyjazdowe przygotowania. Jak mi się nie będzie chciało tego dziś zrobić, to możecie na mnie nakrzyczeć.
|
|||
|
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale potem możesz mieć problem w zużywaniu dwóch ![]() Cytat:
trzymam kciuki za pracę i pomyślne rozwiązanie z przyszłą współlokatorką ![]() od rana przeglądam pierwszą część wątku ze zbiorami pielęgnacyjnymi (2007r.), ale Wy kiedyś miałyście minimalistyczne zbiorki (w porównaniu do teraz) najbardziej chyba zaskoczył mnie zbiór Iceidę sobie zrobić maseczkę z zielonej glinki Argiletzu, na skroniach wyskoczyły mi dwie ogromne gule nie mogłam spać na lewym boku, bo bolało od ucisku :/
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
loverynko, ja też trzymam kciuki żeby ci się wszystko udało co zaplanowałaś i żebyś miała cudowna współlokatorkę.
fuksja, to możemy się wspierać ja też muszę ogarnąć i zrobić na gotowo dziennik praktyk, arkusze no i zacząć się przygotowywać, bo we wtorek mam prowadzić pierwszą lekcję jak na razie jestem pozytywnie nastawiona i dzisiaj pani dyrektor mnie pochwaliła, że widzi dobry materiał na nauczyciela no a jeden uczeń powiedział, że mam fajne buty a miałam takie ciemno srebrne sportowe baleriny z Pumy No a teraz jem sobie śniadanko i będę ogladać 2 nowe odcinki Teraz albo nigdy z nowego sezonu ![]() Coś Hosenka się nie odzywa ostatnio
|
#3665 |
|
po prostu Em :)
|
loverynko, a co jeśli on wywinie ten sam numer, tylko że będziecie już po ślubie i z dwójką dzieci, a on z dnia na dzień wyprowadzi się z domu, bo jednak chce czegoś innego?
Bardzo Ci współczuję. Z każdą taką historią tracę wiarę w miłość. Ah, chciałabym być taką idealistką jak kiedyś..---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- luskap, ja już te dwa nowe odcinki mam oglądnięte.
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że np odejdzie jak loverynka będzie w ciąży albo jak będą mieli małe dziecko. Nie ma sensu wierzyć w ideały i bajkową miłość. Związek to ciężka praca a nie "i żyli długo i szczęśliwie". Dobrze jak ludzie mają podobne priorytety i podobnych rzeczy oczekują od życia.
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak myślę
![]() Cytat:
![]() Ja mam taką opinię, ze jeśli jest miłość, to z wszystkim się poradzi. Jeśli faktycznie coś mu nie pasowało w związku - chciałby np. wiecej wyjeżdżać, rozmaicie spędzać wolny czas, to powinien usiąść z Tobą, porozmawiać i WSPÓLNIE wprowadzać zmiany w związku. A on - wolił podkulić ogon i uciec, bo on "chce czegoś innego" - zero woli i ochoty na zmiany i odrobiny pracy nad związkiem [skąd ja to znam ].Pomyśl, czy gdyby się "rozmyślił", że jednak chce być z Tobą, to czy bez obaw wzięłabyś z nim ślub w grudniu? Potrafiłabym mu zaufać i nie obawiać się że za kilka miesięcy, lat zrobi to samo? To są trudne dylematy, ja wiem - ja np. teraz wiem, że nie chciałabym być już z Exem i dlatego modlę się, aby nie przyszła mu do głowy ochota powrotu, bo wtedy nie wiem czy tak twardo trzymałabym się moich przemysleń i wniosków. Kochałam go, byłam szczęśliwa, ale na dłuższą metę też wolałabym "coś innego" - tylko widzisz, ja chciałam go nakierować na pewne zmiany, chciałam zmienić kilka rzeczy w naszym związku które mi przeszkadzały, chciałam to jednak robić krok po kroku, delikatnie, sadząc, że "mamy czas" na to, ale niestety .... ![]() Czasem się odzywam ![]() Czytam na bieżąco, ale jakoś nie mam weny na pisanie ![]() Wybieram się dziś do fryzjera ![]() W tym tygodniu czeka mnie spotkanie z Exem, ale nie chcę, żeby wszystkie moje ułozone myśli i obecna postawa się sypneły, więc jak napisze kiedy chce mi oddać płyty odpowiem mu, że w tym tygodniu nie mam czasu - że w następnym, lub za 2 ![]() W weekend zaczyna mi się szkoła Z jednej strony fajnie, ale z drugiej ... znowu wstawanie na 8 i siedzenie do 17 Tyle dobrze, że zajęcia będą w innej szkole niż w tamtym semestrze - o wiele dalej (miałam 5 min na nogach,a teraz będzie to ok 25-30 ) ale nie będzie mi się kojarzyć z Exem, który po nocy spedzonej u niego odwoził mnie na zajęcia (rzadko kiedy na 8 I wiecie ... zarejestrowałam się na ilove ), kolegę z klasy z podstawówki, kolegę z którym byłam kiedyś na koloni. Wkurzyłam się na jednego kolegę, w sumie sąsiada (przyjaźnilismy się kiedyś, ale on zaczął do mnei czuć coś więcej, a ja nie i przyjaźn się sypneła ) - jest w stałym związku, myśli o oświadczynach, a ma konto na ilove, napisal ze szuka kobiety (zaznaczone ma że jest w stałym związku) - no co za facet
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() gdzie oglądacie? Bo mi zginął ten adres gdzi ewcześniej ściągałam ![]() Znikam pozałatwiać parę spraw a potem do nauki ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- a, i jeszcze zużyłam płyn do higieny intymnej wieczorem -fuksjo doganiam Cię w zużywaniu
|
|
#3669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co robisz z włosami?Co do exa masz rację i niech nie myśli, że będziesz na każde jego zawołanie! Cytat:
A serial oglądam z p2mforum.info
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Lucynko:na moich włosach odpadają wszelkie "fryzury" i "modne cięcia" - mam gęste, grube włosy, kręcą mi się, a układanie ich codziennie nie wchodzi w rachubę
|
#3671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
i to nawet nie na coś tylko na parę konkretnych rzeczy. Ale dzielnie odkładam większe zakupy na koniec miesiąca bo teraz mam finansowego doła...Cytat:
Ja bym kupiła, pod warunkiem że zużyjesz go do końca pobytu w domu. A to peeling do ciała?Ja w ideały przestałam wierzyć już dawno temu. Mając 18-20 lat miałam zupełnie inne pojęcie na ogólnie pojęty temat miłości i związków. Ale doświadczenia wzbogacają nas w cenną wiedzę i patrzymy na sprawy inaczej.
|
|
#3672 | |
|
|
Cytat:
![]() rzyrafko, ja ściągam z www.peb.pl
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3674 | |||
|
|
Cytat:
A czego będziesz uczyć? Mnie wczoraj jedna dziewczynka powiedziała: "Ale pani jest faaajna. ", takie dzieci są urocze. Dziś miałam zajęcia w gimnazjum, myślałam, że będzie o wieeeele gorzej. Wybrałam się tam jak na wojnę, a dzieciaki takie pokojowe. O 18.00 zabieram się za papierkową robotę, obiecuję. Cytat:
Cytat:
Ja jeszcze mam parę końcówek (żel do mycia twarzy, krem z masłem kakaowym i coś tam jeszcze, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć). Właśnie wpadło mi 150zł na konto z aukcji. ![]() Wczoraj wieczorem TŻ wspominał, że już zaplanował nasz urlop, ale nie chciał mi zdradzić szczegółów. Uwielbiam niespodzianki. Właśnie, tak btw. możecie mi polecić jakiś fajny szampon 2w1 (z odżywką)? Najlepiej żeby był tani. Potrzebuję go tylko na wyjazd, bo nie będę brała osobno szamponu i odżywki.
|
|||
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() loverynko ja też mam nadzieję, że ułoży Ci się z pracą i mieszkaniem, trzymam kciuki Zobaczysz, że kiedyś zdasz sobie sprawę z tego, że miałaś szczęście, że nie związałaś się na stałe z takim palantem, który nie wie czego chce ![]() Dziewczyny o co biega z tym śledziem na naszej-klasie? To coś a`la Twitter? ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-09-09 o 14:42 |
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ma dosyć wymagającą skórę głowy bo po większości szamponów drogeryjnych ma łupież.
|
|
#3677 | ||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
ja właśnie dziś kupiłam pudełko na kolorówkę ![]() Cytat:
trzech ![]() Cytat:
Cytat:
i najgorsze jest to, że mam ochotę na taki konkretny, wyczytałam, że fantastycznie ściera![]() Nagrzeszyłam strasznie. Przyszło moje zamówienie z DOZu. Trzy maseczki z Herbapolu Pruszków (mają świetne recenzje w KWC, a ja ostatnio wykończyłam kilka masek), olej ze słodkich migdałów, szampon Fitomed i lotion Seboradin do wcierania w skórę głowy. Bijcie!
|
|
|
#3678 |
|
|
fuksja, na all masz ten sam nick?
Ja też wreszcie się wzięłam za wystawiania aukcji, wczoraj zrobiłam większość, jeszcze dziś parę.
|
|
#3679 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Zastanawiam się nad tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-migdalem.html ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Korzystam z TŻetowego konta póki co. |
|||
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaki?
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobacz sobie czy z tych mini Joanny nie ma z odżywką bo nie pamiętam.
|
|
#3683 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3684 |
|
|
Bielenda, Algi do mycia ciała. Nigdy bym nawet nie przypuszczała (z powodu nazwy), że to peeling
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zny-masaz.html Takie jak w załączniku Mam identyczne, tylko duuuże na perfumy!
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-09-09 o 15:02 |
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
A miniaturki Rossmannowe sprawdzałaś, wiem że Dove ma mini wersje ale nie pamiętam jakie
![]() Mam ostatni żel Oriflame do kolekcji ![]() I kupiłam lakier do włosów WellaForte- oby był lepszy niż bambus Garnierowski
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam jeszcze szamponu z Naturii, jak skończę Apteczkę Babuni i Barwę to może wypróbuję.
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
nosku Twój podpis....
Sama to tak wymyśliłaś te słowa? Bo to z reklamy Heyah prawda?
|
#3688 |
|
|
jesteś zadowolona z szamponu Joanny z Apteczni Babuni? Jaką masz wersję?
|
|
#3689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne pudło. Ile płaciłaś? Może dziś też uda mi się cyknąć fotkę mojego nowego domku dla kolorówki. Cytat:
Za tę samą kwotę można mieć pełnowymiarowy produkt.---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
Byłam zachwycona efektami przez 2 butelki, nakupiłam na zapas w korzystnej promocji (chyba 5 szt) a potem szampon przestał tak fajnie działać.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

Dlaczego u mnie nic nie chce się skończyć?!
Nie wzięłam ze sobą peelingu z Warszawy, no i nie mam teraz żadnego. Myślicie że to wystarczający powód żeby kupić?
Ostatnio już chciałam sobie w Ikei pudła kupić ale na szczęście mnie olśniło że mam pozbywać się gratów a nie tworzyć miejsca do schowania ich. 

a poszłam spać po 1
O 5.00 wyszłam z łóżka, zrobiłam sobie kawę i śniadanie i spędziłam czas na nicnierobieniu. Teraz wróciłam z praktyk i zrobię sobie zieloną herbatę, bo ostatnio uzależniłam się od kofeiny, a nie mogę tyle kawy pić.
nie mogłam spać na lewym boku, bo bolało od ucisku :/

Ah, chciałabym być taką idealistką jak kiedyś..

].

Sama to tak wymyśliłaś te słowa? Bo to z reklamy Heyah prawda?