|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
|
#992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aha przynajmniej sprawa się wyjasniła![]() ale nie jestem zapisana do zadnego funduszu emerytalnego, bo jeszcze nigdy nie pracowałam tylko tak dorywczo jako hostessa, to chyba nic nie szkodzi co? czy musiałabym się teraz zapisać?? jakos to przeboleje a umowę dostałam od koniec sierpnia a byłam święcie przekonana że to jest na zlecenie
|
|
|
|
|
#993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Póki co to 30 szt. Później policzymy, czy zamówić więcej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Jazz, z tego co czytałam piwo nie jest dobre na włosy Fakt faktem, było to napisane w jednej z czytanek w New English File |
||
|
|
|
#994 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi też niestety Cytat:
Onaella mam nadzieję że wszystko się pozytywnie zakończy |
|||
|
|
|
#995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek 6B ma we wtorek karną kartkówkę za dzisiejsze zachowanie sasasasa posypią się pały ![]() ![]() ![]() Aha Aniołku i pamiętam jak pytałaś o podręczniki a ja nie odpisałam.. No to ja mam do gimnazjum "New Adventures" a do podstawówski "Winners" No moja mama właśnie w tej sposób sobie wybieliła żółtego martwego zęba... No ale kosztowało ją to około półtora tysiąca więc niemało... |
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#997 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc Kasiu, dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
#998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja o tym piwie przeczytałam w jakiejś kolorowej gazetce typu Przyjaciółka albo coś takiego i to dawno, więc też źródło niepewne. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-09-10 o 22:41 |
|
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() New Adventures dość popularne wśród gimnazjów. Co do podstawówki, to nie znam tych Winners. My teraz pracujemy na Super Kids, ale jakoś póki co te podręczniki mi nie podchodzą
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Adwokat diabła
|
Gosica, osz Ty belferko z diabłem za skórą.. Co biedne dzieci zrobiły że je tak każesz
zaraz idę lulu ![]() ps. w podstawówce miałam książki Open Doors, gimnazjum Enterpise, TE - Enterpise na uczelni mam teraz - New English File.. jeszcze miałam za dzieciaka jakieś książki tylko nie pamiętam jak się nazywały (ciotka uczyła mnie angola od 6r.ż )tz miał - Lifelines.. teraz ma na kursach face2face..
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-09-10 o 22:49 |
|
|
|
#1001 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
One Oxfordzkie są... Fajne mają zadanka i w ogóle Teachersy do nich też fajne, można urozmaicic lekcje jak sie chce Cytat:
Bachorzaki niedobre Nie dały mi spokojnie lekcji poprowadzic tylko musialam rozsadzac i upominac Nastepnym razem sie uspokoja ![]() Dobranoc ![]()
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-09-10 o 22:53 |
||
|
|
|
#1002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muzzy, to taki zielony wielki stworek, co lubiał jeść zegarki (i parkometry).
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
ja się uczyłam z takiego czerwonego słownika Walta Disneya, mam go jeszcze w domu.. świetny jest
|
|
|
#1004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napadli nas dzis pod kosciolem z nowym stosem ulotek i nowym numerem tego magazynu, ktory dawali na targach widze, ze jakies nowe firmy sie pojawily - cukiernie, makijazystki, zaproszenia itp. trzeba to bedzie obczaic ![]() Cytat:
). dobrze, ze nie jestem chrzestna zadnego z nich jeszcze do tego kompletu, ktory wymienilam wczesniej, jedni znajomi tez biora slub (ci od zareczyn w wc ), ale oni chyba beda skromne wesele robic (czy tez obiad dla rodziny)ja sobie wlasnie dzisiaj kupilam kozackie rekawiczki skorkowe TZ mi wypatrzyl sa czarne,z milutkiej wygodnej skorki i sa takie dluzsze tak ze siegaja gdzies tak 10cm od lokcia super sa beda idealnie pasowaly do mojego czarnego plaszczyka, czarnych kozakow/sliwkowych szpilek i nowej skorzanej torebki w kolorze sliwki musze sobie jeszcze na jakis sliwkowy szal zapolowac w tym sezonie bede czarno-sliwkowa ![]() Cytat:
oooo mialam go! zaje***y byl ale chyba go w pewnym momencie oddalam dla dzieci z domu dziecka jak jakas zbiorka w szkole byla
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-11 o 00:31 |
|||
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
ja bardzo lubilam uczyc sie z Opportunities
a na uczelni to juz mialam taka ksiaze do angielskiego akademickiego przygotowujaca do IELTS, a na UEku taka do business english (Intelligent Business) - fajna ![]() bylismy z tymi TZowymi wynikami u lekarza lekarka stwierdzila, ze wyniki sa nieprawdopodobne, bo przy takiej morfologii i wynikach badan watrobowych niemozliwym jest zeby tylko zelazo sie tak pskudnie wybijalo... wiec stwierdzila, ze moze to blad laboratorium dlatego tez TZ znow idzie zbadac krew, a dodatkowo go wyslala na USG jamy brzusznej (a konkretniej w kierunku watroby) zeby tez sie upewnic, ze tam wszystko ok ![]() wiec ciag dalszy TZowych przygod zdrowotnych w przyszlym tygodniu ![]() bylismy tez na naukach o NPR znow krotko i na temat prowadzil je mlody pan, tatus dwojki chlopcow i trener interpersonalny ogolnie o seksie mowil bardzo rzeczowo i zabawnie. nie bylo nic o wytworach szatana. wrecz sie smial z opinii co bardziej zatwardzialych moherow, ze niby prezerwatywy powoduja bezplodnosc powiedzial zeby takie rewelacje wlozyc miedzy bajki mowil tez zeby za kazdym razem seks wygladal inaczej, w innej pozycji itp zeby sie nie znudzilo no ale raczej nie skorzystamy nawiazan do kosciola nie bylo nic a nic ![]() no i znalezlismy bilety do Londynu w calkiem korzystnej cenie - dla 2 osob tam i z powrotem za niecale 400zl (Wizzair) szkoda tylko, ze dopoki nie znam swojego rozkladu zajec to nie mozemy ich kupic Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-11 o 00:35 |
|
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Co to, wszystkie jeszcze śpią?? Pobudka!!: D Ja dzisiaj znowu będę walczyć z pracą magisterską Miałam to robić cały dzień, a udało mi się napisać... ekhem.. 5 linijek![]() Najpierw miałam mega panikę, bo nie mogłam nigdzie znaleźć planu mojej magisterki Ani w wersji papierowej, ani elektronicznej.. Po pół godzinie szukania znalazłam go na kompie w jakimś śmieciowym katalogu pod wiele mówiącą nazwą "charakterystyka".. ![]() Sama sobie życie utrudniam ![]() Poza tym z nieplanowanych rzeczy zrobiłam porządek w szafie i na półkach, pranie, wygrzebałam skądś starą gierkę - trzecią część Harrego Pottera - i robiłam sobie powrót do dzieciństwa ![]() Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej ...
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-09-11 o 08:15 |
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna góra ![]() Tylko JA to bym tego 'kwieta' wycięła, bo jestem inna i nie lubię takich Dzień Dobry MERRIEL , Ja nie śpię
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę do fryzjera na 8:40 więc do później
|
|
#1009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas na mieszkaniu takie zjawisko kiedy podczas sesji jest na mieszkaniu najczyściej, same dobre obiady są gotowane i wszystko jest poprane i poprasowane nazywałyśmy "żeby tylko" ![]() ![]() Ja też nie, idę do szkoły
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wkurza mnie ta jego firma bo kurcze musza brac urlop na koniec roku i na początku. I to jest już kurcze połowa jego urlopu. I później nigdzie nie możemy jechać, bo z amało dni będzie miał. No i na wesele chce mieć tez jakieś wolne. Cytat:
A dzisiaj pogoda akurat na spanie. Ja dzisiaj robie porządki, bo w niedzielę imprezka rodzinna. a jutro mi się nie będzie chciało-nie lubię sprzatać w sobotę.
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
boziu wątek ma 3 dni i już 1000 postów
Toż do nwoego roku jeszcze z 10 części powstanie wy to macie tempo!Ja rozglądam się za biżu ślubnym ale nie ma nic, co by mi wpadło w oko, było efektowne, nie za drogie i delikatne zarazem
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-11 o 08:43 |
|
|
|
#1012 |
|
Raczkowanie
|
No proszę, jakie ranne ptaszki
Hmm, idę się wykąpać i siadam do magisterki, bo już się zaczęłam zastanawiać, czy czasem poodkurzać nie trzeba
|
|
|
|
#1013 |
|
Zadomowienie
|
W moje urodzinki ja napewno bede swiętowac
boze dziewczyny ale wy tu znowu strona zapisałyscie czytam dalej bo zaleglosci mam
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jutro na wesele tylko dzisiaj jakos pochmurno jest oby jutro było słonko
|
|
#1015 |
|
Rozeznanie
|
cześć kobietki, ja też juz nie śpie gdzies od 1,5 godzinki. Zrobiłam tztowi kanapki do pracy ( ze niby taka kochana i troskliwa narzeczona
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- a ty kasiu juz wrocilas od fryzjera czy jak bo mialas isc na 8.40? |
|
|
|
#1016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ech tylko nie wiem co mam z wlosami zrobic ![]() a co do wesel to przez ostatnie 3 lata na 6 byłam a po drugim moj TZ powiedział ze moze nastepne bedzie nasze a tu cała rodzina sie posypała w pazdzierniuku nastepne w przemyslu
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
tak bo ja tylko grzywkę byłam podciąć
jak zawsze![]() Cytat:
a mój TZ nigdy nie był na weselu
|
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() Meriell zabrałaś się do mgr? czy odkurzasz?Kasiunia i jak mama=sukienka? bo nie czytałam ostatnich stron od wczoraj-naprodukowałyście a ja nie mam aż tyle czasu :Paaa tylko przemknęło mi,że któraś napisała,że na śląsku mówi się jak się wychodzi z domu "idę na pole" a wcale nie godo się "ida na dwor" albo "ida na podwórko" wybaczcie mi za moje poprawianie kogoś ![]() Witaj Tusia ja na siebie mówiłam kiedyś "Tusia" jak byłam malutka to nie miałam ochoty wymawiać swojego imienia tylko mówiłam na siebie Tusia
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-09-11 o 09:29 |
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam rozmiar 36 więc jak będzie 40 np to mi nie zmiejszą chyba lepiej żeby było 38 bo gorset jest wiązany to mozna coś podziałać
|
|
#1020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

przynajmniej sprawa się wyjasniła

mi też niestety 

)

a dodatkowo jeszcze w maju albo czerwcu komunia mojej bardzo bliskiej kuzynki
Ani w wersji papierowej, ani elektronicznej.. Po pół godzinie szukania znalazłam go na kompie w jakimś śmieciowym katalogu pod wiele mówiącą nazwą "charakterystyka".. 
Ja dzisiaj robie porządki, bo w niedzielę imprezka rodzinna. a jutro mi się nie będzie chciało-nie lubię sprzatać w sobotę.
oby jutro było słonko