|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
O czym zagadać chłopaka, gdy chciałybyśmy go poznać..?
jak w tytule. :p
przykład: chłopak, który bardzo Wam się podoba siedzi sam na ławce, np. w parku, na korytarzu w szkole, itp. o czym do niego zagadać..? pewnie napiszecie przedstaw się itd. ale co z tego, że się przedstawię skoro później nie będę wiedziała co powiedzieć? aha. pytanie o godzinę odpada. ![]() jeżeli podobny wątek już jest, proszę o link. ![]() pzdr
"- Czemu wolisz kanapę? - ponowił pytanie. - Ja tam uważam, że to łóżko to świetna sprawa. - Niepotrzebne nam łóżko - zdołałam wykrztusić. (...) - No nie wiem, no nie wiem. Na kanapie nie dałoby się zrobić tego i owego." ![]() You want be mine? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: O czym zagadać chłopaka, gdy chciałybyśmy go poznać..?
jako facet Ci mowie
![]() dowiedz sie cos o nim i zagadaj na temat jego zainteresowan ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mam ten sam problem... :P
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
uśmiechaj sie do niego często napewno zwróci an Cb uwage ;D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym zwątpiła, jakby obcy chłopak do mnie tak wyskoczył.. Zresztą, sama nie wiem jak można zagadać.. więc nie zagaduję, tylko czekam na cud.. :P
So I hold back tears, move in the right direction. ![]() Edytowane przez zielona naszywka Czas edycji: 2009-09-11 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wszystko zależy od sytuacji. Generalnie subtelniejszym jest posłanie kilka razy przyciągającego wzroku, a dalej zazwyczaj On przejmuje "pałeczkę"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A może poszukaj z nim jakiegoś kontaktu nie wiem sms-owego , gg , nie wiem nK(popularny portal) i tam napisz coś zgadaj bo tak na live to ciężko może macie jakiś wspołnych znajomych i w ten sposób możecie pogadać na żywo.Uśmiechnij się , i może rozmowa sama jakoś się potoczy.Bosz...jakie to trudne
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
ten sam problem.
mysle ze do nieznajomego np . spytasz: hej co tu robisz? albo: co czytasz? dalej powinno pojsc..typu ja tez go lubie/nie lubie, nie znam, ulubiony film... albo po prostu dosiąść się i spytać na co/kogo czeka, co robi..bo ty tez sie nudzisz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
dałem przykład z tą piłka, a czepiłyście się go jak rzep psiego ogona :P
to lepiej ponarzekać ze sie nie umie i sie ma problem :p ja dalem męską rade, a wy róbcie sobie z nią co chcecie :P
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a może ktoś z Twoich znajomych go zna i mógłby Cię tak przypadkiem zapoznać? później, może pójdzie już gładko! i te codziennie czesć na korytarzu
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem dlaczego,ale pomysł z zagadaniem obcego chłopaka tak średnio mi się podoba-znajomego (nawet z widzenia)owszem...ale w przypadku,gdy się nie znamy to wg mnie chłopak powinien coś wymyślić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
imho zagadanie do zupelnie obcego chlopaka nie jest zbyt dobrym pomyslem... mnie np. denerwuje kiedy jakis obcy chlopak do mnie zagada. Po prostu nie lubie takich bezsensownych rozmow, bo przeciez oboje wiemy o co mu chodzi, a ja nielubie byc 'bajerowana'. Poza tym skoro zagadal do zupelnie obcej osoby to pewnie jest typem lowelasa, czego poprostu niecierpie! Co innego jak znamy sie przynajmniej z widzenia. od razu jakos tak... inaczej
![]() ![]() Chociaz po głębszym namysle dochodze do wniosku, ze moglabym zagadać do obcego chłopaka, ale to tylko w wyjatkowej sytuacji... Musialby mnie jakos zaintrygowac, albo byc nieziemskim ciachem ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobra to mamy taką sytuację: Początek roku szkolnego (w końcu właśnie mamy wrzesień, więc tak aktualnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żarty żartami, ale prawda jest taka, że nie ma gotowej recepty. Wszystko, dosłownie wszystko zależy od sytuacji i... Twojej błyskotliwości. Oręż na takie sytuacje to dobry humor i odwaga. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
No chyba łatwiej zagadać nowego kolesiia z klasy niż obcego w parku.
Do kogoś z klasy starczy rzucić ogólnikowe "ale ta profesorka to jest piła!" i juz wspólna nic zrozumienia zadzierżgnięta. Ale brak punktu zaczepienia do kogoś obcego. "Hej, czy nie spotkalismy sie w....?" jest juz oklepane. Może tak na...szczerość? Zaczynamy wesoło: "Hej!" i sympatyczny uśmiech. Odczekujemy chwile aż spojrzy na nas i oceni. I lecimy dalej: "Wyglądasz na sympatycznego chłopaka. Proszę, to jest mój numer telefonu (podajemy), zadzwoń, jakbyś miał ochotę iśc kiedyś do kina. Cześć". I spokojnie odchodzimy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.