|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzane od 14.09.09 do uzyskania sukcesu
Cytat:
Kobito jaka tam fajna atmosfera. Ja z dziewczynami już tam przeszłam całą ciąże na "Poczekalni" i teraz jesteśmy na "Odchowalni". Co jakiś czas inne mamy do nas dołączają, które mają dzieciaczki z maja i czerwca 2009. Fajnie, bo żyjemy tymi samymi problemamiZapraszam! Na PW wyślę Ci adres do tego wątku
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Przyczajenie
|
Ten wątek mnie mobilizuje...
Zaczynam od.. teraz
|
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Na początku witam wszystkie nowe ![]() A teraz się musze pochwalic bo nie wytrzymam A więc byłam kupić spodnie iii... weszłam w rozmiar 38! ![]() No to teraz dojde do konkretów a więc co dzisiaj pochłonęłam ![]() śniadanie nie było cytryny i nie wypiłam wody z cytryną na czczo ;/ grahamka gruuubo posmarowana bieluchem i na to ogórek zielony i dużo ketchupu (tak wgl. to ketchup bardzo kaloryczny?)W szkole megaaa duże jabłko i przed chwilą na obiad zupa kalafiorowa (tata robił i nawet, że mu się udała) kawałki kurczaka opiekane na oliwie z oliwek w przyprawach i połowa grejfruta (jak to się pisze?) ![]() A teraz leceee robić herbate czerwoną i do nauki
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Wszamałam na obiad kasze gryczana 1/3 woreczka, surówka z kapusty i papryki + kawałek kurczaka
A teraz też lecę się pouczyć
|
|
|
|
|
#155 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa, więc co złego to nie ja ![]() Mam 171 cm i ważę 60kg. Chciałabym schudnąć jakieś 4-5 kg, żeby zmieścić się w spodnie o rozmiar mniejsze, bo aktualnie nosze rozmiar 29 I zaczęłam ograniczać kalorie od poprzedniego wtorku i na razie nie ma żadnych efektów Powiedzcie mi czy to normalne na początku? Bo jakaś dziewczyna na forum napisała, że schudła 4kg w 5 tygodni... A u mnie po tygodniu nic się nie zmienia
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już dawno po obiedzie..
Miałam jeść koło 15, ale nie wytrzymałam i za przygotowywanie wzięłam się już po 13stej Zjadłam całkiem sporo brokuła + 3 kromki razowca z pomidorem Na razie jestem mega najedzona , więc do podwieczorka powinnam wytrzymać No i postaram się coś potruchtać wieczorem
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Przyczajenie
|
Hmm, a ja godzinke temu wróciłam ze szkoły.
i po obiedzie też jestem. ![]() śniadanie płatki owsiane, w szkole grahamka sucha, obiad naleśnik z konfiturą. ![]() a teraz nauka... chemiaaa, w ogóle nic nie rozumiem. ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Witam wszytskie nowe dziewczynki ![]() Widzę,że wszytskie w pełnej gotowości oddawać kilogramy .Ja nie powiem,bo dzisiaj super jak narzie mi idzie.Ruchu też miałam sporo bo od rana 2 godziny ciezkiego treningu na siacie i moze jeszcze wieczorem sie przejde a jak nie to cwiczenia ida w ruch .Jak narzie zjadłam: śniadanie:2 jajka i 2 kromki ciemnego teraz zjadłanm serek wiejski i pomidora takiego małego i jeszcze cos musze zjesc bo to za mało.Dziewczyny narazie nie ochrzaniajcie mnie,bo dobrze wiem ze bardzo mało zjadłam,ale chce przez najblizsze 3 dni ograniczyc sporo jedzenie zeby skurczyc zoładek,pozniej bedzie samo zdrowie
|
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
śniadanie- 2kromki ciemnego
II śniadanie- 2kromki ciemnego obiad-warzywa, 1,5 parówki, bułeczka nie chce już nic dzisiaj jeść tylko malutką kolację ![]() nie chce mi sie jesc!
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Heloł ;DD
Ja dopiero wróciłam za jakieś 20 min dopiero obiadek ![]() Dziś tylko zjadłam- 2 wafle ryżowe z serem topionym i kawałek chleba z serem.. Obiad bedzie taki- pół schabowego no i ziemniaczków troszkę ;D i roweryk stacjonarny 60 min.. Dziś po wf jestem wymeczona ahh ;/ ;D ale to dobrze! a kolacji nie ma ;/ bo mam za późny obiad. LOVE mp3 PS. nie dopisałam nowych dziewczyn.. Niech ktoś bedzie tak miły i napisze mi to i na priva wysle bo ja nie wyrabiam z nauką.. sorry. Więcej dziewczyn nie przyjmujemy!!! zakładać nowe wątki ;D sorry, ale juz za dużo nas.. Nie pamiętam kto był kim ;D Edytowane przez aguxagulska Czas edycji: 2009-09-14 o 17:13 |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ketchup znalazłam łągodne z hellmansa - 100kcal, z pudliszek 115kcal. Moze lepiej zastąpić go koncentratem pomidorowym, bezcukrowym? keczup to same węglowodany...
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
może najlepiej wszystko zamień xD bez przesady.. nie musisz tyle jesc ketchupu ;d raz na kanapke i tyle. To jest dzieta MŻ a nie Zmieniam wszystko na mało kalorii. Jak Ci nie pasuje to znajdź inny wątek for ju xD
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
no milusia jesteś, że aż trzeszczy... nie będę sobie ciśnienia podnosić. Twój wątek, to się rządź
|
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj udało mi się przetrwać dzień nie jedząc słodyczy. Huraa ;D
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- aguxagulska dopiszesz mnie do listy?
|
|
#165 |
|
BAN stały
|
tez udalo mi sie dzis nie zjesc slodyczy i wasa tylko na sniadanie!!
|
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje dziewczynki.
Powtórze. nie dopisałam nowych dziewczyn.. Niech ktoś bedzie tak miły i napisze mi to i na priva wysle bo ja nie wyrabiam z nauką.. sorry. Więcej dziewczyn nie przyjmujemy!!! zakładać nowe wątki ;D sorry, ale juz za dużo nas.. Nie pamiętam kto był kim ;D Do cocci sorry ale już taka jestem ;D a poza tym mam zjechany humor. I znów zaczynam palić. Pezet - Spadam <3 |
|
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nia miałam czasu jakoś pisać ostatnio, za dużo nauki. Podaję wagę. ok63. a cel 54. ![]() Dzisiaj zjadłam : 2 naktarynki, kawałek drożdżówki, chleb razowy z ogórkiem, trochę pomidorowej, banana, znów chleb z pasztetową. Jutro będzie lepiej! Zdrowiej i trochę wiecej, bo za mało zjadłam w ciągu dnia.
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
kolorowesloncee nierezłączki nierozłączki
![]() A ja przed chwilą zjadłam nadprogramową wielką gruszke Bo moja mama przyniosła i tak jakoś nie umiałam się powstrzymać ![]() I pomyślałam sobie 'przeciez to nie czekolada' więc zjeść moge a że na wieczór to już inna bajka ![]() Jestem z siebie dumna nauczyłam się na geografie, polski i historie Jutro się zgłosze do odpowiedzi z geografi i chce 5!
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
u mnie rano mała miseczka płatków fitness
w szkole jabłko, później grahamka i jogurt naturalny, w planach kolejna grahamka a o 21 wybieram się pobiegać po parku padam dzisiaj ze zmęczenia
|
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
Witaaaamm Dziewczyny
wczoraj miałam mały wypadek i nie mogę teraz jezdzić na rowerze ani zbytnio sie przemęczać Dzis szkołe miałam do 16:15 + dojazd do domku + odwiedziny u lekarza, więc usiadłam dopiero tak spokojnie dopiero o 18, zjadłam i biorę sie do nauki ! ![]() Dziś wszamałam: - 4:00 -> mix płatkowy [garśc p.kukurydzianych + garść p.czekoladowych] zalane chudym mlekiem + kawka - 18:00 -> troche otręb zalanych odrobina kefiru +wkrojone dwa ogóreczki konserwowe + 1/5 pomidorka średniej wielkości + herbata miętowa - a teraz piję kawkę :p dziś wybiegałam sie na wf-ie choć to nie było dla mnie takie łatwe przez ręke.
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
uuuu...dopiero wróciłam i nie mam siły...widzę, że wam dobrze idzie pierwszy dzień
dziś: -3x razowiec z serkiem białym( ale takie male kawaleczki) -3 grahamki z serkiem -troche rybki z polową porcji ziemniaczków( bez sosu iitp )-kawka zbożowa i herbatki - no i kilka sliwek - zero słodyczy wiem trochę dużo ale wiecie cały dzień w pociągu :/ Cytat:
damy radę
"Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni." Edytowane przez ewldul Czas edycji: 2009-09-14 o 19:22 |
|
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
witam Was wszystkie, i nowe i nie takie znów nowe
![]() dzisiaj zjadłam stanowczo za mało: śniadanie- koktajl (300 kcal, prawie wszystkie subst odzywcze) II sniadanie: kanapka z salami (wzielam od mojego chlopaka, bo ja sama mialam tylko serek wiejski a od czasu proteinowki nie moge na nie patrzec) obiad- dzisiaj nie jadlam (wrocilam do domu o o 19 bo z mama musialysmy pozalatwiac pare rzeczy, takze odrazy po szkole pobieglam do miasta) kolacja- w zasadzie obiadokolacja zjedzona o 19-bułka(pól z 2 plasterkami valbone czy jakos tak,pomidorem i cebulka, a drugie pol z szynka drobiowa tez z pomidorem i cebula). w miedzyczasie woda i green ice tea (musialam czyms zapchac brzusio, inaczej bym nie dala rady a w fast-foodach na miescie nie chce jesc). wiem, ze niezdrowo i malo, ale dzisiaj na serio nie mialam na to czasu. za to jutro planuje zdrowo i w odpowiedniej ilosci. ale to napisze jutro wieczorkiem ![]() a jak tam u Was? nauczone? bo ja wlasnie koncze robic i uczyc sie polskiego zrobilam matme, nauczylam sie jej, angielski i przygotowuje sie psychicznie do jutrzejszego dnia!
|
|
#173 |
|
Przyczajenie
|
Ej ludzie ja tez sie odchudzam!!
od jutra na kopenhaską mam 16 lat 163 wzrostu i 54 kg!!!!! od jutra kopenhaska , codziennie wf w szkole , po szkole poskacze na skakance , wieczorkiem biegać a przed snem brzuszki itp :P jak myślicie dam rade z 5 kg w te 13 dni schudnąć?? musze!! byłam już na kopenhaskiej i schudłam z 7 kg ale nie biegałam wtedy i nie ćwiczyłam ... ale po diecie mi szybkoi przybyło bo sami wiecie... IMPRESKI...
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Rozeznanie
|
Olllllciaa,
tak mnie motywujesz, ze szok! ja tez chce 2 rozmiary zrzucic a tak btw: jak dlugo sie djetujesz? (moze pisalas, ale wybacz, nie doczytalam )---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
moja mama, babcia i ciotka sie tym odchudzaly i po kilku miesiacach przytyly z powrotem ;] i to wiecej... generalnie jej nie polecam, tymbardziej, ze Twoj organizm jest mlody (tak samo jak moj, wiec nie mysl, ze mowi to ktos duuuuzo starszy, zeby Ci dopiec). a tak poza tym- sadze, ze dasz rade zrzucic 5kg, ale ze szczerego serca jej nie polecam
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś strasznie dużo w siebie wepchałam ^^
Pewnie dlatego, że cały dzień siedzę w domu, patrząc w książkę myslałam/myślę o tym, że jestem na diecie i że może bym coś zjadła Jak paliłam to w takim momencie wychodziłam na balkon, a tak to muszę walczyć dwa razy mocniej ![]() Przede mną dziś długa noooc, a tak mi się spać chce, że szok
|
|
|
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------
moim zdaniem kopenhaska to jedno wielkie G. moja mama, babcia i ciotka sie tym odchudzaly i po kilku miesiacach przytyly z powrotem ;] i to wiecej... generalnie jej nie polecam, tymbardziej, ze Twoj organizm jest mlody (tak samo jak moj, wiec nie mysl, ze mowi to ktos duuuuzo starszy, zeby Ci dopiec). a tak poza tym- sadze, ze dasz rade zrzucic 5kg, ale ze szczerego serca jej nie polecam [/QUOTE]Ale ja to jest już przezemnie sprawdzone i są niezłe efekty a ty ile wazysz?? i ile masz lat?:p
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
1666paulina6661, hmmm ciekawe czy będziesz miała siłe na te wszystkie ambitne ćw ^^ ;]
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie wieczorkiem
![]() Dzisiaj zjadłam tylko śniadanie: 2 kromeczki z serkiem kanapkowym Hohland, obiad: ziemniaczki, kotlet mielony, sałata kolacja: brak między posiłkami: kawa, śliwki, wafle ryżowe i... 5 ciastek Delicji, bo się zapomniałam jak siedziałam u znajomych na kawie. Jak przypomniałam sobie o odchudzaniu, to myślałam, że to ciastko mi w przełyku stanie
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ty ile wazysz?? i ile masz lat?:p[/QUOTE]efekty efektami, to nie jest az tak wazne. lepiej chudnac powoli, ale bez jo-jo nie niszczac przy tym organizmu. mam 17 lat, 163cm (lub 164cm) i 64 kg.
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2009-09-14 o 20:41 |
|
|
|
|
|
#180 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

Kobito jaka tam fajna atmosfera. Ja z dziewczynami już tam przeszłam całą ciąże na "Poczekalni" i teraz jesteśmy na "Odchowalni". Co jakiś czas inne mamy do nas dołączają, które mają dzieciaczki z maja i czerwca 2009. Fajnie, bo żyjemy tymi samymi problemami

A więc byłam kupić spodnie iii... weszłam w rozmiar 38!
i nie wypiłam wody z cytryną na czczo ;/ grahamka gruuubo posmarowana bieluchem i na to ogórek zielony i dużo ketchupu
i połowa grejfruta (jak to się pisze?) 

I zaczęłam ograniczać kalorie od poprzedniego wtorku i na razie nie ma żadnych efektów