|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
, takie kolacyjki odłożę na troszkę później
|
|
#3422 |
|
BAN stały
|
ja ide juz luluac......
Milej nocki dobranocka i milego poranku i dnia |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
blondynkapoznan misiek superowy
![]() Dobranoc kobietki kolorowychp.s.: Nie macie namiarów na dojazd do Legionowa..? To nic będę musiała się sama dowiedzieć.. chciałam wiedzieć teraz by sobie jakoś wyjazdy poplanować.
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
z ta kolacyjka i bielizna niezly pomysl, tylko my nie mieszkamy razem, wiec czuje sie hmm... ograniczona ze tak powiem
![]() a bluzy fajne, tylko koniecznie musi byc bez kaptura (TZ ich nie cierpi, bo kojarza mu sie z blokersami) hyyhh
|
|
|
|
#3426 | ||||
|
Zadomowienie
|
Kurde napisałam posta kilometrowego i mi wcieło
Cytat:
Pokaż zdjęcia ubranek!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wściekłam się dzisiaj maksymalnie. Miałam umówioną wizytę na 8.00 w Lublinie w Luxmedzie do okulisty, Zwlekłam się z łóżka, pojechałam i co?? Pani w rejestracji mi powiedziała, że nie wie jak to sie stało, ale mają mnie zapisana na 30 września
|
|
#3427 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Laski
)) normalnie szok. Dolaczam do was a po jednym popoludniu az nie wiem gdzie palce na klawiaturze polozyc tak szkrobiecie ! ale fajnie ze watek nie umiera Jednak teraz tou fajna ekipa widze )Dzien dobry i juz odpowiadam ) Cytat:
))Blondyneczko ) Oliver jest przecudo )) sliczne zdjecia masz na NK ))Cytat:
)) wiec na pewno z czasem sie wszystkie tu na nowo zzyjemy )Cytat:
)) Córy marnotrawne hahahaha )))Cytat:
Cytat:
((Motyliczka Witaj ) mam nadzieje na dlusza korespondencje )Cytat:
To baranki..... nie na widze takiej niekompetencji...
|
|
|
#3428 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
po 5 rano poszlismy do mnie z Tz, żeby mi mama krew pobrała. Jutro tak czy siak bede miala ta glukoze, ale za morfologie, te mikroelementy i mocz nie musialabym płacic. I sie nie mogla do mnei z igła dobic, nie chcialy mi wyjsc zyly, Tz mi zaciskał bandazem reke, ja nawet nie patrzylam, a w trakcie pobierania nagle przestalo leciec![]() Cos bez humoru jestem dzisiaj, rozdrazniona, a rzadko mi sie to zdarza teraz. Cytat:
![]() Musi sie udać ![]() Cytat:
Jestes okrąglutka i sexi tak wygladasz!mi jak ktos ładnie wyglada jak ma troche cialka a potem schudnie to mi sie nie podobazreszta teraz wieszaki nei sa w modzie ![]() U nas jest fajnie na watku, przyjemna atomsfera, wymieniami sie przepisami, gadamy o chlopakach/mezach/Tz i w ogole ![]() Mischoko nie wiem czy wiesz, ale Zuzia sie rozwiodła? i teraz ma nowego mena, pojechali razem w poniedzialek na dwa tygdonie w góry![]() Cytat:
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-16 o 11:05 |
|||
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Ja już po pracy. Jak tak sobie czytam Wasze posty i patrzę na moje koleżanki to tak myśle że teraz to trudniej zajść w ciążę niż jej zapobiegaćCo do atmosfery na wątku Domi znowu sie z Tobą zgadzam, udzielałam się też w innym i tam sie dziwne rzeczy porobiły, przechwałki, jak któraś ma lepiej to oskarżanie że kłamie itp, także cieszę sie że tutaj tak przyjemnie i z chęcia czytam co u Was i z tego powodu WIELKI BUZIAK DLA WAS WSZYSTKICH
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-09-16 o 11:10 |
|
|
|
#3430 |
|
Konto usunięte
|
No i ten dzień zaczął się całkiem nieźle
TŻ "zmienił front". Pojawił się dziś na gg z opisem "Grypa...". No to ja zagaduję jak się czuje i w ogóle. I on że nie odzywał się bo wczoraj miał 39 gorączki i spał cały dzień Nic dziwnego, w sobotę byliśmy na koncercie Patrycji Markowskiej, jak zaczęło o 21.00 siąpić tak padało całą noc, wróciliśmy to mieliśmy mokre wszystko, łącznie z bielizną i butami Łukasz 10:30:35 misiek, uspokój się Paulinka 10:30:36 Łukasz będziesz, prawda? Gdyby coś...? Paulinka 10:30:44 nie zostawisz mnie z tym samą? Łukasz 10:30:54 nie zostawię Paulinka 10:31:19 wiesz, to dla mnie naprawdę byłoby uspokojenie gdybym czuła Twoje wsparcie Łukasz 10:32:04 Będzie dobrze ![]() Paulinka 10:32:16 ona mi powiedziała że wszystko się dość nieszczęśliwie złożyło - mój środek cyklu, dłuższa przerwa w tabletkach... Paulinka 10:32:36 jak się wydłuża przerwę to się wywołuje owulację, to jest jedna z metod starania się o bejbi Paulinka 10:32:58 ja ją wydłużyłam bo nie spodziewałam się takiego czegoś, wciąż traktowałam je jak lekarstwo Łukasz 10:33:03 ale jak, czujesz się jakoś inaczej niż zwykle? Paulinka 10:33:32 kochanie, nie mam prawa nawet czuć się na razie inaczej, zapłodniona komórka wędruje do macicy 3-5 dni... Paulinka 10:33:39 mogę się czuć inaczej za 2-3 tyg. Paulinka 10:33:44 ale teraz nic nie poczuję Paulinka 10:33:58 jedyne co mogę czuć to wkręcanie sobie sama jakichś głupich objawów Paulinka 10:33:59 ;| Paulinka 10:35:25 np. częste siusianie, które oznacza ciążę, a które miałam dwa dni... I oczywiście zamiast pokojarzyć że przemoczyłam buty w sobotę na Markowskiej, to ja od razu blady strach ;| Łukasz 10:38:23 Panikujesz zbytnio :P Paulinka 10:38:38 wiem kotek... Paulinka 10:38:51 i wiesz, w dzień to ja sobie potrafię wmówić że się mam uspokoić czy coś Łukasz 10:39:10 ;\ Paulinka 10:39:14 ale w nocy spać nie mogę i mi się kurde... włączają obrazy nas z wózkiem ;| Paulinka 10:39:29 noc to jest taka pora że wychodzą najgłupsze myśli Paulinka 10:39:31 <ściana> Łukasz 10:40:45 a ja ci powiem ze sie cieszę ,, pełny support kochanie, ty sobiebędziesz miała studia i prace a ja bede wychowywał ![]() Paulinka 10:41:29 oj misiek daj spokój Paulinka 10:41:30 ![]() Łukasz 10:42:47 hehehehe córeczka tatusia będzie ![]() Paulinka 10:42:58 jesteś szalony ![]() Łukasz 10:44:02 No, twój przyszły małżonek chce kupić Nikona F5, Łukasz 10:45:33 albo wózek <lol> Paulinka 10:45:55 ja Ci dam Ferrari mu kup ![]() Łukasz 10:46:48 tia, a dziecko w co ubierzemy :P Paulinka 10:47:11 moja mama lubi szyć nam szyła z siostrą wszystkei sukienki ![]() Łukasz 10:47:43 kobieto, ja swoje dziecko będe ubierał u zary :P ma być modne :P Paulinka 10:47:54 hahahah zara kids?![]() Łukasz 10:48:04 no baa :P Paulinka 10:48:16 Boże, odbija nam ![]() Łukasz 10:49:05 przynajmniej sie nie denerwujesz ;P Paulinka 10:49:14 no tu masz rację :d Paulinka 10:49:20 rozluźniłam się Paulinka 10:49:21 )Łukasz 10:49:52 i ma być dziewczynka, postaraj się :P Paulinka 10:50:27 misiek, teraz to za późno, miałeś Ty się starać w niedzielę <lol2> Łukasz 10:52:03 no zobaczymy co z tego wyjdzie, bo jak nic. to zapuszczam wąsy ![]() Paulinka 10:52:09 O JEZU ![]() Paulinka 10:52:11 <boisie> Paulinka 10:52:32 muszę kupić golarkę, przydybię Cię kiedyś w nocy <hahaha> Łukasz 10:52:54 ;> to ja ci utlenię włosy Paulinka 10:53:06 już mam w połowie utlenione Paulinka 10:53:20 a poza tym do cholery, co Ty mnie chcesz tak na blondi robić?! Paulinka 10:53:21 ;> Łukasz 10:53:26 si ;> Paulinka 10:53:33 po cholerę? ![]() Paulinka 10:53:41 jestem ruda i wszystkim się poodoba ![]() Łukasz 10:53:50 nie przeklinaj, matce nie przystoi :P Paulinka 10:54:07 Ojcu rozkazywać matce też nie <lol2> FAKT - po żartach z nim, naprawdę jakoś mi lżej...
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My sie z laskami znamy juz ponad 1,5 roku. Najpierw byl jeden wątek, potem gang, ale własnie poodchodzilysmy przez pewnie nieporozumienia w grudniu, jestesmy tu razem i jest okej Doszlo pare osob, min. Ty, Motylicaja, Eluska, kilka doszlo na chwile i odeszlo i jest milo. Zreszta widac to po moich prawie 1000 postach ![]() Zreszta gdyby nie interenet i wizaz to ja bym z nudow padla. A tak to mam zajecie, poznalam fajne kolezanki, zreszta wydaje mi sie, ze jestemy charakterami troche podobne do siebie
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Domi ale jak to było 1,5 roku temu... zupełnie inne czasy, atmosfera i tematy jednak
hehe te wspomnienia, ile ja postów pisałam masakra
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile ja! no wtedy to byly temat tylko dziecko, a teraz inne tematy sa...paolino my to mamy czytac? streść nam lepiej
|
|
|
|
|
#3434 |
|
Konto usunięte
|
Buahahaha
Domi nie idź na skróty, nie na łatwiznę !!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Paolino przeczytalam...uf..co Ty go tak kochaniujesz?
ile ze soba jestescie?Ja do mojego Tz zaczelam mowic ładnie po dobrych kilku miesiacach ![]() oj paolino nie jestes w ciazy, nie panikuj juz:p lepiej gadaj czy masz jakas poprawke we wrzesniu i bierz sie do ksiazek:P Zanka a to:http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=346206
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-16 o 11:30 |
|
|
|
#3437 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam poprawki dlatego mi się chyba nudzi i sobie wymyślam
A jesteśmy ze sobą dopiero 3,5 mies. z paroma dniami
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-09-16 o 11:31 |
|
|
|
#3438 |
|
Zadomowienie
|
wrociłam na wizaż i znów nie mam czasu na nic innego
a miałam pisać dalej prace mgr ja też doskonale pamiętam te stare wątki, jak wszystkie po kolei się starały i nie było innych tematów do rozmowy... A jeszcze troche i nie będę miała w ogóle z kim pogadać o starankach bo wszystkie juz będą miały dzieci
![]() Edytowane przez fruzienka Czas edycji: 2009-09-16 o 11:34 |
|
|
|
#3439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to juz troche ![]() Cytat:
opowiesz nam jak bylo na wakacjach, bo z tego co pamietam byliscie w lipcu o ja zostalam sama zaciazona i nei mam z kim gadac |
||
|
|
|
#3440 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale jest mi nadal strasznie ciężko.
Wczoraj całe popołudnie przepłakaliśmy z mężem, mąż całkowicie załamany, sami nie wiemy co mamy robić ![]() Pewnie niektórzy mają jeszcze gorsze problemy, ale dla nas dziecko to cały świat. Jak się bardzo pragnie takiego maleństwa to każdy dzień jest wiecznością, a co dopiero pół roku ![]() Na pewno mam zamiar po @ pójść do swojego ginka pogadać na ten temat jeszcze i mąż chce zrobić badania plamników. Czuję się tak fatalnie, że dziś nawet nie pojechałam na tą rehabilitacje ![]() Przepraszam, że nis odnoszę się do Waszych postów, ale nawet nie jestem w stanie dziś mysleć co mam Wam odpisać.
|
#3441 |
|
Konto usunięte
|
Vcelko, kochanie, fluidki dla Ciebie
Kurde, zobaczyłam właśnie mój plan zajęć na nadchodzący semestr Nie wiem czy to ma być jakiś żart czy co, ale każdego dnia mam przewidziane siedzenie na uczelni 8.00-17.45 bez przerwy |
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vcelko
|
|
#3443 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) jestem GRUBA i juz ![]() Cytat:
Ale tu nie bedzie tak ) Bedziemy sie pilnowac by nic sie takiego glupiego nie wydarzylo.Cytat:
))Cytat:
![]() Cytat:
) Cytat:
)Cytat:
)) hihihihi zaraz bedzie atak Dominisi )) to ja sie uczylam od 7:45 do 18:30 co dziennie a w piatek do 20:00 zeby miec spierd***** weekend od poczatku )) o piatkowych imprezach zapomnij tylko kuj kuj kuj )) ale bylo minelo )))
|
|
|
#3444 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dawno nie byłam nad morzem i jakoś niechętnie jechałam, ale okazało się to rewelacyjnym pomysłem. Jedyne co mi przeszkadzało to schody na plaże - wysokość zejścia jak z czwartego piętra no i cos, co mnie bolalo troche. Pojechałam się rozerwać przed operacją, odpocząć psychicznie i nastawić się pozytywnie a dookoła chodzili ludzie z wózkami i kobiety w ciąży - załamka.... W przyszłym roku tez wybieramy się nad morze, ale tym razem do Jastani, zakochałam się w tym miejscu jak jechaliśmu na Hel... A wracając mieliśmy niezłą przygode - zepsuł nam się samochód, nie dość, że na autostradzie stanął to jeszcze ponad 500km od domu na szczęście tata z bratem szybko uruchomili znajomości i okazało się,że w Gdańsku mieszka kolega forumowy brata, który nas zaholował do kolegi forumowego taty, który jest mechanikiem A dzieki tej przygodzie miałam okazje poznać ciotke TŻta, starą pannę mieszkającą w Toruniu. Stres miałam jak nie wiem, ale okazało się, że ciocia równa babka a morał z wycieczki? należy dbać o forumowe znajomości a dalszy ciąg wakacji od poniedziałku ale teraz babski wyjazd Cytat:
Cytat:
Teraz też się boje o plan, bo ta logopedia w 2 lata mnie dobija, nie dosc ze nauki tyle to jeszcze trudne jak cholera. No ale co sie nie robi dla realizacji marzen? Dobra, siadam do mojego humoru, komizmu i Ani Mru Mru, bo samo się nie spłodzi nawet jedno zdanie edit: takie macie tempo pisania, ze zaczelam odpisywac a juz nowe posty!! Mischoko to do roboty się bierzemy obie i razem zachodzimy, co Ty na to? Robiliście juz wszelkie możliwe badania? Mi się świat o mało nie zawalił jak sie dowiedziałam, że musze iść do szpitala i dać się ciąć. Jak mi lekarz mowił na czym polega laparoskopia to za każdym razem jak powiedział, że robi się dziurę w pępku to przestawałam słuchać!! U mnie leci 14 cykl. A jeden lekarz mi mówił jak zaczynałam, że jak mam 22 lata to szybciutko pojdzie "bo pani taka młoda"... Gusiak ja zmolestowałam 25 stron poki ci A o czym piszesz? i co w ogóle studiujesz?
![]() Edytowane przez fruzienka Czas edycji: 2009-09-16 o 12:15 |
|||
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Fiu fiu!! Ja tak wlasnie zerknela Gusiak na Twoja bizu i musze przynac ze niewiarygodnie sprawne lapeczki masz
)) Te dwa to moje faworyty Uwielbiam takie odcienie lazrowego nieba w malym krysztalku )http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2425695&d=1249633594 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1250873575 Wiesz Fruzia ze ja bym chciala w grudniu minie 4 lata od poronienia a tu wciaz nic - badania wszystkie w normie ale ja mysle ze poki do PL nie wroce to nie bede nigdy wiedziala na 100% bo nie ufam tym lekarzom tu..... A dzis w szmapanskim nastroju rozpoczelam 17 cykl oficjalny )) no z tym szampnskim to przesadzilam )) ale wiecie no plakac juz nie moge.... no co mam zrobic? wierze walcze i rycze co miesiac )))
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-16 o 12:20 Powód: dopisek@: |
|
|
|
#3446 |
|
Zadomowienie
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko a ta sexi fotka nad morzem?
jakich "Twoich czasow" masz 100 lat? jak w ogole tam w Anglii jest?ciągle tak pada deszcz?:P Fruzia ja zaluje czasem, ze mam tak daleko nad morze, cała Polske do przejechania, 1000 km tylko raz bylam nad morzem i jechalam z ciocia pociagie z przesiadkami prawie 20 godzin![]() A o forumowe znajmosci nalezy dbac jak najbardziej. Przede wszytski na te osoby mozna liczyc barzdiej niz te w realu Fruzia a widzialas ciuszki, ktore dostalam od jednej z wizazanek?kiedys wklejalam gdyby nie ona, Syla czy nawet moaj ciocia ze stanow to nic nie mielisbysmy do tej pory....a Syla i przyslala sliczny reczniczek z uszkami![]() Dziewczyny zaciażcie ktoras, potem ja Wam ciuszki przysle ostatnio kolezanka do nei pisze i sie jej pochwalilam, ze dostalam ciuszki od kolezanki, a ona do mnie:a ja dostane od Ciebie!to sie wkurzylam...nicn ie odpisalam, jakos wole Wam niz jej:/ Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-16 o 12:34 |
|
|
|
#3448 |
|
Zadomowienie
|
Domiś a skąd jestes?
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę...znowu nie mam za bardzo czasu
ale liczę na wybaczenie mishoko i fruzienka -
|
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
ja okolice pomiedzy rzeszowem a przemyslem ![]() Cytat:
i pochwal sie wozkiem jak znajdziesz czas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

, takie kolacyjki odłożę na troszkę później

kolorowych

i to chyba podkopało wszystkie moje siły i pozytywne nastawienie do tego wszystkiego. Po prostu brak mi nadziei. Choc w sumie ostatnimi czasy tyle się wokół mnie dzieje, tyle też mam nowych pomysłów na siebie, że myślę, że tak musi być, może los chcę, bym najpierw się zrealizowała w innych sprawach, bo mam pewne plany, które, gdybym zaszła w ciążę, to może nie doszłyby do skutku, a już na pewno musiałyby zostać przesunięte na odległy termin. Nie mówię o tych planach bo nie zamierzam zapeszać

ile ze soba jestescie?