W pogoni za VIPami - czyli widziałam sławną osobę. Relacje, odczucia, wrażenia. - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 13:57   #61
ssue
Zadomowienie

Dot.: W pogoni za VIPami - czyli widziałam sławną osobę. Relacje, odczucia, wrażenia.

Widzialam
-większą część ekipy "Klanu" (kiedys w moich okolicach często kręcili odcinki)
-Monikę Brodkę
-Majdana
-Augustino Egurolle
-Zygmunta Hajzera
Z gwiazd "światowego formatu": Denisa Rodmana (ba, nawet uścisnełam reke

Z małych gwiazd
-Agnieszka Orzechowska (nie wiem czy kojarzycie, dziewczyna aspiruje do bycia polską A. Jolie; na marginesie przepiękna kobieta,zdjęcia z internetu nie oddają nawet w 1/10 jej uroku)
-Princessa z którejś z edycji BB - chodziłam z nią do jednej szkoły
ssue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 14:06   #62
carolans
Zadomowienie

Dot.: W pogoni za VIPami - czyli widziałam sławną osobę. Relacje, odczucia, wrażenia.

- Dodę w Galaxy Szczecin, jakiś 2-3 miesiące temu, poznałam po napompowanych ustach bo miała chyba zero makijażu (a przynajmniej tak wyglądało), taka niziutka i jakaś nieforemna mi się wydała no i bez doczepek we włosach i w jakis rózowych spodniach moro i bluzie wyglądała zwyczajnie, mało kto ją zaczepiał bo nie szło rozpoznać bez przyjrzenia się, za to jej znajoma wyglądała jak gwiazda.
- Bushido na dyskotece w Berlinie, ale raczej mało kto zna

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011
carolans jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 14:07   #63
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Znalazłam na necie fote z tej premiery.
Garnitur okropny, jakiś workowaty, ale Johny to Johny
Stary 2009-09-15, 14:09   #64
girl99
Zakorzenienie

Johny nawet w worku na kartofle jest pociagajacy

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 14:09   #65
natalka2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
-na ulicy widziałam Zakościelnego, jedyne co rzuciło mi się w oczy to to, że jest bardzo niski, na bank ma mniej niż 170 cm
poza tym różnych piosenkarzy/piosenkarki na koncertach
nie mozliwe, stalam cala msze jakies 1,5m od Zakoscielnego i wyzszy o co najmniej pol glowy ode mnie (a mam 170cm)

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 14:50   #66
zakochananaamen
Raczkowanie

ze 2 tygodnie temu jak byłam z TŻ na wakacjach w Krakowie minęliśmy się w parku z Apoloniuszem Tajnerem i tego samego dnia jak siedzieliśmy na murku na krakowskim rynku to przechodził Steffen Muller z jakąś niemiecką ekipą telewizyjną, chyba poczuł, że się dosłownie GAPIĘ , bo się spojrzał, uśmiechnął i skinął głową sprawiał bardzo miłe wrażenie
poza tym zaliczyłam koncerty:
-Łez (super się bawiłam, stałam pod samą sceną, moja koleżanka złapała Anię za rękę i nie chciała puścić ),
-Grupy Operacyjnej (super było, mieli świetny kontakt z publicznością ),
-Kasi Kowalskiej (generalnie wszyscy ją olewali , wszyscy sie porozchodzili na piwo, może dlatego, że za bardzo nie umiała złapać kontaktu z publicznością)
-Lidii Kopanii (szczerze? ładnie wyglądała, starała się być miła, ale ludzi pod sceną można było policzyć)
-Video (czyt. o Grupie Operacyjnej )
-Lady Pank (Panasewicz był tak zarąbany, że bełkotał )

jeszcze jakieś były, ale teraz nie pamietam, jak sobie przypomnę to dopiszę

EDIT: moja mama i siostra spotkały w Sopocie Michała Lesienia jak wysiadał z pociągu, brudny, śmierdzący

EDIT2: jak mogłam zapomnieć o koncercie Dody nawet fajnie było, nie wyzwała nas od wieśniaków jak to zrobiła w którejś miejscowości), ale dowiedzieliśmy się później, że miała przygotowane 2 wersje koncertu - jedną krótką na odwal się bez przebierania, a drugą troche dłuższą i własnie tą drugą zobaczyliśmy, kilka razy się przebierała i śpiewała dłużej, podobno zmieniła zdanie jak zobaczyła, że tak dużo ludzi przyszło, bo chciała nas ,,poczęstować" wersją ,,na odwal się".

Edytowane przez zakochananaamen
Czas edycji: 2009-09-15 o 16:03
zakochananaamen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 20:14   #67
hanulek15
Przyczajenie

A ja też widziałam Dodzię ;P.
Kiedyś w Poznaniu na wycieczce klasowej ją zaatakowaliśmy o autografy. Strsznie malutka jest. I wyglądała na mega przestraszoną.
Jak byłam w Sarbinowie na wakacjach to był też Artur z Pierwszej Miłości (zapomniałam jak On ma.) Wysoki i farbuje włosy na czarno. Wiem, bo miał odrosty ;D. I chodził z takami małym yorkiem na smyczy.
Widziałam też Meza. Strasznie nadęty buc. Doniu bardzo sympatyczny.
Kaja Paschalska była kiedyś w Poznaniu. Sodówka.
No i Pudzian. Zabawny koleś ;].

jak sobie jeszcze kogoś przypomnę to dopiszę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 20:18   #68
girl99
Zakorzenienie

A myslalam, ze Mezo jest pdobny echhhh....

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 20:31   #69
Annaluka
Zakorzenienie

Mezo studiuje u mnie na wydziale Jest niski, drobniutki. Raczej nie rzuca się w oczy, unika kontaktu wzrokowego z ludźmi.

Majdan wysoki, męski, zadbany, pachnący - nie jestem fanką jego urody, ale zrobił na mnie wrażenie
Stary 2009-09-15, 20:31   #70
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość
A myslalam, ze Mezo jest pdobny echhhh....
Mezo niski. Zagrał koncert kiedyś u mnie w markecie i natychmiast uciekł do auta.
Z kolei 3 wymiar - przemili faceci, dali autografy tylko kilku osobom ze względu na ogromną publiczność. Mnie się udało dostać jako jednej z 3 osób (chyba dlatego że machałam, darłam się i śpiewałam z nimi ).
Jakiej to kiedyś muzyki człowiek słuchał...
Stary 2009-09-15, 20:50   #71
NothingElse
Rozeznanie

kiedyś byłam w mieście w którym Chajzer prowadził jakiś konkurs. siedziałam z koleżankami na rynku a on był za nami ale nie chciało nam się do niego iść co nie zmienia faktu, że było go słychać chyba wszędzie xD wydawał się być miły
Stary 2009-09-15, 21:15   #72
czarnulka066
Zakorzenienie

QUOTE Akcja z Dodą i pieskiem na schodahc porażka, Boże jaki to jest pustak

Zwróciłam wtedy uwagę na nich tylko dlatego że to było tak ok22chyba a ona wjeżdżała po tych schodach w okularach przeciwsłonecznych:P i sobie myślę hmm coś nie tak:P No niestety do dziś pamiętam pisk tego pieska bo to takie maleństwo było I też zauważyłam że jest malutka

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

Edytowane przez czarnulka066
Czas edycji: 2009-09-15 o 21:19
czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 21:29   #73
karolina2020
Zadomowienie

Ja na Okeciu chyba mialam bliskie spotkanie z Gorniakowa Pisze chyba, bo zdaje sie ze byla bez makijazu, bo wydawala mi sie taka jakas zapuchnieta i nie bylam pewna czy to ona.

Byl alarm bombowy i ewakuowali jeden terminal z ktorego mial leciec moj samolot, a ona pytala sie jakas babke gdzie ma teraz isc. Do konca nie bylam pewna czy to ona, ale wydawala mi sie bardzo wysoka, jak wyczytalam w necie ze ma 175 cm, a byla jeszcze na obcasach to juz bylam pewna ze to ją widzialam Poza tym ten wyniosly sposob bycia, to raczej nie do podrobienia...
Stary 2009-09-16, 12:27   #74
PPP90
Zakorzenienie

ostatnio z chłopakiem w centrum Warszawy widzieliśmy Cezarego Kosińskiego z żoną(chyba), zwyczajny człowiek, sopkojny Miałam wrażenie że tylko ja Go zauważyłam inni jakoś nie zwracają uwagi
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 13:42   #75
elizka1987
Zakorzenienie

Spotkałam kiedyś Anię Przybylską. Moja siostra ją zauważyła na plaży w Sopocie. Podeszłyśmy dostałyśmy autograf i mam fajną fotkę . Sympatyczna była.
Jak byłam mała jechałam kiedyś z siostrą i mamą pociągiem. Obie z siostrą miałyśmy wrażenie, że w przedziale siedzi z nami Norbi. Mama nie wierzyła.
Widziałam też kiedyś w Sopocie Mariusza Czerkawskiego. Był kilka metrów ode mnie. Też w Sopocie mijałam się z Liroy'em na ulicy.
Jak byłam mała to do mojego kościoła przyjechała Eleni.
I jeszcze jedno wspomnienie z wakacji mijałyśmy się z Drozdą na ulicy. Był bardzo sympatyczny.
Nie będę wymieniała już piosenkarzy na których koncertach byłam. Zaznaczę tylko, że Ira wypadli bardzo na plus.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 14:33   #76
joyka
Raczkowanie

Ostatnio na rynku Borysa Szyca - był w wielkich okularach i białym długim szaliku, nie dało się go nie zauważyć :P Wydawał się sympatyczny, cierpliwie rozmawiał z jakąś wycieczką, która go dopadła

Olę Szwed w Zakopanem - parę lat temu, było mi jej trochę żal - była z klasą na wycieczce, a jak ją zauważono to zbiegło się połowę przechodniów i biedna dobre pół godziny rozdawała autografy i pozowała, w końcu jej wychowawczyni zaczęła odganiać fanów.

Zbigniewa Wodeckiego - kupował melona na targu w trójmieście Buuuujna fryzura

Kasię Cichopek - udawałam uczestniczkę jak robiła próby do tego dennego programu randkowego. Jest malutka i baaardzo szczupła. Była szalenie miła i zabawna.
joyka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-11, 09:45   #77
201804100943
Konto usunięte

widziałam:
Izabele Trojanowskaą
Kasie Kowalską
Bartka Arłukowicza który wygrał 2gą edycje Agenta
Rafała Cieszyńskiego też często spotykam w CH. (Ciacho- szkoda że żonaty )
mam foto z Ruzzo i Rolandem z Orishas

Najbardziej chciałabym spotkać Beyonce, Martynę Wojciechowską i Obamę
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-11, 09:56   #78
peggy_blue
Zakorzenienie

ja odkąd jestem na studiach w Warszawie i co rano zasuwam na uczelnie Nowym Światem, to widziałam już Piotra skargę- czekał obok mnie na przystanku, zrobiłam wielkie oczy, a on się uśmiechnął wyrozumiale, Jacykowa (znowuu...) i Tomasza Kammela, który wydawał mi się baaardzo niski, ale glos nie do pomylenia
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-11, 15:05   #79
paulinkaa_nh92
Rozeznanie

ja widziałam Jessicę Albę, we Włoszech
Marietę Żukowską , Weronikę Rosati - w galerii krakowskiej, podczas kręcenia serialu 'Poprostu Majka'
I'm makin' love"
paulinkaa_nh92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-11, 16:06   #80
Sexi_Pistol
Raczkowanie

Zbyszka Wodeckiego, w Krakowie, wcześnie rano, szedł sobie za oknem.

Edytowane przez Sexi_Pistol
Czas edycji: 2009-11-14 o 12:46
Sexi_Pistol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-11, 19:18   #81
Magadan
Raczkowanie

GG do Magadan

Ja regularnie w sumie widuję skoczków narciarskich. Tacy najbardziej charakterystyczni z nich to:
- Adam Małysz - bardzo skromny człowiekm szanuje ludzi
- Kamil Stoch - skromny, taki normalny,otwarty, był ze swoją dziewczyną, ona również bardzo sympatyczne wrażenie sprawiała, wydaje sie, że szanuje to, że Kamil jest popularny i kiedy rozmawiałam z Kamilem po prostu odeszła na bok i się uśmiechała
- Martin Schmitt - cóż, za pierwszym razem jak go spotkałam wywarł na mnie bardzo njiekorzystne wrażenie, tajkiego gwiazdra, autografy rozdawał w wielkim pośpiechu, a zdjęciue żeby z nim mieć to trzeba było byc wybrańcem bogów normalnie, ale okazało sie, że im mniej ludzi, tym Martin sympatyczniejszy, ma strasznie żylaste ręce, co wygląda nieestetycznie
To chyba takie najbardziej charakterystyczne osoby ze świata skoków. Z niektórymi zawodnikami imprezuję regularnie po zawodach i przy innych okazjach i jestem z nimi na stopie koleżeńskiej

D. Pliński i G. Szymański - było spotkanie swego czasu z nimi w Galerii Kazimierz, bardzo pozytywni ludzie, oczywiście bardzo wsyocy,m stałam przy nich na krześle do zdjęcia i byłam niewiele wyższa od nich, a Gelu taki sympatyczny, jak z tego krzesła schodziłam to mi mówi: "Powolutku" :P
Campino z DTH - byłam na koncercie na Juwenaliach, świetny człowiek, wtedy jako jedyny ze wszystkich zespołów jakie tam grały wyszedł do publiczności, co moim zdaniem bardzo dobrze o nim świadczy, rzucał piwami ze sceny, jedno mnie oblało, bo stałam blisko, no i rzucił się do ludzi, że prawie mogłam go dotknąć, jest very hot jak na swoje 47 lat
polskie siatkarki - jakoś niedługo po zdobyciu pierwszego złotego medalu widziałam je w COSie w Szczyrku na treningu, hmmm strasznie się popisywały przed nami
Sebastian Karpiel- Bułecka - bardzo sympatyczny, przystojny, i wysoki, nawiązał konwersację, a ja nie wiedziałam, czy mu mówić na TY czy na Pan
Artur Gadowski z IRY - sympatyczny, ale jak to sam stwierdził, trochę przygłuchawy
Tyle mi sie przypomina,
Magadan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-11, 19:45   #82
Pancza
Zadomowienie

Ja ze znanych osób obsługiwałam kilkakrotnie Omenę Mensah Wywarła na mnie pozytywne wrażenie. Przychodziła z córką, była miła, uśmiechnięta. Jedyne co mnie zaskoczyło, że miała naprawdę sporą pupę
I pana Jerzego Buzka. Baaardzo pozytywny człowiek. Byłam wolontariuszką i rozdawałam ulotki, podeszłam do niego i podałam ulotkę z hospicjum a on już wyciągał portwel i chciał płacić. Do tego sympatyczny i kulturalny, nawet żarcikiem rzucił

Edytowane przez Pancza
Czas edycji: 2009-10-11 o 19:53
Pancza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-11, 22:00   #83
Kiciunia85
Rozeznanie

Ja widziałam Marcina Wójcika z kabaretu Ani Mru Mru jak wysiadał z samochodu z żoną i chyba dziećmi... ale nie pamiętam... koło targu...
Hyym... Widziałam też Kaczyńskiego i innych paru prezydentów jak przyjechali do Lublina z okazji rocznicy zawarcia Unii Lubelskiej...
Ostatnio do mojego liceum plastycznego przyjechał Maciej Zień (ukończył tę szkołę). Robili mu foty w sali od rysunku i malarstwa. Dziewczyny się przyglądały.
Aha i parę lat temu do Lublina do centrum handlowego E.Leclerc przyjechała Mandaryna by sobie pośpiewać. Poszłam z ciekawości ją zobaczyć ale strasznie długo się szykowała do występu.
Więcej spotkań nie pamiętam...

Opalone, a raczej przypalone, jędrne pośladki!
http://www.youtube.com/watch?v=APKyPYR7jAk
Kiciunia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 22:34   #84
Kirsti
Rozeznanie

A ja kiedyś z moimi koleżankami widziałam Mateusza Damięckiego, jak kręcił film pod naszym liceum. Jedna z koleżanek była bardzo śmiała, więc podeszłyśmy do niego, nie był zbyt rozmowny, palił papierosa i rozczarowało mnie to, że jest dość niski. Ale każdej z nas wpisał wtedy inną dedykację w zeszycie do polskiego
...się postarał
Widziałam jeszcze Adama Małysza i paru innych skoczków. A moja koleżanka pracowała w kinie i jej kino odwiedzili m.in Magdalena Cielecka i Tomek Makowiecki.
Stary 2009-10-12, 05:13   #85
Lady in Blue
Zakorzenienie

A mi się wdaje, że jakieś 2-3 tygodnie temu minełam na ulicy Zytę Gilowską, słyszałam jak mówiła coś do koleżanki - głos ma bardzo charakterystyczny więc to chyba była ona Bo z wyglądu identyczna.
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Edytowane przez Lady in Blue
Czas edycji: 2009-10-12 o 05:16
Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-30, 11:26   #86
Maalwaaa
Rozeznanie

Ufff sporo ich widziałam, dziś już nawet nie pamiętam nazwisk:P
-krzysia ibisza (w latach 90tych to był naprawdę spoko koloeść, przeuprzejmy i miły)
-martyne wojciechowską
-cugowskiego
-piaska,
-rodowicz,
-tego od wilków,
-olbryskiego,
-całą ekipe od 'ojca mateusza'- kręcili u nas w mieście, a wieczorami przesiadywali w barach
-książkiewicz,
-rozmusa,
-hanke bielicką
-oliwera janiaka
I paru innych ale nawet nazwisk nie pamiętam:P(jakiegoś boksera, projektantkę, prowadzącą i chyba jaką skrzypaczkę)

Ale dla mnie największą bombą i przeżyciem było zobaczenie mojego jednego z ulubionych aktorów Willa Smitha :P to był odjazd oraz charlie theron. To było w Londynie

Maalwaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-30, 13:19   #87
kusia20
Raczkowanie

Będąc od 2 lat w Warszawie tez mialam okazje zoabczyc na zywo niektóre gwiazdy :

-Doda- dużo niższa i chudsza niz w tv

-Superniania - bardzo fajna babeczka

-Martyna Wojciechowska- wydaje się jeszcze wyższa niz w tv

-Mikołaj Krawczyk - mega wysoki, przystojny, ale patrzyl sie w ziemię, żeby nikt go nie rozpoznal ;p

-Sebastian Karpiel -Bułecka - ciachoooooo

-Arni z 13 posterunku - wyglada na nizszego niz w tv

-Borys Szyc- siedzial sobie kiedys w jakiejs knajpce na starówce, wygladal bardzo pospolicie

-Radek Majdan- przyłapałam go w Macu jak sobie zajadał jakis zestaw ;p wyglada na zywo super, przystojny i męski jest

-Maserak- widzialam go ostatnio w CH z jakimiś dwiema laskami, na zywo wyglda milion razy lepiej niz w tv, jest duzo wyzszy i bardziej zbudowany

kusia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-30, 13:35   #88
hejYou
Zakorzenienie

ja widziałam
Aleksa z Brzyduli
Pono
Darie Widawską
Ale z Blog 27 w Bershce coś tam kupowała
Stary 2009-11-30, 18:00   #89
klada
Zakorzenienie

-Gosie Andrzejewicz- mimo, ze teraz za nia nie przepadam, chcialam kiedys jej autograf, gdy spotkalam ja w hotelu Bardzo mila, zapytala sie, jak podobal sie koncert, pogadala ze mna z 5 minut Ogolnie wrazenia mile
-Michal Wisniewski- moj tata mial wtyki, wiec w sumie caly czas po koncercie spedzilam z jego zespolem- wrazenia super Bardzo fajnie, naprawde

Pelno bylo tych gwiazd, ale jakos nie moge teraz sobie przypomniec
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-30, 19:14   #90
Daenerys
Wtajemniczenie

A ja mam info o Nicolasie Cagu. Sama go nie widzialam, ale mial meszkanie w tym samym miescie gdzie ja, (Bath) wlasciwie to calkiem niedaleko mnie (zawsze z tz jak przechodzimy kolo tego budyku zastanawiamy sie ktore to okna jego )i w ogole czesto tu przyjezdza. Wielu znajomych go widzialo. Jedna znajoma sprzedawala mu ciasteczka w skelpie z ciasteczkami, druga znajoma obslugiwala go w kawiarni, gdzie stal w kolejce jak kazdy do tego w deszczu, inni znajomi spotkali go gdzies w sklepie i maja z nim zdjecie. Wszyscy jednoglosnie stwierdzili, ze to bardzo mily, przyjacielski, ludzki facet.

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości