|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Hosenuś nie mogę z Tobą, noooo
A ja zamówiłam z Avonu tylko ten zegarek, o którym pisałam. Ori mnie na szczęście nie kusi od dłuższego czasu.
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe
nie wiem czemu wcześniej się nie zdecydowałam na podcięcieaaa! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko z okazji imienin najlepsze życzenia, wszystkiego naj
![]() Najlepiej naj naj najlepszych i najpiekniejszych kosmetyków ![]() rolnicze się ![]() Do kosza poleciało puste opakowanie po odżywce i skończł się też zmywacz do paznokci.
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się nie spełni to dostaniesz ![]() Vibesko
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przyznała się, że ma imieniny
![]() Hosenuś wszystkiego najlepszego, przede wszystkim znalezienia prawdziwej miłości i szczęścia
|
#4027 |
|
Rozeznanie
|
Hosenko przede wszystkim szczęści, chłopa wymarzonego
pracy która cię usatysfakcjonuje i góryy lakierów Kupiłam podkład tego maybellina w rossmannowej promocji
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszego Hosenko
|
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4030 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko wszystkiego dobrego
![]() to ja powiem, że mam imieniny jutro TŻ mnie od 3 dni męczy, żebym zgadła co mi kupił ![]() A z nowej superfarmowej gazetki kusi mnie odżywka w sprayu L'Biotica. ![]() Madziu! zdobycze nieziemskie zazdroszczę bardzo! No i cieszę się, że wreszcie ozdrowiałaś
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, wyszystkiego dobrego! i tego chłopa właśnie
![]() ![]() Muszę przyznać że gazetka z SP okazała się dla mnie najlepsza z wszystkich trzech jakie dziś obejrzałam. Zakupy będą na pewno
|
#4032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, dla mnei oczywiści etusz w promo z mojej listy LOOK OUT Astora ![]() A w Rossmannie z kodowej promo Astorowy Diva też zmojej listy Cytat:
Ale to z potrzeby, moje włosy już ni emoga być czesane raz na kilka dni tylko CODZIENNIE i błyskawicznie schodzi mi serum Pantene.---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Hosenko- najlepszego
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja włosy czeszę conajmniej 2 razy dziennie - rano i wieczorem, no i czasem w ciągu dnia 1-3x. A to serum mam zamiar stosować tak jak zielone - po mycui, na wilgotne włosy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-16 o 19:27 |
||
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
No bo ja moich ni eczesałam zwykle ani po myciu wieczorem ani rano (poważnie wystarczało raz na 3-4 dni przy codziennym myciu)- bo wtedy robiły się płaskie i przyklapnięte z racji ciężkośći przy takiej długości. Bez czesania były normalnie puszyste i miały objętość fajną. a od paru tygodni- to chyba po słońcu pozostałość- bardzo się plączą i "dredują" i dzień bez szczotki i jakiejkolwiek odżywki= masakra na głowie
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-09-16 o 19:33 |
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę że nie musisz tak często czesać włosów, ja moje muszę codziennie rano układać Inaczej wyglądałabym jak mops ![]() Scarlet Eveline jest prześliczny, mam taaakie czerwone pazury i nawet do pracy tak chodzę i mam to gdzieś
|
|
#4036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze żel Palmolive jeśli będą mieli pomarańczowy i kupiłabym peeling Daxa, ale mam jeszcze, a nie chce być chomikiem
|
|
#4037 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
wiem
tym bardziej mnie to wkurza, że ja naprawdę nie lubię niespodzianek Cytat:
(na tą mleczną mam ochotę). TŻ jest jutro do 10.30 w Poznaniu, SP otwarte od 9 więc obiecał, że mi kupi ![]() Podziwiam Cię z tym niechomikowaniem ja znowu mam fazę 'kolekcjonerską' i żadnych wyrzutów sumienia
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się nad jakąś maską Dove. Ale najpierw jednak skończę ten olejek Pantene
|
|
#4039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ ma imieniny we wtorek, podobno znów (jak rok temu) od rodziców ma dostać bilety do teatru, pewnie pójdziemy na jakąś komedię z gwiazdami/gwiazdkami polskiego kina cieszę się, bo dawno nie byłam w teatrze ode mnie dostanie albo książkę albo perfumy, jeszcze nie zdecydowałam ![]() Cytat:
jutro się dowiem mam nadzieję zapragnęłam zadbać o włosy, teraz są takie leciutkie i puszyste TŻ pewnie nic nie zauważy albo powie, że prawie nic nie ścięłam ![]() ja muszę część kosmetyków ukrywać przed rodzicielką, bo lubi robić mi wyrzuty, więc choćby z tego względu wolę nie robić zapasów
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4040 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hosenko, ode mnie też wszystkiego dobrego.
Dużo spokoju, szczęścia i wielu dobrych myśli. ![]() I tego chłopa!
|
|
|
|
#4041 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko, ode mnie również przyjmij najlepsze imieninowe życzenia
![]() Widzę, że w SP Vichy Inneow w promocji, jak wrócę to chyba znowu kupię te na gęstość włosów bo lecą mi teraz niemiłosiernie mam nadzieję, że tym razem też pomoże.Żegnam się już przed wyjazdem, nie piszcie za dużo żebym nie musiała znowu tydzień nadrabiać
|
#4042 | |
|
|
Cytat:
Samych kosmetycznych perełek. ![]() Skończyłam robić mój dziennik i padam na twarz, mózg mi się lasuje, a spać nie mogę. Mam nadzieję, że znowu moja kochana dydaktyk nie wystrzeli z jakimiś zmianami, bo chyba oszaleję. Najwyżej umówię się z moim opiekunem, że jak coś to podrzucę mu do podpisania inną wersję, bo wystarczy tylko zamienić kartki z arkuszami, pieczątki są na innych. Tyle dobrze, że nie będę musiała po dyrekcji latać. Ale mam nadzieję, że już nic się nie zmieni. A co do wyjazdu, to jestem w proszku - nie mam nic przygotowane, a jutro nie wiem kiedy to ogarnę. Wychodzę o 7.30 a wrócę pewnie bardzo późno, a w piątek o 5.00 jedziemy. Co nie zmienia faktu, że jestem bardzo bardzo szczęśliwa.
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ale się obłowiłaś, super!
Hosenko, Nosku wszystkiego naj Ja tak szybko, bo jutro od razu po pracy jedziemy Liz, Fuksja miłych wyjazdów ![]() Kupiłam dziś piękne buty w Ryłko I chciałabym jeszcze 2 pary stamtąd i jedne z GC
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A teraz mam pochowane po szafach, komodach, półkach ... I sama siebie pilnuję żeby nie gromadzić tego w takich ilościach jak dawniej. Męczę od listopada uubiegłego roku Ziaję PRO i skończyć jej nie mogę :/ Ale w tym roku roku kupię tylko peeling bardzo mocny, maseczki dwie - z gliną i z efektem mikrodembrazji. Nosku - wszystkiego najlepszego
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-09-17 o 06:26 |
||
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku wszystkiego najlepszego
Szczęścia, uśmiechu na codzień i spełnienia wszystkich marzeń Widzę, że był temat włosowy. Ja moje muszę czesać najlepiej kilka razy na dzień, bo końce i grzywka lubią się układać po swojemu co mnie wkurza Rano po wstaniu z łóżka zaczesuję je w kucyk i jadę do pracy. Jak tylko wejdę do biura to muszę je znów przeczesać, bo albo grzywkę mi wiatr rozwieje albo gdzieś jakiś kosmyk się wymsknie i muszę go zaczesać od nowa Nieraz w pracy ze 2 razy się muszę przeczesać.Jak wracam do domu też czeszę włosy i zwykle rozpuszczam żeby odpoczęły po całym dniu ściskania gumką. Potem po wieczornym umyciu czeszę je grzebieniem o szeroko rozstawionych, grubych zębach, zaczesuję grzywkę i robię kucyk. PS. Ale dziś paskudna pogoda Leje, ciemno, ponuro, brrrr...a wczoraj było tak pięknie.
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rano musze ułożyć włosy na szczotce okrągłej :/ I chodze w rozpuszczonych a jak wracam wieczorem do domu to zw3iązuję w kucyk, na noc też związuję bo nie lubię jak mi wpadają włosy na twarz :/ Choć wiem że to złe....
U mnie też pogoda tragiczna, jest ciepło, ale chmura gradowa wisi :/
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego Nosku
Ty chomikiem?! Przyjdz do mnie i zobacz ile tego mam
|
|
#4049 |
|
|
Ja już znikam, mam sporo rzeczy do załatwienia więc żegnam się już dziś.
Trzymajcie się. |
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy któraś z was widziała pojedynczy cień Clinique Black Amethyst na żywo?? On jest z kolekcji Wakacje 2008.Nosku: najlepsze życzenia z okazji imieninek Szczaścia, zdrowia, miłości, kosmetyków (i duuużo kasy na te kosmetyki )
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-17 o 09:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

Chłopa mi trza 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zazdroszczę bardzo! No i cieszę się, że wreszcie ozdrowiałaś 

i błyskawicznie schodzi mi serum Pantene.
Rano po wstaniu z łóżka zaczesuję je w kucyk i jadę do pracy. Jak tylko wejdę do biura to muszę je znów przeczesać, bo albo grzywkę mi wiatr rozwieje albo gdzieś jakiś kosmyk się wymsknie i muszę go zaczesać od nowa
On jest z kolekcji Wakacje 2008.