Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 14:50   #4771
isabele
Wtajemniczenie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
jakos dalam sobie rade... potraktowalam ja jak pomidorka - zalalam wrzatkiem i chwile odczekalam ... golabki sie juz w garnku powoli robia
sprytnie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
senira uwielbiam gołąbki!
isabele - raczej nie mających co robić z kasą a nie imprezowych
mloda111 - powitać

Ja się właśnie trochę posprzeczałam z TŻ i se poszedł....jakiś okropny ten dzień dzisiaj
Ja tez uwielbiam gołąbki A sprzeczką się nie przejmuj Zawsze się jakieś zdarzają

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 14:55   #4772
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

senira666 że też Ci się chce takie frykasy robić! Daj trochę!!
elunka88 nie martw się,nie jesteś sama. Dzisiaj też mam dół jak rów mariański,bo się z tatą pokłóciłam... Uśmiech i głowa do góry
bambusiek brawo za wytrwałośc przy nadrabianiu :brawo:
mloda111 u mnie były oświadczyny i oficjalne zaręczyny,na których Łukasz zapytał rodziców czy nie mają nic przeciwko.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 14:58   #4773
bambusiek
Zakorzenienie

Senira - gołąbki chyba muszę zrobić, bo mi smaka zrobiłaś. Ale pewnie jak już pójdę na łatwiznę tzn. zrobię "rozpier....... gołąbki" czyli te same składniki, ale posiekane w formie kotletów w sosie pomidorkowym

Kurcze, muszę znów zacząć pichcić. Dużo się zwykle martwię czy wyjdzie, ale mina zadowolonego (najedzonego) Bartusia .... BEZCENNA
Muszę się cofnąć kilka/naście stron do tego linka z pysznościami

A mój mężczyzna wymyślił sobie na kolację karkóweczkę z grilla. Oczywiście muszę ją kupić i dostarczyć. A ponieważ mamy spory zapas oscypków to na grilla też się wrzuci

A o wyjeździe to jeszcze napiszę i jak mi się uda zmniejszyć rozdzielczość to jakieś fotki wrzucę.
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 15:01   #4774
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Elunka Faktycznie ciężki dzień, ale już 15 i sobie niedługo odpoczniesz

Ja też robiłam gołąbki - wszystkim strasznie smakowały - oj taka nieskromna jestem wiecie co piszecie o tych pysznosciach i się strasznie głodna zrobiłam - u nas dziś na obiad leczo

Honolinka

Jej dziewczyny dziś już stukamy trzecia stronę i zanim napiszę posta pojawiają się kolejne - nie nadąrzam

Zaraz uciekam do domku

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-09-16 o 15:03
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 15:03   #4775
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Niedługo już drugi wątek
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 15:03   #4776
mloda111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Witamy, witamy, macie już jakiś przybliżony termin?
My zaręczyliśmy się sami. W lipcu byliśmy na wczasach i TŻ oświadczył mi się na Śnieżce (niczego się nie spodziewałam!).
Poinformowałam mamę zaraz o tym telefonicznie . Oficjalnych zaręczyn nie było. Oboje podpytaliśmy rodziców czy to konieczne i jak oni to widzą. Stwierdzili, że mogą spotkać się kiedyś później aby obgadać szczegóły ślubu.
My tez zareczalismy sie sami , ale chcemy jakos to oficjnie powiedziec moim rodzica ( rodzice Tż wiedza) myslimy o kwiatach dla mamy i dobrym alkoholem dla ojca...
Stary 2009-09-16, 15:14   #4777
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda111 Pokaż wiadomość
witam Was serdecznie dołączam do grona oczekujących na 2011 , w niedziele nasz dzień kiedy moi rodzice dowiedzą sie o zaręczynach i mamy do was pytanie , jak to bylo u was ? Wasz TŻ pytał się ojca o rękę ? Czy po prostu poinformowaliście o zaręczynach ?
U mnie było tak, że w niedzielę po Mszy przyszliśmy do mnie na lepszejszy obiad, a po nim kawka i ciacho jak zwykle, a potem oznajmiliśmy nasze plany. Mama dostała bukiet kwiatów. Aha... Był torcik i szampan do tego Jedyna wtopa to był pierścionek...., który utknął na poczcie.
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 15:21   #4778
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Senira - gołąbki chyba muszę zrobić, bo mi smaka zrobiłaś. Ale pewnie jak już pójdę na łatwiznę tzn. zrobię "rozpier....... gołąbki" czyli te same składniki, ale posiekane w formie kotletów w sosie pomidorkowym

Kurcze, muszę znów zacząć pichcić. Dużo się zwykle martwię czy wyjdzie, ale mina zadowolonego (najedzonego) Bartusia .... BEZCENNA
Muszę się cofnąć kilka/naście stron do tego linka z pysznościami

A mój mężczyzna wymyślił sobie na kolację karkóweczkę z grilla. Oczywiście muszę ją kupić i dostarczyć. A ponieważ mamy spory zapas oscypków to na grilla też się wrzuci

A o wyjeździe to jeszcze napiszę i jak mi się uda zmniejszyć rozdzielczość to jakieś fotki wrzucę.
czekam z niecierpliwością na fotki

Moja mam tez takie szybkie gołąbki robi

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Elunka Faktycznie ciężki dzień, ale już 15 i sobie niedługo odpoczniesz

Ja też robiłam gołąbki - wszystkim strasznie smakowały - oj taka nieskromna jestem wiecie co piszecie o tych pysznosciach i się strasznie głodna zrobiłam - u nas dziś na obiad leczo

Honolinka

Jej dziewczyny dziś już stukamy trzecia stronę i zanim napiszę posta pojawiają się kolejne - nie nadąrzam

Zaraz uciekam do domku
leczo uwielbiam!!

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
U mnie było tak, że w niedzielę po Mszy przyszliśmy do mnie na lepszejszy obiad, a po nim kawka i ciacho jak zwykle, a potem oznajmiliśmy nasze plany. Mama dostała bukiet kwiatów. Aha... Był torcik i szampan do tego Jedyna wtopa to był pierścionek...., który utknął na poczcie.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-16, 15:44   #4779
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Oj mam jjż dość pracy na dzisiaj. Ale na szczęście jescze tylko 40 minut

Justi 3maj się kochana. Wygrzewaj zatoki. Możesz spróbować robić inhakacje z amolu (na łyżkę wlej trochę amolu i podpal go. Kiedy płomień zniknie zamknij oczy i wdychaj przez nos ten dymek. Powinno przynieść lekką ulgę).

honolinka zakwasy to dobry znak. Mięśnie odpowiednia pracowały na fitnesie A na zakwasy najleoszy jest ruch hihi.

listwona druga sala faktycznie przepiękna Ale tak jak mówi Ivona muisz przemysleć wszystkie za i przeciw.

ivona niby człowiek ma pełną szaf ciuchów, a nigdy nie ma sie w co ubrać

Ale mi narobiłyście ochoty na krówki.

elunka to faktyczie fajne masz szefostwo.

bambusiek

hecate zdrowiej

elunka wygląda na to, że musisz się zaopatrzyć w mega szałową kreację heheh.

senira tak, tak. Moja mama zawsze podotowuje wcześniej kazuchę na gołąbki. Ale ja za nimimi nie prepadam .

OK, kończę, bo zaraz mnie zamkną w pracy i zostanę do jutra hehe

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

bambusiekżartujesz a tym poierścionkiem? hihi Teraz to śmnieszne, ale wtedy TŻ chyba miał nerwa co??

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 16:17   #4780
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
My tez zareczalismy sie sami , ale chcemy jakos to oficjnie powiedziec moim rodzica ( rodzice Tż wiedza) myslimy o kwiatach dla mamy i dobrym alkoholem dla ojca...
witamy wśród nas I nie stresujcie się niczym spotkanie na pewno przebiegnie bardzo fajnie. Każdemu z Was przecież będzie na tym zależało. A rodzice Was kochają i zrobią dla Was jak najlepiej Ostatnio zaręczali się nasi znajomi i nie organizowali żadnego spotkania oficjalnego. Po prostu przyjechali i powiedzieli rodzicom

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-16, 16:47   #4781
lula177
Zakorzenienie

Lightbulb Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
witamy wśród nas I nie stresujcie się niczym spotkanie na pewno przebiegnie bardzo fajnie. Każdemu z Was przecież będzie na tym zależało. A rodzice Was kochają i zrobią dla Was jak najlepiej Ostatnio zaręczali się nasi znajomi i nie organizowali żadnego spotkania oficjalnego. Po prostu przyjechali i powiedzieli rodzicom

czesc dziewczyny jestem nowa w tym watku my tez zareczylismy sie sami... i ja nie chcialam zadnych oficjalnych zareczyn tylko zoorganizowac jakies spotkanie zeby rodzice sie poznali(nie znaja sie jeszcze bo mieszkamy 350 km od siebie ) ale moj tata i moj kochany narzeczony sie uparli ze musza byc zareczyny i nie ma innej opcij wiec coz nie mam wyboru...
lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 16:58   #4782
MiciaKicia
Zakorzenienie

Witaj Lula
My tez zareczylismy sie sami. Mój pozniej dal mojemu tacie winko, mamie kwiatuchy a swoim rodzicom sam oznajmił jak wrócilismy z tej jakze uroczystej kolacji.

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:22   #4783
hecate5
Raczkowanie

elunka88 mam nadzieje ze jej szybko przejdzie

ivona84 a juz lepiej sie czuje, dziekuje. Jeszcze mam ból gardła, kaszle strasznie i rope na mogdałach ale chociaz gorączka spadła ja na dzien chlopaka kupuje mu portfel wislacki bo on kocha ta swoja Wisełke czasem zazdrosna jestem nawet

isabele no ja tez mam nadzieje ze sei zdarze nauczyc ciezki egzamin i troche sie boje tez mi sie te kubki podobaja ale jakos nigdzie nie moge ich znalezc oprócz internetu. Nawet wpadłam na pomysł ze bratu na ur kupie takie z rozbierajaca sie kobitka

mloda111
u nas nie było oficjalnych zaręczyn. I nie będzie bo ja wychodze z załozenia ze to moja decyzja za kogo wychodze i nie widze potrzeby zeby tż prosił o moja rekę tate. Po za tym rodzice tż sie rozwodzą i na pewno by sie nie zgodzili oboje jechac do moich rodziców bo sie kompletnie dogadac ze soba nie moga. Kiedys pewnie mama tż pozna moich rodziców a z ojcem nie wiem jak bedzie.

bambusiek mnie tez wkurzaja te tłumy ludzi ale to przez obecnosc dworca jest tyle ludzi. w innych galeriach nie jest tak tłumnie podziwiam ze to wszystko nadrobiłas

elunka88
na pewno szybko sie pogodzicie

lula177 witaj

Dziewczyny ale lecicie z tymi postami Jeszcze chwila i bedzie druga czesc wątku
Stary 2009-09-16, 17:29   #4784
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
witam Was serdecznie dołączam do grona oczekujących na 2011 , w niedziele nasz dzień kiedy moi rodzice dowiedzą sie o zaręczynach i mamy do was pytanie , jak to bylo u was ? Wasz TŻ pytał się ojca o rękę ? Czy po prostu poinformowaliście o zaręczynach ?
U mnie jaku u MiciKici sami się zaręczyliśmy, powiedział Tż swoim rodzicom, ja swoim, potem przyjechał do mnie do domu z kwiatmi dla mamy i wódką dla ojca... i oczywiście od razu ją otworzyli oj obaj słabi potem byli teraz myślimy nad spotkaniem rodziców żeby się z moją mamą poznali bo tylko ojca znają ale na razie się nam nieśpieszy, w końcu 2 lata czasu

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ja się właśnie trochę posprzeczałam z TŻ i se poszedł....jakiś okropny ten dzień dzisiaj
Jak mu przejdzie to wróci nie martw się

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny jestem nowa w tym watku my tez zareczylismy sie sami... i ja nie chcialam zadnych oficjalnych zareczyn tylko zoorganizowac jakies spotkanie zeby rodzice sie poznali(nie znaja sie jeszcze bo mieszkamy 350 km od siebie ) ale moj tata i moj kochany narzeczony sie uparli ze musza byc zareczyny i nie ma innej opcij wiec coz nie mam wyboru...
Witam

Bambusiek szacun

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 18:21   #4785
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:

Witaji zapraszamy do udzielania się na wątku Opowiedz nam coś o sobie i Twoim TŻ

17.09.2011

Jonathan Carroll

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 18:52   #4786
Electra85
Raczkowanie

Witajcie lula i mloda
U mnie było podobnie, zaręczyny na wczasach. Jego rodziców poinformowaliśmy zaraz po przyjeździe a u mnie powiedzieliśmy jak dodatkowo byli goście z niemiec oraz ciocia z rodzinka, wypiliśmy z tej okazji szampana było bardzo miło wszyscy zaczeli nam gratulować, choć pewnie moj bardzo sie denerwowal

Pierwszy pocałunek 08.08.2004
Zaręczyny 08.08.2009
Ślub 25.06.2011
Electra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 19:28   #4787
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Witaji zapraszamy do udzielania się na wątku Opowiedz nam coś o sobie i Twoim TŻ
wiec ja i moj TŻ poznalismy sie w Zakopanym 15.08 2008 poczatkowo wogole nie chcialm z nim gadac a on tez sie nie upieral tylko rozmawial z moja kolezanka i tak wyszlo ze ona dala mu moj nr tel i tak zaczelsimy sobie pisac i 13.09.2008 przyjechal do mnie pierwszy raz (po miesiacu dopiero bo on jest z okolic Łodzi a ja okolic Zakopanego ) nom i byla milosc od drugiego "wejrzenia" hihi moj ideal poprostu jest taki kochany , czuly i opiekunczy no i ma na mnie dobry wplyw bo ja to troche taka zakrecona jestem;P no i baardzo sie kochamy i planujemy slub na 18.06.2011 dzien po jego urodzinach no i to tak w skrocie nasza historia

Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2009-09-16 o 19:31
Stary 2009-09-16, 19:52   #4788
isabele
Wtajemniczenie

ło matko, mieszkacie na co dzień tak daleko od siebie??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-16, 19:55   #4789
senira666
Zakorzenienie

my tez sami sie zareczylismy tylko ze wie moj brat i kulku znajomych. mamy zamiar nie dlugo poinformowac rodzine od strony tzta a spotkania rodzicow nie organizujemy zadnego bo nie ma sie kto spotykac. mojego brata rodzice tzta znaja a mojej mamy nie mam zamiaru na slub zapraszac wiec znac jej nie musza.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 20:04   #4790
JennyAniolek
Zakorzenienie

cobra115 - dostaliśmy mandat za prędkość na prostej drodze , było 50 - mieliśmy 98 , ale udało się 200zł wytargować...
bambusiek - Witaj ponownie
kopikos - gratulacje
isabele - również 3mam kciuki ... Kamerzysty jeszcze nie mamy, więc nie wiem...a pomysł z prezentem - super!
MiciaKicia - a co to masz za kamerzystę ?
senira666 - współczuję, ale dobrze zrobiłaś. Tak naciągać ludzi
Electra85 - niezłe
lisiwona - podobają mi się obie sale, ale skoro w drugiej macie wszystko to może warto się na nią skusić ??? My na naszą salę mamy z 10km, ale jeśli wybierzemy ten kościół który najbardziej nam sie podoba, to będziemy mieć wycieczkę objazdową i z jakieś 20km
XxXJuSstiii - Super, że znów jesteś Jak tam zdrowie Marcina ? I dzięki za info o TŚ już o tym mówiłam Piotrkowi, pewnie się wybierzemy żeby poszukać kamerzysty i fontanny
elunka88 -
T'ai - miłego czytania
bambusiek -
niunia32 - super wiadomość i już dziś życzę Wam miłego odpoczynku
hecate5 - zdrowiej!
lula177 - Witaj
mloda111 - Witaj ... Mój Piotrek oświadczył mi się na wakacjach, po powrocie najpierw dowiedzieli się jego rodzice, a potem moi. Ojcowie dostali po flaszeczce raki, bo bylismy w Turcji, a mamy po martini i czekoladki. Po jakimś tygodniu zaprosiliśmy rodziców i rodzeństwo na kolację do pizzerii, a potem u mnie w domu był dalszy ciąg imprezki

------
Witajcie
Od wczoraj mnie nie było i już 4 strony do nadrobienia, oj Wy ... Właśnie nadrabiam zaległosci na wizażu i popijamy winko , a Piotrek oglada tv - chociaż teraz widzę, że usnął... Dziś w szkole szybko zleciało, bo tylko 3 lekcje, a jutro też 3 ale 2 prowadzę i mam dyktando w 5 klasie i znów będę mieć na weekend zeszyty z zadaniem ... Jeszcze tylko 2 tygodnie. A weekend na Słowacji przełożony , ale może uda się pojechać na Piotrka urodziny 27.09
Buziaki

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 20:10   #4791
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
ło matko, mieszkacie na co dzień tak daleko od siebie??
no niestety tak
Stary 2009-09-16, 20:27   #4792
Electra85
Raczkowanie

lula kiedy zamierzacie zamieszkać razem? Po ślubie dopiero? Ja od mojego TŻ mieszkam jedynie 5 km i jak go nawet dzień nie widzę to strasznie za niem tęsknie, a nie widziałam sie z nim już od niedzieli narazie muszą mi starczyć telefony. Dobrze, że wymyślili darmowy nr

Zaręczyny 08.08.2009
Ślub 25.06.2011
Stary 2009-09-16, 20:40   #4793
kopikos
Raczkowanie

Oj, racja! Ja drugi tydzień pomieszkuję u Marcina a dziś wróciłam na noc do domy (mieszkamy 30 km od siebie) i już strasznie tęsknię....
Stary 2009-09-16, 20:47   #4794
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Electra85 Pokaż wiadomość
lula kiedy zamierzacie zamieszkać razem? Po ślubie dopiero? Ja od mojego TŻ mieszkam jedynie 5 km i jak go nawet dzień nie widzę to strasznie za niem tęsknie, a nie widziałam sie z nim już od niedzieli narazie muszą mi starczyć telefony. Dobrze, że wymyślili darmowy nr
zamierzamy zamieszkac rok przed slubem bo ja musze skonczyc skzole najpierw( jestem w technikum i dopiero w tym roku mature mam) a pozniej juz zamieszkamy razem... no widziimy sie co dwa tygodnie w weekendy teraz cale wakacje bylismy razem no i jak mam wolne to zawsze jestesmy razem... jest ciezko ale co zrobic... kocham go i musze wytrzymac;( teraz zobaczymy sie dopiero za dwatugodnie bo onnie moze wyrwac sie z pracy;(
Stary 2009-09-16, 21:01   #4795
isabele
Wtajemniczenie

to znak, że musicie się bardzo kochać

ja ze swoim Mariuszem mieszkam już 5 lat - teraz nam 6 rok będzie leciał i nie wyobrażam sobie jak to jest widzieć się co dwa tygodnie

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-16, 21:07   #4796
Electra85
Raczkowanie

kopikos widzę, że mamy te same daty ślubu

ja za 2 tyg będę sie z moim widziała raz na tydzień i już to przeżywam tak będzie przez cały rok studiów ;( nawet sobie tego nie wyobrażam

Zaręczyny 08.08.2009
Ślub 25.06.2011
Stary 2009-09-16, 21:08   #4797
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
to znak, że musicie się bardzo kochać

ja ze swoim Mariuszem mieszkam już 5 lat - teraz nam 6 rok będzie leciał i nie wyobrażam sobie jak to jest widzieć się co dwa tygodnie
jest bardzo bardzooooooo ciezko ale jeszcze ten niecaly rok przetrwamy i juz zawsze bedziemy razem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 21:10   #4798
Electra85
Raczkowanie

ja dopiero po ślubie z moim zamieszkam czyli za 647 dni

Zaręczyny 08.08.2009
Ślub 25.06.2011
Stary 2009-09-16, 21:11   #4799
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Electra85 Pokaż wiadomość
kopikos widzę, że mamy te same daty ślubu

ja za 2 tyg będę sie z moim widziała raz na tydzień i już to przeżywam tak będzie przez cały rok studiów ;( nawet sobie tego nie wyobrażam
Ale tak się za sobą stęsknicie, że te spotkania będą bardzo gorrące

Cytat:
jest bardzo bardzooooooo ciezko ale jeszcze ten niecaly rok przetrwamy i juz zawsze bedziemy razem
A gdzie, jeśli mogę się zapytać wybierasz się na studia??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-16, 21:13   #4800
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tak się za sobą stęsknicie, że te spotkania będą bardzo gorrące

A gdzie, jeśli mogę się zapytać wybierasz się na studia??
no oczywiscie gdzies w poblizu niego mysle o Łodzi albo Częstochowie, a może tez Sieradz albo Wieluń to zalezy gdzie bedzie ten kierunek ktory wybralam musze poszukac jeszcze dokladnie

Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2009-09-16 o 21:15
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości