|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Effuniaki - staniki Ewy Michalak
Ciekawe, czy pokażą coś nowego, czy dalej te same plungi będą co przez ostatni rok
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
ja się na szczęście z effuniaków wyleczyłam, mam gdzieś to,że traktują mnie w tym sklepie jak śmiecia, każą robić zapisy na staniki jak za komuny na papier toaletowy,płacić 100zł za materiał,który po pierwszym praniu wygląda jak bawełniane majtki z targu i okropną i ŁASKAWĄ obsługę... mam nadzieję,że wiele z Was zrezygnuje z zakupów u Ewy i wtedy kobieta może się otrząśnie i dotrze do niej,że klient nasz Pan...
dodam jeszcze, aby właścicielka nie wpisała Cię na listę ''tym nie sprzedajemy'' trzeba się mocno podlizywać i godzić się na upokorzenie.... Edytowane przez Manehajera Czas edycji: 2009-09-08 o 12:05 |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Hm, nie oglądam telewizji, pewnie dlatego dopiero dziś obejrzałam to http://bialelaki.pl/effuniak/ bo któraś dziewczyna miała to w podpisie na wizażu...
i dopiero teraz jestem NAPRAWDĘ rozczarowana. Wcześniej nie czepiałam się jakoś bardzo designu, bo to czy ja uważam coś za pasujące do siebie wzorki, za ładne/nieładne - to mój problem (nieprawdaż? ), ale - cholerka - jak można pozwalać sobie na AŻ TAKĄ rozbieżność między tym, co się pokazuje w TV, na zlotach - to na czym bazuje się w swojej promocji - a tym, co się później sprzedaje? :/ Trochę wymiękłam po tych filmikach. Na zdjęciach w galerii te pojedyncze sztuki staników były ładne, ale nie aż tak piękne jak te pokazane w programie w TV - nie rozumiem czemu więc do sprzedaży trafia to co do tej pory ![]() Poza tym - cholerka, strach się wypowiedzieć krytycznie na temat jakiegokolwiek elementu effuniaków - to jak na krytykę reaguje projektantka jest, moim zdaniem, reakcją absurdalną i przedszkolną, bo jak inaczej nazwać wymianę zdań, którą można sprowadzić do: "Ewo, jakość staników na razie nie jest dobra" "A właśnie że jest dobra, a jak się nie podoba to po co kupowałaś/jak się nie podoba to nie kupuj". |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle w szufladzie jest info, że ja kilka tygodni ruszy sprzedaż w sklepie, kilku modeli w większych ilościach niż było to praktykowane w szufladzie, więc może rzeczywiście jest szansa?
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Ja życzę powodzenia i tyle
Mam nadzieję, że w końcu będą jakieś nowe fasony, wzory, inna jakość.Ja dopóki nie będzie nowych materiałów i dopóki będzie ryzyko podszewki w misie - nie planuję nic kupić. Już nie mówiąc o tym jak się poczuję kupując coś od kogoś, kto traktuje mnie gorzej niż postpeerelowskie panie w bieliźniaku
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#97 |
|
O Ireno! ;-)
|
dziewczyny - przypadkiem trafiłam na Dopasowanej na sprzedaz effuniaków.
Moze to własnie juz ten sklep??
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Na dopasowanej nie ma w ogóle zdjęć modeli, a do tego cena po staremu jaka była
|
|
#100 |
|
O Ireno! ;-)
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najwidocznie uznali, ze to koniec wyprzedazowej ceny, a reszta ma zejść po 100zł.
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w dopasowanej w stacjonarnym sklepie, postanowiłam zmierzyć sławetne effuniaki i powiem tak: ja osobiście dolinki nie doświadczyłam, fakt, że mniej zabudowane niż moje freye i maja od nich cieńsze ramiączka, ale tego można też doświadczyć i u innych firm
Może ja jestem niekompatybilna, czy cuś... Ładnie leżał, nie ukrywam, ale liczyłam na tę sławną dolinkę Ponadto, co stanik to inny materiał: czarne IMHO są chyba z lepszego materiału, ale są też staniki ze zwykłej bawełny i bałabym się, że po praniu te bawełna się "zkulkuje". No i jeszcze jedno: czarny leżał na mnie w miarę ok, ale jedna rzecz: jak całe wykonanie wydaje się ok, to materiał w środku z tzw. niespodzianką Acha, no i szwy na miskach dość mocno się odbijają pod dopasowanym topem. Mnie na razie effuniaki nie powaliły, ale może dlatego, że po tylu super opiniach zaczyna się oczekiwać super efektu, a efekt był niezły, ale nie powalający pt. to na pewno moje piersi??? Na razie pozostanę wierna miękkim stanikom, chyba że zimą zacznę bardzo marznąć, to pewnie się zaopatrzę w coś z gąbką
Edytowane przez freyah Czas edycji: 2009-09-17 o 19:31 |
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
W końcu dopasowana też chce na stanikach zarobić. Charytatywnie ich nie sprzedaje, a od Ewy Michalak za darmo ich nie dostała. Wiadomo, że im więcej pośredników tym cena wyższa.
|
|
|
|
|
#104 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() a nawet jakby to marza wychodzi ciekawa... |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
na szufladzie zapowiedź nowej kolekcji
...wiosna już dorosła naboje ma w kieszeniach.. ;] Edytowane przez wampa Czas edycji: 2009-10-16 o 22:11 |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
kolekcja chyba dopiero zaczęła sie zamieszczać
wlasnie pojawil sie morski komplet (na zdjeciu wyglada to raczej na szmaragd ) śliczny jest
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Pod adresem http://www.ewa-michalak.pl/ powoli rusza sklep z normalną sprzedażą.
|
|
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
i po co to mowisz, juz zlozylam zamowienie a jeszcez zwroty z karoline i dopasowanej mam nie rozliczone |
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko u kogo ja się zapożyczę
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Winter is coming
|
Śliczności i ma być 5 half-cupów! Choćbym miała przez miesiąc jeść suchary(albo zrezygnować z imprez
) to co najmniej 2 komplety muszę mieć
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wstrzymam z zakupami do czasu az zostaną ujawnione wszystkie modele z kolekcji
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
nowy morski plunge
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chce bakłażan, morski i oba mchy
no dobra na razie starczy bakłażan tylko nie wiem skąd wziąć kasę, chyba przestanę się ruszać z domu albo będę chodzić pieszo, to zaoszczędzę na sieciówce
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
to prosimy o zdjęcia
![]() czy te kolorki na żywo będą takie same? mechowate-
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Mam jeden effuniak w różowe koty, nie bardzo mi się podoba, ale podoba mi się jaki robi kształt biustu. Trochę żałuję że nie poczekałam na otwarcie sklepu, bo teraz są ładniejsze. Jednak nie wiem czy kupię następny, zobaczę najpierw co się stanie z tym po jeszcze kilku praniach. Te mechate mi się podobają, może są z jakiegoś lepszego materiału....
|
|
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
http://www.ewa-michalak.pl/
Sklep już jest, więc może dyskusja na nowo się ożywi. Muszę przyznać, że kilka modeli wygląda całkiem zachęcająco: http://www.ewa-michalak.pl/product-p...ge-Chilli.html http://www.ewa-michalak.pl/product-p...klazanowy.html http://www.ewa-michalak.pl/product-p...sowy-Mech.html Wylicza mi 70E (z Freya noszę 28 G - czyli polski obwód 60). Kupował już ktoś w tym e-sklepie (nie w Szufladzie) i jakie wrażenia z nowych modeli? |
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
ja zrezygnowalam przez te zalamania, ktore sie robily dziewczynom po praniu bodajze
wole doplacic i miec maskaradke nie wiem jak sprawa sie skonczyla, ale odpisywanie, ze sie zalamuje, bo ktos kupil zly rozmiar jest zalosne mojego charliego zmiazdzilam kanapą i lezal przygnieciony dwa miesiace, potrzebowal dnia, zeby sie wyprostowac sam, lezac w rzeczach do prania no i panache da sie zalozyc na rozbierana randke, te wygladaja jak po babci
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

), ale - cholerka - jak można pozwalać sobie na AŻ TAKĄ rozbieżność między tym, co się pokazuje w TV, na zlotach - to na czym bazuje się w swojej promocji - a tym, co się później sprzedaje? :/ Trochę wymiękłam po tych filmikach. Na zdjęciach w galerii te pojedyncze sztuki staników były ładne, ale nie aż tak piękne jak te pokazane w programie w TV - nie rozumiem czemu więc do sprzedaży trafia to co do tej pory