|  2009-09-17, 16:49 | #4891 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

A jak dziadkowie nie wiedzą to inna sytuacja   daj znać co Twój Tż wywalczył, ale co by to nie było ja bym w czasie imprezy zagadała delikatnie dziadkom... "przepraszam że nie p0magałam w kuchni do obiadu, ale bardzo mi zależało żeby na Mszę iść"  Dziadki na pewno się ucieszą że na mszę za nich  chciałaś iść, a skoro nie wiedzą o tej głupiej propozycji to sobie z mama Tż wyjaśnią  a niech ma za swoje zołza... 
 Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-09-17 o 16:51 | 
|     | 
|  2009-09-17, 17:17 | #4892 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: kraina snów:) 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-09-17, 17:34 | #4893 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

U la la ale figurka ładna    
|  2009-09-17, 17:48 | #4894 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-09-17, 17:51 | #4895 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

szczuplutka jesteś. Sukieneczka ładniutka, lubię takie kobiece sukienki.

__________________  17.09.2011  — Jonathan Carroll | 
|     | 
|  2009-09-17, 17:57 | #4896 | |
				 | 

Cytat: 
  planowalam sie rozgladnac za jakas sukienka za dwa tygodnie jakos:P ale jak dzisiaj ta zobaczylam to musialam ja miec  uwielbiam niebiski kolor   Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-09-17 o 17:59 | |
|     | 
|  2009-09-17, 18:28 | #4897 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: SOSNOWIEC 
				 | 

Hej dziewczęta, ale się dziś rozpisałyście, normalnie nie mogę nadrobić ja po pracy zmeczona chyba za niedlugo pojde sie wykapac i spac a jutro ciezki dzien bo mamy spotkanie z centrali a ja mam wyglosic referacik ale mam nadzieje ze zle nie bedzie. no i moge spac godzinke dluzej  wroce jutro to nadrobie   
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2009-09-17, 18:51 | #4898 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

isabele Boze Kochany ja napisalam fotografa a mi chodizlo o kamerzyste:/ ale ja jestem gapa:/ sorrki dziewczynki  jesli chodzi o Korneta to ja nie wiem napisalam mu na maila to nic nie od to  napisalam na nk to samo co mailem to pwoiedzial zeby dzwonic bo on taki informacji o cenie itp nie udziela na nk:/ jakos mnie wkurzy bo wydaje mi sie ze powinien byc mily zeby klientow zachecic.:/Mi ma podac kolezanka namiary na fotografa bardzo fajnego widzialam kilka zdjec i robi bardzo fajnie teraz czekam na zdjecia z jej slubu i wtedy sie ostatecznie zdecyduje   | 
|     | 
|  2009-09-17, 19:54 | #4899 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

strona 45, już coraz więcej o was wiem   jakiś cały ten tydzień taki depresyjny i nic się nie układa  dobrze że jutro już piątek | 
|     | 
|  2009-09-17, 20:12 | #4900 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

cześć dziewczynki dawno już nie pisałam bo ostatnio nie mam czasu może jutro dam radę poczytać o czym pisałyście  wpadłam się przywitać i zaraz uciekam na londyńczyków  tak w ogóle to czeka mnie szalony weekend bo i w sobotę i w niedzielę mam wesele jedno jest u sąsiadki a drugie u brata więc na obu wypada mi być mam nadzieje że wytrzymam   | 
|     | 
|  2009-09-17, 21:10 | #4901 | 
				 | 

lula śliczna ta sukienka   sama poluje na jakiś fajny sweterek ale jak na razie nic mi nie wpadło w oko :/ bruneteczka01 współczuje, choć ja też zawsze pomagam teściowej przy jakiś imprezach, czy zrobię jakąś sałatkę, czy poprosi mnie o upieczenie ciasta ale myślę ze do tego stopnia by się nie posunęła i nie kazałaby mi zrobić całej imprezy :/ chamstwo  T'ai mnie kilka dni zleciało na przeczytanie forum  ale i tak nic z tego juz nie pamiętam  Myslę nad kupnem stepera, ale juz zagadywałam tż żeby mi go dał na urodziny, do tego jest różowy  i nie jest za drogi,  jedyne 99 zl  muszę zacząć nad sobą pracować  ewelika udanego imprezowania życzę   ja idę za rok na 2 wesela  prosimy pokaż swoje kreacje   
				__________________ http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625570113.html Pierwszy pocałunek 08.08.2004  Zaręczyny 08.08.2009  Ślub 25.06.2011    | 
|     | 
|  2009-09-17, 21:29 | #4902 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

dobrze mi idzie, już 60 stron   , wciągnęło mnie normalnie przeżywam te wasze emocje jak nie wiem, kobietki strasznie zmienne są  na dzisiaj jednak koniec, chyba się położę bo normalnie jak zdechlizna się czuję, dobranoc wszystkim | 
|     | 
|  2009-09-17, 21:37 | #4903 | 
| Zakorzenienie | 

bambusiek ja z nudów pisałam nr w książce nadawczej. POnad 200 napisałam, a potrzebne są tylko na jutro, bo od poniedziałku będę poczte rejestrowała elektronicznie hehe. elunka może faktycznie nie warto. Ja akurat nie mam w czym już chodzić (jak to baba hehe), bo albo za małe, albo za stare  A niestety w sklepach wysprzedane wszystkie rozmiary 28. 27 na mnie za małe a 29 za duże wrrr. honolinka a mnie się tam podoba Twój rym, hihi. Pasuje na nasz nowy wątek  lulu to fakt, dziewczyny czasem potrafią naskrobać do 5-6 stron dziennie hihi. a u mnie wypłata za 8 dni  czekam z niecierpliwością, chociaż cała już jest rozdysponowana hehe. bruneteczka01 mimo wszystko nie powinna była Cię tak potraktować. Nie ładnie się zachowała. A może ona po prostu taka jest z charakteru?? nicola wygłaszaj ten referat Kochana. lula sukieneczka sliczba. Sama niedawno widziałam podobną i zatrzymałam się, żeby na nią popatrzeć  hihi A figurę masz świetną. ewelika miłej zabawy  electra ja właśnie jestem po ćwiczeniach na stepperze. Szczerze polecam  Ehh i niestety plany sie zmieniły. Nie będzie jutro na kolację tej tortilli, bo musimy jechać ten router oddać i jescze brat mnie poprosił, żebym mu garnitur odebrała. Więc pewnie spędzimy "miły" wieczór w korkach. A teściowa wymyśliła, że trzeba by się spotkać w sobotę z moimi rodzicami i obgadać koszty wesela. Do tej poty myśleliśmy z TŻ, że rodzice placą salę i gości, a my całą resztę. A tu nagle teściowa dała nam kasę na zaliczkę dla orkiestry i coś gadała, że oni pokrywają koszta. Dlatego trzeba stę spotkać i pogadać. Oczywiście już zapowiedziałam, że chcemy płacić tyle na ile nam się uda uzbierać. ok ide pomałuy spać i jutro ostatni dzień przed weekendem  ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- T'ai idziesz w zaparte z tym czytaniem hihi. A ja za 702 dni będę żonką  Teściu już nawet powoli chce remontować mieszkanie, żebyśmy się wszyscy pomieścili po ślubie hehe. niezły aparat z niego   
				__________________ Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami  O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-09-17 o 21:38 | 
|     | 
|  2009-09-17, 21:56 | #4904 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Tychy 
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  ja za swój też dałam 99zl Powiem Ci, że próbowałam Cię pokojarzyć z USia, ale nie umiałam, dopiero w profilu zobaczyłam, że masz uzupełniające 2 letnie na USiu. Pewnie się spotkałyśmy na statystyce albo matematycznej, albo finansowej  T`ai powodzenia ! podziwiam, za to czytanie od początku  Cytat: 
 to ja się pochwalę. mam wakacje  zdałam dzisiaj  i nawet byłam u swojej chrześnicy w oczekiwaniu na mamę, by jechać na basen   Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-09-17 o 21:58 | |||
|     | 
|  2009-09-17, 21:58 | #4905 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

O widze,że dzisiaj dziewczęta nie szaleją na forum  . Ja jestem po aerobicu i normalnie padaaaam...  A prowadził facet. Normalnie śmiesznie tak jak prowadzi facet-nie jestem przywyknięta do takiego widoku:P. | 
|     | 
|  2009-09-17, 22:14 | #4906 | 
				 | 

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1  4ca52adc6494c973a_67996f8  2093b8;14299842]O widze,że dzisiaj dziewczęta nie szaleją na forum  . Ja jestem po aerobicu i normalnie padaaaam...  A prowadził facet. Normalnie śmiesznie tak jak prowadzi facet-nie jestem przywyknięta do takiego widoku:P.[/QUOTE] ja do prowadzącego faceta byłam przywyknięta na aquaaerobiku. po prawie 2 latach odkąd zaczęłam tam chodzić, zajęcia prowadzi żona i teraz nowa instruktorka. | 
|     | 
|  2009-09-17, 22:18 | #4907 | |
				 | 

Cytat: 
  która prowadzi wykłady, a z panią Orwat mieliśmy ćwiczenia, choć osobiście za nią nie przepadam  ja należę do tej grupy "Racibórz"  to ze wzgledu na nas utworzyli specjalny kierunek uzupełniający własnie na Usiu   
				__________________ http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625570113.html Pierwszy pocałunek 08.08.2004  Zaręczyny 08.08.2009  Ślub 25.06.2011    | |
|     | 
|  2009-09-17, 22:18 | #4908 | 
				 | 

Ja jestem padnięta,zmykam spać  Dobranoc dziewczęta i do jutra  ! | 
|     | 
|  2009-09-17, 22:22 | #4909 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Hej   Nadrobiłam zaległości, ale niewiele już pamiętam. bruneteczka, faktycznie teściowa niefajnie się zachowała. Ale to dobrze, że twój Tż jest po twojej stronie i chce z nią porozmawiać. Oby rozmowa była owocna. Może teściowa nie jest świadoma, jak to wyszło i nie działała w złej wierze? honolinka, ja swojego Tż namawiałam, żeby robił kurs instruktora aerobiku, ale stwierdził, że po co, skoro już teraz jestem zazdrosna, a co by było, jakby pracował z SAMYMI dziewczynami, w dodatku wysportowanymi  co do steppera, ja dostałam od Tż (usilnie próbuje namówić mnie do sportu  ), ale chodziłam na nim może z 6 razy ... jak już weszłam to na 40min i schodziłam cała zlana potem - może sobie zbyt duże tempo narzuciłam i dlatego tak ciężko mi na niego wskoczyć ... zdecydowanie wolę rolki. tylko nie zawsze jest jak i gdzie pojeździć. Ja mam dziś jakiś zły dzień. Pełen stresów, a na koniec jeszcze smutna wiadomość dotycząca bliskiej osoby ... Nawet to, że ostatecznie zdecydowaliśmy się na zespół i podpisaliśmy umowę jakoś mnie nie ucieszyło. Ani to, że póki co zbieramy same pochlebne opinie dotyczące naszej sali, zwłaszcza jedzenia. Dziwny ten dzień. Może jutro będę się umiała cieszyć z tego powodu   | 
|     | 
|  2009-09-17, 22:32 | #4910 | ||
				 | 

Cytat: 
 może na zimę stepper wróci do łask  ja sobie bardzo chwalę. może sobie poluzuj te "stopki" głowa do góry  Cytat: 
 ale to fajnie, że tak zrobili dla Was ten kierunek. | ||
|     | 
|  2009-09-17, 23:01 | #4911 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Śląsk cieszyński :) 
				 | 

Witam wszystkie po 2 dniach nieobecności - i 7 stron lekturki     Nie mam u siebie neta, w ogóle kompa nie mam  , ale już niedługo remoncik się posuwa   Jestem właśnie u Dawida, i będę was czytać dopóki mnie nie wyrzuci  Zdążyłam przeczytać, ze Justii wspominała coś o targach, do Rybnika nie mam za daleko może też mojego wyciągnę, ale chyba wtedy mam szkołę    W ogóle trzymajcie za mnie kcikuasy bo jutro ostatni termin na zaliczenie makroekonomii  o 16:00 mam exam  jejuuuuśku boję się, że nie zdam, bo wtedy nie wiem co mnie czeka... Trzymkajcie się ciepluteńko   | 
|     | 
|  2009-09-18, 06:44 | #4912 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: SOSNOWIEC 
				 | 

Dzień dobry, Zaraz zbieram się na spotkanie z moim referacikiem a potem odpoczynek. A tak wogóle dokładnie za rok będę stała na ślubnym kobiercu   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-09-18, 07:35 | #4913 | 
				 | 

Dzień dobry!  tak mi się marzyło dzisiaj pospać ale jak zawsze coś. przyjeżdża moja babcia, więc muszę trochę ogarnąć,potem będzie pisanie intencji a potem jadę po moją Zosię   | 
|     | 
|  2009-09-18, 07:41 | #4914 | 
| Lena Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

cześć dziewczyny..... zostawić was na trzy dni i nie do nadrobienia waszych przemysleń.... nie mam teraz siły tego ogarnąć, dopiero jak się wzmocnię (śniadanko) to usiądę i jednym tchem przeczytam...  u nas przez te 3 dni hakoś tak nieciekawie. zdążyliśmy się pokłócić z każdym- no prawie- oszczędziliśmy tylko siebie. poszło jak zwykle o wesele. a zaczęło się że za rok dokładnie w dniu mojego ślubu robi urodziny babcia. niedawno byliśmy na jej wielkich 80 urodzinach, rok temu i w tym roku robiła też wielkie ale naszej rodziny nie zapraszała- a tu teraz posytanowiła za rok robć kolejne. afera na trzy fajerki, bo my ośmielamy się robić wesele w tym dniu. zaznaczam że jeje impreza jest przełożona o całe 2 tygodnie od właściwego dnia urodzin. moj ojciec sie wkurzył na nią, że dyktuje nam warunki, i podburza cała rodziną z mamy strony. po drugie było ogólne oburzenie ze strony cioci, która dowiedziała się ze my na slub zapraszamy tylko młodych, kuzynów i kuzynki. no i następna afera. jakaś masakra. w końcu ogólnie wkurzeni całą sytuacją, przegrupowaliśmy siły i zdecydowaliśmy sie na małe wesele- takie do 60 osób. I dlatego mnie nie było na forum przez parę dni bo załatwialismy od początku wszystkie sprawy. ale chyba się udało.  chyba mi jakieśhormony buzują, bo kłócę sie ze wszystkimi a potem ryczę po kątach  jak jakaś małpa... chyba do samego wesela tak sie rozkleję i zestresuję że szok!!!! 
				__________________ Mała, Wredna, Bezczelna..  ale jakże zadowolona z siebie! | 
|     | 
|  2009-09-18, 08:26 | #4915 | 
| Zakorzenienie | 

Witam w ten piękny piątkowy poranek   T'ai strasznego masz szefa :strach: Wytrwała jesteś z tym czytaniem wątku od początku  Elunka chyba tak pisałaś o tym alkoholu, ale mogło mi się coś pomylić  Pogratuluj ode mnie pracy Grzesiowi    Ela a moze sukienka i już  - ma być cieplutko w niedzielę  Niunia- wiedziałam, że to tak mogło zabrzmieć  W domu też się ze mnie nabijali, że siedziałam w piaskownicy  Poszłaś na ten egzamin - widzisz ja Cię wyręczyć nie mogłam, bo miałam zajęcie  Ale zdałaś  Isabele - dziś nie musisz trzymać na mnie kciuków - nie ma szefowej  Ale w każdy inny dzień się przydadzą. Tylko ja biurowa pani inżynier   A na nudy w pracy - wizaż  Ma.ko wyślij mi linka na to cudo do puszenia wlosów  Dziś nawet nie jest wilgotno, więc fryzura się całkiem trzyma  Jolka - jakoś się odkopałam  Lula - śliczna sukienka i twoja figura swietna  Stysik - to tak źle bylo na tej prezentacji? U mnie wypłata była tylko w 65%  Nie płacą nam na czas, a my się tak meczymy  Senira - normalnie motto życiowe  Co za durny tekst  Bruneteczka - nie daj się  Jesteśmy z Tobą  Z majtkowi też mam często ten problem   Nicola - powodzenia z referatem  Ewelika - udanych wesel  Electra - różowy steper za 99 zł? Gdzie taki widziałaś? Pytam, bo też trzeba się w końcu wziąć za siebie  Honolinko to gdzie byłas na aerobicu? Conclusion - co się stało? Cobra - kciukasy za egzamin  Mustique  - dobrze, ze mimo przeciwności wszystko załątwiliście   ___________________ A wczoraj musieli uśpić jamniczka mojego Lukasza  Teść dzwonił do niego, że musieli to zrobić, bo już był stary, a w dodatku spadł ostatnio ze schodów z 2. piętra do piwnicy. Był u nich ponad 10 lat. A mi się serce kraje jak widzę Lukasza tak załamanego  | 
|     | 
|  2009-09-18, 08:36 | #4916 | 
				 | 

Dzień dobry Kochaniutkie  ! ivona84 ja zaczęłam jeździć na aerobic na Warszawską,tam koło sukien ślubnych KIARA. Tam jest expert fitness to sie chyba nazywa  . Właśnie tak postanowiłam schudnąć trochę i oby mi się udało  . Biedny piesio  . No,ale co zrobić... Przytulam  Mustique i dobrze zrobiliście,że tak zredukowaliście liczbę gości  ! A babcia nie może zrobić urodzin w dzień swoich urodzin tylko przesuwać? Ludzie to na prawdę są dziwni. Czepiają się o głupoty... Ale nie warto się złościć i denerwować  ! cobra115 no to będziesz miała co czytać  A ja wstałam sobie właśnie i dzisiaj jest cudowny dzień,bo mój Łukaszek wraca  . Ale ten weekend nie będzie należał do ciekawych,bo Łukasz ma katar. A wiecie,jak to jest,kiedy facet jest chory  . Bez kija nie podchodzić  . | 
|     | 
|  2009-09-18, 08:37 | #4917 | 
| Zakorzenienie | 

niunia  gratuluję   conslusion :glaszcze: A co do steppera, to ja zaczynam od 10 minut i co dnia dokłada sobie 5. Aż dojdę do 30-40 i na tym się zatrzymuję. Przynajmniej takie mam plany  cobra powodzenia  nicola ale Ci fajnie   mustique najważniejsze, że doszliście do porozumienia. ivona podeślę i póxniej link na prv. I przykro mi z powodu pieska  A ja właśnie zaczynam pracę, tzn pracuje od godzinki ciężko hehe 
				__________________ Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami  O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 | 
|     | 
|  2009-09-18, 08:40 | #4918 | 
				 | 

ma.ko to udanego dnia w pracy. Jakbyś się nudziła to wiesz-wizaż   | 
|     | 
|  2009-09-18, 08:42 | #4919 | 
| Zakorzenienie | 

hihi jasne    
				__________________ Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami  O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 | 
|     | 
|  2009-09-18, 09:38 | #4920 | |||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i powodzenia przy 'referowaniu' [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;14297164]cześć dziewczynki dawno już nie pisałam bo ostatnio nie mam czasu może jutro dam radę poczytać o czym pisałyście wpadłam się przywitać i zaraz uciekam na londyńczyków tak w ogóle to czeka mnie szalony weekend bo i w sobotę i w niedzielę mam wesele jedno jest u sąsiadki a drugie u brata więc na obu wypada mi być mam nadzieje że wytrzymam [/QUOTE] Udane zabawy! Przy okazji możesz się pochwalić kreacjami  Cytat: 
  gratki  Cytat: 
   Cytat: 
  nie wiem co napisać....żeby stara baba potrafiła być taka złośliwa....przepraszam że tak trochę ostro ale normalnie szok! Ważne zebyś Ty była szczęśliwa i pamiętaj "zesraj się a nie daj się'  Cytat: 
  ale dziękuję za zainteresowanie....Bardzo m przykro z powodu psiaka. Kocham zwierzątka i jak widzę że się któremuś coś dziej to mi serce pęka.... Ja pracuje ciężko dopiero pół godzinki ale już mam dość. W ogóle to spać mi się chce, mam trampka w buzi i mnie nogi bolą od tańczenie. Ale fajnie było  Miłego dzionka   
				__________________ Mikołajek   26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] | |||||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

Perfect Housewife
Perfect Housewife