|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Cytat:
dzieki laski ![]() chorwat jest z mojego miasta (kiedys juz sie z nim widziałam na zywo). szwajcar jest z zurychu i nie widzialam go (jeszcze)
|
|
#4082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4083 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4084 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś rozmawiałam z koleżanką o jego koledze on szuka dziewczyny przez gg zaczeła go krytykować, aż mi się głupio zrobiło że sama też tak szukam :/ nawet jej o tym nie mówiłam bo pewnie by mnie też wyśmiała
|
|
|
|
#4085 |
|
Konto usunięte
|
ja mamie powiedzialam ze przez net.. a mama ze niewazne jak,moze to i lepiej nawet
zdziwila mnie myslalamz e powie ze ło matko itd
|
|
|
|
#4086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim skromnym zdaniem nic nikomu do tego, ważne żeby znaleźć kogoś kto nas pokocha z wzajemnością a czy w klubie czy na czacie to juz sprawa indywidualna
|
|
|
#4087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z tym którym się spotkałam to powiedziała "nie jest taki brzydki jak się fajnie pisze to chyba wygląd się nie liczy" hehe...
|
|
|
|
|
#4088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz super mamę... ja mojej powiedziałam, że ten"kolega" to kolega znajomej.... poglądy moich rodziców na temat znajomości z neta są takie, że rodzice widzą same negatywy.... ehhh te utarte stereotypy;/ moja mama go w sumie poznała i myślę, że jak jej kiedyś powiem gdzie go poznałam to może przekona się, że na necie też są normalni ludzie.... kachaaa no kiepsko wyszło... jakbyś się spotkała to wiedziałabyś co i jak a tak żyć złudzeniami.... cóż nie ma lekko w życiu noo;/ ale może jeszcze znajdzie ten twój czas na chociaż 20 minut spotkania
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
|
#4089 |
|
Konto usunięte
|
mi mama mowi na skype "dawno cie takiej usmiechnietej nie widzialm a jak o nim mowisz sie stale smiejsze, nie obchodzi mnie wiec nic, wazne ze jestes taka happy
"---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- ale wiesz jak on ma 30 funtow stracic i byc tu o 21,30 i o 22 wracac bo to 1,5h pociagiem to wiesz... nie da sie tak chocnby na 20 min |
|
|
|
#4090 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witamy Witamy.... Cytat:
A ja wlasnie pisze z P.on to ma pokrecone zycie....biedactwo.. A ja dzis mialam nieza przygode... Dzisaj piekna pogoda u nas była..wiec wybralam sie na rowerek a u nas sa takie fjane waly nad rzeką Rudawą i tak sie jedzi....wiec sobie pojezdzilam i juz wracalam....i widze ze jedzie pani na rowerku po jednej stronie dorozki to ja probuje wyprzedzac a tu nagle ona zjezdza na moja strone.... i mielsmy mala kolizje.... a ta Pani na moj ze swoim rowerem spadla.....jestes....az mi sercem mocno bilo....oczywiscie przeprsilam pania....i obie sie zapytalysmy na wzajem czy nic sie nam nie stalo... Ja jestem troszke polana reka mnie boli i noga...Naszczecie tej pani wiem ok.65 lat nic sie nie stalo otarla sobie łokiec...a co najgorsze to ja zamst byc powazna smialam sie...A na koniec dodala ze Dobrze ze nie wpadlysmy do rzeki Rudawy.... |
|||
|
|
|
#4091 |
|
Konto usunięte
|
motylica oooh 3maj sie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4092 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Konto usunięte
|
a jakis inny na ilove pisalismy kilka wiadomosci, potem nic, zapomnialam teraz sie odezwal i chce zebum na wel=sele szla z nim3 pazdziernika hehehhe
|
|
|
|
#4094 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem nie znam go za bardzo... pomysle moze ta laska na niego spadnie
![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4096 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ooo wesele wesele... ja to na ktorym byłam z kolegą moim hehhe wspominam wspaniale no ale fakt znałam go dość dobrze i spotykaliśmy się przed tym weselem...
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
||
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaaaaa dzien dobry
![]() ![]() Wstalam, wykapalam sie i lece zaraz do pracy. A wiec tak... Na imprezie fajnie fajnie, wybawilam sie byl taki jeden fajny i ok ok, tu kontakt wzrokowy, tutaj usmiechy, itd. Ale byl z nim taki namolny kolega, ktory wogole nie wyczul, ze nie chce miec z nim nic wspolnego. Wszystko ok, ale gosc mial na sobie taki sweterek rozpinany, wogole jakby go z nie wiem skad wyciagneli. No okropny poprostu. I wszystko fajnie, nagle w ktoryms momencie cos poszlo nie tak, patrze, a oni wychodza. ![]() taka lipa i to jest to co zawsze mowie... lepiej zalowac, ze sie cos zrobilo, niz zalowac, ze sie nie zrobilo... i to wlasnie teraz mam A taki faaaaaajny byl... ![]() ![]() |
|
|
|
#4098 |
|
Konto usunięte
|
ja tez tak mam zawsze...
a co do wesela to nie znam go i nie wiem bo jak nie bedzie umial tanczyc o bede siedziec albo sie meczyc jak taka |
|
|
|
#4099 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie taka ladna sobotka a ja nie mam z kim isc sie przejsc...... a na rowerek nie jade...bo czuje sie polamana.... |
||
|
|
|
#4100 |
|
Rozeznanie
|
hej laski, piszę w kwestii tego chorwata...
w lipcu zaczelismy ze soba pisac, a ze wzgledu na to, ze nie bylo mnie w wawie (wakacje) nie moglam sie z nim spotkac. 3 tygodnie pozniej zobaczylismy sie w koncu na szybkiej, 40minutowej kawie. naprawde bylo sympatycznie, strasznie sie usmialam. potem napisal do mnie pare smsow, wzial numer gg ale juz sie nie odezwal. trzeciego dnia ciszy wyslalam smsa z pytaniem, co slychac. odpowiedzi nie dostalam. wczoraj wyslal mi maila, napisal ze byl na delegacji w finlandii, poza tym byl chory. no i wiem, ze musial przeprowadzic sie do nowego mieszkania do konca sierpnia. pyta sie co u mnie i przeprasza, ze dlugo nie odpowiadal. co mam odpisac? robic wyrzuty czy przyjac z otwartymi rekami? moze nie odpisywac jeszcze? czuje, ze jestem w kropce. chcialabym utrzymac z nim kontakt, calkiem fajny jest.
|
#4101 |
|
Rozeznanie
|
telka146 ja na twoim miejscu nie robila bym wyrzutow bo go zniechecisz do siebie i pomysli ze na natretna wariatke bez wlasnego zycia trafil ( takie akcje to sa dozwolone pozniej :P) , skoro dobrze ci sie rozmawialo to po co psuc cos takiego ja sie wlasnie szykuje na spacer z chlopakiem poznanym wlasnie w necie ciekawa jestem czy bedzie ta niezreczna cisza poki co mamy za soba 2 minutowa rozmowe telefoniczna i godziny przegadane na gg ale stres no kto by pomyslal
|
|
|
|
#4102 |
|
Konto usunięte
|
telka nie rob wyrzutow. niech mysli ze jestes opanowana i odpisz jak gdyby nigdy nic
![]() jussi czekamy na relacje ![]() ja laski jestem zdesperowana i wli mnie to jak jutro wolnego mial nie bedzie nihc na ta godizne chociaz przyjedzie bop zwariuje musze go poznac---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- a ona na skype wcozraj do mnie "jak tam sie ma moja tesciowa ?" hehehe bo wie ze z mama na skype gadam;Pa mama wogole mama do mnie ze to ty jedz do niego! musicie ie spotkac hihi ale ona jest kto by pomyslal
|
|
|
|
#4103 |
|
Rozeznanie
|
też tak własnie myslałam :P
aczkolwiek zadje sobie sprawe, ze to ze nie mial czasu to sciema... napisalam, zapytalam czemu zdecydowal sie napisac do mnie. ciekawe co i czy odpisze. dziwne...
http://www.youtube.com/watch?v=XZBgmb0Yapo Edytowane przez telka146 Czas edycji: 2009-09-19 o 13:55 |
|
|
|
#4104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4105 |
|
Konto usunięte
|
a skad wiesz ze klamie? moze nie klamie?
|
|
|
|
#4106 |
|
Rozeznanie
|
no skąd wiem ze klamie? napisanie smsa nie jest zajeciem ktore zajmje wieki ;]
tzn. pewnie byl w finlandii i byl chory, ale odpisac mogl ;]
|
#4107 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powodzenia na spotkaniu... daj znać co i jak ![]() Cytat:
no a tą mamę to masz super heheh widzę Cytat:
aż tak się bardzo nie fochaj... w sumie nie jest twoim facetem jeszcze a znajomość kontynuuj... może coś fajnego wyniknie z tego... ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4108 |
|
Konto usunięte
|
jenny sama sie zdziwinlam myslalam z mma co innego powie
![]() kurcze wyszlam na miasto ale tak mnie leb zaczal bolec ze nawet myslec ie moge wrocilam 2 tabletki wzielam i leze |
|
|
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra dobra laseczki
![]() Tera jaaaaa :ppp Za 2,5 godziny mam randez-vous
|
#4110 |
|
Konto usunięte
|
zazdroszcze
![]() ![]() ja zamin 4 godz bede wiedziec c o z\ jutrem...boje sie ze jednak nic nie wyjdzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

60 - 59- 58 -57-56-55

i mielsmy mala kolizje....