![]() |
#691 | |
Przyczajenie
|
Dot.: kiedy ostatnio skończyłyście jakiś flakonik perfum?
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przepraszam za offtopa, ale to mnie tak zdumiało, że po prostu muszę dowiedzieć się czegoś więcej. O takim zakazie jeszcze nie słyszałam. Czym to może być motywowane? Rozpraszaniem szefa-fetyszysty? Widzałam taki odcinek jakiegoś serialu: ekspedient w nowojorskim sklepie obuwniczym rozdawał za darmo luksusowe pantofle, jeśli podczas ich przymierzania właścicielka wyjątkowo piękych stóp pozwoliła mu nacieszyć się ich dotykaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idiotyczne sa niektore przepisty np. ze caly rok nalezy chodzic w rajstopach. Niech sobie taki duren sam zalozy rajstopy przy 35 stopniach w cieniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, pracuję dla amerykańskiej korporacji finansowej i nie jest to jedyna rzecz, której nam nie wolno. Spódnice przed kolano - nie. Rozmowa w czasie pracy - nawet na temat pracy - (open plan office - kto pracował, wie o czym piszę) - nie. osobie z biurka obok wysyłasz maila ![]() W każdym razie mam plany odejściowe ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za OT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Przedwczoraj miniaturkę Diesel Unlimited
![]() Ale osiągnięcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Przyczajenie
|
Ad. korporacji: Dziękuję za odpowiedzi. Tyle się słyszy o dziwactwach w korporacjach, że człowiek już nie wie, co jest prawdą, a co między bajki włożyć. Firma, w której pracuję też niebezpiecznie żegluje w stronę korporacji, ale takiego poziomu jak opisywany jeszcze nie osiągnęła. Kończę ten wątek, by nie offtopować więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Wtajemniczenie
|
Wymeczylam 30ml Kenzo Tigre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Rozeznanie
|
Obecnie kończę Amor Amor stówkę. Uwielbiam jak to pieszczotliwie nazywam Amorka i nawet się nie spostrzegłam a tu jest na wykończeniu.
Na razie nie kupuję ponownie, żeby mi się nie znudził a poza tym mam teraz "fazę" na bardziej lekkie zapachy - orzeźwiające lub bardzo delikatne, kwiatowe. Lato się skończyło a mnie do letnich zapachów ciągnie ![]() ![]()
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Niedawno wykończyłam flaszkę Ouarzazate. Co za rozpacz!
![]() ![]() Skończyłam też Wanilię z Anyżem Aquoliny. I odlewke Dianthusa. I odlewkę Burberry brit.
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Słonika Kenzo też wykończyłam...
![]()
![]() |
#700 |
Wtajemniczenie
|
Powiem wam tak szczerze ze w swoim 20 letnim zyciu skonczyłam tylko jedne perfumy a były to niezastąpione gucci rush 2, cala reszte mojego dorobku wciąż mam nieykończoną :pp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Konto usunięte
|
Feminite du Bois skończyła się ,eehhh szkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Współczuję zejścia FdB
![]() (Na szczęście mam zachomikowane 2 flaszki, był kiedyś taki cudowy tydzień, że wpadłam na 1 flaszkę na Allegro w dobrej cenie i zaraz potem jakimś cudem znalazła się jedna na stoisku Shiseido ![]() W temacie - wykańczam Eau de Star TM. I coraz bardziej dochodzę do wniosku, że zła opinia, jaką mają te perfumy na Wizażu ![]() Bardzo ciekawy zapach i bardzo trwały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Rozeznanie
|
Pora na kolejne małe podsumowanie
![]() Poprzednie bylo tutaj. A w ciągu ostatniego roku wykończyłam: 30 ml Belle de Minuit 7.5 ml Musk by Alyssa Ashley Perfume Oil 15 ml Demeter Strawberry Ice Cream 30 ml Pure Poison Elixir 100 ml Halloween 100 ml Halloween Freesia 2 x 22.5 ml CSP Vanille Coco 22.5 ml CSP Vanille Banane 22.5ml CSP Vanille Abricot 50 ml Lanvin Eclat d'Arpege 30 ml Shalimar EDT 10 ml TBS Cassis Rose 50 ml JPG Classique EDT 20 ml JPG Classique EDP 50 ml Yves Rocher Rose Ispahan 10 ml The Body Shop White Musc 30 ml Mahory 50ml Black For Her Kenneth Cole 50ml In Black J.del Pozo 50ml Eau de Merveilles 25ml Innocenta 50ml Nu EDT 2 x 20ml Oblique Play 50 ml Diptyque L'ombre dans l'eau 50 ml Serge Lutens A La Nuit oraz miniaturki Talisman Balenciaga, Ghost, Amarige i Estee Lauder Pleasures. Tylko dodam, ze 50 ml Diptyque L'ombre dans l'eau to jedyny intenstywnie zielony zapach, ktory zuzylam z prawdziwa przyjemnoscia ![]() Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2009-09-20 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wow ![]()
![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten zakaz jest bardzo popularny - w wielu branżach (i nie tylko branżach) buty z odkrytymi palcami są uważane po prostu za nieeleganckie (bardziej liberalnie - dopuszczalna jest odkryta pięta, mniej - cały zabudowany but). I powiem Wam szczerze, że choć ja nie mam dress codu, to jakoś nie umiem na spotkanie iść w klapkach, ani właśnie w butach z odkrytymi palcami. Choć częściowo mam to z domu, bo moja mama też zawsze powtarzała, że najelegantsze buty, to czółenka. A żeby nie było całkiem off - udało mi się wykończyć chwilę temu Amour de Cacao ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wygrałaś ! ![]() co niestety oznacza, ze straciłam swój tytuł Najszybszego Zużywacza Perfum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Rozeznanie
|
20 ml JPG Classique EDP to byla uzywka z wymiany tzn. 20 z flaszki 50 ml, reszta pelne. No ale wiadomo, to flaszki ktore w ciagu roku wykonczylam, a nie rozpoczelam i wykonczylam (niektore rozpoczelam dwa czy trzy lata temu)
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Zadomowienie
|
Zaraz zacznę szlochac
![]() Właśnie nagle niespodziewanie (ze względu na nieprzezroczystośc butelki) wypsikałam ostatnie krople mojego ukochanego zapachu Emporio Armani Night EDP 100 ml. Przecież bez niego moja kolekcja nie istnieje!!! A ja głupia zapasu nie zrobiłam ![]() Byle do wypłaty...
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
One man's trash is another man's treasure...
Ja tych perfum, Camilo, kiedyś dosłownie POZBYŁAM się przez Allegro, tak ich nie lubiłam... ![]() A wykończyłam dwie próbki, Lola oraz Armani Idole. W obu przypadkach zniechęciły mnie one raczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Anka, oj chyba nie dam rady ![]() Wykończyłam w tym roku tylko 3 Avony (czyli 150ml) 2 miniatury Euphorii CK każda po 15 ml, ostatnio 35 ml Coco Mademoiselle i 15 ml Life by Esprit ( trzeba przyznać że trochę czasu przeleżały u mnie na półce ![]() Teraz trudno będzie mi cokolwiek wykończyć, ponieważ mam wszystko ponapoczynane i używam różnych perfum równocześnie (oczywiście nie naraz ![]() ![]() Ale tytuł oddaję i gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wierzę ![]() ![]() ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Konto usunięte
|
wczoraj skończyłam 30 ml black xs paco rabanne. Po raz drugi na pewno nie kupię, nie mój typ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
I ja też mogę się wreszcie z "pełnowymiarówką" dopisać
![]() Zużyłam z przyjemnością Black XS Paco Rabanne - powrotu nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Raczkowanie
|
Agia, gratuluję, naprawdę imponujący wynik ! Ty chyba pisałaś kiedyś, że masz suchą skórę i perfumy się na niej wyjątkowo krótko trzymają ?
Wciąż nie mogę uwierzyć, ależ miałaś pachnący rok ! ![]() Ja wykończyłam dziś miniaturkę Eau de Dolce Vita, zapch wybitnie kojarzył mi się z herbatą mrożoną, ale powtórki nie przewiduję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Kolejny sukces
![]() Przy dużej pomocy męża dziś dno ujrzała buteleczka Antidote V&R ![]() Będzie mi trochę szkoda.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Rozeznanie
|
dziś wieczorem wykończę KYLIE MINOGUE DARLING
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.