|
|
#271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia VIII
Cytat:
umarlam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
anka prosze <podaje strzykawe>
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze to blizej do "myszek"
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
siamoł
![]() ale ma stresa
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
Girl a na ktora idziesz? czesc Mycha osobno, bo dawno z Toba nie gadalam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby tu Mike był a little bit zazdrosny?
![]() http://www.youtube.com/watch?v=2r-I7...eature=related |
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha jadę dzisiaj do promotora jak nie zaakceptuje pracy to mam rok w plecy
o 12 muszę być w centrum u niego będę koło 12:30... do pracy pewnie zajrzy około 12:45... boję się ;(
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
na szczescie. Bedzie dobrze. |
||
|
|
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
ale Liz go tam podtrzymywała na duchunie dzięki co by nie zapeszyć p.s. napisałam coś w spiskowym
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze wieczorem to obejrzec (juz na innym kompie)
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
dobra spadam ale mam nerwa, zaraz zwymiotuje
Majkol bądź ze mną... Buziory wszystim i miłego dzionka
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale jaki pięknusi...
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Girl, a ja mam przedłużenie do 15 grudnia. Jeszcze nie zaczęłam pisać więc też jestem pełna obaw...
Trzymam kciuki!
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzien dobry kochana
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-09-22 o 10:00 |
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=haoXt...eature=related Od 2:08... |
|
|
|
|
#288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo nawet po tym ryczec mi sie chce, a jak nadrabiam dziewczyny i wlaczalam te covery, to jednak nie moge ich ogladac, nie moge ..... sama wczoraj pocieszalam i teraz przeszlo na mnie, az mnie glowa zaczyna mulic, ech, zawsze cos ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
i znow jeansy, te dlugie nogi ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Jeszcze wczoraj tak pisalyscie znow o tym 25.06 , to juz w ogole mi tak jakos..... a do tego ciagle inne tragedie, ciagle zaloba, bo same tragedie, w TV wstazeczki, na czarno napisy, w necie tez, jak do banku np. wchodze, jej co za zycie..... ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]()
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety musze mykac. Buziaki. Milego dnia
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy ten Moonwalk wejdzie?
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
pa
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- ksiazka? ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Beyonce wklejalyscie, to dopiero, jak ona tak do gory mowila a dzis wlasnie w autobusie lecial i pomyslalam, ze nawet ona mi sie z MJ kojarzy
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Nic się nie denewuj...zobaczyc pracę przyjmie i wszystko bedzie piekniusio :przytu:
Po 10 paxdziernika jakoś. Witajcie, ja tyko na chwilke, bo musze lecieć na uczelnię świstek taki koleżance pobrać i przesłać...a potem ciekawe dzieje, bo ta koleżanka z która mam kryzys ma przyjść po avon. Jak ją znam nie będzie pwnie chciała wejśc - tylko wziąc i wyjśc. Opracowałam już nawet strategię jestem nad wyra zmiła jakby nic sie nei stało, zaprosze na kawę do środka - a co ona z tym zorbi nei moja sprawa ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- HE Majki zazdrosny o Dianę...boszesz Ty mój ale foch... |
|
|
|
#293 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14370340]Zrób sobie płukanie gardła wodą z solą - doraźnie pomoże na ból
![]() Brak słów... ale to może oznaczać jedno... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=i2OQDSx23Rw AWESOME!!! Chce mi się płakać, piękneeee... (Edit: no i przy "I'll be there" poryczałam się i jeszcze to: http://www.youtube.com/watch?v=Tg-5xZfReCQ [/QUOTE]O dziękuje, spróbuję, bo już dziś jest lepiej i mogę nawet płukać gardło, bo wczoraj wodą płukałam i była masakra. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Hej Raczej z Avonem,którego nie lubię Spokojnie, Majki i my jesteśmy z Tobą ![]() Cytat:
10-14 października... Dzień Dobry
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra lecę dziewuszki, bo się nie wygrzebię
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
|
#296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja kolezanka wczoraj sie dziwila jak mozna gdzies na takie zloty jeździc i w ogole, ja mowie, ze kazdy ma jakies zainteresowania i jak milo sie tak spotkac, i ze od ponad 20 lat niektore sa fankami, a jak niektorzy nic nie robia tylko, praca i silownia, to juz ich wybor, tylko szkoda mi tak pustego zycia..... ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
mi to od razu na gardlo pomagaja wlasnie te spraye albo tantum verde albo tanszy odpowiednik. ale dobrze, ze juz lepiej ![]() a ja zapomnialam swojej pigwy, uszykowlalam w sloiczek i zapomnialam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-09-22 o 10:48 |
||
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
mezus do mnie zadzwonil i od razu mi lepiej
![]() a co do wczorajszego wierszyka to chodzilo mi o futro np. zwierzaka, nie wiem czy kasia ma jakiegos, ale mi np. na smutki to moja Sonia tak pomaga, mam ich wiecej, ale ona taka do tulenia i plakania, zawsze jest przy mnie, bo ja nie lubie przy ludziach plakac i mezu tez, wiec pozostaje pies
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi zimno... Mam nadzieję, że się nie rozkładam jak połowa Was...
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to cos takiego jak cytryna, tylko to sie zbiera, tnie i do sloika z cukrem , puszcza sok i jest super do herbaty, i ma duzo vit.C a tak wyglada Załącznik 2532779 a tesciowa wlasnie dzwonila tam z roznymi wiadomosciami i wspomniala, ze ma pigwe i juz mi tnie a dzis idziemy do nich na obiadek, bo tesciu ma urodziny ![]() kolezanka tez dzwonila, ze zezlomowala samochod i nawet 300 zl dostala ![]() a zeby post nie byl off, to Majekl tez na pewno by lubil pigwe i juz sobie Go wyobrazam jak pije i tymi usteczkami smakuje
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-09-22 o 11:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

umarlam

anka prosze <podaje strzykawe> 

na szczescie. Bedzie dobrze. 

i nie
mi tu można tylko
.