|
|
#2311 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
no ja Cię doskonale rozumiem
ja się nawet bałam u babci wejść na strych pomimo że był oświetlony :p Cytat:
|
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. podobny strach. Mnie kiedys pijany facet szarpnął za ramię -też strach jak nic ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- ![]() ![]() to zmutowany od wilgoci pająk to dla mnie olbrzymie obciążenie psychiczne
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Wtajemniczenie
|
przez te nasze rozmowy dzisiejsze chodzę teraz zalękniona po domu i słyszę jakieś odgłosy i się oglądam za siebie
a z takich urazów to miałam jeszcze taki że..kiedyś sąsiad z góry nie zakręcił do końca zlewu, i ta woda coś tam że aż przesiąkła i nam z sufitu kapała..po tym zdarzeniu, nie od razu ale po jakimś czasie dopiero, miałam takie coś że zanim poszłam spać musiałam wszystko pozakręcać mocno (czasem brałam aż ścierkę i nią zakręcałam ) potem nikt z domu nie mógł odkręcić były tak mocno przeze mnie zakręcone korki.. już mi minął ten uraz ale do dziś mam że patrze przed położeniem się czy lodówka dobrze zamknięta, czy noże i szklanki nie leżą zbyt blisko brzegi szafki, mimo że malutkich dzieci u mnie w domu nie ma.. czy gaz nie odkręcony na kuchence.. uciążliwe to nie wiem czy to uraz czy to przesadna ostrożnośćMyju myju i do łożeczka. Życze Wam Spokojnej Nocki choć po dzisiejszej rozmowie to będzie trudno pewnie Kat, przegnite białe pająki pod poduchy ha ha Dobranoc Wam
![]() Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż. Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd. Edytowane przez tagogirl Czas edycji: 2009-09-21 o 23:02 |
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
zjedzą Cię baboki w nocy!!!
(mama mnie tak straszyła jak byłam mała
|
|
#2316 |
|
Raczkowanie
|
miło się konwersowało o traumach z dzieciństwa ale na mnie juz czas
muszę jeszcze sprawdzić czy nic się w szafie i pod łóżkiem nie ukryło..jakieś białe przegnite pająki czy coś ![]() baboki...nie mogę z tego Edytowane przez anett89 Czas edycji: 2009-09-21 o 23:01 |
|
|
|
#2317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiedziec wam? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2318 |
|
Wtajemniczenie
|
Nafiyqa nie chcę Cię straszyć ale pod Twoim łóżkiem mieszka sobie potwór
a czym dla Was jest babok?
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo widze, ze nie tylko ja mam dziwne fobie
Nie wyjde z domu jesli przynajmniej 2 razy nie sprawdze lodowki, zelazka (nawet jak nie uzywalam ), kranu i kuchenki Poza tym staram sie, by w zimie lozko nie stalo zbyt blisko kaloryfera, bo boje sie, ze sie...UWAGA zapali ![]() Mistrzostwo swiata A najgorzej jak na przystanku zaczne zastanawiac sie czy zamknelam drzwi wyjsciowe - wiele razy zdarzylo mi sie wracac i sprawdzac - zawsze byly zamkniete
|
|
|
|
#2321 |
|
Wtajemniczenie
|
to zapytaj i mi powiesz ok? bo chcę zobaczyć czy to jest to samo co ja tym nazywam
![]() Dobranoc
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra dziewuszki, ide kimac, bo jutro znów mam dwie lekcje z dzieciaczkami jeszcze tydzień praktyk mi został miłych snów
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie straszne tematy dziś macie
A tu za chwilę godzina duchów Nafiyqa ja mam to samo Żelazko sprawdzam kilka razy, jak używałam na przykład prostownicy to też, a z tymi drzwiami to też mam podobnie
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie!! Od wielu lat zastanawiam sie co to sa te BABOKI i na nic sensownego wpasc nie moge
![]() Cytat:
czarnulka, juz sie balam, ze tylko ja naleze do dziwolagow, a tak jest nas dwie! ![]() Dobranoc dziewuchy
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2009-09-21 o 23:24 |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#2326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy Ty jesteś osobą wierzącą? Bo gdybyś była osobą wierzącą, to byś nie miała żadnych wątpliwości w istnienie Boga. Bóg istnieje i ja się o tym przekonałam.
|
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
ja myślę, że sprawa istnienia Boga i wiary jest kwestią indywidualną...ale zarówno racje tych wierzących jak i niewierzących powinno się szanować
ja osobiście do tej kwestii podchodzę dość sceptycznie i nie jest to jakieś tam widzi mi się że Boga nie ma i tyle, tylko moje zwątpienie dojrzewało dość długo. Nie chcę tu nikogo urazić moją wypowiedzią, chcę tylko wyrazić swoje zdanie na ten temat (wolny kraj mamy przecież ). Myślę że wiara w Boga jest po części sprawą kultury, od wieków przecież wpajano nam że taki ktoś istnieje pomimo że nikt nigdy go nie widział, żył tylko w naszych umysłach tudzież sercach a każde niepowodzenie czy tragedia było dowodem na to że on nie istnieje, bo jak przecież ktoś kto nas stworzył i kocha bezgranicznie mógł zesłać na nas nieszczęście, a z koleji za każdy sukces itp dziękowaliśmy mu...ze skrajności w skrajność... Bóg jest niby tylko jeden ale przecież w różnych zakątkach świata ludzie też mają swoich bogów: Buddę, Allaha, jeszcze inni modlą się do drzew, słońca, zwierząt... każdy chyba ma takiego swojego "boga" w którego chciałby wierzyć, który jest taki jakbyśmy chcieli żeby był, żeby był usprawiedliwieniem naszego życia ("bo Bóg tak chciał") Inną kwestią jest jeszcze wiara w naukę kościoła ale na ten temat to już sie nie będę lepiej wypowiadać... :p
|
|
|
|
#2328 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym chętnie posłuchała Twojej historii... ale mozliwe, ze będzi e to kogoś denerwowalo / urazilo/smieszylo/ draznilo.. tak jak mówiłas, ale mnie na pewno NIE! Napisane przez kat123 zjedzą Cię baboki w nocy!!! (mama mnie tak straszyła jak byłam małahahahahaha , ja ak byłam mała to mialam taką książkę "Baboki" I jak bylam niegrzeczna mama pokazywala mi okładke tej ksiazki i od razu sie uspokajałam, bo tak się ich bałam hahahaha Kat123 !! Baboki idą DD Bój się!Dziewczyny! Zaczyam się odchudzać! Ale zadne drastyczne diety jem sniadanko normalne w miare z razowcem kanapeczke i z jakims warzywkiem bez soli itp a na obiadek chude mięsko bez ziemniaczkow z samą surówką kolacji nie jem albo jabłuszko czy pomarańczka, przed wczoraj biegałam 30min, wczoraj 40, dziś raniutko 50 Mam zamiar tak dwa tygodnie Zobaczymy... czy dam rade bez słodkości. xD---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
teraz ksiądz to nic innego jak zawód...niby dbają o swoich parafian a sami jakimi furami jeżdzą??!! mało jest przypadków że "na boku" mają kochanki i dzieci? inaczej by się sprawa miała gdyby wprowadzili pastorstwo. Ksiądz przecież też człowiek ale skoro wybrał taką drogę życia to powinien ściśle trzymać się jej zasad ale teraz spotkanie księdza z "prawdziwego zdarzenia" jest rzadkością...
|
|
|
|
#2330 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oktaffka dzięki
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Zadomowienie
|
Ale wydaje mi się, że skoro większość z nas jest katolikami, to powinniśmy wierzyć w Boga.
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2333 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co wtedy bedziemy my tak spostrzegane Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie. Ja teoretycznie zostalam wychowana w wierze katolickiej (szczegolnie babcia na to naciskala), ale od dluzszego czasu czuje, ze to nie jest TO... Kiedys modlilam sie, czasem nawet z wlasnej potrzeby chodzilam do kosciola, a teraz? Wlasciwie caly czas nie umiem okreslic mojego stosunku do tej religii, zwlaszcza, ze mam ogromne braki jesli chodzi o wiedze na jej temat... Coz, poszukuje.
|
|
|
|
#2335 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ot co. Ja jestem niewierząca, byłam i będę, bo tak mi podpowiada rozum.Cytat:
Cytat:
![]() a ja bym była za tym, by księża przestali udawac świetych, skoro święci nie są i otwarcie powiedzieli, że chcą mieć żonę i móc mieć dzieci. I to by było normalne. Cytat:
w d... mam większość ja jestem sobą, wiekszości do zycia nie potrzebuję i nie lubie jak ktos nie ma własnych poglądów tylko zasłania się większością, nie mówię, że ty tak robisz, ale wielu ludzi tak---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- a tak w ogóle to cześć all
|
|
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
cześć cześć
wiedziałam że sprawa religii i wiary będzie zbyt kontrowersyjna więc moja mała sugestia: koniec tematu....
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem!
Wiec dzien dobry ![]() Dziekuje wszytskim za zainteresowanie Kochane ![]() Czytalam Was ale nie pisalalam wiec milutko ze sie martwilyscie ![]() Potrzebowalam czasu zeby sie wyciszyc bo zalamke jakas mialam i sobie wszytsko przemyslecAle juz lepiej o wiele lepiej ![]() Karolka i kachaa Tesknilyscie? ![]() ![]() wiecie co? znow mi sie paznokiec zlamal w polowie ![]() No nie To bylo wczesniej a teraz szukalas czegos? ![]() No jak... ![]() I jak idzie nauka? ![]() No.... tak mi brzeczlala nad uchem ze... ![]() Ja... zawsze ![]() Cytat:
![]() Hej anett89 ![]() Karolka papuszki przesliczne Edytowane przez wwweeerka Czas edycji: 2009-09-22 o 14:27 |
|
|
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
a więc jak nie ma o czym rozmawiać to zawsze można o pogodzie pogadać, haha
nie no.. MY kobiety zawsze znajdziemy sobie jakiś temat prawda?
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wercia, hello
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

ja się nawet bałam u babci wejść na strych pomimo że był oświetlony :p 

tzn. podobny strach. Mnie kiedys pijany facet szarpnął za ramię -też strach jak nic
utopionych dzieci też nie będziesz miała
) potem nikt z domu nie mógł odkręcić były tak mocno przeze mnie zakręcone korki.. już mi minął ten uraz ale do dziś mam że patrze przed położeniem się czy lodówka dobrze zamknięta, czy noże i szklanki nie leżą zbyt blisko brzegi szafki, mimo że malutkich dzieci u mnie w domu nie ma.. czy gaz nie odkręcony na kuchence.. uciążliwe to

(mama mnie tak straszyła jak byłam mała

no ludzie...
i sobie wszytsko przemyslec