Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-22, 15:47   #3421
szana
Zadomowienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no ja byłam pewna, że skoro suknia jest leciusieńka to welon tak samo myliłam się
no ja tez tak myślałam cały czas ale musiałaś zrobić minę jak Ci głowę wygięło do tyłu
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ubierz na glowe firanke z koronka to sie przekonasz
welon piekny, ale wlasnie tylko do kosciola... potem rzeczywiscie moze byc upierdliwy, wiec lepiej sciagnac... bo po co sie tak meczyc?
czekaj,chwilka ściągnę firankę i zobaczę
ja raczej koronkowego welonu nie będę miała ,ale zobaczę pierw jaka suknia będzie a Ty chcesz taki ?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 15:48   #3422
kaska87
Zakorzenienie

macie zakaz pokazywania mi lorny a'la W1 427 bo mi się odechciewa falbanek na rzecz owej sukni

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 15:51   #3423
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ja raczej koronkowego welonu nie będę miała ,ale zobaczę pierw jaka suknia będzie a Ty chcesz taki ?
taki
a jak mi taki nie bedzie pasowal to nie chce zadnego welonu, bo mi sie nie podobaja wtedy starczy mi sam kwiat we wlosach

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
macie zakaz pokazywania mi lorny a'la W1 427 bo mi się odechciewa falbanek na rzecz owej sukni
ja tam ci Kasiu na pewno niczego nie pokaze bo nie rozumiem calego tego pospiechu w kupowaniu sukni cytujac co poniektorych TZow - mam czas
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 15:56   #3424
szana
Zadomowienie

Cytat:
uspokój się Ty jesteś stworzona do falbanek
Cytat:
taki
a jak mi taki nie bedzie pasowal to nie chce zadnego welonu, bo mi sie nie podobaja wtedy starczy mi sam kwiat we wlosach
aha

o ten filmik pokaże TŻcikowi i spróbujemy :P http://www.youtube.com/watch?v=DsjQE...eature=channel

ok poćwiczyłam sobie sama i nawet pamiętam jeszcze krok podstawowy na razie uciekam,papa

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-09-22 o 16:08
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:10   #3425
merriel
Raczkowanie

Cytat:
jak widac sa
Mam wrażenie że te zwykłe nauki robią takie hardcorowe, żeby więcej chętnych było na nauki weekendowe, które są więcej płatne
Bo jak szukałam dla nas tych weekendowych, to wszędzie do grudnia pozajmowane , tylko w tym jednym kościele mi się udało na październik (ale to jak pisałam dlatego, że ktoś zrezygnował)
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:17   #3426
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Mam wrażenie że te zwykłe nauki robią takie hardcorowe, żeby więcej chętnych było na nauki weekendowe, które są więcej płatne
Bo jak szukałam dla nas tych weekendowych, to wszędzie do grudnia pozajmowane , tylko w tym jednym kościele mi się udało na październik (ale to jak pisałam dlatego, że ktoś zrezygnował)
ja mam wrazenie, ze duzo osob (przynajmniej w Krk) mysli, ze weekendowe to krocej... a u nas wychodza sporo dluzsze pozostaje tez problem tego, ze niektorzy nie maja regularnych godzin pracy i ciezko im znalezc czas wolny o tej samej porze 4 razy z rzedu (u Was nawet 10 razy)
na szczescie moj TZ codziennie konczy prace o tej samej godzinie (albo nawet godzine wczesniej jak przyjdzie rano wpuscic sprzataczke), wiec moglismy sobie pozwolic na takie nauki
haha ostatnio gadalam ze znajomymi i oni tak jak my maja zamiar chodzi na te zwykle - 4 tygodniowe, bo im ksiadz po znajomosci wbije ze dwie pieczatki przeagenci
Stary 2009-09-22, 16:18   #3427
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Dawno mnie tu nie było ale miałam troszke zamieszania z egzaminem, obroną a potem kilka dni "prawdziwych" wakacji u mojego Tż
Nie mam za bardzo czasu Was nadrobić ale może znajdzie się laskawa duszyczka i opowie mi co tu się działo przez ostatnie 2 tygnodnie??

A Wy jak zwykle skrobiecie jak szalone
cześć Madzia, jak tam egzamin i obrona? domyślam się że egzamin spoko, bo chyba od niego o ile dobrze pamiętam zależał termin obrony? A obrona pewnie 5?

A w ogóle zamówiłam sobie z all u tego faceta z LBN Colorstay i od jutra się już będę smarować

Ja wrócilam do domku właśnie, zakupiłam super leki z apteki i się kurować będę a jak nic mi to nie da to uderzam w czwartek albo piątek do lekarza bo już mam dosyć.

Szana Skarbie dzięki za maila

Cytat:
Kasiu nie ma problemu

Idę oglądać nowego Housa, i nowy odcinek Gossip Girl bo później TŻcik przychodzi

Też macie taką manię na punkcie seriali?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 16:21   #3428
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

tak!
od przyszlego weekendu w Stanach leca nowe odcinki Desperate Housewives i Californication torrent znow bedzie pracowal (a od czwartku bedzie nowy necik, wiec jeszcze szybciej)

zmykam, bo TZcik do mnie jedzie idziemy do Empiku kupic bilety i popatrzec po sklepach za jakimis bialymi ciuszkami
Stary 2009-09-22, 16:25   #3429
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie oglądam żadnych ostatnio Czasem tylko fakty czy jakis film... No i jak TŻ jest w domu to tvn24 non stop leci TŻ jest uzależniony
Stary 2009-09-22, 16:30   #3430
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki garniak dla TŻ?
a bukiet chcesz jednak cały fioletowy?
makijaż mi się podoba,tylko mniej ciemnego na dole bo ja mam jakąś manię ,że po czasie oczy mogą wyglądać strasznie,chociaż jak zrobi to profesjonalistka to może nie
a to Twoja suknia tutaj http://www.youtube.com/watch?v=WTC8e...eature=related ?
czarny garniak, chyba, że nas jakis inny zachwyci w sklepieBukiecik taki jak w załączniku chcę.
Wygląda jak moja suknia Bardzo ladnie się uklada w tańcu bo ten koronkowy tren pwodouje, ze jest lekkaI taki welon będe miała, ale po kosciele go zdejmęMoze jeszcze do hotelu w nim podjadę i kielonki w nim rozbiję, ale nie mam zamiaru go trzymac w ręce, niech sobie leży na ziemi, bo tak ładnie wygladaCudny ten welon
Ty to mi zawsze wynajdziesz moją suknię

Cytat:
ładny jest ale okrutnie ciężki i jka ona głowę odchylała to widać, że ja przeciążył mi tak samo się zrobiło jak mierzyłam
to masz slaby kark, lec na siłkę przykoksićJa mierzylam bardziej obszyty koronką(miał calutki dól w koronce) i nic mi głowy nie przeciążało

Cytat:
uspokój się Ty jesteś stworzona do falbanek

aha

o ten filmik pokaże TŻcikowi i spróbujemy :P http://www.youtube.com/watch?v=DsjQE...eature=channel

ok poćwiczyłam sobie sama i nawet pamiętam jeszcze krok podstawowy na razie uciekam,papa
ja sama nic nie będe ćwiczyć a juz na pewno z moim tż lekcja na youtube to by była jedna wielka komedia, z reszta na kursie to tez będa przejajaChociaz powiem Wam, że tż sie rozkręca i na tym weselu w sumie nieźle wymiataliśmy
Stary 2009-09-22, 16:34   #3431
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Idę oglądać nowego Housa, i nowy odcinek Gossip Girl bo później TŻcik przychodzi

ja mam od paru dni housa na płycie i wlasnie chce zobaczyc o co chodzi,bo sie wszyscy tym serialem podniecająI czekam na Californication, ale chyba poczekam az będzie cała seria. No i Brzydule czasem ogladamAle ogólnie tv nie oglądam a jak juz to tvn24 i discovery, animal planet i national geographic.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 16:40   #3432
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
tak!
od przyszlego weekendu w Stanach leca nowe odcinki Desperate Housewives i Californication torrent znow bedzie pracowal (a od czwartku bedzie nowy necik, wiec jeszcze szybciej)

zmykam, bo TZcik do mnie jedzie idziemy do Empiku kupic bilety i popatrzec po sklepach za jakimis bialymi ciuszkami
Californication już wyszły 2 odcinki 3go sezonu jeden już oglądałam, drugi mam, ale nie miałam czasu

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja mam od paru dni housa na płycie i wlasnie chce zobaczyc o co chodzi,bo sie wszyscy tym serialem podniecająI czekam na Californication, ale chyba poczekam az będzie cała seria. No i Brzydule czasem ogladamAle ogólnie tv nie oglądam a jak juz to tvn24 i discovery, animal planet i national geographic.

Housem ja też się podniecam uwielbiam go 2 serie californication były za***iste co tam jeszcze, One tree hill spadło na psy, nawet nie wiedziałam że będzie 7ma seria, a tu proszę- jest no i Gossip Girl, teraz jeszcze chce zobaczyć te nowe odcinki Melrose Place i nowy serial o modelkach Beautiful Life, no i 902010 z nudów czasami oglądam O matko mówię Wam jak się można w te seriale wciągnąć, a kieedyś jak było O.C . to oglądałam po kilka odcinków dziennie i house też

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Ja nie oglądam żadnych ostatnio Czasem tylko fakty czy jakis film... No i jak TŻ jest w domu to tvn24 non stop leci TŻ jest uzależniony

ja tvn24 też mogłabym cały czas oglądać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-22, 16:43   #3433
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Californication już wyszły 2 odcinki 3go sezonu jeden już oglądałam, drugi mam, ale nie miałam czasu
własnie ja na razie nie chce ogladac Californication, mimo, że wiem, ze juz są, bo nie będe na bieżąco sciągać, bo tego nie robie i tylko od kogos pożycze albo może na n gdzieś polecą, chyba na jakims axn czy hbo leci, bo mi mignęło. House'a wlaśnie mam na n, ale to któras seria a teraz mi kolezanka dała od pierwszej serii, zobaczymy czy mi sie spodobaale normalnie jakis szał z tym serialem. Ja póki co co z tych seriali tylko na Californication sie skusiłam
Stary 2009-09-22, 16:48   #3434
toskaKrk
Wtajemniczenie

Witam dziewczyny

Podczytuję Was już od kilku dni (ledwo nadążam tak gonicie z postami)
i chyba wypada się w końcu ujawnić.

Miesiąc temu mój ukochany w końcu mi się oświadczył, a w przyszłym roku mam nadzieję na ślub i zrobię wszystko, żeby udało nam się

Aczkolwiek na razie nic nie jest jeszcze postanowione ani załatwione niestety.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:58   #3435
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Miesiąc temu mój ukochany w końcu mi się oświadczył, a w przyszłym roku mam nadzieję na ślub i zrobię wszystko, żeby udało nam się

Witamy
Napisz coś o was - ile jesteście razem, ile macie lat itp Bo my tu ciekawskie jesteśmy
No to bierzcie się do roboty z załatwianiem, a już niedługo będzie wasz ślubik Ja na mój już dwa lata czekam..
Stary 2009-09-22, 17:11   #3436
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
u mnie zamieszanie osobiste ;(
przyszłam się przywitać..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 17:18   #3437
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam dziewczyny

cześć, jeśli nie macie jeszcze nic załatwionego to zabierajcie się najpierw za salę potem zespół, kościół, fotograf, tutaj już dziewczyny niektóre mają suknie ślubne, inne kupują na dniach a inne, jak ja jeszcze nie mierzyły

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!
u mnie zamieszanie osobiste ;(
przyszłam się przywitać..

cześć Black co za zamieszanie u Ciebie?

A w ogóle to co z Kubusewą? jakoś dawno Jej nie widziałam na forum, pojechała gdzieś?

a AgaMIli to się obraziła czy co?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-22, 17:25   #3438
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
pytanie do Wroclawianek lub PMek zorientowany we wroclawskiej komunikacji miejskiej
ktorym autobusem/tramwajem najlatwiej dotrzec z ul. św. Mikołaja pod Halę Stulecia?
Cytat:
znalazlam jakis tramwaj 4 dojade tym jakos?
Z Mikołaja do tramwaju nr 4 musisz przeciąć Rynek pod ukos i zejść pod przejście Świdnickie i tam schodkami potuptasz na "4" albo "10" bo 10-tką też powinnaś dojechać na miejsce. A gdybyś przed imprezą chciała zrobić zakupy w Galerii Dominikańskiej (na -1 jest Carrefour), to spod Galerii jedzie tramwaj nr 2. A jak chciałabyś zrobić zakupy bliżej, to obok McDonalda, z lewej strony jest wejście do sklepu Społem, więc pomimo że to Rynek, to ceny są nawet spoko.

Super, że będziecie blisko Rynku. Idźcie sobie do Spiża (blisko pomnika Fredry). To taki mini browar wrocławski. W lecie jest ogródek (w weekendy przepełniony i trzeba poczekać i zapolować na stolik). Z tego ogródka widać bank TŻ, z resztą on jest tak duży, że trudno go nie zauważyć. A jak sobie zejdziecie do Spiża, ale do tego w budynku schodami na dół, to zobaczycie przez szybkę, to ich piwko dogorywające w wielkich beczkach. Ja bardzo lubię piwo jasne, ale popularnością cieszy się też pszeniczne. Jak dla mnie średnie w smaku aczkolwiek nienajgorsze (chociaż dla niektórych dobre), ale zawsze to coś innego do posmakowania - taka wrocławska atrakcja - nasze piwo. Do każdego piwa dostaje się kanapkę ze smalcem. Gdyby Ci zapomnieli dać, to się upomnij!

A jak już będziesz przy Hali Stulecia, to idź koniecznie na Pergolę (to jest zaraz po lewej stronie od Hali). Ostatnio jak tam byłam, to coś tam remontowali, ale i tak można zobaczyć naszą najnowszą wrocławską atrakcję - fontannę. Co godzinę przez kilka minut gra muzyka i fontanna się włącza. To jest fontanna muzyczna z ekranami wodnymi i w nocy na pokazach robi duże wrażenie, ale nie wiem czy teraz jeszcze jakieś pokazy są robione, bo to miejsce z którego najlepiej widać ekrany było ostatnio w remoncie (bo w razie pokazów z boków kompletnie nic nie widać).
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 17:32   #3439
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Super, że będziecie blisko Rynku. Idźcie sobie do Spiża (blisko pomnika Fredry). To taki mini browar wrocławski. W lecie jest ogródek (w weekendy przepełniony i trzeba poczekać i zapolować na stolik). Z tego ogródka widać bank TŻ, z resztą on jest tak duży, że trudno go nie zauważyć. A jak sobie zejdziecie do Spiża, ale do tego w budynku schodami na dół, to zobaczycie przez szybkę, to ich piwko dogorywające w wielkich beczkach. Ja bardzo lubię piwo jasne, ale popularnością cieszy się też pszeniczne. Jak dla mnie średnie w smaku aczkolwiek nienajgorsze (chociaż dla niektórych dobre), ale zawsze to coś innego do posmakowania - taka wrocławska atrakcja - nasze piwo. Do każdego piwa dostaje się kanapkę ze smalcem. Gdyby Ci zapomnieli dać, to się upomnij!
mój tz często bywał we Wrocku i własnie chodzil do SpiżaI cały czas mówi, ze jak pojedziemy do Wro to koniecznie musimy tam iśćMoże w końcu wybierzemy sie na jakis weekendA Ty gdybys była w Krk to w ramach rewanżu zajrzyj dp CK Browaru - tez maja pyszne piwko, ale nie daja chleba ze smalcemSami z tz zawsze zamawiamy i ogórki kiszoneA piwko pijemy z takiej rury, bo z reguły chodzimy tam większa grupąAle mi narobiłas ochoty na wizytę we WrockuJeszcze chciałam jechac do muzeum piwowarstwa w TychachTz był w Dublinie w Guinessie, ja na razie tylko w destylarni whiskey Jameson w Irlandii i mam zamiar zaliczyć w miarę mozlwiości wszystkie alkoholowe przybytkiPomijam, że degustacja to przyjemnośc, ale fajnie się dowiedziec jak produkuje sie alkohol, czym rózni sie od innych, zobaczyc poszczególne fazy fermentacji itp.

Czesć Ci nowa PM
Stary 2009-09-22, 17:49   #3440
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Housem ja też się podniecam uwielbiam go 2 serie californication były za***iste co tam jeszcze, One tree hill spadło na psy, nawet nie wiedziałam że będzie 7ma seria, a tu proszę- jest no i Gossip Girl, teraz jeszcze chce zobaczyć te nowe odcinki Melrose Place i nowy serial o modelkach Beautiful Life, no i 902010 z nudów czasami oglądam O matko mówię Wam jak się można w te seriale wciągnąć, a kieedyś jak było O.C . to oglądałam po kilka odcinków dziennie i house też
Ale z Ciebie serialowy maniak
Ja oglądam Na Wspólnej jak akurat jestem w domu, a jak mnie nie ma to mi nie żal. A poza tym to tylko Despered Housewifes i Niania i nic więcej. Ale DH nie ściągam z neta, tylko oglądam jak leci na Polsacie. Ale jak mnie ominie emisja na Polsacie, to mi żal

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mój tz często bywał we Wrocku i własnie chodzil do SpiżaI cały czas mówi, ze jak pojedziemy do Wro to koniecznie musimy tam iśćMoże w końcu wybierzemy sie na jakis weekendA Ty gdybys była w Krk to w ramach rewanżu zajrzyj dp CK Browaru - tez maja pyszne piwko, ale nie daja chleba ze smalcemSami z tz zawsze zamawiamy i ogórki kiszoneA piwko pijemy z takiej rury, bo z reguły chodzimy tam większa grupąAle mi narobiłas ochoty na wizytę we WrockuJeszcze chciałam jechac do muzeum piwowarstwa w TychachTz był w Dublinie w Guinessie, ja na razie tylko w destylarni whiskey Jameson w Irlandii i mam zamiar zaliczyć w miarę mozlwiości wszystkie alkoholowe przybytkiPomijam, że degustacja to przyjemnośc, ale fajnie się dowiedziec jak produkuje sie alkohol, czym rózni sie od innych, zobaczyc poszczególne fazy fermentacji itp.
A to sobie zapiszę i jak będziemy w Krakowie, to zajrzymy tylko mi powiedz jeszcze gdzie to jest? Gdzieś w Rynku?

My chcieliśmy do Żywca jechać do muzeum, bo podobno jest naprawdę super. Ale trzeba wcześniej rezerwować bilety. W tygodniu to jeszcze można się wbić bez rezerwacji, ale w weekendy zwylke wszystkie miejsca są wykupione. Tak jak w tą niedzielę, chcieliśmy wejść z TŻ i Przez Tychy kilka razy przejeżdżaliśmy jadąc w góry, więc może następnym razem się zatrzymamy na małą wycieczkę
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:00   #3441
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
cześć Madzia, jak tam egzamin i obrona? domyślam się że egzamin spoko, bo chyba od niego o ile dobrze pamiętam zależał termin obrony? A obrona pewnie 5?
No z egzamem się udało na szczęście i obrona już za mna ale wszystko na wariackich papierach o 11.20 miałąm wyniki egzaminu a o 11.30 moja grupa zaczynała obrone Panie w dziekanacie pojedyńczo wyliczały średnią i na styk każda nastepna osoba szła na obrone (a 4 z 5 miały ta poprawkę )

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:05   #3442
obca7
Wtajemniczenie

Hello Koleżanka mnie dzisiaj odwiedziła z dwójką dzieci-2 lata i roczek. Bardzo żywotne te maluchy Ale, że jestem przyzwyczajona to źle nie było

A z seriali to bardzo lubię oglądać housa i desperatki mam sezon 5 ale nie chce mi otworzyć 6 ostatnich odcinków. Ale jestem zła.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:27   #3443
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A to sobie zapiszę i jak będziemy w Krakowie, to zajrzymy tylko mi powiedz jeszcze gdzie to jest? Gdzieś w Rynku?

My chcieliśmy do Żywca jechać do muzeum, bo podobno jest naprawdę super. Ale trzeba wcześniej rezerwować bilety. W tygodniu to jeszcze można się wbić bez rezerwacji, ale w weekendy zwylke wszystkie miejsca są wykupione. Tak jak w tą niedzielę, chcieliśmy wejść z TŻ i Przez Tychy kilka razy przejeżdżaliśmy jadąc w góry, więc może następnym razem się zatrzymamy na małą wycieczkę
wejście jest koło teatru Bagatela na początku Karmelickiej, od Rynku idziesz Szewską do końca, przechodzisz przez ulice i jestes na miejscu, jakies 3 min z Rynku się idzie
O to nieźle z tym Żywcem, dobrze wiedzieć
Stary 2009-09-22, 18:29   #3444
201701300931
Konto usunięte

Cześć laski

Pierwszy dzień w pracy mnie tak wynudził, że lepiej nie mówić... Mimo, że ciągle coś robiłam, to było to tak monotonne, że można było na głowę dostać... I jeszcze tak marnie płacą, że chyba się pouśmiecham do pracy w McDonaldzie albo KFC
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:31   #3445
madziulka_
Zakorzenienie

Ja oglądam House bo mnie TŻ przyzwyczaił, a tak to czasami Brzydulę i tyleWolę pooglądać film

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:33   #3446
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Wolę pooglądać film
ja ostatnio nie lubię filmów oglądać. wolę książkę poczytać
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:43   #3447
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
ja ostatnio nie lubię filmów oglądać. wolę książkę poczytać
Ja też czytać bardzo lubię

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 19:12   #3448
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
ja tam ci Kasiu na pewno niczego nie pokaze bo nie rozumiem calego tego pospiechu w kupowaniu sukni cytujac co poniektorych TZow - mam czas
A ja myślałam,że osaotniona w nie lataniu po salonach w poszukiwaniach wymarzonej sukni ślubnej.

Cytat:
Witam dziewczyny

Witaj wśród Nas.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:21   #3449
metkaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór,

toskaKrk witaj w naszym gronie,
co do seriali to kiedys mogłam siedziec i siedziec przed tv ale od czasu kiedy pracuje nie mam na to czasu, wieczorem tradycyjnie ogladam (dla niektorych strasznie nudny) M jak miłosc i we wtorek 39 i pół, myslałam ze Naznaczony bedzie fajny ale jakos mnie nie wciagnał,

Danaeee84 moze to tylko pierwszy dzien
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:26   #3450
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Danaeee84 moze to tylko pierwszy dzien
No właśnie nie, bo tak codzienna praca wygląda - w kółko to samo i to bardzo nudne i monotonne rzeczy... No ale ważne, że jest się do kogo odezwać i pieniądze "na waciki" wpadną
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości