|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
ale musiałaś zrobić minę jak Ci głowę wygięło do tyłuCytat:
ja raczej koronkowego welonu nie będę miała ,ale zobaczę pierw jaka suknia będzie a Ty chcesz taki ?
|
||
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
macie zakaz pokazywania mi lorny a'la W1 427 bo mi się odechciewa falbanek na rzecz owej sukni
![]()
|
#3423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak mi taki nie bedzie pasowal to nie chce zadnego welonu, bo mi sie nie podobaja wtedy starczy mi sam kwiat we wlosach ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
bo nie rozumiem calego tego pospiechu w kupowaniu sukni cytujac co poniektorych TZow - mam czas
|
||
|
|
|
#3424 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o ten filmik pokaże TŻcikowi i spróbujemy :P http://www.youtube.com/watch?v=DsjQE...eature=channel ok poćwiczyłam sobie sama i nawet pamiętam jeszcze krok podstawowy na razie uciekam,papa
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-09-22 o 17:08 |
||
|
|
|
#3425 |
|
Raczkowanie
|
Mam wrażenie że te zwykłe nauki robią takie hardcorowe, żeby więcej chętnych było na nauki weekendowe, które są więcej płatne
Bo jak szukałam dla nas tych weekendowych, to wszędzie do grudnia pozajmowane , tylko w tym jednym kościele mi się udało na październik (ale to jak pisałam dlatego, że ktoś zrezygnował)
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostaje tez problem tego, ze niektorzy nie maja regularnych godzin pracy i ciezko im znalezc czas wolny o tej samej porze 4 razy z rzedu (u Was nawet 10 razy )na szczescie moj TZ codziennie konczy prace o tej samej godzinie (albo nawet godzine wczesniej jak przyjdzie rano wpuscic sprzataczke ), wiec moglismy sobie pozwolic na takie nauki ![]() haha ostatnio gadalam ze znajomymi i oni tak jak my maja zamiar chodzi na te zwykle - 4 tygodniowe, bo im ksiadz po znajomosci wbije ze dwie pieczatki
|
|
|
|
|
#3427 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w ogóle zamówiłam sobie z all u tego faceta z LBN Colorstay i od jutra się już będę smarować ![]() Ja wrócilam do domku właśnie, zakupiłam super leki z apteki i się kurować będę a jak nic mi to nie da to uderzam w czwartek albo piątek do lekarza bo już mam dosyć Szana Skarbie dzięki za maila Cytat:
![]() Idę oglądać nowego Housa, i nowy odcinek Gossip Girl bo później TŻcik przychodzi ![]() Też macie taką manię na punkcie seriali? |
||
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
tak!
![]() od przyszlego weekendu w Stanach leca nowe odcinki Desperate Housewives i Californication torrent znow bedzie pracowal )zmykam, bo TZcik do mnie jedzie idziemy do Empiku kupic bilety i popatrzec po sklepach za jakimis bialymi ciuszkami
|
|
|
|
#3429 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bukiecik taki jak w załączniku chcę.Wygląda jak moja suknia Bardzo ladnie się uklada w tańcu bo ten koronkowy tren pwodouje, ze jest lekka I taki welon będe miała, ale po kosciele go zdejmę Moze jeszcze do hotelu w nim podjadę i kielonki w nim rozbiję, ale nie mam zamiaru go trzymac w ręce, niech sobie leży na ziemi, bo tak ładnie wyglada Cudny ten welonTy to mi zawsze wynajdziesz moją suknię Cytat:
![]() Cytat:
Chociaz powiem Wam, że tż sie rozkręca i na tym weselu w sumie nieźle wymiataliśmy
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czekam na Californication, ale chyba poczekam az będzie cała seria. No i Brzydule czasem ogladam Ale ogólnie tv nie oglądam a jak juz to tvn24 i discovery, animal planet i national geographic.
|
|
#3432 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeden już oglądałam, drugi mam, ale nie miałam czasu ![]() Cytat:
Housem ja też się podniecam uwielbiam go 2 serie californication były za***iste no i Gossip Girl, teraz jeszcze chce zobaczyć te nowe odcinki Melrose Place i nowy serial o modelkach Beautiful Life, no i 902010 z nudów czasami oglądam O matko mówię Wam jak się można w te seriale wciągnąć, a kieedyś jak było O.C . to oglądałam po kilka odcinków dziennie i house też ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
ja tvn24 też mogłabym cały czas oglądać
|
|||
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale normalnie jakis szał z tym serialem. Ja póki co co z tych seriali tylko na Californication sie skusiłam
|
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
![]() Podczytuję Was już od kilku dni (ledwo nadążam tak gonicie z postami i chyba wypada się w końcu ujawnić. Miesiąc temu mój ukochany w końcu mi się oświadczył, a w przyszłym roku mam nadzieję na ślub i zrobię wszystko, żeby udało nam się Aczkolwiek na razie nic nie jest jeszcze postanowione ani załatwione niestety. |
|
|
|
#3435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisz coś o was - ile jesteście razem, ile macie lat itp Bo my tu ciekawskie jesteśmy![]() No to bierzcie się do roboty z załatwianiem, a już niedługo będzie wasz ślubik
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
u mnie zamieszanie osobiste ;( przyszłam się przywitać..
|
|
#3437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
potem zespół, kościół, fotograf, tutaj już dziewczyny niektóre mają suknie ślubne, inne kupują na dniach a inne, jak ja jeszcze nie mierzyły cześć Black A w ogóle to co z Kubusewą? jakoś dawno Jej nie widziałam na forum, pojechała gdzieś? a AgaMIli to się obraziła czy co? |
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że będziecie blisko Rynku. Idźcie sobie do Spiża (blisko pomnika Fredry). To taki mini browar wrocławski. W lecie jest ogródek (w weekendy przepełniony i trzeba poczekać i zapolować na stolik). Z tego ogródka widać bank TŻ, z resztą on jest tak duży, że trudno go nie zauważyć. A jak sobie zejdziecie do Spiża, ale do tego w budynku schodami na dół, to zobaczycie przez szybkę, to ich piwko dogorywające w wielkich beczkach. Ja bardzo lubię piwo jasne, ale popularnością cieszy się też pszeniczne. Jak dla mnie średnie w smaku aczkolwiek nienajgorsze (chociaż dla niektórych dobre), ale zawsze to coś innego do posmakowania - taka wrocławska atrakcja - nasze piwo. Do każdego piwa dostaje się kanapkę ze smalcem. Gdyby Ci zapomnieli dać, to się upomnij! A jak już będziesz przy Hali Stulecia, to idź koniecznie na Pergolę (to jest zaraz po lewej stronie od Hali). Ostatnio jak tam byłam, to coś tam remontowali, ale i tak można zobaczyć naszą najnowszą wrocławską atrakcję - fontannę. Co godzinę przez kilka minut gra muzyka i fontanna się włącza. To jest fontanna muzyczna z ekranami wodnymi i w nocy na pokazach robi duże wrażenie, ale nie wiem czy teraz jeszcze jakieś pokazy są robione, bo to miejsce z którego najlepiej widać ekrany było ostatnio w remoncie (bo w razie pokazów z boków kompletnie nic nie widać). |
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I cały czas mówi, ze jak pojedziemy do Wro to koniecznie musimy tam iść Może w końcu wybierzemy sie na jakis weekend A Ty gdybys była w Krk to w ramach rewanżu zajrzyj dp CK Browaru - tez maja pyszne piwko, ale nie daja chleba ze smalcem Sami z tz zawsze zamawiamy i ogórki kiszone A piwko pijemy z takiej rury, bo z reguły chodzimy tam większa grupą Ale mi narobiłas ochoty na wizytę we Wrocku Jeszcze chciałam jechac do muzeum piwowarstwa w Tychach Tz był w Dublinie w Guinessie, ja na razie tylko w destylarni whiskey Jameson w Irlandii i mam zamiar zaliczyć w miarę mozlwiości wszystkie alkoholowe przybytki Pomijam, że degustacja to przyjemnośc, ale fajnie się dowiedziec jak produkuje sie alkohol, czym rózni sie od innych, zobaczyc poszczególne fazy fermentacji itp.![]() Czesć Ci nowa PM
|
|
#3440 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja oglądam Na Wspólnej jak akurat jestem w domu, a jak mnie nie ma to mi nie żal. A poza tym to tylko Despered Housewifes i Niania i nic więcej. Ale DH nie ściągam z neta, tylko oglądam jak leci na Polsacie. Ale jak mnie ominie emisja na Polsacie, to mi żal ![]() Cytat:
tylko mi powiedz jeszcze gdzie to jest? Gdzieś w Rynku?My chcieliśmy do Żywca jechać do muzeum, bo podobno jest naprawdę super. Ale trzeba wcześniej rezerwować bilety. W tygodniu to jeszcze można się wbić bez rezerwacji, ale w weekendy zwylke wszystkie miejsca są wykupione. Tak jak w tą niedzielę, chcieliśmy wejść z TŻ i
|
||
|
|
|
#3441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Panie w dziekanacie pojedyńczo wyliczały średnią i na styk każda nastepna osoba szła na obrone (a 4 z 5 miały ta poprawkę )
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Koleżanka mnie dzisiaj odwiedziła z dwójką dzieci-2 lata i roczek. Bardzo żywotne te maluchy Ale, że jestem przyzwyczajona to źle nie było![]() A z seriali to bardzo lubię oglądać housa i desperatki mam sezon 5 ale nie chce mi otworzyć 6 ostatnich odcinków. Ale jestem zła.
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to nieźle z tym Żywcem, dobrze wiedzieć
|
|
#3444 |
|
Konto usunięte
|
Cześć laski
![]() Pierwszy dzień w pracy mnie tak wynudził, że lepiej nie mówić... Mimo, że ciągle coś robiłam, to było to tak monotonne, że można było na głowę dostać... I jeszcze tak marnie płacą, że chyba się pouśmiecham do pracy w McDonaldzie albo KFC
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądam House bo mnie TŻ przyzwyczaił, a tak to czasami Brzydulę i tyle
Wolę pooglądać film
|
#3446 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio nie lubię filmów oglądać. wolę książkę poczytać
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też czytać bardzo lubię
|
#3448 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór,
toskaKrk witaj w naszym gronie, co do seriali to kiedys mogłam siedziec i siedziec przed tv ale od czasu kiedy pracuje nie mam na to czasu, wieczorem tradycyjnie ogladam (dla niektorych strasznie nudny) M jak miłosc i we wtorek 39 i pół, myslałam ze Naznaczony bedzie fajny ale jakos mnie nie wciagnał,Danaeee84 moze to tylko pierwszy dzien
|
#3450 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

myliłam się
ale musiałaś zrobić minę jak Ci głowę wygięło do tyłu
a Ty chcesz taki ?

bo nie rozumiem calego tego pospiechu w kupowaniu sukni
, tylko w tym jednym kościele mi się udało na październik (ale to jak pisałam dlatego, że ktoś zrezygnował)

Czasem tylko fakty czy jakis film... No i jak TŻ jest w domu to tvn24 non stop leci