Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-22, 20:39   #3451
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
No właśnie nie, bo tak codzienna praca wygląda - w kółko to samo i to bardzo nudne i monotonne rzeczy... No ale ważne, że jest się do kogo odezwać i pieniądze "na waciki" wpadną
no to wspołczuje, chociaz u mnie w pracy niby tez to samo ciagle ale jak przyjda dzieciaki to mimo ze mam duzo swojej pracy to wychodze na sale i czasami nawet nie wiadomo kiedy czas leci

dobranoc
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:40   #3452
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Californication już wyszły 2 odcinki 3go sezonu jeden już oglądałam, drugi mam, ale nie miałam czasu
ooooo dobrze wiedziec to mialam jakies bledne informacje juz sciagam i moze jeszcze dzis ogladniemy

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Z Mikołaja do tramwaju nr 4 musisz przeciąć Rynek pod ukos i zejść pod przejście Świdnickie i tam schodkami potuptasz na "4" albo "10" bo 10-tką też powinnaś dojechać na miejsce. A gdybyś przed imprezą chciała zrobić zakupy w Galerii Dominikańskiej (na -1 jest Carrefour), to spod Galerii jedzie tramwaj nr 2. A jak chciałabyś zrobić zakupy bliżej, to obok McDonalda, z lewej strony jest wejście do sklepu Społem, więc pomimo że to Rynek, to ceny są nawet spoko.

Super, że będziecie blisko Rynku. Idźcie sobie do Spiża (blisko pomnika Fredry). To taki mini browar wrocławski. W lecie jest ogródek (w weekendy przepełniony i trzeba poczekać i zapolować na stolik). Z tego ogródka widać bank TŻ, z resztą on jest tak duży, że trudno go nie zauważyć. A jak sobie zejdziecie do Spiża, ale do tego w budynku schodami na dół, to zobaczycie przez szybkę, to ich piwko dogorywające w wielkich beczkach. Ja bardzo lubię piwo jasne, ale popularnością cieszy się też pszeniczne. Jak dla mnie średnie w smaku aczkolwiek nienajgorsze (chociaż dla niektórych dobre), ale zawsze to coś innego do posmakowania - taka wrocławska atrakcja - nasze piwo. Do każdego piwa dostaje się kanapkę ze smalcem. Gdyby Ci zapomnieli dać, to się upomnij!

A jak już będziesz przy Hali Stulecia, to idź koniecznie na Pergolę (to jest zaraz po lewej stronie od Hali). Ostatnio jak tam byłam, to coś tam remontowali, ale i tak można zobaczyć naszą najnowszą wrocławską atrakcję - fontannę. Co godzinę przez kilka minut gra muzyka i fontanna się włącza. To jest fontanna muzyczna z ekranami wodnymi i w nocy na pokazach robi duże wrażenie, ale nie wiem czy teraz jeszcze jakieś pokazy są robione, bo to miejsce z którego najlepiej widać ekrany było ostatnio w remoncie (bo w razie pokazów z boków kompletnie nic nie widać).
wielkie dzieki za te cenne informacje to jeszcze sobie musze jakas mapke centrum wydrukowac
raczej przed impreza sie nie bedziemy zaopatrywac, bo niczego nie wniesiemy trzeba wszystko u nich kupic mam nadzieje, ze beda tam mieli jakies papu, bo trwa to od 21 do 6 rano a tak pic na pusty brzuszek to nie bardzo

to pojdziemy do tego Spiza TZ jest fanem piwka, wiec jak znalazl patrzylam dzis co tam we Wroclawiu macie i info o fontannie tez odnotowalam moze sie wybierzemy w niedziele wieczorem i zobaczymy czy dziala

kupilismy bilety z ciuchami gorzej. butki kupilam - balerinki bez paluszkow ale bialej sukienki to ja chyba teraz nigdzie nie uswiadcze

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-22 o 21:08
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:43   #3453
gosica502
Wtajemniczenie

Ja Housa oglądnęłam wszystkie 5 serii i czekam teraz na szóstą. Chyba leci już w Stanach ale nie chce tak po jednym oglądac tylko ściągnę wszystkie naraz jak już będą
A teraz oglądam 39 i pół drugą serię, bo na e seriale w tv to nigdy czasu nie mam
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:46   #3454
201701300931
Konto usunięte

Ja z seriali oglądam How I Met Your Mother i Różowe Lata Siedemdziesiąte... I czekam na Lost i 24.

Skutki braku telewizora A poza tym teraz i tak brak czasu na to...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 21:37   #3455
wiosna007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja z seriali oglądam How I Met Your Mother i Różowe Lata Siedemdziesiąte... I czekam na Lost i 24.

Skutki braku telewizora A poza tym teraz i tak brak czasu na to...
Różowe lata są świetne!
bylam fanką Prison Break, 2 pierwsze sezony rewelka.... reszta poszła silą rozpędu...
no i Friends'i - ogladałam wszystkie 10 sezonow chyba ze 3 czy 4 razy...
ogladam tez Hotel Babylon, ale ten brytyjski akcent mnie dobija....
i czasem The L Word - to serial o lesbijkach... ale moze byc...

a i czasem Sex and the City i troch Dexter'a
i kiedys uwielbiałam serial Jezioro Marzen - Dawson's Creek, ale ostatnie sezony tylko w oryginalnej wersji językowej... w Polsce nie byly emitowane.... Cięzko było to znaleźć parę lat temu...

Edytowane przez wiosna007
Czas edycji: 2009-09-22 o 21:46
wiosna007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 21:40   #3456
kaska87
Zakorzenienie

wróciłam teraz oglądam wojewódzkiego i są 2 siatkarze z mojego miasta

Samoa mierzyłam ten sam welon co Ty bo taki mi pani dała

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-22 o 21:50
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 22:08   #3457
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ale z Ciebie serialowy maniak
Ja oglądam Na Wspólnej jak akurat jestem w domu, a jak mnie nie ma to mi nie żal. A poza tym to tylko Despered Housewifes i Niania i nic więcej. Ale DH nie ściągam z neta, tylko oglądam jak leci na Polsacie. Ale jak mnie ominie emisja na Polsacie, to mi żal
to prawda przyznaję się bez bicia, że jak mam czas to seriale i książki filmy też lubię, ale seriale mogą strasznie wciągnąć
Ja też czasami na wspólnej obejrzę

Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
No z egzamem się udało na szczęście i obrona już za mna ale wszystko na wariackich papierach o 11.20 miałąm wyniki egzaminu a o 11.30 moja grupa zaczynała obrone Panie w dziekanacie pojedyńczo wyliczały średnią i na styk każda nastepna osoba szła na obrone (a 4 z 5 miały ta poprawkę )
no to super, witaj w gronie mgr

Cytat:
Napisane przez wiosna007 Pokaż wiadomość
Różowe lata są świetne!
bylam fanką Prison Break, 2 pierwsze sezony rewelka.... reszta poszła silą rozpędu...
no i Friends'i - ogladałam wszystkie 10 sezonow chyba ze 3 czy 4 razy...
ogladam tez Hotel Babylon, ale ten brytyjski akcent mnie dobija....
i czasem The L Word - to serial o lesbijkach... ale moze byc...

a i czasem Sex and the City i troch Dexter'a
i kiedys uwielbiałam serial Jezioro Marzen - Dawson's Creek, ale ostatnie sezony tylko w oryginalnej wersji językowej... w Polsce nie byly emitowane.... Cięzko było to znaleźć parę lat temu...

ja też byłam fanką Prisona kiedyś też oglądałam przyjaciół i dawson's creek, ale właśnie tylko w TV. Było parę super seriali, np. Men in trees ( "Uwaga, faceci" ) właśnie wspomniane O.C, ale powoli zaczynam wyrastać z młodzieżowych seriali. Jakoś nigdy nie ciekawiło mnie żeby obejrzeć desperate houswifes czy lost, chociaż wiem że ludzie kochają te seriale

A starsze pokolenie uwielbia B&B czyt moda na sukces

TŻ właśnie poszedł i nawet sam dzisiaj podjął gadkę że może byśmy pojechali zapłacić za zespół i że trzeba do foto zadzwonić i się umówic na podpisanie umowy
NIe wspominałam wcześniej bo nie chciałam zapeszać, ale chyba będziemy mieli już fotografa zaklepanego, ale jeszcze tata musi zaakceptować, a termin zakelpany jest do piątku więc w tym tygodniu się wszystko wyjaśni Mam nadzieję że będzie robił u nas zdjęcia, bo pomimo tego że jest drogi to bardzo fajnie pstryka fotki

Zmykam dziewczynki bo męczy mnie katar i zatkane zatoki.

Dobrej nocki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 22:09   #3458
tancerka212
Zakorzenienie

elo laski! a ja napiszę wam tylko tyle- weszłam sobie na linka do suwaczka Metki i się zszokowałam już tak nieiwele czasu nam do ślubu zostało ze to masakra jakaś!! już prawie wszystkie pm-ki 2009 są żonami i zaraz kolej na nas

a w ogóle to jutro na 99% kupię suknię ślubną
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 22:10   #3459
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Witamy
Napisz coś o was - ile jesteście razem, ile macie lat itp Bo my tu ciekawskie jesteśmy
No to bierzcie się do roboty z załatwianiem, a już niedługo będzie wasz ślubik Ja na mój już dwa lata czekam..
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć, jeśli nie macie jeszcze nic załatwionego to zabierajcie się najpierw za salę potem zespół, kościół, fotograf, tutaj już dziewczyny niektóre mają suknie ślubne, inne kupują na dniach a inne, jak ja jeszcze nie mierzyły
Dzięki dziewczyny za powitanie
Co do nas to pisałam już w wątku o "małżeństwach internetowych", że poznaliśmy się przez neta dokładnie 24.10.2007 i od tego dnia jesteśmy nierozłączni
W "posagu" wniosłam do naszego życia kota widocznego w avatarze- Tosię, a w zeszłym roku adoptowaliśmy jeszcze jedną koteczkę

Mieszkamy razem niemalże od początku naszej znajomości.
Teraz już jako narzeczeni

Co do załatwiania to z jednej strony tkwimy w zawieszeniu, bo nie rozmawialiśmy jeszcze z rodzicami Tż-ta. Z tego względu nie wiem czy i w jakim stopniu możemy liczyć na ich wsparcie w kwestii ślubu

Z drugiej strony skłaniamy się ku ślubowi cywilnemu, więc organizacja nie będzie aż tak czasochłonna jak Waszych ślubów, tym bardziej że mi zależy na szybkim zamążpójściu

Boimy się jedynie, że rodzice Tż-ta nie zaakceptują naszej wizji i będą nalegać na ślub kościelny, ale to na razie tylko nasze obawy
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 22:36   #3460
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Aniołku super, że kupujesz już suknię Trzymam kciuki, żeby była w salonie!
No i Dzwoniłam do salonu i już ktoś mnie wyprzedził Na szczęście aż tak tego nie przeżywam. Nie ta to inna. Widocznie ta nie była dla mnie pisana
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Przyszłam z wycieczki Siedzę czytam i nie wiem co napisac... To chyba te zapachy tak na mój mózg podziałały
Jakie zapachy
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!
u mnie zamieszanie osobiste ;(
przyszłam się przywitać..
Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wróciłam teraz oglądam wojewódzkiego i są 2 siatkarze z mojego miasta
Kto? Kurek, Gacek czy Jarosz? Uwielbiam siatkarzy Kibicuję im już od 2002 roku Byłam już na kilku meczach LŚ naszych Orzełków Kto nie wierzy zapraszam na n-k
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 22:37   #3461
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za powitanie
Co do nas to pisałam już w wątku o "małżeństwach internetowych", że poznaliśmy się przez neta dokładnie 24.10.2007 i od tego dnia jesteśmy nierozłączni
W "posagu" wniosłam do naszego życia kota widocznego w avatarze- Tosię, a w zeszłym roku adoptowaliśmy jeszcze jedną koteczkę

Mieszkamy razem niemalże od początku naszej znajomości.
Teraz już jako narzeczeni

Co do załatwiania to z jednej strony tkwimy w zawieszeniu, bo nie rozmawialiśmy jeszcze z rodzicami Tż-ta. Z tego względu nie wiem czy i w jakim stopniu możemy liczyć na ich wsparcie w kwestii ślubu

Z drugiej strony skłaniamy się ku ślubowi cywilnemu, więc organizacja nie będzie aż tak czasochłonna jak Waszych ślubów, tym bardziej że mi zależy na szybkim zamążpójściu

Boimy się jedynie, że rodzice Tż-ta nie zaakceptują naszej wizji i będą nalegać na ślub kościelny, ale to na razie tylko nasze obawy

musicie porozmawiać z rodzicami TŻ i jeśli będą Wam chcieli pomóc finansowo to przedstawcie swoją wizję, z rodzicami różnie bywa, czasami zapominają że to nie ich ślub tych ich dzieci i na siłę forsują swoje zdanie, wiem to po sobie, że z każdą rzeczą trzeba do nich chodzić, przekonywać, niemalże błagać czasami i podlizywać się. Co innego jeśli zdecydujecie się sami sfinansować ślub i przyjęcie, wtedy rodzice wtrącać się nie powinni. A taki ślub cywilny i wesele/przyjęcie bo nie wiem co planujecie to z pewnością mniejszy koszt, jeszcze zależy ile chcecie gości zaprosić, ale na Twoim miejscu porozmawiałabym jak najszybciej na ten temat, bo jeśli zależałoby Wam na jakimś konkretnym lokalu czy dacie ślubu to bywa że dużo wcześniej trzeba te rzeczy zaklepać

p.s zazdroszczę Wam że mieszkacie ze sobą ja bardzo bym chciała ale na razie to niemożliwe, no a pewnie jakbyśmy razem mieszkali to już tak bardzo nie zależałoby mi na ślubie

dobra lecę zrobić sobie kompresik na gardło i wziąć tabcin impakt ( przed snem )

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 22:37   #3462
madmuazelle
BAN stały

Czesc

Łee,dużo postów nie miałam do nadrobienia.Ide zrobić sobie gorącej herbatki,bo mnie po chrupkach suszy i ide się ubrać w pizamke i położyć z moich kochankiem / laptopem /

Tośka,to życze owocnych rozmow w strone organizacji/planowania slubu.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-09-22 o 22:39
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 22:38   #3463
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Kto? Kurek, Gacek czy Jarosz? Uwielbiam siatkarzy Kibicuję im już od 2002 roku Byłam już na kilku meczach LŚ naszych Orzełków Kto nie wierzy zapraszam na n-k
tak gacek i kurek, a jarosz też kiedyś mieszkał u nas w mieście z tego co wiem ale utalentowane miasto

Stary 2009-09-22, 22:45   #3464
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiosna007 Pokaż wiadomość
tez ogladalismy z TZem Prisona i tez wlasciwie ostatnie sezony sila rozpedu prawde mowiac ulzylo nam jak juz nakrecili ten ostatni odcinek, bo ciagniecie tego dalej byloby przegieciem

Cytat:
oooo kolejna PMka kochajaca koteczki na naszym watku ja mam wesola trojeczke

Cytat:
znaczy sie w jakim sensie mniej czasochlonna? wydaje mi sie, ze czasu poswieci sie tyle samo, no chyba, ze chodzi o to, ze nie chcesz duzego wesela, bo na organizacje wesela zuzywa sie chyba najwiecej czasu (i na kupno sukni sadzac po rozterkach na tym watku )
w Krk mozna brac sluby cywilne w Willi Decjusza - fajne miejsce

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
tak gacek i kurek, a jarosz też kiedyś mieszkał u nas w mieście z tego co wiem ale utalentowane miasto
moje miasto tez utalentowane Kubica, Radwanska, Korzeniowski (ten od chodzenia na olimpiadach). i papiez tu nawet kiedys mieszkal
Stary 2009-09-22, 22:46   #3465
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
...chyba najwiecej czasu (i na kupno sukni sadzac po rozterkach na tym watku )
nie wkurzaj mnie nawet
a Kubicy nie lubię bo sierocie zawsze się coś psuje rozpada przereklamowany jak dla mnie

Stary 2009-09-22, 22:48   #3466
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Z mojego masta,też pochodzi jeden siatkarz Łukasz dło
Stary 2009-09-22, 22:49   #3467
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Z mojego masta,też pochodzi jeden siatkarz Łukasz dło
a on to ciotunia nie ma medalu a poza tym jego już chyba z kadry wywalili?

Stary 2009-09-22, 22:50   #3468
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
a Kubicy nie lubię bo sierocie zawsze się coś psuje rozpada przereklamowany jak dla mnie
Mój tż jest wiernym fanem F1.Noi jak oglądam,słysze własnie że co chwile Kubicy coś się dzieje/psuje i zajmuje cienkie miejsca to robie tak
Stary 2009-09-22, 22:50   #3469
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nie wkurzaj mnie nawet
psuje sie auto a nie Kubica, wiec nie rozumiem czemu masz cos do jego osoby :
a ze przyszlo mu jezdzic takiem gratem - trudno... moze kiedys trafi mu sie cos lepszego
ja tam sie ogolnie F1 nie interesuje (ale TZ tak )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 22:51   #3470
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ze przyszlo mu jezdzic takiem gratem - trudno... moze kiedys trafi mu sie cos lepszego
mi się ani F1 nie podoba ani ten brzydki kubica
a jutro 360 dni

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-22 o 22:52
Stary 2009-09-22, 22:51   #3471
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
a on to ciotunia nie ma medalu a poza tym jego już chyba z kadry wywalili?
No własnie,chyba już nie gra w reprezentacji.
Stary 2009-09-22, 22:52   #3472
lain
Zakorzenienie

Cytat:
pokaz mi przystojnego sportowca w tym kraju ja chyba takiego nie spotkalam
Stary 2009-09-22, 22:53   #3473
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mój TZ a tak to muszę pomyśleć z tych znanych hmm......gortat ale tylko na wybranych ujęciach

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-22 o 22:56

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 22:57   #3474
lain
Zakorzenienie

Cytat:
mój TZ a tak to muszę pomyśleć z tych znanych hmm......gortat
Gortat jest przystojny?
szczegolnie ten nos, co?
o fuj fuj http://discoverunknown.files.wordpre...ie_3233945.jpg
Kaska ale masz gust
Stary 2009-09-22, 22:58   #3475
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Siatkarze: Bąkiewicz, Kurek, Łomacz, Winiarski, Wlazły (w porywach) no i oczywiście mój ulubieniec Sebastian Świderski
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No własnie,chyba już nie gra w reprezentacji.
Castellani go nie powołał
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 22:58   #3476
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Gortat jest przystojny?
szczegolnie ten nos, co?
o fuj fuj http://discoverunknown.files.wordpre...ie_3233945.jpg
Kaska ale masz gust
no napisałam, że na niektórych ujęciach u majewksiego wyglądał na spoko, ale po tym zdjęciu mam uraz i zmieniam zdanie

nie wiem czy jest jakiś przystojny sportowiec bo ja nigdy pod tym kontem się nie patrzę mam TZ i po co mam jarać się na gości z tv

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-22 o 23:00
Stary 2009-09-22, 23:00   #3477
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
albo jak się zajmuje cienkie miejsca,zawsze też mozna zwalić na autko.

Cytat:
a jutro 360 dni
Ja również fanką F1 nie jestem,ale czasem oglądam choć niewiem czemu bo to jest nudne. A co do Kubicy,też mi się nie podoba a zwlaszcza jego "seksowny" gęgający głos.
Stary 2009-09-22, 23:02   #3478
kaska87
Zakorzenienie

Madmuazelle jestem w szoku byłam pewna na 100% że jesteś rocznik 87 a na innym wątku prezeczytałam, że w dniu ślubu będziesz miała 27 lat nie wiem skąd ja to wzięłam

Stary 2009-09-22, 23:02   #3479
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Siatkarze: Bąkiewicz, Kurek, Łomacz, Winiarski, Wlazły (w porywach) no i oczywiście mój ulubieniec Sebastian Świderski
ee tam zaden sie do mojego TZa nie umywa
aczkolwiek to zdjecie interesujace http://img223.imageshack.us/img223/8...smobaku3tw.gif (szukalam ich wszystkich w googlach, bo sie siatkowa nie interesuje i znalazlam cos takiego )
Stary 2009-09-22, 23:03   #3480
Jazzmanka
Zadomowienie

To Ja już się będę żegnać, bo chcę zapakować lapka do torby i już pewnie rano nie będę go wyciągać. Dobranoc

Acha, jeszcze jedna rzecz. Lain, jak będziesz szła z hotelu na tramwaj, to na pewno będziesz przechodziła obok poczty. To pamiętaj żeby tam patrzeć pod nogi Nie wiem czy czytałaś, że Wrocław to miasto krasnali i one się wszędzie czają. Te najczęściej fotografowane, to właśnie te obok poczty na Rynku, bo najłatwiej je wypatrzeć Edit: i te dwa krasnalki są też najbardziej lubiane przez złodziei. Już dwa razy ktoś je próbował podprowadzić i teraz są monitorowane, więc gdyby Ci się spodobały, to do domu nie bierz.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-09-22 o 23:08
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości