|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Masą prób męczy wciąż nieugięty czas
Bezduszny los doświadcza tak Daj tylko to co możesz dać, nic na siłę i tak Bezczelność nie zna granic ...a miało być tak pięknie... Do Księcia Ci daleko... Chciałam być tylko z Tobą... Ty wybrałeś inaczej.. Powiem Ci, że to jest bardzo zła odpowiedź nie mów nie... nie oglądaj się i nie mów nie... Nie będę się prosić... nie tego chciałam ale sam tak zdecydowałeś nie tego się spodziewałam Dziewczyna z charakterem... Nie jestem desperatką jak niektóre... |
|
|
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
Kochanaa - <3
3martyna3 - taaa. a teraz czekam na następną porcję opisów. ![]() iii.. jeszcze jedna sprawa. przewinęło mi się coś o mnie. tamten opis nie jest mojego autorstwa i ja nawet chyba go nie dodałam. hehe. ja mam go po prostu na nk pod fotką. ale o co od razu się kłócić.. dziewczyny spokój. ![]() ____________ poznasz jak smakuje zło. będąc więźniem moich rąk.
|
#3273 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i dziękuuję. zaraaz się rozpłynę... * * * pewnego dnia o tworzę oczy i on nie będzie pierwszą rzeczą o której poyślę. jesień. to njalepsza pora roku dla niespełnionych miłości. to tak jakby cały świat płakał deszczem razem z tobą. <333
|
|
|
#3274 |
|
Raczkowanie
|
* Błahostka, drobiazg na podobieństwo snu, a śmierć jest zakończeniem..* Nadzieja! szatański wymysł! Hydra, której doświadczenie co godzina sto głów urywa, a ta w następnej wnęca nas do labiryntu własnych marzeń, aby potem szydzić, gdy w rozpaczy nie umiemy wrócić na świat, wrócić między zwyczajne ludzkie myśli, którym staliśmy się obcy! *
|
#3275 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a ten wyżej cudowny. Cytat:
; *______________ i was just so happy in your boxers and your t-shirt. /byłam po prostu szczęśliwa w twoich bokserkach i koszulce./ hey, you with the pretty face. ![]() /hej, ty z ładną buźką. / but there’s something in the air.. / ale coś wisi w powietrzu../ i don't understand what it is that you're chasing after, but it makes me really sad to hear you sound so desperate. /nie rozumiem czemu starasz się mnie zdobyć, ale to naprawdę smutne słyszeć cię brzmiącego tak desperacko./
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-09-23 o 14:33 |
|||
|
|
|
#3276 |
|
Przyczajenie
|
'Hey girl, you wanna dance?'
\hej dziewczyno, chcesz zatańczyć?/ I just know that's absurdity \ja tylko wiem, że to jest absurdalne/ I do believe I failed you \wierzę, że Cię zawiodłam/ I know I let you down \wiem , że Cie rozczarowałam/ nie wiesz nawet jak mocno próbowałam ... nie możemy opanować naszyć uczuć. ! miłość może nas ujawnić ! I will never find another lover, sweeter than you \ nigdy nie znajdę miłości słodszej niż Twoja/ Wszyscy szaleni ludzie dostają w dupę tu ! Jesteś niezdecydowany, kiedy mamy coś zaplanować to jeszcze nie jest koniec dla wspaniałego początku Baby, i want you to be mine, You better hurry ‘cause if i change my mind You will never know, What it means, to love me And you will never know, What these two lips taste like to kiss You can just suppose to what my body feels like to hold Hope you can deal with, all you will never know About me, what i see, what i believe in, How i breathe, when i weep \Skarbie, chcę, żebyś był mój Lepiej się pośpiesz, bo jeśli zmienię zdanie to... Nigdy nie dowiesz się, co to znaczy mnie kochać I nigdy nie dowiesz się, jak smakuje pocałunek moich ust Będziesz mógł tylko sobie wyobrażać, jakie to uczucie przytulać mnie Obyś sobie poradził z tym, że nigdy nie dowiesz się wszystkiego O mnie, o tym, co widzę, w co wierzę, Jak oddycham, kiedy płaczę.../
Pamiętaj, że żyjemy pod tym samym słońcem ! Edytowane przez MissCandy Czas edycji: 2009-09-23 o 14:42 |
|
|
|
#3277 |
|
Raczkowanie
|
Siatkarka18 - dziękuję za wyróżnienie
gadu-gadu zawsze włączone, status wiecznie 'dostępny' bo może w końcu do mnie napiszesz.. budzę się rano z nadzieją, że coś się zmieni wieczorem wycieram płynące z rozczarowania gorzkie łzy.. wszystkie moje uczucia noszą to samo imię- Rozczarowanie
|
#3278 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ? ojejku, jak mi miło, że okradasz Kochana! kradnij sobie do woli ; * i w ogóle nie czuję się lepsza od Ciebie, więc nie powinnaś wymiękać ; ) Cytat:
Miło mi Kochana ; * ale.. mało mi tu Ciebie : ( Cytat:
Cytat:
okraaaaadam Was moje Drogie ! ; * _____________________ Ile jeszcze musi polać się łez, abyś uznał, że pada i otworzył parasol.. ?
jak daleko odejść musiałabym, byś poczuł czemu ze mną chcesz być? nie skarżę się.. bo po co ? - i tak nie ma CIĘ.
|
|
|
#3279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
matko. ja? ![]() ![]() DZIEKUJE. -tęsknię. -doskonale wiem co czujesz. mam wrażenie, że zabrałaś ze sobą połowę mnie. -to przyjedź po nią. -przyjadę, gdy tylko będę mógł. i ciebie tak kochałam , bo wart tego byłeś, lecz wartość swą straciłeś . i o tym też już zapomniałam,że kiedyś było tak,że świat był nasz. zapomniałam ,że był ktoś taki jak ty , i że go kochałam, i o tym tez zapomniałam. zdejmij uśmiech. Zazwyczaj wieczorami mam ochotę na herbatę i na życie z Tobą, wiesz?
|
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto - Gdzie jesteś.? Tęsknie ; (
Panna_miodowa , z innej bajki - Uwielbiam ; * ____________________ -Kocham cię jak stąd do księżyca. -Ach, to daleko. -Tak, to bardzo daleko. - Pochyliła się nad nim i pocałowała go. -A ja ciebie kocham jak stąd do księżyca ... ... I Z POWROTEM. – wyszeptał z uśmiechem. ; ) |
|
|
|
#3281 | |
|
Przyczajenie
|
Okradaj ile tylko możesz ! <3. _________________________ _________________ Cytat:
Taaa, Ty <3 ! ;d a Opisy kradne ! ;* nic się nie zmieniło, prawda ? i nie mów, proszę, że nigdy nikogo nie skrzywdziłeś. czasem z szybkością światła .. - miłość gaśnie.
|
|
|
#3282 |
|
Rozeznanie
|
hej wspaniałe! ja do Was z ogromną prośbą: ma ktoś może jakieś oryginalne opisy na pierwszy dzień w pracy no i potem na czas kiedy będę pracowała w kolejnych dniach? nie takie zwykłe: 'w pracy.' jakieś takie fajne, nie dosłowne żeby dokładnie nie było wiadomo. no prośba trochę wygórowana ale może ktoś coś ma. ;*
____ 'jesienią myślę o latach tak starych jak te kamienice. jesienią przechodzę z Tobą przez pełne kasztanów ulice'. z cukru był król, z piernika paź, królewna z marcepana. pozwól patrzeć za siebie tęczową źrenicą. widocznie niewidoczna.
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
to paradoksalne, żeby zło było takie wrażliwe
Przesiąknięty znów moim bólem staje się tym, kim jesteśmy Zanim mnie poznasz, pomylisz się tysiąckroć... jest taki rodzaj szczęścia, który niszczy pamięć. Tej nocy spełni sie każdy sen. paranoje we dwoje Ej no co ty robisz! Pachniesz mi prosto w oczy! lubię być sama. i lubię dużo myśleć o tym, o czym nie powinnam. |
|
|
|
#3284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja Ciebie bardziej. ![]() ![]() i znów udało Ci się sprawić że czuję się taka beznadziejna i bezwartościowa nie umiejąca w życiu do niczego dojść. JA i TY, trzy metry na niebem . <3 -A to dopiero - mruknął Edward - Lew zakochał się w jagnięciu. -Biedne, głupie jagnięcie. -Chory na umyśle lew masochista. -Kochaliśmy się jak dwaj muzycy, którzy łączą się, ażeby razem grać sonaty. - Ładnie powiedziane. - Tak było. Fortepian grał swoją partię, a skrzypce swoją i z tego wynikała sonata, sam wiesz jednak, że pod tym wszystkim nie spotkaliśmy się nigdy. Wiedziałam to od początku, ale sonaty były tak piękne.
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Papergirl, caroline060, bananowa brazylijka, abunee, z innej bajki, JednaNaMilion,
CukrowaPanna, KaMa2704, always be yourself, Primadonna _____ ktoś rozszarpał me serce i pozostawił na pastwę krwi. spotkania pod księżycami, tak pełne ich światło jest twoją pieczęcią. im łatwiej mogę go mieć, tym bardziej przed nim uciekam. nie wszystkie rany są powierzchowne, większość ran jest głębsza niż nam się wydaje. Nie widać ich gołym okiem. Są też rany, które nas samych zaskakują. Najważniejsze, by każdą ranę dokładnie zbadać i znaleźć prawdziwą przyczynę urazu, a kiedy się znajdzie, trzeba za wszelką ceną wyleczyć przyczynę. on jest ciepłym wietrzykiem, wdmuchującym do mnie życie. patrzę przez okno,a wszystko co widzę to ludzie płaczący za rzeczami,które przeminęły. nie chcę by świat mnie zobaczył. jestem chora i zmęczona twoją twarzą. Love’s pain has gone somewhere. Despise You. odchodzisz już 30 raz, 30 raz zostaję sama, ale nie krzyczysz nie płaczesz nie trzaskasz drzwiami, nawet nie przewracasz oczami.
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2009-09-23 o 15:20 |
|
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
;**
caroline2324 - zawsztydziłam się przez Ciebie
![]() always be yourself - nie wiem czemu, ale do tej mendy mam słabość ![]() _______________ Martwię się o moje ambicje, perspektywy zawodowe i postawę moralną, bo tylko seks mi w głowie :p Przyglądasz mi się z miną sadystycznego mordercy, w porządku, fantazje rozwiane:p
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-23 o 15:27 |
|
|
|
#3287 |
|
Raczkowanie
|
I trudno mi się przyznać,
że to wszystko nagle traci sens gdy Ciebie nie ma. Na głos nie wypowiem, że tęskniłam gdy nie było Cię trochę za długo.
|
#3288 |
|
Raczkowanie
|
Lecz w twojej to jest Gesti, czy ulegniesz mej Sugestii . Rysowane tobie w gazecie serce .. Zabieram ci, nie pytam nic, czekam na skutki Masz oddać mi, tysiące ich za moje pocałunki ... Malinowy król malowanych róż . . . Jakbym mogła ci narysować sny ^^ Na niebie błysną biały nóż to księżyc pełni straż . 3martynka3 - nie odchodź kochanieee moje .! bez ciebie będzie tu ... nudno . Kocham twoje opisy |
|
|
|
#3289 |
|
Rozeznanie
|
cry just a little bit.
(trochę płaczę) I know it's crazy (wiem że to szalone) Every night before I'm fallin' asleep (każdej nocy przed zaśnięciem) Don't let temptation (nie pozwól pokusie) Don't let your mind run away. (Nie pozwól się zwariować) Forbidden love is never what it seems (Zakazana miłość nigdy nie jest tym, czym się wydaje) he whisper good-bye (on szepcze dowidzenia)
|
#3290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wieeeelki buziak dla Was ; * ___________________ Mówisz, że moje życie jest kolorowe..
A może to tylko Ty widzisz je w kolorach? Mówisz, że nie mam powodów do zmartwień.. A może to Ty nie wiesz czym są zmartwienia? Mówisz, że nie wiem co to życie.. A może to Ty nie wiesz jaki jest jego sens? Mówisz, że nie wiem co to miłość.. i może masz rację..
|
|
|
#3291 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem brzydulą , a Ty Markiem Dobrzańskim - tak się umówmy , okej ?
|
#3292 |
|
Rozeznanie
|
Primadonna, Nydee, CukrowaPanna, garfieldo14, papergirl - okradam permanentnie!
![]() a może nie umiem kochać? lubię po prostu kiedy kocha się mnie. nie jest dobrze. właściwie - nie jest w ogóle. a może by tak mieć romans albo chłopaka? nie zadajesz pytań by pytać. po prostu przychodź i mów. opowiadaj. urwane słowa, lżejsze litery, trochę więcej miłości. słońce nad Paryżem świeci na zielono! chodzę i szuram nogami w stosach złotych liści. pani jesień. jesienna nutella podwyższa poziom endorfin!. |
|
|
|
#3293 |
|
Zadomowienie
|
- Czego pragniesz? - Szczęścia.. - To tak jak kilka miliardów ludzi.. - Czemu więc inni mogą być szczęśliwi ? - A co zrobiłaś by być szczęśliwą ?
|
|
#3294 |
|
Zadomowienie
|
Sekret, jest jak kret, domaga się wyjścia na powierzchnię. Drąży nas tak długo, aż się wydostanie!
Ludzie wymyślili los - jak dobrze, że jest na co narzekać Życie bardziej przypomina zapasy niż taniec... Jedną z tańszych przyjemności jest plotkowanie. Wady: ty możesz być tematem. Grunt to teoria? Praktyka Cię zaskoczy! Korzystaj z życia zanim ono ciebie wykorzysta.
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam celu. bez ciebie. To smutne, że łatwiej nam wymienić się materiałem genetycznym, niż numerami telefonów. jest mi nadzwyczajnie w świecie smutno - tak, że ja pier.dole kur.wa mać. Dwa słowa. Dziewięć liter. Trzy sylaby.
|
#3296 |
|
Rozeznanie
|
always be yourself, caroline2324 -cieszę się, że się podobają
nazwał mnie jej imieniem. wszystkie inne słowa straciły sens. widzę jak bardzo się starasz mnie kochać. tylko że ja potrzebuję tej miłości, a nie starań. tylko nie pozwól mi odejść gdy krzyczę, że Cię nienawidzę.
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Rzuciłeś mnie na wiatr, ale nie pozwoliłeś odlecieć...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
skazana na pracę . sezon pierwszy odcinek pierwszy . ;d Chyba nie za bardzo pomogłam; *** _______________________ To choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę powrotów nie będzie. czekać. czy to to samo co tęsknić?I mogłoby być dobrze i mogłoby być fajnie. trzeba pozwolić komuś stać się bliskim. Najtrudniej pozbyć się straconych złudzeń. Kto by pomyślał, że tak nagle znikniesz.?! Od siebie samej nie ucieknę. odważcie się, zróbcie ten krok. |
|
|
|
|
#3299 |
|
Wtajemniczenie
|
siatkarka18 - dziękuje
;*MamCięgdzieś - ojoj, za mną? no to nie wiedziałam, jestem jestem ;**-------------------- Gwałtownie potrzebowała wódki... Albo paru wódek... Albo pięknego, silnego, milczącego mężczyzny, z którym kochałaby się do utraty przytomności. |
|
|
|
#3300 |
|
Rozeznanie
|
ulotnij się z mego ciała i umysłu
tylko tak po cichu mężczyzna jest głową, a kobieta szyją która nią kręci -są momenty w życiu które chciało by się zatrzymać na zawsze- powiedział -to tak jak z mężczyznami-odpowiedziała wywołujesz gęsią skórkę. nie możesz mi już nic powiedzieć chodź pomaluj mój świat. (..) kochany, ale w miłość to ja już nie wierze. Z pewnością nie wiesz jak bardzo Twój zachwyt nad życiem pomógł mi znaleźć nowy sens w moim. codziennie wstrzykuję sobie endorfiny. weź mnie przez to nie lub, albo weź mnie za to polub. między porannym rozczesywaniem włosów a wieczornym szczotkowaniem zębów jest czas na cuda.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

a teraz czekam na następną porcję opisów. 
hehe. ja mam go po prostu na nk pod fotką. 

a ten 'piszę rozprawkę na temat kocha-nie kocha. postawiłam tezę, że kocha i rozpaczliwie szukam argumentów' z któregoś Twojego postu - cud, miód i orzeszki. 

aaaa. ! zbierajcie mnie teraz z podłogi. <333 

ja Ciebie bardziej.