Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-23, 22:04   #271
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Za obrażanie meggie, pare "brzydkich" slow Niestety nie moze mnie ponosic, jeszcze nie raz wejdzie taka "mila" dziewczynka i zechce "porozmawiac"

Vida powtarzam pytanko gdzie robilas zelki i gdzie chcesz(a chcesz?) poprawiac?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 22:10   #272
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Za obrażanie meggie, pare "brzydkich" slow Niestety nie moze mnie ponosic, jeszcze nie raz wejdzie taka "mila" dziewczynka i zechce "porozmawiac"

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 22:12   #273
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
za co

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

znam twojego doktorka bardzo dobrze , swietny facecik i doktorek
no. dr,Kolasinski jest wporzadku, ma pojecie, jest konkretny, ty mi chyba pisalas ze toje znajome robily piersi u niego? i sa zadowolone?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 22:14   #274
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
no. dr,Kolasinski jest wporzadku, ma pojecie, jest konkretny, ty mi chyba pisalas ze toje znajome robily piersi u niego? i sa zadowolone?
moje znajome robily cycki u niego, a moj mezulek i szwagier poddali sie przeszczepowi wlosow w jego klinice, ale juz u dr. Koleda i wygladaja super

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 22:19   #275
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez dostalam ostrzezenie...no ale juz nie bede z nia pisac...bo z gownem sie nie gada

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
moje znajome robily cycki u niego, a moj mezulek i szwagier poddali sie przeszczepowi wlosow w jego klinice, ale juz u dr. Koleda i wygladaja super

to dobrze slyszec taka pozytywna opinie, bo ja tu widze,ze dr.Skwiercz gurujemam nadzieje,ze nie bede zalowac

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2009-09-23, 22:50   #276
listopadowa80
Zakorzenienie

Były już fotki Kasiulki? Agnes281 wstawiłaś je?

Jak macie problem z obróbką i wstawieniem zdjęć to chętnie pomogę

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-23 o 23:25
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 22:56   #277
Vida S
BAN stały

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Vida - u góry nie widać znacznej asymerii w wysokości, z profilu wyglądają dość typowo jak na 5 tydz. po op., blizny śliczne - już takie blade. Z przodu faktycznie dół piersi wygląda dziwnie, ale tak jak napisała Masza - powinnaś skoczyć na beauty i tam zapytać, bo być może to typowe dla powiększenia piersi z podniesieniem
dzieki za miłe słowo o moich krzywósach. znalazłam na beauty fotki twoich cycószków. moja koleżanka miała podobnie ale 5 lat temu ma 3oo cc pod mięsien . i juz po dwóch miesącach wymósiła poprawkę na koszt lekaza. teraz ma idealne. nieznam szcegółow ale sie dowiem jak bede w warszawie 17 pażdiernika. a u którego lekaza napiszę jutro bo niepamiętam jak się nazywa , ale wiem gdzi go szukać w internecie. teraz idę spac. wszystkim dobranoc
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 22:56   #278
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dostalam az 2 ostrzezenia

Vida - napisz prosze u kogo robilas piersi. Przykro mi to stwierdzic, ale one sa po prostu zle zrobione. Jak u listopadowej widac ze sa ok, ale miesien puszcza i ja wiem ze to moze trwac dobrych pare tyg tak u Ciebie ewidentnie blad lekarza. Musisz to poprawic chyba, bo jak inaczej?
Dzięki Agatko, może wredota w końcu sobie odpuści i puści.
A Vida miała powiększenie z podniesieniem - wtedy jest zupełnie inne cięcie i może dlatego to tak wygląda na nie inaczej...może to normalne. Muszę przejrzeć fotki na beauty, to wtedy się wypowiem
Stary 2009-09-23, 23:13   #279
Agatau88
Zakorzenienie

listopadowa nie dziekuj, taka prawda, u Ciebie jest ok, ale caly proces trwa dluzej, poza tym cycuszki cud miod

Kurcze nie straszcie, to tak nie wyglada ja mam miec powiekszenie z podniesieniem
Ciekawe na kogo Vida trafila, ze tak ja zalatwil, kurcze
Stary 2009-09-23, 23:14   #280
Vida S
BAN stały

robiłam w wilnie www.vitkusclinic.com ja ciągle czekam na lepzsy efekt. teraz to juz martwie. miałam jeszcze podnoszenie piersi. bo lekaz odmówił zrobienia operacji bez podnoszenia piersi. bo powiedział ze będe miec DB a wsadzic implant bardzo dóży pod gróczął za rok będe miec obwisłę silikony, gróbo mówiąc.
Stary 2009-09-23, 23:19   #281
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
listopadowa nie dziekuj, taka prawda, u Ciebie jest ok, ale caly proces trwa dluzej, poza tym cycuszki cud miod

Kurcze nie straszcie, to tak nie wyglada ja mam miec powiekszenie z podniesieniem
Ciekawe na kogo Vida trafila, ze tak ja zalatwil, kurcze
Agatka i Vida - macie dostęp do GZ na beauty? Tam są zdjęcia dziewczyn po powiększeniu piersi z podniesieniem, tylko już nie pamiętam jaki był efekt po 5 tyg, od op.

Agnes281 - jeśli nie możesz sobie dać rady z wstawieniem fotek Kasi to prześlij mi na maila jej fotki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 23:23   #282
agnes281
Wtajemniczenie

nie umiem wstawiic Kasiulki zdjec;-((( pomocy!!

Stary 2009-09-23, 23:25   #283
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
nie umiem wstawiic Kasiulki zdjec;-((( pomocy!!
prześlij mi jej fotki na mojego maila

Zaraz je wstawię

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-24 o 00:37
Stary 2009-09-23, 23:27   #284
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatka i Vida - macie dostęp do GZ na beauty? Tam są zdjęcia dziewczyn po powiększeniu piersi z podniesieniem, tylko już nie pamiętam jaki był efekt po 5 tyg, od op.

Agnes281 - jeśli nie możesz sobie dać rady z wstawieniem fotek Kasi to prześlij mi na maila jej fotki
ok to poprosze emaila i juz ci kochana wysylam

Stary 2009-09-23, 23:28   #285
Vida S
BAN stały

juz miłamisc spać a dalej piszę proszę wytómacz jak to znaleść bo nieumiem opócz twoich zdjęc nic nieznalazłam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 23:31   #286
agnes281
Wtajemniczenie

poszedl email;-)

Stary 2009-09-23, 23:35   #287
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
juz miłamisc spać a dalej piszę proszę wytómacz jak to znaleść bo nieumiem opócz twoich zdjęc nic nieznalazłam.
Trzeba uzyskać dostęp od moderatora do galerii zamkniętej. Fotki z podniesieniem są też w galerii otwartej na beauty

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
poszedl email;-)
Wiem, już dostałam i zapisałam. Teraz obrobię i wstawię
Stary 2009-09-23, 23:41   #288
Vida S
BAN stały

[QUOTE=listopadowa80;14406 790]Trzeba uzyskać dostęp od moderatora do galerii zamkniętej. Fotki z podniesieniem są też w galerii otwartej na beauty

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

dzieki to bede męczyć z tym jutro. bo na litwie już 1.40 a o 7.00 dzieć wstają. kolorowch snów
Stary 2009-09-23, 23:48   #289
Agatau88
Zakorzenienie

A ja nie mam dostepu do galerii otwartej na beauty. Znaczy ja mam miec hmm juz to tlumaczylam ale sama tego nie lapie nie podnoszenie calej piersi a tak jakby samej brodawki, oczywiscie dopytam o szczegoly na konsultacji przed op, wierze dr

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 00:28   #290
listopadowa80
Zakorzenienie

Jak pech to pech - wywaliło mnie z netu i nie mogłam uzyskać połączenia

Ale do rzeczy: Oto prezentacja ślicznych cycuchów Kasiulki

Kasiu - są cudowne: cud, miód i orzeszki
Jak będziesz chciała usunąć fotki to daj mi znać
Stary 2009-09-24, 00:30   #291
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
z mercedesika, ktory wglada tak jak na zdjeciach postanowilam zmienic mareczke i tym razem wybralam opel insignia , dzisiaj podpisalam umowe kupna, a w piateczek juz zamiast napisu "premium" beda moje numery rejestracyjne

ooo kasia ma czym oddychać jejuuu jak ja wam zazdroszcze że macie juz teraz zabiegi
Stary 2009-09-24, 00:45   #292
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie mam dostepu do galerii otwartej na beauty. Znaczy ja mam miec hmm juz to tlumaczylam ale sama tego nie lapie nie podnoszenie calej piersi a tak jakby samej brodawki, oczywiscie dopytam o szczegoly na konsultacji przed op, wierze dr
Agata - dostęp do galerii otwartej ma każdy, kto jest zalogowany na beauty. Tylko, aby dostać się do galerii zamkniętej musisz uzyskać pozwolenie od moderatora - to wszystko jest w regulaminie: co trzeba zrobić, aby dostać te uprawnienia. Cała procedura trwa do 2 tygodni

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
ooo kasia ma czym oddychać jejuuu jak ja wam zazdroszcze że macie juz teraz zabiegi
Oj, ma dziewczyna, maTeraz może pooddychać pełną piersią.

SIWA - ale ty też niedługo będziesz posiadaczką nowych cycuchów, tylko cierpliwie odkładaj pieniążki, a marzenie napewno się spełni

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Ja już mykam do łóżeczka, kieliszek likierku wypity na dobry sen. Więc dobrej nocki życzę
Stary 2009-09-24, 01:08   #293
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Agata - dostęp do galerii otwartej ma każdy, kto jest zalogowany na beauty. Tylko, aby dostać się do galerii zamkniętej musisz uzyskać pozwolenie od moderatora - to wszystko jest w regulaminie: co trzeba zrobić, aby dostać te uprawnienia. Cała procedura trwa do 2 tygodni

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Oj, ma dziewczyna, maTeraz może pooddychać pełną piersią.

SIWA - ale ty też niedługo będziesz posiadaczką nowych cycuchów, tylko cierpliwie odkładaj pieniążki, a marzenie napewno się spełni

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Ja już mykam do łóżeczka, kieliszek likierku wypity na dobry sen. Więc dobrej nocki życzę
Odkładam odkładam własnie czytam, na temat narkozy bo mi ta cholera sen z oczu spedza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 01:50   #294
MyaDiva
Zakorzenienie

Na chwilę Was z oczu spuścić i proszę dwie sobie żelki zamontowały, awanturę zmajstrowałyście i wątek gdzie indziej. A napisane tyle, że mnie druga w nocy zastała.

Bankierka i Kasiulka tak się cieszę, że jesteście już z nami, że wszystko dobrze i pięknie. Buziaki dla Was ogromne-teraz będziemy wszystkie podziwiać jak z tygodnia na tydzień będziecie coraz szczęśliwsze

Horo-foteczki dech zapierają, rozmiar powalający ale wygląda świetnie . I trzymaj się dzielnie w swojej walce o szczęście. Tak myślałam, że to o faceta chodzi -nie dasz sobie szansy na szczęście tkwiąc w tym.Podejmij decyzję, zostaw to za sobą i zacznij żyć i uśmiechać się.Mas zeńka bardzo trafnie napisała-gorzej może być zawsze, ale może też być lepiej.

Listopadowa-Słońce foteczek nie widziałam ale opis troszkę niepokojący. Z drugiej strony skoro to mięsień trzyma to implant może być zniekształcony (z tąd ta poduszka), a skóra na wierzchu i tkanka może być luzniejsza i dlatego się marszczy.Ale to tylko moje gdybanie, masz jeszcze 2 tyg do kontroli, więc nie ma co się martwić-na to będzie czas.

Maszeńko-mam nadzieje, że pani dr widząc dziś Basię i Kasię będzie z nich i z siebie bardzo dumna klaski:-nie może być inaczej. A my mamy nadzieje, że zobaczymy te ciuszki .Ja to bym te Twoje dziewczynki najchętniej znowu na żywo zobaczyła, już doczekać się nie mogę spotkania .

Buziam Wszystkie, spać zmykam, nie wiem jak ja teraz rano do pracy wstanę

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 05:44   #295
enii
Wtajemniczenie

Kasiulka- Wygladasz rewelacyjnie...Nigdy bym nie powiedziala, ze to kilka godz po............ Widac, ze szybko sie regenerujesz

HORO - jak widze Twoje cuda, to zielenieje z zazdrosci , Czemu u mnie nie dalo rady tyle wlozyc

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 07:50   #296
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Horo, a ten stanik za ciasny nie zdeformuje Ci piersi? Ja bym się bała nosić za mały, jakbym miała żelki. Jeszcze max 2 latka będę musiała poczekać i do Was dołączam
Powiem szczerze, ze trochę się o to boję, ale... co ma zrobić???
NIe ma rozmairu sportowego ani miękkiego z bawelny na mnie... dlatego pytalam już o jakieś uniwersalne topy.
W sklepie triumph Pani przymierzając staniki dobrala mi miskę z 80 D/E ... ale strasznie musialabym to pozszywać na obwodzie... czyli bez sensu.

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Jak pech to pech - wywaliło mnie z netu i nie mogłam uzyskać połączenia

Ale do rzeczy: Oto prezentacja ślicznych cycuchów Kasiulki

Kasiu - są cudowne: cud, miód i orzeszki
Jak będziesz chciała usunąć fotki to daj mi znać
Kasiulka,
wprawdzie pozaklejane, ale... zapowiadają się imponująco
No i takie duuuze wyszly
Zrzucaj te bandaze i prezentuj je w calej okazałości

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Kchana,
na Ciebie rownież przyjdzie czas i też będziesz cieszyć sie pięknymi cycusiami

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Horo-foteczki dech zapierają, rozmiar powalający ale wygląda świetnie . I trzymaj się dzielnie w swojej walce o szczęście. Tak myślałam, że to o faceta chodzi -nie dasz sobie szansy na szczęście tkwiąc w tym.Podejmij decyzję, zostaw to za sobą i zacznij żyć i uśmiechać się.Mas zeńka bardzo trafnie napisała-gorzej może być zawsze, ale może też być lepiej.
Mya,
dziewczynki bardzo dziękują
Poza tym masa planów, podjętych decyzji... teraz tylko kwestia ich realizacji i będzie lepiej

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 07:53   #297
Agatau88
Zakorzenienie

listopadowa - to fotki Kasi tak? W bandazu malo co widac, mam tylko prosbe o przypomnienie jaki rodzaj i rozmiar zelek ma Kasia
Stary 2009-09-24, 07:54   #298
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
No..chyba się udało!!
Prawa jest ok..lewa jeszcze nie puściła..młodsza o 4 dni!
Czekam niesmialo na Wasze zdanie...
willma Ty masz mentor 300?? a jaką miałas wyjsciówkę?pewnie sporą,ja mam mentor 325 ale sporo mniejsze od Twoich
Stary 2009-09-24, 07:56   #299
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
Kasiulka- Wygladasz rewelacyjnie...Nigdy bym nie powiedziala, ze to kilka godz po............ Widac, ze szybko sie regenerujesz

HORO - jak widze Twoje cuda, to zielenieje z zazdrosci , Czemu u mnie nie dalo rady tyle wlozyc
enii
nie zieleniej
może za jakiś czas... jeśli oczywiście będziesz chciala mieć większe... da sie włożyć większy implant Ale nie zawsze piękne = duże. Gdybym chciala max, ktory moglby mi dr wlozyć, to dzisiaj moje fotki odstraszalyby dziewczyny od powiększanie piersi :brzyda l:

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 07:58   #300
ruda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, ze trochę się o to boję, ale... co ma zrobić???
NIe ma rozmairu sportowego ani miękkiego z bawelny na mnie... dlatego pytalam już o jakieś uniwersalne topy.
W sklepie triumph Pani przymierzając staniki dobrala mi miskę z 80 D/E ... ale strasznie musialabym to pozszywać na obwodzie... czyli bez sensu.

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Kasiulka,
wprawdzie pozaklejane, ale... zapowiadają się imponująco
No i takie duuuze wyszly
Zrzucaj te bandaze i prezentuj je w calej okazałości

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Kchana,
na Ciebie rownież przyjdzie czas i też będziesz cieszyć sie pięknymi cycusiami

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Mya,
dziewczynki bardzo dziękują
Poza tym masa planów, podjętych decyzji... teraz tylko kwestia ich realizacji i będzie lepiej
Horo a tak sobie pomyślałam o stanikach do karmienia pamiętam ze moja kumpela z natury była szczodrze obdarzona a jak urodziła to cycem zabijała i dostała stanik miękki z bawełny o rozmiarze F one są odpinane ale też są dość mocno zabudowane i dobrze trzymają biust może to jest jakieś rozwiązanie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości