![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
super Veronka
![]() ![]() mam wolne! 3 prania,prasowanie, 2 sałatki, zakupy = DONE. jutro zrobię dip, poza tym podam łososia z cytrynką i może pomidoy+mozarella+oliwki. no i ciacho z cukierni, po kawałku do kawy. Wersta bardzo ci dziękuję ![]() ![]() ![]() Iga śpi w nowym pajacu z paczki. były 3 szt, i ku mojej uciesze okazały się welurowe, a nie bawełniane ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- co myślicie ? http://allegro.pl/item749857193_supe...esla_nowy.html http://allegro.pl/item750552277_kubu...la_dzieci.html ja bym kupowała stolik+ 1 krzesełko. na all króluje oczywiście mammut z ikei. może gdyby mieli pomarańczowy kolor to bym się skusiła bo to na pewno praktyczne i wiele przetrwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Zocha na razie pomimo uderzania o stolik różniastymi przedmiotami (na razie) go nie zniszczyła, nie ma żadnych śladów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa wyslalam do ciebie dzisiaj Medium
![]() ![]() ![]()
#2554 |
Zakorzenienie
|
na mamuta patrzeć nie mogę
![]() poszukaj lepiej zaokrąglonych rogów przy stoliku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
tiaaa, a moj dzis mi pomazal pol bezowej kanapy dlugopisem!! normalnie masakra. bede miala jutro zadanie bojowe...
Borys tez tak przybieral, zwlaszcza 2,3 i 4 mies. |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
fiuuu Borys jak wyprzystojniał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Anisiu
![]() Jak tak czytam że Wasze dzieci śpią, to się łamię normalnie. Moja córa naturalnie fika i nie wiem kiedy padnie. Drzemka była jedna godzinna, wstała o 12:30. Jowiszku dodałam body które kupiłaś do obserwowanych bo też chyba nabędę, śliczne są ![]() Ciekawa jak tam Maluśna na wywczasie, mam nadzieję, że się jutro zamelduje. Werstunia ![]() Wiecie oglądałam uwagę na tvn i było o chłopaku 26 lat, który zwrócił uwagę gnojowi lat 18 jak lał swoją dziewczynę. Ten 18- latek tak pobił tego starszego że zmarł i ze śpiączki się nie obudził. Osierocił 3 dzieci, zostawił żonę. A szczylowi grozi 10 lat więzienia... po prostu umieram jakie my mamy prawo! Ja bym w pięć sekund szczyla na krzesło posadziła, w pięć sekund i podziękowała temu panu! Normalnie mnie szlag trafił.
#2559 |
Zakorzenienie
|
Borysek super chłopaczek
![]() Ide jutro do Takuśnej z Piterkiem, beda zdjecia ![]() ![]()
#2560 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
no ba
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- dawno mu nie robilam, ostatnio z wakacji ![]() a dzis w kapieli nauczylam go pokazywac "gdzie jest nosek" i ladnie wskazuje palcem na kicholek, a jak pytam "gdzie jest siurek" to chwyta go w łapke za koncowke i sie glosno brechta ![]()
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj bylo gdzie jest pepek hehe, fajnie podnosi sobie koszulke co by go odnalezc. Jak bylismy w sklepie i widzial lozeczko turyst. to wola a..a..a, a jak bylismy w obi i widzial wucety to wola e e!! hehe tak sie smialam z niego,ze poznaje klopik, a przeciez do niego nie robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Ania
![]() ![]() znalazłam: http://allegro.pl/item749877836_poma...producent.html mam nadzieję,że odpiszą name pyt. czy sprzedają z jednym krzesłem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
Veronka dostałaś pw? Bo ja numeru konta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
mi się bardzo podobają mamutowe ikeowe krzesełka...
![]() ![]() Mój szkrab śpi od 15 minutek. Ja zaraz zmykam do łazienki, bo padnięta jestem ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- co myślicie...? to jest właśnie ta czapa którą mierzyliśmy wczoraj http://www.allegro.pl/item744018885_...bieska_86.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
hehe tak dostalam.
Tylko pomyslalam, ze Ci podam w pn. albo jutro jak wysle paczke ![]() Bo dzis juz nie zdazylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
o ta ma fajne kolorki
http://www.allegro.pl/item744047405_...ski_74_80.html zastanawiam się, może to zeszła kolekcja...? Bow yboru w hm żadnego nie było... |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szalika nie kupilam, mialam inny, a rekawic wogole nie zakladalismy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
skoro tak, to poczekam, kupię jakby co na allegro. Ale gdyby miały przyjść inne kolory, to wolałabym
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- no ta jest fajna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
to zaczekaj jeszcze. u nas w niewielu sklepach maja zimowe fajne czapki. jak juz to za 79zl, ale tyle nie dam za czapke...moze i fajne sa, ale ta cena nie dla mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
79 za czapkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
no niestety takie ceny w wiekszosci sklepow u nas....
dziołszki, ma ktoras z Was cd-ka z filmami baby einstein? mamy 1 cd i brakuje nastepnych, a sa swietne i bylabym chetna miec reszte serii. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- ja tyz,za to lubie u dziewczynek wrzos i zielen |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Ministerstwo Zdrowia dopuściło do stosowania szczepionkę przeciwko
świńskiej grypie. Niewielkie skutki uboczne występujące na skórze podobno mają minąć, na razie ważniejsze jest bezpieczeństwo i zdrowie obywateli. Skutki uboczne obrazuje załącznik. |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
to?
http://allegro.pl/item746020124_baby...la_dzieci.html też masz w wersji ang.? ja pierwsze słyszę o tym szczerze mówiąc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pusc dziecku to: http://www.youtube.com/watch?v=8bxUVxJxys0 nie sa to jakies glupie baje, tylko takie filmiki. wg mnie swietne- bardzo przydawaly sie przy inhalacjach! albo to: http://www.youtube.com/watch?v=rN3m5MamS5M&hl=pl ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- a co tu sie stalo, ze taka cisza? Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-09-25 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
ja sie ide kąpać
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.