|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
witajcie
wiec wczorajsze tzn dzisiejsze spotkanie zaliczam do udanych fajnie bylo przelamalam sie i poszlam do niego do domu bo nikogo tam nie bylo na szczescie, fakt postaral sie i posprzatal jak na studenta nawet niezle mu to wyszlo na poczatku bylo troche dretwo, wypilismy kawke, pokazal mi jak sie projektuje domki potem zaczelismy sie rozkrecac i przez 2 godziny lezelismy w lozku i sie laskotalismy az w koncu sily nie mielsmy pozniej tak mnie przytulil fajnie i w koncu pocalowal bez uczucia to tylko pocalunek bez ochow i achow ale w sumie niezle caluje![]() chcial zeby zostala do rana ale wolalam przyjechac do domu
|
|
|
|
#452 |
|
Zadomowienie
|
fiolusiek czy ta obiecaną nisepodzianką był buziak i przytulanie
?
|
|
#453 |
|
Wtajemniczenie
|
Joyce, cieszę się, że z Twoim zdrówkiem już troszkę lepiej
![]() blokerko, mam nadzieję, że skutecznie wyleczyłaś choróbsko tą naleweczką Jak ognicho?Tysiu, to jak ta impreza? Strasznie było? Kostko, widzę, że wczoraj odkryłaś kuchenne powołanie. Ja też pomagałam mamie robić różne dżemy, soki, ogórki itp. a teraz czeka mnie pomoc w robieniu papryki, a piwnicy nie ma już miejsca żeby cokolwiek postawić na półkach. Klooops. ![]() fiolusiek, byłam blisko - mówiłam, że niespodzianką będzie striptiz, a był pocałunek i przytulenie więc coś w ten deseń ![]() ![]() Anielllko, fajna z Ciebie lasia w tych seksi ciuszkach! Limonko, jak tam imprezowanie z koleżankami? ![]() Halo, halo zebrałam Wasze deklaracje i ogłaszam, że od poniedziałku na cnotliwą drogę diety powracają: - Joyce - Kostka - Anielllka - Limonka - Ja we własnej osobie. Jeśli kogoś pominęłam, przepraszam. Jak któraś paskudnie zgrzeszy, spowiada się i dostaje jakąś naprawdę straszną karę od nas wszystkich Zapowiadam (za fioluskiem) pełną mobilizację!!!o!
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-27 o 09:14 |
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() wczoraj pofolgowałam sobie i do 3 piw ktore wypilam dobilam drinkiem i dziaj łeb mi pęka House obłedny był juz nie moge sie doczekać do poniedziałku ![]() zjadlam juz sniadanie na ktore oczywiscie sie obzarłam jak to w niedziele, zaraz jade do stajni mam dwie jazdy a po poludniu chyba grila (ognisko??) uskutecznimy bo jeszcze pogoda ładnamiłego dnia wszystkim |
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak po imprezkach? U nas wczoraj było bardzo sympatycznie, a dziś kolejna imprezka - tym razem rodzinno-urodzinowa. A ja mam mieszane uczucia co do tego odcinka. Fioluś, cieszę się, że wczorajszy wieczór zaliczasz do udanych. Cytat:
A gdzie reszta? Jeszcze śpi?
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
HEJ
![]() Wiecie co, wcale się ni wyleczyłam. Jeśli chodzi o gardło to jest jak było, ani lepiej ani gorzej. Kaszlę już tak, że aż się krztuszę ;( Do tego jutro mam 6 godzin zajęć, więc nie wiem jak je będę prowadzić, a odwołać nie mogę. Wczoraj zaszalałam strasznie: zjadłam dwie kiełbaski z ogniska! Wypiłam morze żołądkowej gorzkiej, potem grzańca i jeszcze sporo wódeczki. Więc koniecznie wracam z Wami na drogę diety w poniedziałem i żądam dopisania mnie do listy!! ![]() Nastrój mam sraki owaki. Dobrze, że TeŻ o mnie dba, jajeczniczkę właśnie przyrządził na śanidanko i pranie wiesza, więc idę mu pomóc, co by się chłopak nie zniechęcał ![]() Cieszę się wielce, że Tysława znowu z nami i że udały się wam wieczorki Zastanawiam się jak tam Aniellkowy clubbing. Hm? ![]() No i njus Limonki mnie powalił! Gimme more information! Czekam na dokładny opis poniedziałkowego zachowania MrSzefa
|
#459 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() o rany wczorajszy dzien to była dietetyczna porażka - o 3 w nocy hamburgery jadłam a fajnie sie bawiłam - wytanczyłam i nawet sie facetom podobam a tż tylko latał za mnia i pytał że pewnie juz mnie jakis bramkarz podrywał![]() tylko taka ze mnie matka polkakarmiąca że co godzine latałam przed wejscie żeby zasieg złapać i spradzić czy przypadkiem mama do mnie nie dzwoniła że coś z nisią się dzieje...
|
#460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi wczoraj jakoś zbytnio nie wyszło.....![]() Anielka super że impreza się udała bolerko wracaj szybko do zrdówka no a dieta od jutra pamiętaj :P a ja dzis rano poszłam na zakupy do lumpka z siostrą bo było 12 zł za kg i kupiłam sobie świetną kurteczkę na jesien za niecałe 10 zł ![]() przed chwilką zjadłam obiad niestety nie był zbytnio dietetyczny .... ale cuudowna pogoda dziś papa
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć gwiazdy
Virginio- jak to dobrze, że i ja i Mr Szef lubimy owoce morza ![]() Cieszę się,że wczorajsza impreza się udała i mam nadzieję, że dzisiejsza będzie równie miła Bolerka- życzę dużo, dużo, dużo zdrówka A o wszystkich newsach obowiązkowo będę Was informować na bieżąco Ines- narobiłaś mi ochoty na buszowanie po lumpkach! Niestety najczęściej mam czas dopiero późnym popołudniem, a wtedy wszystkie fajne perełki mają już dawno nowych właścicieli ![]() Może pochwalisz się zakupkami? Interesuje mnie zwłaszcza spódnica Anielllko- wcale się nie dziwię, że podobałaś się facetom, bo strasznie seksowna z Ciebie babeczka Malinn- jak tam ta tajemnicza sprawa, za którą mamy trzymać kciuki? Zdradzisz jakieś szczegóły? Mi wieczór minął fajniusio. Dawno się tak nie wyszalałam. A do domu wracałam sinusoidą Dietetycznie porażka,żeby nie było wątpliwości. Ale przecież wielkie, uroczyste rozpoczęcie diety planujemy dopiero na jutro więc nie chciałam robić falstartu ![]() Dopiero niedawno zwlekłam się z łóżka. Po raz pierwszy od dłuższego czasu mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jestem wyspana
|
|
#462 |
|
Wtajemniczenie
|
No to dziewuszki zrobiłam aktualizację iiiiiiiiiiiiii
i ogłaszam, że od poniedziałku na cnotliwą drogę diety powracają: - Joyce - Kostka - Anielllka - Limonka - Blokerka - Ines - Ja we własnej osobie. Jeśli kogoś pominęłam, przepraszam. Jak któraś paskudnie zgrzeszy, spowiada się i dostaje jakąś naprawdę straszną karę od nas wszystkich Zapowiadam (za fioluskiem) pełną mobilizację!!!blokerko, wypiłaś sporo wódeczki, a ta niby leczy wszystkie choróbska i smutki a tu jakiś psikus! A próbowałaś wódki z pieprzem?:Pines, dawaj foteczki zakupów ![]() Anielllko, jak mogłaś wątpić w to, że się facetom podobasz. Wystarczy spojrzeć na Twoje seksi fotki laseczko ![]() virginio, udanego świętowania! Jeeeeeennnny, zjadłam chyba z pół słoika ogórków kiszonych! Pocieszające jest to, że słoik był dość mały ![]() Dziewczonki, kiedyś pisałyście, że chciałybyście wypełnić mój kwestionariusz badań magisterskich. Jeśli nadal macie ochotę, to proszę o mejla na priva, wtedy podeślę co trzeba Ostrzegam jednak, że uzupełnienie wszystkiego (11 zadań ) zabiera trochę czasu ;P W sumie mam już wystarczającą ilość przebadanych osób, ale chyba założę wątek na plotkowym z moją "ankietką", zawsze to większy materiał do przeanalizowania Jak pomyślę, że mam pisać pracę psychologiczną u psycholożki, która z pewnością chwilami zapomina jak się nazywa, to mi słaboooo, słabiej i najsłabiejjj . Jeszcze kazała nam znaleźć jakiś program do obliczeń statystycznych czy towrzenia baz danych. Jaki to ja nie wiem, a za darmoszku to pewnie gołe jajco gdziekolwiek dostanę ;P No nic, pomęczę Tżta, może coś mi skombinuje. ![]() Nuuuuuuudna i lewniwa ta niedziela Chyba zapodam sobie jakiś filmik.Ciał
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-27 o 14:05 |
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia- chętnie wypełnię ankietę. Masz mojego maila, prawda?
Dla Ciebie odpowiedziałabym nawet na 111 pytań
|
#464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz podeślę DziękowaćUhuhuhu, połechtałaś mięęę ![]()
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Limonko, Niuniuska poki co nie pokaże wam moich zakupów bo wisza na dworzu i sie suszą po praniu
![]() a poza tym nie mam aparatu (zepsuty) a do siostry nie będę znowu pożyczac ;/ ....może kamerką internetową ...ale raczej nie da rady ![]() Limonko suuper, że impreza się udała i swoją drogą nieźle też sobie pospałas a ja siedze w domu i nosi mnie ....poszłabym na rower ale tak samemu
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta popisałyście tego tyle, że nie nadążam z czzytaniem :P
Obejrzałam tylko fotki ![]() Gorset świetny, ale mi się zawsze wydaje, że jest to bielizna i nadaje się pod bluzkę lub do sypialni. Drugi zestaw pod tym względem bardziej mi się podoba, mniej bieliźniany Poza tym masz ładną, kobiecą figurę i kucze, taki ładny biust! Jakbyś ten czarny gorset zabrała do sypialni to facet by chyba oszalał, wyglądasz w min naprawdę bosko!Kostko, oglądałam Twój decu... ![]() ![]() chyba poczytam o nim, bo te rzeczy wyglądają super. I takie popękane jak virginia wstawiała kiedyś zdjęcia to też są super! Miłej niedzieli, ja mykam do siostrzeńca
|
|
|
|
#467 |
|
Zadomowienie
|
hej lasencje
![]() jezu jak ja strasznei jestem do tylu z tym wszsykimi waszymi relacjami;/ nei wiem nic, ani jegogo Limosia ma niusa, ani z kim Fiolek miala taka sex randke, ani nic ubowewam, wiem ze tych 2 tyg nei nagrbobie bo byl musiala chyba namiot rozbic przy watku;/ ale...cofam sie teraz kila stron w tyl iczytam! a wczoraj, jak to wczoraj, prszysla ta glupia dziewczyna, na poczatku rozmwoa sie wogole nei kleila, potem po kilku drinach z zubrówki jezyk zaczal sie rzowaizywac, ale byly to glownie rozmwoy o niczym, i tak minelo do 12 poszly se w dom, a ja musialam sprzetac ze stolu bo moj durny bracisek pozapraszal sobie je a nwet nie rprzygotowal nic, ani napwet potem nie pomog mi sptztac tylko wszedl pod koldre i twierdzil ze ejst osłabiony, no myslslm ze go strzele w łep;/ ja nie wiem, w czwaretk juz 1 paxdz....zacznie sie studiuiwanie...jak ja zniose ta pokrake dzien w dzien ogladac;/ bu;( ide czytac co tu naklepalyscie... a niuniu ja tez sie zapisuje do sekty od jutra....tylko dzis musimy ustalic co jemy, zebym jutro mogal sie trawdo tego trzymac!
|
|
#468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Właśnie wróciliśmy z podwójnych urodzinek - moich i Marysi (urodziłyśmy się tego samego dnia ). Marysia dostała zabawkową kuchenkę, którą złożył TŻet a ja z Nińką obkleiłam a potem Marynia robiła zupki, lody, kluseczki i ciasta . Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Zastanawiam się, co zrobić z resztą niedzieli i może wybiorę się do Kościoła . Dawno mnie tam nie było...Miłego popołudnia!
|
|
#469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie kijowo, wzięło mnie choróbstwo i jestem strasznie słaba i temperatura mi skacze, raz jest raz jej nie ma, a jutro trzeba iść do pracy ![]() Wracam do łóżka, jak będę mieć siłę to jeszcze się dzisiaj pokażę.Paaa.Trzymajcie się.
|
|
|
#470 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Tysiu- żebyś nie musiała zbyt długo szukać zacytuję samą siebie:
I dziewczyny... Miałam nikomu o tym nie mówić, ale... Dzisiaj robiliśmy sobie kawę w kuchni, rozmawialiśmy, wygłupialiśmy się i... Prawie mnie pocałował W ostaniej chwili się odsunął, rzucił 'Przepraszam!', odwinął się na pięcie i wyszedł. Przez dobrą godzinę byliśmy oboje tak zażenowani, że nie wiedzieliśmy co ze sobą zrobić, a później Mr Szef zawinął się wcześniej do domu. Mam mętlik w głowie Tak więc tak to wygląda Ciekawa jestem jak to jutro będzie w pracy ![]() Virginio- mała musi być słodka Mój bratanek też ostatnio szaleje na punkcie zabawkowej kuchenki, którą dostał. Mówię Wam, prawdziwy szef kuchni mi rośnie w rodzinie Najśmieszniejsze jest to, że młody ma w zwyczaju nazywać wszystkie swoje zabawki imionami członków rodziny: mama, tata, baba Jacha (nie mylić z Babą Jagą Młody tak sobie zdrobnił babcię Jankę )... W przypadku kuchenki jest dokładnie tak samo i nie wiem dlaczego, ale imię cioci Limonki nosi plastikowy bakłażan A pieniążki jak najbardziej wydaj na to na co tylko masz ochotę. Prezenty mają sprawiać przyjemność! Nie ma nic gorszego niż te praktyczne ![]() Mkarlinko- zdrowiej A ja zmykam na rower. Zaklikam później
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
i ja, i ja!!!
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
nie bede gorsza.... i ja powinnam zaczac
Co do trzymania kciukow...hmmmm bylam na rozmowie o prace... co prawda beda sie dopiero kontaktowac...ale i tak babka mi dala do zrozumienia, ze mnie nie zatrudnia... bo jak sama stwierdzila... jestem za AMBITNA wiec generalnie nie licze na ta prace...Limonko.... czuje, ze sie cos kroi ale ja to ja
|
|
#474 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Jak samemu? Limonka też ujeżdża Kaźmierza!
Patatajjjj patataaaj!Cytat:
), wykorzystuje Ciebie byś zorganizowała mu przyjęcie, posprzątała po nim itp. bo... jest osłabiony?No pfffffff. Litości!Cytat:
się robi! ![]() Cytat:
Bidulko, kuruj się i duuuuuuużo zdrówka życzęJeeee, i ja mogę teraz użyć tej emotki -> <- (chyba specjalnie z myślą o wątkach dietowych ją wstawili ). Zatem rozgrzeszam Cię z ciasta, ale pod warunkiem, że obiecujesz poprawę !(też jadłam dzisiaj ciasto Prawidłowo. Ma Pani + 1 punkt w rankingu zdrowego trybu życia ![]() Mówisz i masz ![]() Nie ma to jak pełna mobilizacja! Się robi, się zapisuje ![]() Cytat:
Bez sensu. Przykro mi, że tak wyszło z tą pracą. No to dziewuszki zrobiłam kolejną aktualizację iiiiiiiiiiiiii i ogłaszam, że od poniedziałku na cnotliwą drogę diety powracają: - Joyce - Kostka - Anielllka - Limonka - Blokerka - Ines - Tysia - virginia - mkarlinka - Marei - Malinn - Niuniuska Jak któraś paskudnie zgrzeszy, spowiada się i dostaje jakąś naprawdę straszną karę od nas wszystkich Zapowiadam (za fioluskiem) pełną mobilizację!!!To co laski, może zrobimy ranking z punkcikami? Może zmobilizuje to nas raz na zawsze i aaaamen;P Np.:- 1 p za każdy grzech +1 p za dietowy bezgrzeszny dzień +2p za jakiekolwiek ćwiczonka +1p za każdy zrzucony kilogram .... lub Wasze propozycje ![]() plus codzienne wieczorne zbiorowe spowiadanko z grzechów i ważonko pod koniec tygodnia by sprawdzić efekty? hę hę?Ale się napaliłam na tę dietę, że sziooook
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-27 o 17:21 |
||||
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
ja wrocilam nie dawno ze spacerku
mam okres![]() do tego spotkalam faceta ktory kiedys mnie fascynowal i zastanawiam sie co ja w nim widzialam mniejsza o to. robilysmy fotki w parku i widzialam je i stwierdzam ze jestem gruba naprawde![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Niuniuska ja tez sie zapisuje do akcji ''Pelnej Mobilizacji""
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
u mnie imprezka rodzinna jak naj bardziej udana az sie zdziwilam ze tak bylo milo i porzyjemnie bo zawsze jakos tak dziwnie bylo ![]() Anielko swietnie wygladasz ![]() a ja wykorzystuje ostatnie dni rozpusty bo tez jak naj bardziej od jutra rygor co do jedzenia trzeba sie wziąć na siebie tak tak oznacza to że sie też dopisuje do listy ![]() a tak poza tym to byla u mnie dzisiaj taaaka straszna leniwa niedziele a tak aldnie za oknem bylo ja tez bym sobie na rwerze pojezdzila ale niestety rodzice mi sprzedali i nie mam. a mama powiedziala ze kupi na wiosne
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() My pojechaliśmy sobie po południu do krakowa, połaziliśmy troche po sklepach min. decathlonie i kupiłam sobie torbę sportową na basen ![]() potem poszliśmy oczywiscie coś zjesc a, że mamy już dość chińszczyzny to poszliśmy do nowej knajpki "pod wawelem" na placek po wegiersku bylo sympatycznie bo grało 3 panów piesni ze starych polskich filmow typu vabank.. takze bylo sympatycznie choc bardzo gwarno i głośno![]() do teraz jeszcze jestem najedzona wiec mam nadzieje, że jutro wstanę i nie bedzie mi sie chciało nic jeść ![]() virginia - fajnie, że udały Ci się imprezki urodzinowe no to od jutra kochane start bez grzechow ![]() miłego wieczorku buzka ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#478 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko, że trzabyłoby założyc jakąś tabelę i sumowac ładnie punkty np pod koniec tygodnia czy jakoś tak ???? Powiem że w sumie troszke sie zmotywowałam...ale w sumie wczoraj było tak samo i co i dupa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kostko ja rok temu napaliłam się na sokowirówkę..oczywiście kupiłam a teraz lezy w pudełku i sie kurzy Też sobie mowiłam że będe robic zdrowe soczki itd ale niestety szybko mi przeszło poza tym za duzo zmywania jest po tym wszystkim ..no i niestety mój zapał okazał się słomiany ....ale mam nadzieję, że Tobie tak szybko nie minie ![]() Siedze i szukam pracy w necie..znalazłam paer ciekawych ofery w moim kierunku oczywiście wyślę ale pewnie i tak bedzie zero odzewu jak do tej pory.......
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-09-27 o 18:30 |
|||
|
|
|
#479 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Iha iha! ![]() Wow! Jestem niekwestionowanym liderem ![]() Cytat:
Pewnie zaraz usłyszę coś o BIG MILKACH No i super! Każdy Ci powie, że grunt to pozytywne nastawienie ![]() Cytat:
) Właśnie wróciłam z roweru i rozgrzewam się gorącą malinową herbatą. Wrześniowe wieczory są już jednak mroźne ![]() Hitem wieczoru było to jak umówiłyśmy się z koleżanką na końcu ścieżki rowerowej. Szkoda, że każda z nas myślała o dokładnie przeciwnym niż ta druga
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Słoneczka
![]() Widzę, że wiele z Was ma teraz jakieś plany zawodowe, więc trzymam za Was kciukasy Mnie niedziela minęła bardzo leniwie. Nie wyszłam ani razu z domu i ogólnie to się trochę leczę z wczorajszej imprezki... A teraz już koniec weekendu i standardowo staram się na gwałt zrobić wszystko to co miałam/chciałam zrobić, ale mi nie wyszło ![]() Od jutra: cnotliwa droga diety! AVE!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

przelamalam sie i poszlam do niego do domu bo nikogo tam nie bylo na szczescie, fakt postaral sie i posprzatal jak na studenta nawet niezle mu to wyszlo
na poczatku bylo troche dretwo, wypilismy kawke, pokazal mi jak sie projektuje domki
bez uczucia to tylko pocalunek bez ochow i achow
ale w sumie niezle caluje
chcial zeby zostala do rana ale wolalam przyjechac do domu

jak to w niedziele, zaraz jade do stajni mam dwie jazdy a po poludniu chyba grila (ognisko??) uskutecznimy bo jeszcze pogoda ładna

a tż tylko latał za mnia i pytał że pewnie juz mnie jakis bramkarz podrywał
mi wczoraj jakoś zbytnio nie wyszło.....

. Jeszcze kazała nam znaleźć jakiś program do obliczeń statystycznych czy towrzenia baz danych. Jaki to ja nie wiem, a za darmoszku to pewnie gołe jajco gdziekolwiek dostanę ;P No nic, pomęczę Tżta, może coś mi skombinuje.
Chyba zapodam sobie jakiś filmik.
. Dawno mnie tam nie było...
W ostaniej chwili się odsunął, rzucił 'Przepraszam!', odwinął się na pięcie i wyszedł. Przez dobrą godzinę byliśmy oboje tak zażenowani, że nie wiedzieliśmy co ze sobą zrobić, a później Mr Szef zawinął się wcześniej do domu. Mam mętlik w głowie
<- (chyba specjalnie z myślą o wątkach dietowych ją wstawili
)