|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cześć
Cytat:
Może dlatego tak idealizuję![]() Cytat:
Ostatnio miałam go na jasnym i świeci tak... że się przestraszyłam własnych paznokci![]() Cytat:
I rzeczywiście się dobrze bawiłam, dziękuję Ale przez te wesela zaczynam dochodzić do wniosku, że się tego naprawdę boję, zwłaszcza wesela. Po co to w ogóle się wyprawia?! Męczarnia dla państwa młodych i rodziców, wydaje się górę pieniędzy... Po to, żeby cała reszta się najadła i pobawiła, przecież to nie ich dzień... bez sensu![]() Same śluby trochę mnie przerażają, ale nie uważam ich za bezsensowne... tylko stresujące ![]() Cytat:
Sama przeżywałam to na wiosnę, obudziłam się wcześnie rano i siedziałam w łazience na podłodze, mając nadzieję, że szybko umrę, koszmar. Fuksjo, trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze szybko ułożyło Nosku podziwiam Cię, że tak sobie dajesz radę z dala od TŻ-a, ja bym sobie chyba nie poradziła...
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-09-28 o 12:33 |
||||
|
|
|
#4382 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Wesela mnie przerażają i kojarzą mi się tylko z obciachowymi zabawami i pijanymi dziadkami pod stołem Nigdy przenigdy się na takie coś nie zgodzę Cytat:
![]() z Inermisu Izuś nic nie chcesz?
|
|
|
#4383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale bardzo dziękuję za propozycję![]() A jeśli chodzi o wesela... ja chyba (jeśli będę miała okazję ) nie będę miała za bardzo wyjścia No ale trudno, nie będę przecież teraz szukać specjalnie chłopaka, który ma takie samo zdanie co do wesel, skoro trafil mi się idealny pod każdym innym względem![]()
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, ja poproszę masełko Eveline ze słonecznikiem, poszło zresztą pw
![]() Iza, czy wiadomo coś z naszymi pędzelkami ?
|
#4385 | |
|
|
Cytat:
a co tak mało?!?!
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4387 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie
Codziennie sprawdzam skrzynkę, nie ma ani awizo, ani listonosz do mnie nie zagląda Mogę pójść jeszcze w tym tygodniu tam i zapytać... a tak to czekam aż minie 25 dni roboczych (wysłali chyba 30. sierpnia) i będę pisać do edm... Strasznie mi przykro, że tak się stało z tymi pędzelkami... Jak chcesz, to mogę Ci wysłać potwierdzenie, które dostałam od edm, że wysłali paczkę, może któraś Twoja koleżanka by chciała, to podaj maila na pw
|
#4388 |
|
|
widzisz Hosenko ja nie wiem co się z tymi Dziewczynami dzieje
żadna nie chce poszaleć, a przecież zima idzie, trzeba zapasy porobić
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba, trzeba zwłaszcza takie zimowo-zapachowe ![]() Luskap: gratuluję wygranej w krzyżówce z Avonu Farciara, znowu coś wygrała
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-28 o 14:09 |
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tonę zapasów
ale całkiem nieźle mi idzie zużywanie: pożegnałam maseczkę do twarzy, żel do mycia twarzy, balsam do ciała i balsam w saszetce
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na wykończeniu 2 maseczki
Wzięłam się ostatnio ostro za nie. Lada dzień skończę krem do ciała Ultra Rich z Oriflame - całkiem fajny jest jak na Oriflame
|
#4392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałaś ile zapasów przywiozła z Niemiec, a Ty jeszcze kusisz ! Jakoś na razie nie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4393 | |
|
|
Cytat:
![]() No ale inermisowe zakupy szybko się nie powtórzą, a skąd weźmiesz potem masła Eveline Masła i płyn do higieny int. to jedyne na co mogę sobie pozwolić chociaż kusi mnie na przykład jeszcze maskara Bell Push Up, ma świetne recenzje w KWC a kosztuje niewiele....
|
|
|
#4394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kuszą Cię lakiery
?! Niemożliwe Jakie? Ja ostatnio myślę o Aragonie, piękny jest, ale na co mi zielony lakier![]() Dawno Cię tu nie było Cytat:
To ja też poproszę masełko słonecznikowe... Nigdy go nie miałam i skusiłyście mnie. Nosku, napisz nr konta, ile Ci wpłacić![]() Idę się poskarżyć mamie, że mnie kusicie ![]()
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, żartujesz?
Biegnę zaraz zobaczyć czy to prawda!A ja zużyłam dziś tonik i wczoraj mini odżywkę do włosów. Też się wzięłam ostro za 2 maseczki i jeszcze niedługo polecą 2 szampony i krem na noc no trochę się ruszyło.EDIT: Faktycznie, drugi raz w życiu wygrałam! tylko jeszcze nie wiem jakie to były kosmetyki
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-09-28 o 14:36 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Seria Planet Spa z masłem Shea, ale nie pamiętam czy wszystko z tej serii czy nie.
|
|
#4397 | ||
|
|
Cytat:
Poza tym jedno masło to stanowczo za mało, musisz to jeszcze dobrze przemyśleć ja biere jeszcze sezamowe, kusi mnie ta Farmona, ale oni chyba nie mają dobrych smarowideł, prawda? A żeli pod prysznic i peelingów nie mogę ![]() Cytat:
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Właśnie sprawdziłam, 3 rzeczy to chyba cała seria. A miałam zamawiać ten zestaw w kat 16! Bo strasznie podoba mi się zapach.
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Tu się nie ma co śmiać; to ta saszetka Kolastyny.
Cytat:
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym chciała coś z tej serii, miałam kiedyś scrub do ciała i bardzo lubiłam(za zapach ).
|
|
#4401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Super się noszą, idealnie przylegają do ciała, nie rozciągają się, nie mechacą, uwielbiam je na każdą porę roku, dla mnie są niezastąpione bo wystarczy że założę jakiś topik pod spód, pokombinuję z bizuterią i jestem ubrana ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze nigdy w życiu nic nie wygrałam
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko: to super
![]() szary i czerwony http://www.allegro.pl/item748761502_..._3_guziki.html czarny i fioletowy: http://www.allegro.pl/item753945699_...ke_m_l_xl.html fioletowa i szara: http://www.allegro.pl/item743030313_...zapraszam.html Te rzeczy jeszcze nie kliknięte, bo jeszcze się waham. Ale z drugiej strony: - rzadko kupuję ubrania, - w sklepach tego typu sweterki kosztują ok 60 zł, - 2 sweterki przeznaczyłam przed chwilą na chodzenie tylko po domu - przykuse się zrobiły a szkoda, bo bardzo je lubiłam
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-28 o 17:21 |
|
|
|
#4403 |
|
po prostu Em :)
|
Hosenko, pochwal się.
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że też będziesz zadowolona.Z tych takich przekładanych, mam turkusowy :0 Ale już mniej go lubię, chociaż nie mam mu nic do zarzucenia, ładnie na ciele wygląda, też jest taki właśnie dopasowany ![]() Edit: http://www.allegro.pl/item748761502_...i.html#gallery tych nie polecam, rozłażą się przy guzikach i brzydko to wygląda :/
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-09-28 o 17:25 |
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, a już się łudziłam, że to modelka ma za duży biust i przez to się rozłażą przy guzikach Szary i czerwony bardzo mi się podobają
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-28 o 17:31 |
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kusicie tymi sweterkami
Na szczęście póki co mi nie trzeba nowych, choruję za to na taki dłuższy żakiet z podwijanymi rękawami A wczoraj sobie przypomniałam, że mam dżinsowy żakiet, który kupiłam jeszcze w liceum. Lubiłam bardzo w nim chodzić a potem schowałam go na dno szafy i tak sobie przeleżał chyba ze 3 lata Pora go wyciągnąć i śmigać w nim w chłodniejsze dni.
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Vibesko
![]() Ten sweterek którego nie polecasz ma właśnie taką sztuczną włóczkę, której bardzo nie lubię. Ja też wpadłam w kardiganowy szał, bo kupiłam sobie jeden śliczny fioletowy, dość jasny cały w splot drobnych warkoczy i 2 mam z wymiany też je lubię za to, że tylko włożę jakiś topik i pasują do wszystkiego
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4409 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ale jestem zmęczona, niedawno wróciłam do domu.
Miałam dziś z nowym ćwiczeniowcem i już muszę na przyszły poniedziałek zrobić projekt, bo mam takie szczęście, że musiałam być jedną z dwóch wytypowanych osób. Najgorsze, że kompletnie nie mam do tego głowy teraz. Zaliczyłam praktyki na 5. Udało mi się też wbić na tą godzinę aerobiku, na której mi zależało, bo najbardziej mi pasuje. Poszłam dziś do Deichmanna, ale w końcu nie kupiłam jeszcze tych kozaków, bo miałam mało czasu na mierzenie. Kusi mnie jeszcze torebka z etorebki. Zaparzyłam sobie dzbanek zielonej herbaty i próbuję się zrelaksować jakoś. |
|
|
|
#4410 |
|
po prostu Em :)
|
fuksja, są już nowości na etorebce? Pokaż, jaka Ci się podoba.
![]() Też mam ochotę na nową torebkę..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Ale w sumie tak jest naprawdę
(uwielbiam tę emotkę
)
I rzeczywiście się dobrze bawiłam, dziękuję
mam nadzieję, że żadnej Warszawianki nie zaraziłam
u mnie cały dom już to przeszedł, myślałam, że mnie nie dopadnie, a tu masz... wczoraj przeleżałam cały dzień z bólem brzucha, nie mogłam nic przełknąć 
Sama przeżywałam to na wiosnę, obudziłam się wcześnie rano i siedziałam w łazience na podłodze, mając nadzieję, że szybko umrę, koszmar. 
Nigdy przenigdy się na takie coś nie zgodzę

?! Niemożliwe

Na szczęście póki co mi nie trzeba nowych, choruję za to na taki dłuższy żakiet z podwijanymi rękawami
Najgorsze, że kompletnie nie mam do tego głowy teraz.