|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
tez jestem chora
wlasnie czytam ciekawy post na LU : http://www.laboratoriumurody.pl/foru...ow,t10721.html ostrzegam dłegie ale nawet ciekawe(czytalam wybiórczo bo jestem zmeczona )... ponoc włosy przeciętnie w ciągu dnia rosna o 0,3 milimetra, przed obiadem najszybciej, w nocy nie rosną wcale. ciekawa teoria, czyli moze wcierki lepiej aplikowac rano a nie wieczorem. hmm co o tym myslicie? bujda na resorach czy cos w tym jest?
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
legally czyli nie bylo zle tak? ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
ja Ci mogę co nie co powiedziec, bo lubie po prpstu doradzac cos kolorowego - odcienie szarości i fioletu sa teraz najbardziej na topie, wiec warto w cos takiego zainwestowac, moze spraw sobie jakiś ładnie wykrojony sweterek, i koniecznie czarny pasek, ktory mozesz sobie na ten sweterek lub na biala bluzke zalozyc w tali. Modna też bardzo jest dzianina, ja osobiscie lubie takie sweterki grubsze, ladnie wygladaja z ciemnymi rurkami no i cieple sa poprzeglądaj sobie Avanti, wg mnie jest to niesamowite zrodlo inspiracji, uwielbiam tą gazetkę, masz tam wszyskie najnowsze trendy i ciekawie komponowane stroje na kazda okazję![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- i wcale nie jesteś tępa, ja też nie zawsze wsio wiem i również proszę o porady w niektórych kwestiach ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
ja też czytałam ten artykuł kiedyś myślę, ze jest w tym prawda jakaś... Juz wczesniej nawet slyszalam o tym, ze nasze wloski noca nie rosna tylko wlasnie rankiem i w poludnie
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest taki kremik produkowany dla Rossmanna, powinien być gdzieś na najniższych półkach, nazwę ma niemiecką. A ja uważam, że fizyka jest fajna, ale niestety mam nauczycielkę, która nie potrafi tłumaczyć. Przez ostatnie 1,5 roku dobrze sobie radziłam, ale ostatnio jakoś nie trafiają do mnie jej tłumaczenia i muszę sięgać po pomoc taty
|
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo spadło ciśnienie i temperatura, i wszystkim się udzieliło... lato wróć
![]() Cytat:
Schol mi pasował, choć wolę neutrogenę
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzmy ze matma wykuta( wzory i jednostki) a teraz sie msuze wziasc za porobienie zadań. Dzisiaj cos nic mi nie wychodzi chciałam pomalowac pazury i z 10 razy zmywałam bo mi nie wychodziło. Ehhhh. Ale w sr i czw na mecz Nie ide z tej okazji do szkoły potem bo nie zdaze zrobic zadan wiec jest okazja do olejowania włosów
|
|
|
#1657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny scenariusz. Szkoda, że poCytat:
Przynajmniej mamy świadomość dzięki tym ósemkom, jak cierpią małe dzieci jak im się ząbki wyrzynają i dlaczego tak strasznie płaczą. A mojej chrzestnej wyszła ósemka w wieku 33 lat, w czasie ciąży, więc 24 lata to jeszcze nie jest nienormalne Spałam sobie 3 godzinki Ale i tak jestem zmarnowana. Wracam zaraz do wyra i do Przedwiośnia.
|
||
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
ząb to nie jest najwiekszy problem,wkoncu urosnie i przestanie bolec.ja juz po prostu nie mam checi i motywacji do niczego,zyje jak robot,robie to co musze a na reszte nie mam sily,ochoty i czasu
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, lekcje w gimnazjum kończyły się na sporze ja vs. nauczyciel, bo mieliśmy dosyć podobne charaktery, które delikatnie mówiąc ścierały się ze sobą Później się to zmieniło, byłam zauroczona jego osobą( ), więc i tak fizyka nie wchodziła mi do głowy
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za gratulacje, taka jestem szczęśliwa
z 133 osób które były na poprawce zaliczyły tylko 52, więc można powiedzieć że miałam szczęście tym bardziej że miałam złe przeczucia. Ale ważne że do przodu, i to z czwóreczką ![]() W końcu wybrałam się do tego sklepu przy PKP we Wrc o którym już pisałam i stałam się szczęśliwą posiadaczką: maski STAPIZ do cienkich, Kallosa Latte i Kallosa Placenta cudowny sklep w ogóle! Mieli dużo ze Stapiza, ProfiSilk, nawet Lorysy (chociaż za 19zł Ziaję Pro! Szczena mi opadła. Wrócę tam po coś ziajowego bo dzisiaj nie byłam w stanie, tak się skonfundowałam po tym co zobaczyłam
|
#1661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też też chciałam, ale ostatnio trzymałam w ręce petrole i 30 min ze sobą walczyłam, wkońcu dostałam w łeb od matki xd ![]() ja jej nie rozumiem, więc stosunek neutralny. Fale nawet to dla mnie magia. Cytat:
Cytat:
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2009-09-28 o 17:56 |
|||
|
|
|
#1662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Czwóreczka świetny stopień.Łaa, zazdroszczę sklepu. U mnie jest tylko jeden sklep fryzjerski, w którym sprzedają... kosmetyki Joanny, które można normalnie kupić w drogerii
|
||
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tyle zadurzyła, co byłam zauroczona jego zachowaniem, wyglądem, wszystkim
To był taki prywatny House- wredny, złośliwy, arogancki, ale jednocześnie mega przystojny i taki mhrau Przystojniakiem był, ale młody raczej nie ![]() Piszę w czasie przeszłym, bo niestety odszedł z mojej szkoły- jego żona jest chora na stwardnienie rozsiane i potrzebuje całodobowej opieki.
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Kallos na wykończeniu, zastanawiam się czy zamówić ponownie czy spróbować czegoś innego, właśnie ten Stapiz chodzi mi po głowie |
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas w szkole jest teraz nowy nauczyciel od języka polskiego. Dobrze, ze nie mam z nim lekcji, bo by się nie skupiła, o kurczę, Pierwszy raz minęłyśmy go z koleżanką na korytarzu i obydwie zrobiłyśmy dość specyficzne uśmieszki na buzi
|
|
|
|
#1666 |
|
ma zielone pojęcie
|
Przeżyłam. Ledwo, ale przeżyłam
![]() Dołączam się do gratulacji ![]() Teraz mam jakiś do twarzy z hipermarketa Netto. Ale to nie ma znaczenia. Równie dobrze sprawdzają się balsamy do ciała itd. Stopa po prostu musi być odmoczona i wypumeksowana.
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Serio? Zaraz sobie pooglądam.
No bo ten wątek jakiś taki zaraźliwy jest To dobrze
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze wkleję fotkę
jakość tragiczna - aparat w Nokii... -_-
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, śliczne nabytki
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem wściekła
![]() Zamówiłam w pon wieczorem na BU i na allegro, prezent dla brata. Mama wpłaciła pieniądze we wtorek rano, na agencji PKO, a one jeszcze nie dotarły, ani do BU, ani do allegro
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Mona mhmm jakie nabytki
![]() Ja ostatnio polubiłam znowu Kallosa Placentę, bardzo mi podpasował, ciekawe na jak długo?!
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne zdjęcie
Też mam teraz Nokię z aparatem (tylko dlatego, że moja piękna Motorola jest zepsuta, nie chcą mi jej naprawić, a płacić mi się nie opłaca) i jakość niejest taka dobra, naprawdę ![]() Dziewczyny, ponawiam pytanie, znacie jakieś ciekawe sklepy z kosmetykami w Gdańsku? Bo nie chcę tam jechać i nić włosowego nie przywieźć |
|
|
|
#1673 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie wierze - po raz pierwszy w życiu nie mam nadrabiania
![]() Cytat:
ja tam żyję na max wysokich obrotach ale ja to lubię.. nie lubię siedzieć bezczynnie jedynym moim zmartwieniem teraz jest moja szafa ![]() Cytat:
ostatnio mam uraz do czarnych, bo szybko mi się sprały ( Perwol Black Magic to ściema i strata kasy), ale ogólnie lubię je we wszystkich kolorkach z tą szarością to trafiłaś w 10tkę co do paska to kiedyś kupiłam taki szeroki w Stradivariusie za 1 ojro i chyba rzeczywiście zacznę go nosić do bluzek na mojej liście must have są aktualnie 2 sweterki - takie dłuższe.. z resztą jakoś sobie poradzę - dziękuję Cytat:
było nam głupio do końca liceum ![]() Mona, ładnie ładnie ja się szczuję balsamem Naphera... ale nie ma, nie ma.. jestem silna poza tym skutecznym demotywatorem jest brak kasy i chrzciny bratanka za 2 tyg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi czarne rurki też niestety się szybko sprały. Ale powiem Wam, ze kupiłam ostatnio dwie pary jeansów Lee i to jest całkiem inna jakość noszenia niż zwykłych
Mam nadzieję, ze nie zniszczą się szybko
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak go uwielbiałam
|
|
#1676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szarobure się zrobiły - trzeba się rozejrzeć za jakimiś lepszymi. Pamiętam moje pierwsze markowe jeansy (jakieś 12-13 lat temu)- Lee własnie, czarne, bardzo długo kolor trzymały - uwielbiałam je, nosiłam na okrągło i prałam raz w tygodniu. Może czas wrócić do tej filmy Cytat:
ale nikt się w nim nie kochał, bo...on chłopców raczej wolał byłam na tyle dobra z matmy, że miałam odwagę sobie pożartować z nim czasem na forum klasy, ale nigdy się nie obrażał - lubił mnie chyba ![]() Byłam dzisiaj w Auchan - a tam cała półka Lorysów, chyba wszystkie rodzaje
|
|
#1677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdańsk jest miastem w którym łakocie włosowe są w zakamarkach, rzadko blisko siebie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
czekolada duo?
czego to nie wymyślą,...
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Jetsme od 4 na nogach.. Normalnie nie daje rady.
Musialam o 4 obudzic mame, bo jechala do Warszawy. Tlukla sie blisko godzine i nie moglam usnac. O 5 chwila ciszy, 10 minut pozniej jakis pies zaczal wyc. Mysle sobie co sie dzieje, pewnie zaraz ktos zadzwoni na straz miejska i go wezma. 5:30 dalej wyje. Stwierdzilam ze zamkne drzwi miedzyklatkowe, ja patrze a do mnie do domu drzwi na osciez, psa nie ma. Wpadlam w panike, ze pies wylecial a tamten go zezarl pod klatka. Mialam zejsc na dol ale balam sie ze ten pies mnie pogryzie, ale ubralam sie i powiedzialam sobie, ze musze zejsc. Ja schodze a to moj pies tak wyl... Obudzil pol bloku No myslalam ze padne ze smiechu ... xD |
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
jedym słowem wpaniały poranek
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

życie to nie bajka.... będzie tylko gorzej.. bo coraz więcej obowiązków i coraz mniej czasu
No to pierwsze koty za ploty
Juz na 1 zjezdzie bylo mase teorii do nauczenia, za 2 tygodnie mamy wejściówkę. Każdy mowi ze kierunek trudny, ledwo zdążysz sie nauczyć czegoś juz to zmienią i nauka od nowa
Mam nadzieje ze dam radę
Co do rozmowy kwalifikacyjnej to tak jak myslalam babeczka sie nie odezwala
no pewnie wybrala tą po studiach, no trudno, życie, szukam dalej
cos kolorowego - odcienie szarości i fioletu sa teraz najbardziej na topie, wiec warto w cos takiego zainwestowac, moze spraw sobie jakiś ładnie wykrojony sweterek, i koniecznie czarny pasek, ktory mozesz sobie na ten sweterek lub na biala bluzke zalozyc w tali. Modna też bardzo jest dzianina, ja osobiscie lubie takie sweterki grubsze, ladnie wygladaja z ciemnymi rurkami no i cieple sa

), więc i tak fizyka nie wchodziła mi do głowy 

jedynym moim zmartwieniem teraz jest moja szafa