|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz chyba zraniliśmy tą przyjaźń.
Przyjaciel jest po to, by płakać razem z Nim, a nie przez Niego. Nasza przyjaźń miała być jak twierdza, a okazała się dziecinnym szałasem. Przyjaciel jak dzisiaj to obco brzmi. Milczenie - przyjaciel, który nigdy nie zdradza. Może popełnia się wiele błędow w przyjaźni, ale one są czasem od tego, żeby je naprawiać! Przyjaźń, która się skończyła, tak naprawdę nigdy się nie zaczęła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-kto przestaje być przyjacielem - nigdy nim nie był... może?-..straciłam część siebie.. -mój przyjacielu-jak to słowo obco dziś brzmi -Każda historia ma swój początek i koniec... Tej to już koniec -a mogła to być przyjaźń na całe życie... szkoda... -Niektórych najlepiej poznaje się wtedy, gdy odchodzą ... -Dla przyjaciela nowego nie opuszczaj starego ... -Dzisiaj zrozumiałam, że nie jesteś moją przyjaciółką -głupia ****o za to co zrobiłaś więcej ręki ci nie podam -od przyjaciół strzeż mnie Boże, z wrogami poradzę sobie sama... -Były we dwie dużo przeżyły teraz dwa światy dwa inne spojrzenie -tak wiele łączyło dziś tylko nienawiść -Bo nie każdej przyjaźni koniec jest pożądany... -chuj w dupę takim osobom co w oczy przyjaciele a za plecami s****iele!!! -Jedno o czym marze...by zniknęły te fałszywe twarze!!! -Nic tak nie zatruwa powietrza jak rozkładająca się przyjaźń. -WSZYSTKICH NIEPRZYJACIÓŁ POZDRAWIAM ŚRODKOWYM PALCEM... -fałszywi przyjaciele - S****IELE! ***ać ich! -Każdy przyjaciel może nagle stać się Twoim wrogiem -Ile jestem Ci winna, ile policzyłaś mi za swą przyjaźń... -Łatwiej wybaczyć wrogowi, niż przyjacielowi -Są ludzie bezcenni ![]() -Co los chce dać lub zabrać mi. Dziś oprócz Ciebie wiem, nie mam nic.. -Wybacz mi proszę wszystko to, za co nie potrafię Cię przeprosić... -uważaj na przyjaciół, wrogów lepiej znasz -Kiedyś był jej przyjacielem dzisiaj jest już tylko zerem -fałszywi przyjaciele są byli i pewnie będą żyli -Myślałam, że byłam Twoim przyjacielem-zdawało mi się, że znaczy to wiele -Głos donośny jak chór w kościele...a ch** Wam w dupę fałszywi przyjaciele -dziękuje tym co są i byli pier**** tych co się odwrócili ![]() -przecież lubisz musli. -ale nie kiedy tęsknię.;( Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. Daj młodemu człowiekowi mapę do Nieba, a odda Ci ją jutro... poprawioną.
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
odliczając godziny do magicznego spotkania...
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
Przyjaźń nie szmata... nie można nią pomiatać.
#3935 |
Gość
|
Keendy - myszko moja cudowna. <3
![]() - myślałem że jak pokaże jaki silny jesteś to wrócisz do mnie.. - to źle myślałeś.. ja nie jestem szmatą żeby mnie szarpać... Na.je.ba.ny on, naj.eba.na ona Przecież mówiłeś, że nic dla Ciebię nie znaczę.. Założyłam czerwony sweterek po to byś mnie tylko zobaczył.. Nie odpisujesz na sms, nie odbierasz telefonu czy to definitywny koniec znajomości.? Obok mnie przechodzą pary zakochanych a ja stoję sama na deszczu i moknę. choć wiem że Ty już nie wrócisz ciąglę stoję na deszczu i moknę.. Wczorajsza rozmowa w barze jeszcze bardziej nas skłóciło... Mam nadzieję, że Cię nigdy nie zobaczę i uciekniesz z moich myśli... Przepraszam, że zwariowałam na Twoim punkcie.. Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-09-29 o 07:33 |
![]() |
![]() |
#3936 |
Raczkowanie
|
Ostatnio rzadko tu bywam..buuu;( *:
Już plan w mej głowie zdradzę go tobie Wiem, co się stanie - zakręcę cię, kochanie Spójrz na niebie milion gwiazd, jeśli chcesz, dla Ciebie jedną dam. Jak mgła tak szybko znika...Chodź chce, nie mogę Cię dotykać. Ty jak nikt inny w mych myślach czytasz. Tylko Ty mnie kochasz i wiem, ze tylko z Tobą mogę więcej. Era.pl xd Nie chce nic więcej, tylko Ciebie pożądam. Gdy jesteś przy mnie wtedy czuje, ze żyje. Ta miłość zabiła Cię. Zapłaciłaś.. Wolę zapomnieć, nie ma stresu i barier. Choć pokaże Tobie świat w moich barwach, tam gdzie wiatr unosi nas nad obłoki i te miasta. Nie chce złota, chce wiedzy - o czy myślisz, w co marzysz. ![]()
#3937 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3938 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehhh... Kochanie niestety nic mi do głowy nie przychodzi. Ostatnio troszkę gorzej u mnie z tym... Przepraszam, że tym razem nie pomogłam ![]() ![]() Cytat:
![]() _________ ja też mam przecież serce, którego często nie chcesz.
teoretycznie jestem. niekoniecznie dla Ciebie. Miałaś wszystko. Jego duszę i serce. teraz nie masz nic oprócz wspomnień ..
![]() |
#3939 | |||||||
Gość
|
Cytat:
kochanie te dwa kradnę bezlitośnie.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no coś Ty myszko ja nigdy nie krzyczę. a przez Ciebie być okradaną to przyjemność.. i żadnego zaszczytu nie ma że Cię okradam. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tyle było chwila kilka wspomnień zostało w głowie... Ile policzyłaś mi za swoją przyjaźń .? Zrozumiałam że to koniec przyjaźni i żaluję.. Mówiłaś że do końca życia się będziemy przyjaźnić.. ![]() ![]() przepraszam, że zawróciłam Ci w głowie.. Między nami już nic nie ma, no może tylko kilka łez Wczoraj klaskałeś mi za moje wytłumaczenie, a dzisiaj już Cię nie ma. Czy byłam dla Ciebie za dobra .? że odszedłeś może Ty lubisz chłód i oddalenie bo ja jednak wybieram miłość... Oszacuj siebie bo po każdej złej usterce należy posprzątać po sobie. Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-09-29 o 08:55 |
|||||||
![]() |
![]() |
#3940 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() __________ i znów powtórka z rozrywki. kolejny raz zrobiłeś ją w ch.uja... nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią Twoje odejście wydarło mi w sercu wielką dziurę i za cholerę nie mogę jest załatać.. być szczęśliwą nie zależnie od tego co będzie. może lepiej nie wiedzieć, że masz tylko siebie.
![]() |
#3941 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm i cóż innego mam powiedzieć jak tylko że Masz moje pozowlenie na okradanie .! Cytat:
Ja też Kochaaam ^ ![]() ![]() _________________________ _____ Oh Yeah Chce ci powiedzieć I love You, I love You, I love You, I love You ..
Twój usmiech zawstydza Cię , więc wolisz nie śmiać się . Niż chwilę śmiesznym być .. Dziś w jej oczach zgasło śłońce. Wszystko nagle głubi sens . _________________________ _____ Primadonna Keeendy Panna_Miodowa 3martyna3 Always be Yourself DorotaComa Jakcukierek Defraudacja Z innej bajki NieZTejBajki Oralia RobCoChcesz Toriaaa Madziam90 Chocapic Hottie Daciaaa BananowaRozkosz nydee Kamisha BananowaBrazylijka GuzikixD 12 Stonka TruskawkowaOna _nieobliczalna_ Lolka My Own Preformance Snowball Siatkarka18 Cukrowa Panna Exstremalna i inne .- Świetneee ![]() ![]() Edytowane przez MutPet Czas edycji: 2009-09-29 o 10:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Raczkowanie
|
nigdy nie odgadłam, co sprawiało, że ciągle jesteś tak ważny!
i sto powodów żeby wracać! , że takie coś nie zdarza się dwa razy powiedź dokąd zmierzasz, czy znajdziemy się ? nie szukasz, bo tak lepiej tak mało wiary w Ciebie!
#3943 |
Raczkowanie
|
Ja w sercu, w duszy w wiare bogata, dziś dojrzała kobieta, nie bezmyślna małolata.
Nie jest tak źle chodź mogło by być lepiej z ciężkim żalem tą biedę się klepie w oku się kręci słona łza wciąż nie możemy wygrzebać się z dna. <3
#3944 | ||
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kocham cię! ![]() _________ Nasi eks nie powinni wiązać się nigdy z nikim! Mają żyć w celibacie, aby w każdej chwili można było do nich wrócić. My kobiety, jesteśmy przykro podatne na zranienie, bo należymy do pionierskiego pokolenia, które nie zgadza się na kompromisy w miłości i polega – tylko i wyłącznie – na własnej sile ekonomicznej.
![]() |
#3945 |
Zadomowienie
|
Cudowne jesteście
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 | |||
Gość
|
Cytat:
![]() a ten wyżej kradnę i jak widzisz jest u mnie już na opisie.. ![]() Cytat:
Cytat:
myszko będę się kłócić bo wiem jaka jest prawda. <3 powyższę kradnę.! ![]() ![]() Tak chyba można nazwać to co czuję... Tęsknota za tą miłością, która na zawsze pozostanie niedostępna, i zawody spowodowane tą miłością która mam... zawód za zawodem...problem za problemem czyżby proza życia... .takie ono ma być? Zawód za zawodem... |
|||
![]() |
![]() |
#3947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- Nadal nie wiesz, dlaczego niebo jest niebieskie? Kiedyś Cię o to zapytałem. Fakt, głupie pytanie... - Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. - Więc...? - Problem w tym, że sama nie wiem. - Wczoraj wieczorem, gdy już poszłaś, zastanawiałem się nad tym. Nie wymyśliłem jednak nic konkretnego. Stwierdziłem, że tylko Ty umiałabyś to jakoś poetycko ująć. - Daj spokój...powiedz. - Bóg poszedł na ugodę. Niebo nie może być zielone bo zielona jest trawa. I liście drzew. Nie może być (...) - Zawsze mogło nie być nieba... - Ale wtedy byłoby Ci bardzo smutno...' Chłopcy, czekolada, chłopcy, czekolada, trudny wybór... NIE, czekolada zawsze wygrywa! Mam ochotę narozrabiać .! Do you think that i could be the girl of your dreams? (myślisz, że mogłabym być dziewczyną Twych marzeń ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja stałam i patrzyłam jak odchodzisz chciałam tylko dodać żebyś spie.rd.alał jak najdalej ale nie zdążyłam a Ty wpadłeś pod samochód i cieszę się że już Ciebie nie ma ooo .! |
|
![]() |
![]() |
#3949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
podkradam ![]() ![]() ja też tu ostatnio nie bywałam, ale nadrabiam ![]() kilka piosenkowych opisików: Przychodzi czasem dzień cały we łzach... Tutaj cały żal zmyją z oczu łzy Czasem myślę, że nie pasuję do tych czasów Pozwól światu usłyszeć to co w sercu masz ...ale nadszedł dziś, moich marzeń czas Jesteś nutą której brak, Piosenką wewnątrz mnie Czuję oddech, słyszę strzępki zdań...strach mi dusi głos Nie zostanę sama na zawsze w tej ciszy Więc jak to jest mieć kamienną twarz? Kiedy płonę w środku dnia Do Ciebie po niebie szłam... Tobą oddycham i cytaty: 'Można zamknąć oczy na rzeczywistość, nie nie na wspomnienia' 'Pamięć jest jak czujny gospodarz, najwięcej uwagi poświęca złym lokatorom' 'Ni tak nie rani, jak odłamki wspomnień...' pozdrawiam
![]()
![]() |
#3950 | |
Gość
|
Cytat:
masz bywac tutaj częsciej bo klapsa dostaniesz.! powyższe kradnęę. ![]() ![]() błagałam żebyś wrócił nie chciałeś mnie słuchać. Dlaczego ? spadam na ziemie razem z odłamkami szkła z butelki od tyskiego.. Wódka to coś co kocham chociaż czasami mogę zapomnieć o tym dennym istnieniu miłości i przyjaźni w którą nie wierzę.. |
|
![]() |
![]() |
#3951 |
Raczkowanie
|
Uzależniona. ? od pepsi, czekoladowego mleka, tabletek ibuprom i Ciebie
![]() Jak pistolet przy mojej skroni Twoja miłość dziś jest. Nie obiecuj, że będziesz dla mnie dobry. Obiecaj, że będziesz najlepszy.
![]() |
#3952 |
Rozeznanie
|
Artistic soul - nawet nie wiesz jaka Ty jesteś wspaniała.
![]() Kochanaa - przepraszam, ale jestem taka zabiegana . nic do główki nie przychodzi. ![]() wiem.. beznadziejna jestem. ![]() ![]() ___________________ stajesz się tym czym zawsze chciałeś być. życie traci formę. parafrazując Twoją wizję. dlaczego księżyc świeci tak jasno i rozjaśnia mój ból ? tu w dole są ciemne cienie. one łamią moje skrzydła. nikt nie dzwoni do moich drzwi i coś nie do przewidzenia już mnie więcej nie nachodzi. "ciszej" staje się trudniejsze to zignorowania. zapomniałam, że mogę widzieć tak wiele pięknych rzeczy. sny wypełniają ten ślad winy.
#3953 |
Raczkowanie
|
Młoda - Ale wena dzisiaj co ??
__________________ Moje serce koszuje na twojej wycieraczce . Przybyło aby cię kochać . Nie kwalifikujesz się na mężczyznę marzeń. Malinowa herbata lub tropical fruit liptona i łyżeczka cukru, tak na marginesie.Chociaż Ty przecież to wiedziałeś.. tak, jak ja wiedziałam, że wody nie do pełna, bo jescze trzeba dolać trochę zimnej, bo taką lubisz najbardziej. Plus dwie łyżeczki cukru. i podobno moja herbata była najlepsza na świecie.Ciekawe czy jeszcze kiedyś wypijemy ją wspólnie. Zapomnieć. wymazać. uciec. Biegła między drzewami, którym jesień pozostawiła już tylko chude gałęzie. Będę o tobie milczeć, mój mały chłopczyku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Gość
|
MutPet - brak weny dzisiaj wlasnie ..
![]() 1. Je.ba.ne wspomnienia powracają jak bumerang. 2.Czuję się jak mysz którą ostatnio przypadkiem rozdeptałam . 3. Może i jeszcze Ciebie kocham, ale wiem że już nie chcę Cię widzieć.. |
![]() |
![]() |
#3956 |
Raczkowanie
|
ciekawa jestem za ile dni o szóstej rano opowiesz mi znów gdzie jest moje miejsce
porozmawiajmy o czymś co we mnie się zrodziło wyłącznie dzięki Tobie, jak myślisz ?
#3957 |
Gość
|
![]() a ja się tak zastanawiam co ja jeszcze robię na takim za.dupiu ![]() -A możę ja wjadę do jakiegoś wielkiego wulkanu i się spalę.
![]() -A nie lepiej wjechać rowerem do jeziora .? bliżej chociaż masz. -Eee, ale takiej samej przyjemności ciepła nie będzie tylko lodowato będzie. -Ale jak wjedziesz do jeziora to Cię wyłowią i pochowają. -a jak wjadę do wulkanu to pozbierają proch i zamkną w słoiku z napisem "Umarła z tesknoty za nim" Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-09-29 o 13:50 |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
Ale miałam do nadrobienia ;/
RobCoChcesz <3 ![]() kochanaa dziękuję ![]() ![]() Primadonna ahh jak milo ![]() JednaNaMilion co ja bym zrobiłam bez twoich opisów? ;D ![]() nydee, papergirl, Extremalna, Keeendy, TiS, NieZTejBajki,I live in Hollywood , Plotkaraaa , JakJaCieLubie okradłam ![]() lovers2friends ubóstwiam! 12 Stonka no wreszcie coś dodałaś :P ![]() abunee moje guru! <3 ![]() MutPet - dziekuję za wyróżnienie ![]() -- 'i nie znam już innych słów, to jest zbyt trudne..' `Co ty w ogóle możesz im dać i mi dać by znów,by ****a w ogóle cię nie widać,jak widać?` czasami tak po prostu umieram maluj Mnie jak chcesz. "Głosem pieścił ją tak samo,jak czubkami palców,które dotknęły jej szyi." "Zima to bezlitosna pora roku" "-Jestem twoim lustrem?-odezwała się spoglądajac na niego. - Skradłaś mi duszę-powiedział." ' Każdą minute zanim w popiół czas nie zmieni Każdą sekunde zapamiętać i docenić ' " Spacery wieczorami oraz uśmiech na Twej twarzy, najpiekniejsze czasy jakie mogły sie przydarzyc mi. Nie pamietam tych momentow bysmy byli zli, wszystko bylo dopiete do samego konca. Kiedy przyjdzie ta potrzeba stane jako Twoj obronca, nigdy zlego slowa tak , szacunek i sentymen mam. Moge powiedziec ze na wylot Cie juz znam i bez konca sobie wmawiam "Jeszcze rade dam". Moze ty masz inne zdanie nie poradze nic juz na nie. Wiem natomiast jedno, zyj z wlasciwym przekonaniem . . . " `...czasem jestem grzeczna,czasem jestem grzeszna, czasem aż brakuje mi powietrza.` |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gosiu- Ciiri hihihh to chyba się właśnie dowiedziałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ten opis kradnę ![]() __________________ Uśmiechasz się...Gdybyś mógł teraz siebie widziec,wiedziałbyś,dlacz ego tak bardzo Cię kocham ![]() W kropli rosy widzę kosmos niemal cały - pac,rozklapał się na moim nosie. W Twoich oczach widzę świat mój mały - czy może byc piękniej? Leżysz obok mnie na chłodnej rosie.... Gwiazada szuka gwiazdora do ZAKOCHANIA W Twych ramionach się układam jak w łóżeczku z płatków róż, Twoja czułośc jest przystanią, która chroni od złych burz. Na wiosennej łące zawiąż mi oczy, a i tak Cię znajdę,bo doprowadzi mnie tęsknota moja do Ciebie... Im głębiej patrzę w Twoje oczy,
tym więcej zaczynam rozumiec i czuję, jak pięke może byc życie !
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-09-29 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Raczkowanie
|
~♥~
I głęboko zastanawiała się czy miłość jeszcze kiedyś zawita w jej sercu. Nawet wbijające okruchy w łóżku mi nie przeszkadzają kiedy jesteś obok. Jakaś taka ogłupiała bez Ciebie. to piekło w mojej głowie nigdy chyba się nie skończy Twój błysk w oku przeszywa moje ciało jak zszywka kartkę. Na ścianie czerwona plama z wina ułożona w serce. Śmigało serce po mieście wyobraźni. Podano jej miłość złapała ją za rękę po czym upuściła huk rozpadających się kawałków był tak bolesny jak sztylet wbity w serce. Ułożyli serce z kolorowych cukierków, ich miłość była tak słodka i barwna jak te dropsy. Płonące serce w jej rękach. Byliśmy jak gwiazdy które po czasie zgasły i już nigdy więcej nie zabłysły. Uwierz w miłość bo przecież ona bez przerwy w Ciebie wierzy nawet jak popełniasz błędy. Miłość zostawiona w rowie. bo tak naprawdę nic nie stoi w miejscu, ani ludzie, ani woda, ani czas. wszystko przemija. Bo to świat moich oczu. Zbrodnią jest pozbycie się jakikolwiek wspomnień. - A gdybym powiedział Ci, że Cię kocham..? -Uciekłabym gdzieś daleko, na koniec świata... - Dlaczego ? - Bo jeżeli naprawdę byś kochał, pojechałbyś za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.