![]() |
#2881 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Kasiulka Oli ma od paru miesiecy takie same pieluszki... tzn chyba bo u nas sie calkowicie inaczej nazywaja i maja podobno jakis specjalny wklad chlonacy wilgoc.... u nas na szczescie ceny pieluch nie sa zbyt duze... Tz pracuje 2 godziny na paczke, ktora wystarcza na caly miesiac.....
Dolaczam dzis do klubu niewyspanych..ale z bardziej prozaicznego powodu... mlody dostal wczoraj kilka ksiazek od babci z polski i od leonki i sie cwaniak w nocy budzil co chwila aby te ksiazki czytac ![]() ![]() ![]()
#2882 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka co za durny babsztyl serce z kamienia
może już nie ma się do czego doczepić i dlatego cię teraz olewa i trzyma w nerwach i nie pewności ale musisz się uzbroić w cierpliwość a babsztylowi powiedz coś na rozum jak już będzie po wszystkim |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko, ależ Ty masz pamięć
![]() ![]() ![]() ![]() Dziecię moje wykąpane, pojedzone. W pokoiku przyjemnie ciepło. Nawilżacz powietrza włączony, pierwszy raz od czasu upałów. Mam nadzieję, że będzie spała ładnie ![]() ![]() Marti, myślałam o Tobie w niedoli, zastanawiałam się czy też mój marny los znów podzielasz... a Ty sobie harce odstawiałaś... no ładnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
kurcze mam od wczoraj wlaczone ogrzewanie i juz mnie cos drapie w gardle........ chyba trzeba bedzie nawilzacz powietrza wygrzebac z piwnicy.....
i teraz super wiesci: JUTRO KUPUJE NOWEGO LAPTOPA ...bo stary sie juz doslownie sypie i nic juz nie mozna z nim zrobic.... i wlasnie z tego powodu musze uciekac aby teraz na niego zarobic haha....
#2885 |
Zakorzenienie
|
ma juz wolne
![]() popijam drinka z cin cin i robie listę-spis dla taboreta i stołka na weekend, bo jutro spylam w rejony Judi i Piekło ![]() mam pytanie, Cestia i inne lasencje jak robicie takie fajowe aukcje, że fotki sa umieszczane ale inaczej niż jako załącznik? to wtedy sie nie dopłaca za fotki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Aniu, fotki wrzucasz na jakąś stronkę. Może to być np. fotosik.pl (ale tych zdzierców nie polecam!), albo np. photobucket.com. I potem w opisie aukcji wklejasz kod (na stronie do każdego zdjęcia masz kilka kodów).
Za dodane w ten sposób fotki się nie płaci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Hej babencje
Jestem, córa szaleje w najlepsze ja padnę ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro na spacerek z Olą wybiorę się w okolice sklepów dziecięcych chciałabym jej czapę i szaliczek + rękawiczki siakieś nabyć.
#2888 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wystawiłam kolejną aukcję. Tym razem telefon... no i z konta TŻta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() zmokłam dzisiaj jak bylam na spacerze z Piterkiem ![]() ![]() ja zaraz ide pod szałer dupe wygrzac bo troche podmokłam i łydki mi zmarzly ![]() z ubran na zime, to mlodemu musze kupic jeszcze kurtke, czapke i szalik i rekawiczki, oraz ze 2 bluzy cieplejsze i 3 pary spodni bojówki ![]()
#2891 |
Zakorzenienie
|
Leleth kochana to ile masz pampków w paczce, ze na miech Ci wystarczy? Ja teraz kupiłam 3 razy po 52 i nie wiem czy nie będziemy dokupywać jeszcze paki
![]()
#2892 |
Zakorzenienie
|
normalnie zachryplam od gadania, psioly siedzialy 2,5h i nawijalysmy jak szalone
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jedna z psiol w ciazy jest-dopiero poczatek, ale jak sobie przypomnialam jak to fajnie bylo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Iga kicha na maksa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marti przelew poszedł. mama odleje mi oliwę i będzie na mnie czekała do połowy listopada bo we wtorek wyjeżdżamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogolnie mlody malo pieluch uzywa bo jak spi to nie siusia... z nocy pielucha zawsze sucha..... to samo z drzemka.... a my nie biegamy co 2 godziny aby zmienic pieluche bo zawsze i tak ma sucha skore... jak widzimy, ze pielucha jest miekka to zmieniamy...no chyba, ze poczujemy jakis podejrzany aromat (2-3 razy dziennie) ![]() srednio zuzywa chyba 4 pampersy dziennie wiec wszystko sie zgadza... w sam raz na miesiac....
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2009-10-01 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku, w polowie listopada czy pazdziernika? oliwa powinna dojsc w ciagu 10 dni, wiec mysle, ze do Twojego wyjazdu dojdzie
![]() Ania, polecam fajna stronke do zdjec do kodow html: http://www.imageshack.us/, bardzo prosta w obsludze i ladnie i szybko dziala, kod do zdjecia to ten wytluszczony wielkimi literami Cestia, a co s bede zalowala ![]() Leleth dobrze pamietam, ze masz pomaranczowego Nissana? wrzuc mi pare fotoskow musze pomeczyc TZa, powiedz jak sie go prowadzi itd. A jak stoja ceny w Stanach takich wozow? Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-10-01 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Marti ja jestem u mamy a wyjeżdżam za 4 dni więc wezmę oliwę przy okazji nast.wizyty w listopadzie.
Iga wybudziła mi się przed chwilą po raz 4ty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam spod prysznica jak mi cieplutko. Na zewnątrz pada bo słyszałam jak deszcz tłukł po parapecie.
Baby która chce misia Bebilon? tzn. mam dwa kody na kaszkach których nie użyję pewnie pod koniec miecha dokupię jeszcze kaszki więc mogłabym wysłać, jakby któraś chciała ![]() ![]() ![]()
#2899 |
Zakorzenienie
|
Marti, może to tylko węzełek??? Moja miała już tak nie raz, lekarze kazali się nie martwić, bo węzełek może się pwowiększyć przy byle zadrapaniu (zębach chyba też).
Oczywiście najlepiej idź do lekarza, ale piszę Ci to, żebyś do czasu wizyty nie drżała ze strachu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Sosnowa dzieki, ale wezel jest jakis za glowce z tylu? mam nadzieje, ze masz racje, bo wlasnie borykamy sie z zebami, wiec mogloby to byc. Matko, ale sie wystarszylam jak to wyczulam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to napewno wezelek marti, nie przejmuj sie ![]()
![]() |
#2902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiesz kiedys wklejalam zdjecia.... zaraz poszukam postu bo nawet nie wiem, na ktorym komputerze sa zdjecia..... http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3434 tu masz zdjecia.... ogolnie samochod jest super..... bardzo dobrze wyposazony...idealny rozmiar dla rodziny z dzieckiem i bardzo bezpieczny.... odkad go mam nie jestem w stanie jezdzic innym autem bo sie czuje jakbym jezdzila w pudelku na buty... a ceny sa rozne... od 14 do 20 tys $ w zaleznosci od rocznika...nowy to wydatek ok 40 tysiecy $... jak masz jakies konkretniejsze pytania to strzelaj...chetnie pomoge..... ![]() no i dodam, ze ta nowa wersja z zewnatrz juz mi sie tak nie podoba chociaz srodek jest lepszy...ale mojemu tez nic nie brakuje
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Mario ma wlasnie za uchem ale bardzjena glowce, no to juz troche jestem spokojniejsza.
Jutro obejrzy to jesczze pediatra w razie czego. Leleth, piekny, pamietam ze wstawialas zdjecia, ale nie chcialo mi sie szukac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
jowiszku może daj rutinoskorbine Iguni
Ja przynajmniej tak robię /rozgniatam ją całą wyciągam tą powłokę wymieszam na łyżce z herbatką i podaję raz dziennie Cytat:
Kasiulka jak nie ma chętnych to ja bardzo chętnie skorzystam z twojej dobroci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
witajcie baby
![]() Glowa mnie napitala... ale szczescie, ze dzis piateczek ![]() Wspolczuje wszystkim mamom chorych bajtli.. i zycze zdrowka kazdemu eksbobasowi.. Piter ma od miesiaca w sumie katar.. i dzien bez puszczenia bańki z nosa - dniem straconym ![]() ale pizga od rana... masakrycznie jeszcze troche a wyciagne plaszcz i kozaki ![]() kawyyyyyyyyyyy ![]()
#2907 |
Zakorzenienie
|
Ola właśnie zjadła kaszkę, strzeliła kasztana, rozbraja mężowi szafkę z grami i lecimy oglądać śmieciarę
![]()
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Nio jużź śmieciara pojechała, kasztan w koszu
![]() ![]() Anisiu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- A Kristi no problemos ![]() ![]() ![]() ![]()
#2910 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po kawce...
kiedys tez znalam taka posjonatke smieciary..ja sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.