|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
oooo to ja tez bede ja chciala... ale jak odtsawie mala badz malego od cyca
wtedy sie biore za siebie ... ahhh wtedy cala garderoba bedzie do wymiany sie jesliby sie udalo ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- dobra ide spac.. zmeczona jestem obzarta... dobranoc mamuski do jutra
|
|
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiulka ja też planuje na nią przejść po odstawieniu synka od piersi
Dobra ja spadam bo Tż mówi "chcę się z Tobą przespać" Do jutra
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ma nocki więć śpię sama pójdę po doktorze Housie
|
|
|
|
#1624 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje za ciepłe słówka na temat brzuszka
paprotka86 karpatka daj dziaba jeszcze nigdy nie robiłam, wydaje mi się to zbyt skomplikowane Grzeczna dziewczynka z Twojej Tosi mi Adaśko daje popalićsamanthhha rzeczywiście, przepraszam to jakby tu wytłumaczyć na zachód od warszawy pierwszy raz słyszę o Dukanie![]() Asiuulka89 muszę spróbować placuszka, brzmi fajowo znam podobny przepis ale na rafaello Wspólnymi siłami zrzucimyzebra666 nie narzekaj "grubasku" ![]() A u nas wiecznie temat jedzenia, jak tu nie tyć ![]() My mieliśmy możliwość mieszkać na poddaszu, ale wybraliśmy poziom zero bo większy metraż (na strychu za dużo skosy zajmowały) no i najważniejsze- niezależne wejście Ja mam raniutko pobudkę, bo przez głupią babę muszę jechać specjalnie po wpis na uczelnie Ciężko widzę moją obronęEdytowane przez majkela12 Czas edycji: 2009-10-01 o 21:56 |
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Majkela dasz rade
a ajk bedziesz sie bronic to bedziemy 3mac kciuki izobaczysz wszytsko sie uda.. tez sie dzisiaj wybieram na moja uczelnie cos ostanio czesto ja odwiedzam ![]() no to Samanthhha miala fajna nocke moj narazie obchodzi sie bez no bo sie nadal lecze ![]() tak poza tym dzien dobry
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
No dzięń dobry dzieFczynki
![]() Mój ma mało tulania ze mną- teraz nocki a ogółem nie mogłiśmy się zgrać... bo ja ciągle byłam najpierw zmęczona i mnie mdliło i żygałam...a teraz on chce dłużej na kompie czy przed tv i często ja już śpię jak on się kładzie i jeszcze te załatwiania ze ślubem, robota ech... teraz możę w końcu coś się psychicznie wyluzujemy i zajmiemy sobą nawzajem... ale jak nocki skończy |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza noc poslubna byla 2 dni po slubie
![]() moj musi poczekac az wyzdrowieej
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Mój nawet nie grymasi w końcu ja mu nie odmawiam ;P a, że nie ma czasu albo jest an nockach to nie moja wina
![]() Myślę co wszamać.. brak weny...a mały mnie tak pięknie boksował przed snem, żę mi brzuch podskakiwał
|
|
|
|
#1629 |
|
Wtajemniczenie
|
No o czym Wy tu zboczuchy gadacie
Taa moja noc to była... Faktycznie się "przespaliśmy razem" ![]() Wysłałam swój rachunek do eski Czekam aż zadzwonią, czuje to w kościach Zebra też mam tak z tym sikaniem... Dziś tylko dwa razy ale ostatnio... łeee Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-10-02 o 09:15 |
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha dzięki z amailosa właśnie widzę pierfsza część przybyła
![]() A z tym sikaniem to wiesz budziło mnie pare arzy w nocy nawet echhh dopiero nad ranem minęło jak wstawać musiałam |
|
|
|
#1631 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja biegam za każdym razem... Bo inaczej bym nie usnęła... eh
No właśnie miałam Ci pisać, że wysłałam. Druga też już powinna się dojść Ale się stresuje czy zadzwonią do mnie z eski czy nie Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-10-02 o 09:37 |
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha ja się tak stresowłam jak ten no na rmf wysyłałam
![]() A doszła i druga część tearz chwalimy się brzuszkami a za kilka miesięcy bedziemy się chwalić dietami żeby się ich pozbyć ![]() ![]()
|
|
|
|
#1633 |
|
Wtajemniczenie
|
No ba będziemy wstawiać zdjęcia sprzed ciąży, z ciąży i po ciąży
Nie zadzwonili teraz... Zobaczymy potem
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zmieniłas fotke w avatarku;P Mnie się tamta z mężem podobała
W końcu sie możemy jeszcze chwalić, że my nie panny... Ech nie mogę się doczekać aż zaczne biegać po sklepach i kupować wszytsko już czego brakujea ja swój kombinezonik wyprałam ręcznie i nic mu się nie stało(w normalnym proszku ale niedużo go dałam i dokładnie wypłukałam), bo jednak ne wiadomo kto to dotykał i czuć było tym pochłaniaczem wilgoci co był tam włożony do woreczka...a to taki jak do butów dają więc wołałam wyprać Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-02 o 09:52 |
|
|
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale z rzeczy dla dzieciaczka czy dla Ciebie?
![]() No już chyba przed wczoraj zmieniłam ślepoto Ty Ale nudy Mój Tż pojechał na uczelnie i wiecie co się okazało? Odwołali im dziś zajęcia. A on zapier... ponad 70km. Masakra, nawet ich nie raczyli poinformować Debile. I jeszcze biedniutki musiał wstać o 5.00Ja też upiore a coo
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Ja musiałam uprać od razu, tak sie napaliłam, bo juz nie będę go drugi arz prała, bo po co skoro to wierzchnie ubranko
![]() Biedny Tż taka pogańska godzina i an darmo jazda.... Ja chce remont żeby robili a nic się nie dzieje naprawdę takie pierdoły nas trzymają, że szok.... zamiast już coś robić...póki trochę kasy odłożone jest- potem sie rozpłynie i guzik będzie albo do porodu nie zdąrzymy nawet!!!! a ja oszaleje w tym burdelu, bo nie ma gdzie trzymać rzeczy dla dzidziolka i leżą na wierzchu
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-02 o 10:01 |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
heh co do eski to ja kiedys wyslalam smsa do imprezki do yankesa i zadzwonili
ja sie zabieram za house ... bo moj mezul za chwilke na zajecia idzie... |
|
|
|
#1638 |
|
Wtajemniczenie
|
Zebra rozumiem Cie z tym remontem... Masakra.U mnie też bajzel
![]() Asiulka do mnie kiedyś PŁOTEK dzwonił i też płytę wygrałam ![]() Nie dobrze mi... Chyba muszę coś zjeść
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Też muszę coś wszamać:P jeszcze nie wiem co... masakra
nawet sprzątać za bardzo nie mogę bo mój po nocce śpi i odkurzacza nie włączę a to podstawa |
|
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
Zetrzyj kurze
![]() Ja zjadłam fantazzzje... |
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi się
Najpier musiałabym bajzel sprzątnąc z półekAle i tak się zmusiłam i posprzątałam kuchnię:P zawsze to coś... jeszcze wc zrobie ech Ładnie widzę, zę mnei zostawiłyście samą a ja juz posprzątałam wszytsko co mogłam bez hałasu ... kurze w każdym pomieszczeniu:P i wc wyszorowałam...a Was ni ma jak sobie odpocząć chce Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-02 o 12:44 |
|
|
|
#1642 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
Co tam dziołchy? |
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
ja się obżarałam, posprzątałam i się lenie
|
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
Ło już myślałam, że nie ma nikogo
![]() No i dzisiaj z eski nie zadzwonili........... ![]() Jutro wyśle esa ![]() Ej nie wiem co zrobić - przyszły mi dzisiaj dwie filiżanki z allegro a jedna miała potłuczony spodek i na paczce babka nawet nie napisała, że to szkło
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
No to daj neutralny z dopiskiem o spodeczku io braku informacji na paczce, ze to szkło
Ja bym dała negatywny od razu ale skoro masz wątpliwości to neutralny
|
|
|
|
#1646 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie też myślę, że dam negatyw ale chciałam wiedzieć co Wy na to
![]() Nudzi mi się
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty bez wątpienia na negatyw zasłuzyła... wiesz ja do tej pory nigdy nie dostałam czegoś uszkodzonego... ale jakbym dostała to by mnie popamiętali
![]() Też się nudzę, bo zimno i w sumie nie chce mi sie odkurzać jak już bym mogła, bo Tż wstał
|
|
|
|
#1648 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z nudów szukam w googlach jakiś pomysłów na obiad
Od jutra mogę zacząć naukę gotowania bo dziś nam płytę gazową podłączają Śmiech na sali będzie W ogóle przypomniało mi się wczoraj, że JUTRO mamy wesele koleżanki... Strrrasznie nie chce mi się iść. Nie mamy prezentu ani kasy, żeby włożyć w kopertę I nie wiem co tu zrobić... Nawet nie interesowałam się swoją kreacją itd. Zapomniałam o tym!I brzuch mnie jakoś boli dziwnie i się martwię W nocy zaczął i pobolewa od czasu do czasu Nie lubię...
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana kreacje masz albo ta czarna ze ślubu albo ta druga różoFa Obie są śliczne nie wiem jak zcarna na brzusio ale w różową napewno wejdziesz- a brzusio mamy po to żeby pokazywać![]() Włoski też sama sobie umeisz świetnie prostownicą zakręcić jakaś spinka czy kwiat i będzie w deche aperzent... moze znajdziecie czas przed z rańca kupić coś jak nie am na to żeby do koperty to lepiej coś kupić, co nie wiedzą pzrecież wiedzieli ile za coś zapłaciliście... Na ślubach to naparwdę sama wiesz wszytsko można dostać... reczniki u mnie to były w 3ech paczkach albo pościele z kory... niedroga jest a zawsze się przyda(można nawet ze 2 kupić )uważam, ze to lepsze niż kwiaty, bo się przyda zawsze![]() a od koleżnake z pracy dostaliśmy opiekacz do kanapek wszytsko się przyadało..pod pościelą już śpimy, ręcznikw nigdy dośc a z opiekacza jam codziennie |
|
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
O ludzie Zebra zapomniałam o tej różowej sukience
no może i masz rację...Coś byśmy kupili i tyle... Bo nawet te 200 zł w kopertę do dla nas teraz za dużo Wezmę się chyba za sprzątanie szafek w kuchni Ale fajnie, że mi o tej sukience przypomniałaś |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

wtedy sie biore za siebie ... ahhh

daj dziaba
jeszcze nigdy nie robiłam, wydaje mi się to zbyt skomplikowane
znam podobny przepis ale na rafaello
Wspólnymi siłami zrzucimy
Ciężko widzę moją obronę
a ajk bedziesz sie bronic to bedziemy 3mac kciuki izobaczysz wszytsko sie uda.. tez sie dzisiaj wybieram na moja uczelnie
moj narazie obchodzi sie bez no bo sie nadal lecze