|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Mi by na 2 miesiące nie starczyło
ale i tak nie wiem kiedy zużyję to co mam, bo kupuję z wielokrotnie większym tempem niż zużywam...Ja sobie powtarzam, że w pewnym momencie skończą się odżywki które mnie interesują i już nie będę kupować nowych bo wszystkie ciekawe już będę miała przetestowane xD
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
No a wtedy my bedziemy wstawiac nowe i bedziesz nowe kupowac
HIhi
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa siatkarki w półfinale
![]()
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję
![]() ![]() fajnie było ![]() Nic specjalnego...2 cienie stalowy i ciemnosrebrny błyszczący, do tego czarna kredka i tusz a na fotki nie miałam czasu - jak zwykle spóźniona byłam ![]() Cytat:
piękna kolekcja A używałaś może niemieckich garnierów? jeżynowy z henną do ciemnych (szampon i odżywka) i jakiś z olejkiem? Też myślałam o tym, żeby straganiarzy poprosić o przywiezienie ![]() Cytat:
![]() Ale się nie wyspałam
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, pół nocy kaszlałam
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Biedactwo
![]() Mi się koty w łóżku rozpychały niesamowicie ![]() i w gardle też coś mnie drapie - od palenia fajek na balkonie wczoraj...strasznie zimno było...
|
#2197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź dziewczyno idź na odwyk miałam pytać o Provity, ale już doczytałam resztę postów i wiem wszystko co i jak... szkoda, że ta keratyna taka dziwna, bo się na nią czaiłam... Cytat:
bambusek nie dość, że cudownie pachnie, to moje kudły go kochają musi istnieć! nie mogą go wycofać Cytat:
ja przede wszystkim dla świętego spokoju nie kupuję już żadnych masek i innych wynalazków poza tym naprawdę przekonałam się, że im mniej używam tym lepsze efekty ![]() nawet nie próbuj, bo wtedy będę dostawać szału ![]() jeszcze coś: Agusia -> mnie się ta czapencja, którą wczoraj wklejałaś, strrrrrasznie PODOBA jest super... chyba też taką sobie kupię... w zeszłym roku nie byłam taka odważna, ale w tym pójdę na całość ![]() a ja wczoraj wyciągnęłam Tż-a do takiego fajnego outleta z końcówkami kolekcji kupiłam sobie 2 bluzki Top Secret jedną tuniczkę na ramiączkach taką pod sweterek, a drugą to taką tunikę długą w motywy kwiatowe z rękawem 3/4 taka w stylu boho no dobra i jeszcze coś - właśnie gadałam z koleżankami z pracy o myciu włosów i mówię, że jak myję rano to muszę wstać tak ok 5:40 bo co najmniej 30 min je suszę... to jedna zdziwiona, bo ona wstaje o 6:20 i się wyrabia... a ma mega rzadkie włosy i w dodatku takie do ucha
|
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
).Będziecie mnie wspierać? xD
|
|
#2199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tu mama straszy,ze jak tak będzie to mnie następny tydzień w domu przetrzyma ![]() Cytat:
![]() Ja chciałabym,ale jakiś komplet, najlepiej dwa w żywych kolorach http://www.allegro.pl/item756299838_...0.html#galleryI taki płaszczyk chciałabym (najlpeiej jescze, zeby miał kaptur ),ale ciepły, a z tego co widzę to ten jest jednak bardziej jesienny. Swoją drogą, przymierzyłam wczoraj swoje czerwone cudeńko płaszczykowe ( ), a on na mnie się taki luźny zrobił.. Dobrze. ze ma pasek, to ściągam trochę w taklii i nie jest źle.Haha, to się nei dziwić, ze jej tak szybko schną ![]() Cytat:
||||
|
|
|
#2200 |
|
Rozeznanie
|
Bedziemy, wspierac
prawie wszystkim nam tutaj przydałaby sie taka terapia pod tyt. kończymy zapasy.
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzysz we mnie?
Cytat:
wszystkim by się przydał ale chyba ja go najbardziej potrzebuję ![]() Agusia, fajny ten płaszczyk ja się czaję też na jakiś. Ale jestem niska więc takie długie odpadają, podoba mi się coś takiego:http://www.allegro.pl/item756032041_...rozm_s_36.html http://www.allegro.pl/item749150316_...welna_r_s.html http://www.allegro.pl/item754763939_...wony_s_36.html ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- http://www.allegro.pl/item756820689_...welna_r_s.html
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-10-02 o 10:14 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie będę na niej testować A wspierać będziemy Cytat:
Póki co twarda jestem i do targów nic nie kupię ![]() Cytat:
![]() Ten kremowy śliczny jest Wczoraj nie nałożyłam oleju i moje włoski są smutne strasznie... przez deszcze i wiatr i chciałam je dopieścić - żółtko, rycyna, lorys wężowy (od Motylka - jeszcze trochę mam ![]() ![]() ) i kapka oleju jakiegoś - myślicie że dobrze będzie?
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-10-02 o 10:23 |
|||
|
|
|
#2203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i taki krótki w kratkę, asymetryczny przód, wywijany kołnierz - mam go już 2ci sezon, ale w Polsce jest ciągle aktualny, bo kupiłam go za granicą kocham go nad życie, bo jest wygodny i bardo praktyczny... w tym długim rzadko śmigam, bo wiadomo -średnio to wygodne
|
|
#2204 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierzę, ale w tym wątku będzie ciężko, musisz o tym wiedzieć. Chyba, ze będziemy banować za podawanie nowych porduktów ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() Fanie byłoby mieć płaszczyk ze stójką. Gdzie ja dostanę taki jaki chce ?
||||
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano palę jak na Dymkę przystało
![]() Też? Blondyna też się truje? Cytat:
świetny plan
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia, ja też jestem straszny zmarźluch
![]() Podoba mi się sporo płaszczyków na Allegro i ceny fajne są, ale ja nie chcę tam kupować bo to trzeba przymierzyć, pomacać. Na mnie niewiele rzeczy dobrze leży np nie może być mocno rozszerzany do dołu, łatwo też o to żeby był za szeroki... Już wolę zapłacić więcej w normalnym sklepie i wiedzieć co kupuję
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro jadę w końcu po płaszczyk
Czuję, że w moim mieście będzie mały wybór, ale postaram się zajrzeć do tych sklepów, do których raczej nie zaglądam I nie będą to bynajmniej sklepy w centrum miasta. Mam nadzieję, że będę mieć dużo czasu na zakupy
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 3 płaszczyki - jeden jesienny z solara, drugi taki grubiutki z zary, trzeci do ziemi korzuchowy, nie przepadam za nim, ale grzeje tak, że nawet przy -20 nie marznę A teraz biegam jeszcze w trenchu, który kupiłam na wiosnę
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobie was puzniej. Poszłam na długiej przerwie do kosmetycznego po wkładki a wyszłam też z mgiełka RADICAL. Trza na odwyk
|
|
#2210 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z tymi papierosami!Tylko, ze nie mamy uprawnień do banowania ![]() Cytat:
Ale buty może zamówię na allegro, bo jedną parę takich baaardzo ciepłych, ale niezbyt wygodnych już mam, teraz chce po prostu ładne, płąskie, bez udziwnień, zapinane na zamek. Tyle,że nigdzie takich nie widze ![]() Cytat:
|||||
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe no a jak
tylko w pracy nie palę Cytat:
płaszcza w ogóle bym tam nie kupiła , bo nawet w sklepie XS często gęsto jest na mnie za duże...
|
|
#2212 |
|
Wtajemniczenie
|
mOna ja mam dokladnie taki jak na pierwszej aukcji, tylko kolor czarny.
Mam w sumie dwa plaszcze Jeden do do kolan w mala kratke a drugi caly czarny ![]() A i witam Was ![]() Moj maly dzis zostaje w domu, jakis wirus panuje w szkole i skzole zamkneli Mam nadzieje,ze nic nie zdazyl zlapac bo sobie w leb strzele normalnie
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie pocieszyłaś agusia!
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe może by tak do jakiejś grupy wsparcia się zapisać... no nie wiem.. ![]() Cytat:
ja od tygodnia wcinam witaminki i póki co trzymam się dzielnie.. muszę też zacząć się cieplej ubierać, bo po prostu jak zmarznę porządnie to mnie rozłoży wiecie co.... masakra... nie nadążam laski w pracy mnie zagadują i nie mogę spokojnie posta napisać
|
|
#2215 |
|
Wtajemniczenie
|
blondyna789 to im powiedz,ze pracujesz i niech nie przeszkadzaja
Hhahaha
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
hehehehe
nie jednak nie... wiesz, aż tak dużo nie piszecie
|
#2217 |
|
Wtajemniczenie
|
A mamy Cie zawalac postami?
Hihi daj jeszcze swoj meil i numer gg, juz ja Cie zaraz zajme czyms
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
nie kuś nie kuś
![]() Tyyyyyy... a Ty przypadkiem za chwilę nie urodzisz?
|
#2219 |
|
Wtajemniczenie
|
Hhehehe za dwa tygodnie
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja też zamierzam wybrać się na zakupy w następnym tygodniu i przy okazji za płaszczykiem się rozejrzę. Chciałabym coś takiego jak w załączniku ale znając życie nic ciekawego nie będzie w moim rozmiarze xs
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

ale i tak nie wiem kiedy zużyję to co mam, bo kupuję z wielokrotnie większym tempem niż zużywam...
HIhi

weź dziewczyno idź na odwyk
bambusek nie dość, że cudownie pachnie, to moje kudły go kochają
nawet nie próbuj, bo wtedy będę dostawać szału 

),ale ciepły, a z tego co widzę to ten jest jednak bardziej jesienny. Swoją drogą, przymierzyłam wczoraj swoje czerwone cudeńko płaszczykowe (
Ja też zamierzam wybrać się na zakupy w następnym tygodniu i przy okazji za płaszczykiem się rozejrzę. Chciałabym coś takiego jak w załączniku ale znając życie nic ciekawego nie będzie w moim rozmiarze xs