|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
ja lubię być lekko opalona Cytat:
Cytat:
eeeeej... gdzie jest stara Chylińska?
|
|
#2402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
omg..... co to ma być
|
|
#2403 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=viki1988;14573069]
ja sie właśnie zastanawiam nad apostazja, i może to głupie/smieszne, ale postrzymuje mnie kwestia pogrzebu.... w sensie kościół nie pozwoli pochować apostaty na poświęconej ziemi....[QUOTE=viki1988;14573069] Nie ma problemu z pogrzebem, bo większość cmentarzy to cmentarze komunalne i kościołowi katolickiemu nic do tego kto tam będzie pochowany. Oczywiście takiego pogrzebu nie dokonuje ksiądz, tylko specjalnie przeszkolony świecki urzędnik, sama uroczystość jest bardzo podobna do katolickiej. Kiedyś było o tym nawet w UWADZE na TVN, Polecam stronę Apostazja.pl.
Edytowane przez 201607180946 Czas edycji: 2009-10-04 o 14:27 |
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
o łał, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jak apostazja istnieje
|
#2405 | ||
|
Zakorzenienie
|
od czego są samoopalacze
albo podkład o ton ciemniejszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chatul, poroblem w tym ze ja czosnek jem tylko pod postacią sosu czostkowego nie ma jakiś innych sposobów? póki co pije herbate z miodem i cytryną i inhaluję olejek pichtowy
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
samoopalacze to ciężki temat, bo nie mogę trafić z odcieniem.. a pomarańczowa nie lubię być
no co tu dużo gadać - lubię się czasem posolarować ![]() aż tak długo mam czekać na Twoje włosięta.. a mnie to mało nie pobiłaś jak miałam 1 dzień zwłoki no ja nie wiem, nie wiem...
|
#2407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozatym paranaoja- zeby złożyć akt apostazji musisz mieć 18 lat , a przyjmują Cię do KK jak jesteś noworodkiem....---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
nie masz wyboru bo nie mam jak zrobić
|
|
#2408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłałam zdjęcie Robia wrażeinie, nie ? ![]() Ale mnei dziś wkurzają moje włosy, to mało powiedziane, mam ochote chwycić nożyczki i obciąć.
||||
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście coś dzisiaj cicho
![]() Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na metamorfozach, bo odnowiłam swój wątek. |
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam,czy dobrze piłuję paznokcie, tak się rozdwajają baaardzo..
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Agusiu, rzeczywiście fajne ma te włosy
Naturalnie jej się kręcą?
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko w jednym kierunku piłować. Ale ja nie piłuję bo mi też się strasznie niszczyły, tylko obcinam.A co do tej Chylińskiej to na początku byłam w szoku, dalej jestem ale po kilku przesłuchaniach piosenka nie jest taka zła Strasznie żałuję że straciła ten swój pazur, swój cały image, bo ta stara muzyka to była ona. Była oryginalna, wyjątkowa. A ta muzyka ginie w gąszczu Goś Andrzejewicz, Dodów i innych Kaś Cerekwickich wyróżnia się jedynie tym że to śpiewa TA CHYLIŃSKA. Moim zdaniem pod względem zdobycia nowych fanów, kasy i popularności był to zabieg genialny. Na pewno dla niej to też fajne doświadczenie, bo coś nowego. Zawiodła wiele osób ale wydaje mi się, że zrobiła to, co było najlepsze dla jej kariery...
|
|
#2415 | ||
|
Zakorzenienie
|
W sumie, nie wiem
Czasami jest w wyprostowanych to moze jakieś wałki robi na noc, nie wiem ![]() Tekturowy W jedną stronę.Cytat:
Mi po obcinaniu też się niszczyły. Dziś już myślałam, ze jest ok, to patrzę pzed chwilką, jak zmyłam lakier, a tu maskara, rozdwojony znów do połowy płytki paznokcia
||
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Mam talent" właśnie sprawił że stała się bardziej popularna = jeszcze więcej ludzi kupi jej płytę. Tak działa szołbiznes, tu chodzi o kasę. Można było się tego spodziewać już kiedy stała się jurorem, wkroczyła do tego świata komercji
|
|
#2417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Agusia ja nie dostałam linka do fotobloga... ![]() Mogę poprosić jeszcze raz?
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
co do paznokci, to mi też się rozdwajają, ale obwiniam za to tipsy.. niby nie jest źle, ale paznokcie mi się wtedy zniszczyły i tak już zostało
tzn.. w sumie zawsze mi się rozdwajały nie łamią mi się jakoś drastycznie ale są krzywe i się rozdwajają chętnie bym je czymś utwardziła ale nie wiem czym...Chylińska zawsze była boska pod względem muzycznym... pamiętam ją jak zaczynała.. teraz jest dojrzałą kobietą i wydaje mi się, że po prostu muzycznie też zechciała w pewnym sensie ewoluować (cokolwiek by to znaczyło). jedni będą mówić, że spadła nisko, niżej o kilka poziomów, ale znajdą się i tacy, którzy pochwalą, że się odważyła na taką zmianę wizualnie zresztą teraz wygląda milion razy lepiej. nabrała kształtu, bo była byle jaka i nijaka jak mi się nie chce iść jutro do pracy.. nie wyobrażacie sobie nawet.. od kiedy jest ta nowa koleżanka, to atmosfera jest co najmniej dziwna... postanowiłam nie zwracać za bardzo uwagi na to, co mówi, żeby się nie wkurzać
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno zrobiła to bo miała na to ochotę. Może stwierdziła że wyrosła z buntu i mroczności
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie.. wg mnie muzycznie osiągnęła już wiele, kasę zgarnia na Mam Talent niemałą, więc co jej szkodziło zaryzykować
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiało grozą
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
|
|
#2422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale to zalezy ostatnio bylam na takim co przez nadmuch bym sie udusila o0 jakis taki zepsuty. Cytat:
![]() mnie ostatnio było mało.zaczęłam pracować na weekendy i jest mi ciezko, myslalam ze to bedzie latwiejsze, maly slonik w skladzie porcelany
|
|||
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz staram się nim wyleczyć węzły chłonne. Ponoć herbata malinowa z miodem, cytryną i odrobiną cynamonu jest dobra na wszystko, ja często tak piję + maleńka szczypta imbiru Pyszne to jestA po inhalacji nie wychodzić na dwór! Ja tej Chylińskiej nie chcę oglądać W Mam Talent ją lubię, jest szczera i potrafi docenić talent, ale za to nie trawię Foremniakowej... Dla mnie ona nie ma kompletnie żadnego talentu i nie potrafi ocenić innych. Ale zresztą ten program jest bez sensu, tam wystarczy pójść i zaśpiewać i już będą się zachwycać, jaki to wielki talent. Były raz dwie dziewczyny, jedna grała na pianinie czy fortepianie, nie pamiętam, druga śpiewała - jak dla mnie beznadzieja, sama dużo lepiej śpiewam (chociaż też mi jeszcze duuużo brakuje) a wszystkim się podoba. Idę do następnej edycji |
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Uf. Nie miałam neta, wyjechałam do Kielc, no ale wróciłam do was
Tęskni mi się już za tamtymi znajomymi Tam jest inny świat, wielka paczka, prawie jak jedna wielka rodzina. Wszyscy się lubią, a u mnie tylko zawiść... I tak mi smutno, że zobaczę ich dopiero za 1.5 miesiąca Tak zmieniając temat - okropnie zimno się zrobiło
|
|
|
|
#2426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i właśnie piję malinową +miodek+ cytryna (dodane oczywiście do ciepłej herbaty a nie gorącej), do następnej porcji dodam cynamon ), a kamforowego niestety nie posiadam![]() Cytat:
![]()
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Foremniak to porażka i pomyłka. nie potrafi się porządnie wypowiedzieć, uzasadnić dlaczego tak albo nie.. dla mnie dno totalne. nie lubię jej tak samo jak nie lubię Kożuchowskiej i Dody
wystawiłam na allegro pół swojej szafy, mam nadzieję, że coś zarobię.. chociaż ze 150zł
|
#2428 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja Wam powiem,ze jestem fanka Chylinskiej od samego poczatku i uwazam,ze wykazala sie spora odwaga wydajac taka piosenke. Wszyscy sie spodziewali,ze zrobi to tak jak zawsze i wlasnie tutaj moze duzo stracic. Jak dla mnie nie jest taka zla
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co... oglądam właśnie na TVN Style "Magiel Towarzyski" -> jaka żenada
prowadzący są przykrzy do kwadratu.. taki desperacki teatrzyk pt. "spójrz na mnie"
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie w TVN Style mało jest ciekawych programów
![]() Zaczyna się jesień i zima i moje problemy z wiecznie zimnymi dłońmi oraz stopami. Siedzę w grubych skarpetkach a i tak czuje że mam stopy odmrożone
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

my tu z dziewczynami sie kwasimy używamy na codzień filtów a ta na solar chodzi
ja lubię być lekko opalona

21.06.2014r.

jutro zajecia a ja do lekarza zamiast na wydział ;/ masakra jakas, leze caly czas w łożku 
"Mam talent" właśnie sprawił że stała się bardziej popularna = jeszcze więcej ludzi kupi jej płytę. Tak działa szołbiznes, tu chodzi o kasę. Można było się tego spodziewać już kiedy stała się jurorem, wkroczyła do tego świata komercji 

tzn.. w sumie zawsze mi się rozdwajały