Zielona Góra i oklice-łączmy się - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-28, 18:35   #3151
kma1982
Wtajemniczenie

Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się

co tam u Was dziewczyny??

Ja z Tżtem wróciłam w piątek...było cudownie co za widoki...
Stary 2009-09-28, 19:26   #3152
Ag4
AGA :)

kma opowiadaj! pokazuj foty !

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 07:24   #3153
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
co tam u Was dziewczyny??

Ja z Tżtem wróciłam w piątek...było cudownie co za widoki...
Widoki rzeczywiście przepiekne.. widziałam na nk tylko opowiadaj teraz co tam zwiedzałas

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 11:07   #3154
kma1982
Wtajemniczenie

byłam na wyspie Simi, słynącej z połowu naturalnych gąbek (to takie zwierzątka ), oczywiście jedną zakupiłam . Na 2 dni wypożyczyliśmy sobie samochód, objechaliśmy wyspę 1,5 raza...zwiedziliśmy każdy zamek, każdy kościół, które były zaznaczone na mapie...byliśmy na Akropolu w Lindos (przepiękne widoki i te białe domki), zwiedziliśmy stare miasto i port w Rodos, wybraliśmy sie tez do zatoki Anthonego Quinne'a - bajka ...pojechaliśmy też do Parsoinisi - to jest mekka surferów, miejsce gdzie spotykają się dwa morza (Egejskie i Śródziemne) na jednej plaży - fajne wrażenie, jedno morze spokojne a drugie wzburzone...ogólnie jestem zadowolona i polecam!
Stary 2009-10-05, 10:20   #3155
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Kma super mieliście! Naprawdę zazdroszczę Wam wyjazdu. Tym bardziej, że u nas tak zimno A może pokażesz jakieś zdjęcia?

Dziewczyny co tu w ogóle tak cicho? Ja własnie zaczęłam naukę, plan znośny ale i tak najlepsze są wieczory Jeszcze przeprowadziłam się do centrum Poznania. Także Ag4 myślę, że jak kiedyś znajdziesz się w podbramkowej sytuacji będzie można coś kombinować.

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 11:43   #3156
Ag4

kma z Twojego opisu wygląda, że było cuuuudnie !

marga dziękuję, na zapas

ja już po pierwszym zjezdzie PRzeżyłam, nie było źle
Już zarezerwowałam sobie nocleg na kolejny weekend w bursie
ale te co tygodniowe zjazdy mnie chyb wykoncza

Aga
Stary 2009-10-05, 18:25   #3157
Isis23
Zakorzenienie

Aga- bedzie dooobrze dasz rade

co do ciszy.. ja tam ostatnimi czasy więcej Was tu poczytuję niz się udzielam... czasu troszku brakuje.. praca, a jak nie praca to latanie i załatwianie spraw... TŻ wyjechał do Anglii, zarabiać na to nasze Cudo... i wszystko na mojej głowie teraz... wraca dopiero na święta.. a ja juz dni odliczamtyle ze nie do choinki i świąt ale do przyjazdu TŻ.. świeta juz nieważne

Stary 2009-10-05, 18:33   #3158
kma1982
Wtajemniczenie

Isis, z Twojego podpisu wyczytałam...czy Ty...czy mnie coś ominęło?

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2009-10-05 o 19:17
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:57   #3159
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

A ja nic nie wiem ? o co chodzi Isis prosimy o relację :P

Aaaa to i ja już doczytałam!! Iza moje serdeczne gratulacje!! to teraz życzę zdrówka i oby wszystko ładnie się poukładało jak się czujesz i w ogóle :P

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2009-10-05 o 18:59
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 19:16   #3160
kma1982
Wtajemniczenie

ja też GRATULUJĘ !!! strasznie Ci zazdroszczę
Stary 2009-10-06, 07:13   #3161
Isis23
Zakorzenienie

hehe.. no wszystko jest w suwaczku pokazane w podpisie moim

tak, tak .. to to co myslicie.. bedzie mały Czarek albo mała Lena wczesniej nie pisałam nic, bo w sumie nikomu nic nie mówilismy, bo nie wiadomo było co to bedzie(na początku ciąża była zagrożona) ale teraz jest juz wszystko ok a czuc teraz czuje sie bardzo dobrze(wczesniej było troszkę gorzej- ale przezyłam), tylko lekki brzuszek i zmiana staników mogą zdradzić że zamieszkał u mnie taki mały astronauta ale i tak jeszcze nie widac dokładnie, jak na 4 m-c to mam małe brzunio... w sumie dobrze, bo w pracy jeszcze jakiś czas nie moga wiedzieć

ja zmykam do tej mojej pracy.. bo w sumie juz powinnam się zbierac do wyjscia a ja w piżamach siedzę

Stary 2009-10-06, 10:18   #3162
kma1982
Wtajemniczenie

Isis a orientujesz sie jak to jest z pracą? jeśli pracodawca nie wie że jesteś w ciąży i przedłuży umowę np. już na stałe, a w tym czasie będzie się w ciąży, to czy ta umowa może być anulowana?? bo właśnie się tak zastanawiam...

a jakie miałaś objawy?

Już pewnie niedługo dowiesz się czy to syn czy córka czy nie chcesz wiedzieć??

Ja już kompletuje wyprawkę ( w lumpach, bo tam śliczności są i tanie w dodatku, a maluch szybko wyrasta), bo jak tylko dostanę umowę na stałe, to tez będziemy sie starać z Tżtem
Stary 2009-10-06, 11:01   #3163
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Isis a orientujesz sie jak to jest z pracą? jeśli pracodawca nie wie że jesteś w ciąży i przedłuży umowę np. już na stałe, a w tym czasie będzie się w ciąży, to czy ta umowa może być anulowana?? bo właśnie się tak zastanawiam...

a jakie miałaś objawy?

Już pewnie niedługo dowiesz się czy to syn czy córka czy nie chcesz wiedzieć??

Ja już kompletuje wyprawkę ( w lumpach, bo tam śliczności są i tanie w dodatku, a maluch szybko wyrasta), bo jak tylko dostanę umowę na stałe, to tez będziemy sie starać z Tżtem
tak szczerze powiem ze nie wiem... wydaje mi sie ze nie moze jesli jesteś po 3 m-cu ciązy... bo kobiety w ciązy są chronione od 3 m-ca (głupie prawo)... a jesli pracodawca dowie sie wczesniej to moze zwolnic...gdzies tu byl na wizażu dośc fajny wątek odnośnie ciązy i umów... trzeba by go jeszcze raz odkopać

ze mna jest troche inaczej bo ja mam staż..:/ takze jak mi sie staz konczy to potem nie mam nic... nie naleza mi sie tez zadne swiadczenia.. dlatego czekam na umowe... a bedzie umowa to im potem powiem .. jakies 2 tyg po tym jak dostane... a u mnie wtedy juz bedzie chyba 5 miesiąc... a potem mozna iśc na l4.. pierwsze 30 dni płaci pracodawca a potem Zus... i to jest 100% chorobowego a nie jak zazwyczaj 80%

a mnie koleżanki poratowały ciuszkami w domu mam 2 pełne siaty ubranek.. sama z zakupów to na razie kupiłam tylko kocyk i wózek(kupilismy go przed wyjzadem tż jeszcze, bo potem czasu nie bedzie) łózeczko tez mamy juz obiecane, jak wróci misiek to jedziemy po odbiór... no i trzeba bedzie dokupić jeszcze rzeczy typu wanienka, przewijak..ale to juz na spokojnie po nowym roku

objawy?? na poczatku ten typowy - brak okresu, mdłości..no i brzuch mnie napierniczał max (ale to od tego ze było zagrożenie). potem 1 test, 2 test (bo a nóz widelec ten 1 byl nie taki) a potem wizyta u pani gin i potwierdzenie na 100%..

płci jeszcze nie znam..to ponoc wiadomo ok 20 tyg... dowiem sie juz moze na nastepnym USG.. a chcemy wiedziec nie bedziemy czekac

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

znalazłam parę wątków:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...raca+ci%B1%BFa

a tu o pracy w ciązy i l4 taka dyskusja:

Edytowane przez Isis23
Czas edycji: 2009-10-06 o 10:46
Stary 2009-10-06, 11:26   #3164
Ag4

Isiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!

serdeczne gratulacje! jestem w szoku!! ja nawet nie wiedziałam, że masz tżta tym większe jest moje zaskoczenie
Trzymam z całej siły kciuki, żeby już do rozwiązania nic Cię nie niepokoiło!!

Będę jezdzić z Tobą na spacerki, tak po sąsiedzku !!

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

normalnie aż się wzruszyłam!

Aga
Stary 2009-10-06, 13:29   #3165
kma1982
Wtajemniczenie

dzięki Isis, poczytałam trochę potrzebne mi to, żeby dobrze zaplanować sobie wszystko...w listopadze kończy mi się umowa i mam nadzieję, że już dostanę na stałe, wtedy dopiero będę miała psychiczny luz i swobodę w działaniu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 14:37   #3166
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Isiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!

serdeczne gratulacje! jestem w szoku!! ja nawet nie wiedziałam, że masz tżta tym większe jest moje zaskoczenie
Trzymam z całej siły kciuki, żeby już do rozwiązania nic Cię nie niepokoiło!!

Będę jezdzić z Tobą na spacerki, tak po sąsiedzku !!

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

normalnie aż się wzruszyłam!

aTZ tak sie krecił krecił az w koncu został...:P bo my to w sumie "oficjalnie" jestesmy ze soba od lutego, nieoficjalnie troche dłuzej.. a spotykac sie spotykalismy od pazdziernika.. znaczy widywac znowu, bo tz to znam od jakichs 4 lat
w lipcu bylismy razem na wakacjach.. nie pisałam ze to wakacje z tż?? nie pamietam juz

kma- masz racje,- czekaj najpierw na umowe na stałe... wtedy jest wszystko prostsze... mi to wogóle jest głupio ze robie jak robię,i troche wyrzuty mam ale cóż... life is brutal, jak tak nie zrobie to zostane z niczym...

Stary 2009-10-06, 16:55   #3167
xxkochannkaxx
Raczkowanie

Witam . X czasu mnie to nie było ;/ ale ta wyszło , brak czasu , małe zamieszania życiowe (: Ale już jest dobrze !

Postaram się nadrobić zaległości Witam Kochane ponownie

Facet powinien mieć
-> "Jaja ",poczucie humoru i zadowalać Kobiety (:

Można wyglądać bardzo sexy
bez udawania kociaka.
Silna kobieta jest dużo
bardziej interesująca niż laleczka
z idealnym noskiem.!!
xxkochannkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:13   #3168
Isis23
Zakorzenienie

xxkochannkaxx, witamy ponownie a tak dzisiaj wątek przegladałam i sie zastanawiałam gdzie się podziałaś... yosiko tez dawno nie było widac, kudłatej, madaaa...

Stary 2009-10-06, 17:34   #3169
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Isis23 Pokaż wiadomość
mi to wogóle jest głupio ze robie jak robię,i troche wyrzuty mam ale cóż... life is brutal, jak tak nie zrobie to zostane z niczym...
masz rację, na Twoim miejscu martwiłabym się teraz o siebie i maluszka niż o pracodawcę...jakbyś powiedziała prawdę, to nie wiadomo czy dostałabyś umowę, a kasa zawsze sie przyda, tak więc moim zdaniem robisz dobrze, zrobiłabym tak samo

Cytat:
Napisane przez Isis23 Pokaż wiadomość
xxkochannkaxx, witamy ponownie a tak dzisiaj wątek przegladałam i sie zastanawiałam gdzie się podziałaś... yosiko tez dawno nie było widac, kudłatej, madaaa...
no właśnie, coś dużo dziewczyn nie było widac dawno...

Isis mam pytanie do Ciebie ja często podlewac storczyki i co zrobic jak opadną kwiay, obciąc?? Dostałam też na ślub hiacynta (Snow Flakes) i tez nie bardzo wiem jak podlewac i co zrobic po uschnięciu kwiatów...pomożesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 18:11   #3170
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:

Isis mam pytanie do Ciebie ja często podlewac storczyki i co zrobic jak opadną kwiay, obciąc?? Dostałam też na ślub hiacynta (Snow Flakes) i tez nie bardzo wiem jak podlewac i co zrobic po uschnięciu kwiatów...pomożesz?
co do hiacyntów to nie pomoge się nie znam... trzeba by google przetrzepac..

ale co do storków to juz tak no więc tak:storczyka nalezy podlac wtedy jak korzonki robia sie takie srebrne... ja swoje storki podlewam (a własciwie kapię) raz na ok 10-14 dni... zalezy jak szybko podłoze przesycha... no a podlewam je tak ze do wiekszej donicy wlewam wodę(jeżeli kranówka to koniecznie odstana, albo przegotowana i ostudzona) i wkładam tam storka na ok 20 min... uważam tez zeby przypadkiem liści nie zalac... lepiej postawic w deko mniejszej ilosci wody- podłoze i tak przesiaknie... co jakis czas, do któregoś kapania daję do wody odzywki do storczyków.. ale to dosłownie kilka kropelek (na pewno nie tyle ile radza na opakowaniu).
co do łodygi- jak kwiaty opadną, ja nigdy nie ucinam... patrze co bedzie sie działo potem.. bo łodyga moze wypuscic przedłużenie z ostatniego pączka, albo z bocznego oczka wypuscic pędzik... ja czekam az zacznie usychać i jak uschnie do konca prawie (jak uschnie ostatnie oczki i wiadomo ze nic juz nie wypusci) to odcinam..

Stary 2009-10-06, 18:41   #3171
xxkochannkaxx
Raczkowanie

Isis23 Gratuluje (: !!! Może bliźnięta będą ;>

A no zapadłam się pod ziemię, bo sesja letnia była dla mnie straszna !! Ale pochwale się , że mam wszystko zdane co liczy się z cudem ;p I potem przyszły wakacje i człowiek pozapominał o Bożym świecie (: Zakochał się później odkochał haha jak to w życiu bywa .

A teraz mam podpisana umowę na prace najpierw do końca listopada (: ale później zobaczymy ,ale lepszy rydz niż nic .
Studia się zaczęły i po pierwszym zjeździe stwierdziłam , że będę miałam wodę z mózgu same prawa w tym roku mnie czekają mimo , że nie studiuje prawa ;p
A TŻ hmm.. co ciężka spr ... była jeden , było bosko ! Poczułam tą pasje która dawno nie czułam ... później jak to bywa są małe kłopoty , komplikacje , trzeba się nauczyć żyć wspólnie ... jak już nie wiedział co zrobić by było lepiej dla niego to stwierdził , że nie ma uczuć :| etc i zostawił mnie ( pytałam się czy jest pewien tego co mówi , odp mi że tak ) a dodam co najlepsze w tym , po 2-3 tyg po rozstaniu stwierdził , że pomylił się , mam uczucia i on żałuje , ja nie wiem co Ci faceci mają w głowach ;/ czy oni serio myślą ,że ktoś wybaczy coś tak przykrego .... i od razu przyjmie z otwartymi ramionami ...

a Teraz wyzdrowiałam ;p i spotykam się z kolegą (; układ prawie idealny hahah ;p
kino , pub , kawa herbata etc ;p spokojnie po cichu bez żadnych głupich akcji (: , i nasz układ polega na tym , że nic nie zakładamy z góry , jeśli będziemy , ze sobą to ok a jak nie to było miło sie poznać ^^ Wiem wiem dziwne to , ale odpowiada mi na dzień dzisiejszy,bo nie pakuje się w coś , a tak poznam Go spokojnie ;p

Ale się rozpisałam (: Teraz jak bym mogła poprosić o szybki skrót co u was :

Facet powinien mieć
-> "Jaja ",poczucie humoru i zadowalać Kobiety (:

Można wyglądać bardzo sexy
bez udawania kociaka.
Silna kobieta jest dużo
bardziej interesująca niż laleczka
z idealnym noskiem.!!
xxkochannkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 19:05   #3172
Ag4

Isi no nic nie pisałas cholero jedna o tżcie! chociaż kilka razy nam pisałaś, że byłaś z kolegą gdzieś czy coś, także podejrzewałam

kochanko
witamy ponownie !
a co stdiujesz? i gdzie?
bo nie pamietam czy pisałaś

powodzenia z kolegą! oby wyszło coś fajnego z tej znajomości !!

Aga
Stary 2009-10-06, 19:23   #3173
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxkochannkaxx Pokaż wiadomość
Isis23 Gratuluje (: !!! Może bliźnięta będą ;>
hehe.. wiem juz na pewno ze nie bedą :P usg mam robione na kazdej wizycie, takze wiem ze lokatora mam 1

Cytat:
Isi no nic nie pisałas cholero jedna o tżcie! chociaż kilka razy nam pisałaś, że byłaś z kolegą gdzieś czy coś, także podejrzewałam
az sprawdziłam .. i znalazłam.. strona 101 post 3015 :P wyraznie napisałam "wakacje z TZ" .. fakt faktem tak troche przemycona informacja, bo prędzej prosto z mostu nie pisałam : mam TŻ

Cytat:
powodzenia z kolegą! oby wyszło coś fajnego z tej znajomości !!

równiez trzymam kciuki zeby wszystko poszło po Twojej mysli.. i a nóż widelec cos z tego bedzie

kma- jak cos apropop storków polecvam jeszcze ten watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303913&page=116

Stary 2009-10-06, 19:33   #3174
kma1982
Wtajemniczenie

Isis dzięki, właśnie przekopuję się przez ten wątek - mnóstwo przydatnych info i linków...chyba zaczną hodowac storczyki i pokocham kwiaty tak jak mój Tż (on ma chyba ze 20 kwiatów na 34 m2, tzn. mamy ale to on się nimi zajmuje)...

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2009-10-06 o 19:55
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 21:11   #3175
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Isis dzięki, właśnie przekopuję się przez ten wątek - mnóstwo przydatnych info i linków...chyba zaczną hodowac storczyki i pokocham kwiaty tak jak mój Tż (on ma chyba ze 20 kwiatów na 34 m2, tzn. mamy ale to on się nimi zajmuje)...
dla mnie storczyk - idealna roslina... podlewac nie trzeba codziennie, a kwitnie pieknie i to nawet do 6 m-cy

Stary 2009-10-07, 08:38   #3176
Ag4

Isi no tak miedzy wierszami to wiesz.. nie liczy się ja potrzebuję jasnej informacji

ciekawe, czy będzie on czy ona

Aga
Stary 2009-10-07, 08:47   #3177
oliwka__
Zakorzenienie

Będziemy mieć pierwszego dzidziusia na wątku

Ja się wczoraj rozpisałam i mi internet padł i się wiadomość nie wysłała

Isis to termin masz na wiosnę fajnie tak akurat dla mnie to wymarzony termin na poród nie wiem czemu ale tako jakoś sobie wymarzyłam że chciała bym na wiosne urodzić, wtedy więcej na spacerki można chodzić i ogólnie więcej na świeżnym powietrzu
A co do imion tylko nie Czaruś :P znam jednego i to taki urwis że głowa boli a dopiero ma 4 latka kiedyś przyszedł tutaj do tż z babcia i chciało mu się siku to poszłam z nim załatwił to co mial załatwić ja do niego czaruś wymyć rączki trzeba a on patrzy na mnie i szybko do kibleka w te siki i pluska ja do niego że ma stac a on mi ucieka na dwor i klamki dotyka maskaraaaaa a ogólnie wszystko psuł psa torturował że pies na kilometr przednim uciekał a ten płakał ze pies nie che sie z nim bawic skakał oczywiscie tam gdzie najwyzej było poprostu mały
Stary 2009-10-07, 09:28   #3178
Ag4

ooo matko Oliiii!
zwariowac można z takim dzieciekiem

Aga
Stary 2009-10-07, 09:46   #3179
oliwka__
Zakorzenienie

Znowu nasi znajomi mają córeczkę Emilkę co przyjdziemy do nich to zawsze jest ciocia pobawisz się ze mną wujek pobawisz się ze mną i zamiast pogadać ze znajomymi to na zmianę się zawsze z nią bawimy chociaż teraz od września poszła od przedszkola to może już nie nudzi jej się w domku bop w sumie żadnych koleżanek ani kolegów za płotem nie ma i nie ma z kim się dziecko bawić ostatnio mojego tż wykończyła bawiąc się w chowanego i ganianego heh
W sumie mówią małe dzieci małe problemy duże dzieci duże problemy

Isis jak będziesz mieć brzuszek to chwal się hihi

kma ja nie nawidzę kwaitków maskara jakby ktos mi o nie dbał i pielęgnował to ok zniosę ale jakoś tak nie mam ręki i nawet nei wyobrażam sobie mieć storczyka choć nie powiem że mi się nie podobają fajnego męża masz ale to tak jak mój tato on w domu o wszytskie kwaity dba i jak przyjerzdza i zobaczy że nie podlane to zaraz awantura że jak to tak można nie podlać usychaja itp itd heheh

Aga to studiujesz na UAM na administracji tak ?

Aaaa i zapomnialam dodać że od dwóch tygodniu mamy jeża w domu ale ogóleni to żadne pożytek tylko śpi je i wydala :P i kupa sprzątania jest po nim właśnie muszę isć posprzątać a już nie mam siły na te jego k....

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2009-10-07 o 09:48
Stary 2009-10-07, 10:11   #3180
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Będziemy mieć pierwszego dzidziusia na wątku

Ja się wczoraj rozpisałam i mi internet padł i się wiadomość nie wysłała

Isis to termin masz na wiosnę fajnie tak akurat dla mnie to wymarzony termin na poród nie wiem czemu ale tako jakoś sobie wymarzyłam że chciała bym na wiosne urodzić, wtedy więcej na spacerki można chodzić i ogólnie więcej na świeżnym powietrzu
A co do imion tylko nie Czaruś :P znam jednego i to taki urwis że głowa boli a dopiero ma 4 latka kiedyś przyszedł tutaj do tż z babcia i chciało mu się siku to poszłam z nim załatwił to co mial załatwić ja do niego czaruś wymyć rączki trzeba a on patrzy na mnie i szybko do kibleka w te siki i pluska ja do niego że ma stac a on mi ucieka na dwor i klamki dotyka maskaraaaaa a ogólnie wszystko psuł psa torturował że pies na kilometr przednim uciekał a ten płakał ze pies nie che sie z nim bawic skakał oczywiscie tam gdzie najwyzej było poprostu mały
no termin mam (ten pierwszy wyliczony na 22.03.... ale przy kazdym usg sie zmienia bo to usg liczy wg wzrostu maluszka.. ale ja i tak trzymam sie 1 ;]

a co do imienia.. Mój Marcin sobie wymyślil ze bedzie Leon, na to ja mu sie nie zgodziłam bo od razu przyszło mi na myśl: Leon zawodowiec wogóle wydaje mi sie ze teraz bedzie taki boom na to imię, bo co 2 para chyba tak chce nazwac malucha.... ja z kolei chciałam Tymka... a on powiedział ze nigdy w zyciu, i ze do urzedu jak bedziemy isc to sama nie pójde.:P... a Czarek nam sie podobał obydwu... a z tym brojeniem to róznie bywa.. koleżanka ma małego Czarka i ten akurat to jest aniołek.. grzeczny, usłuchany..a imie dla dziewczynki wymyslil TŻ.. ja jakos nie miałam pomysłu wymysliłam sobie własnie Emilke, ale juz taki maluszek jest w sąsiedztwie...takze chyba zostanie Lena jak cos....
jakos tak wogóle od początku wybieralismy tylko imie dla chłopaka...nie wiem czemu... dopiero potem przyszło olsnienie: a co jak bedzie jednak dziewczynka??

Oli mi sie termin tez podoba... bo do lata juz wróce do swojej dawnej formy mam nadzieję

Edytowane przez Isis23
Czas edycji: 2009-10-07 o 10:14
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości