| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-10-09, 14:43 | #3061 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever

szczepiłam sie wczoraj na grype, a dzis mnie mięsior boli.. jakbym zakwas w nim miala    
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2009-10-09, 14:44 | #3062 | ||||
| Zakorzenienie | 

No niestety... regulamin   Cytat:       Cytat: 
 Cytat: 
  To na bank ja byłam na tych kafelkach z Nim a Ty świnio podglądałaś   Twój sen.. kozak  ale wolę swoje węglowe przygody  Cytat: 

__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | ||||
|     | 
|  2009-10-09, 14:44 | #3063 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2009-10-09, 14:46 | #3064 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Manchester 
				 | 

Oczywiście uśmiech jest dla wszystkich ,szczególnie przy takiej depresyjnej pogodzie , no i nie wiedziłam jak zacząć rozmowe i chyba się ogólnie udalo

| 
|     | 
|  2009-10-09, 14:47 | #3065 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  a co Wy dzisiaj z tymi swiniami  ja bardzo lubie swinki i wybaczam, bo ich nie obrazacie nazywajac siebie czy Majka   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2009-10-09, 14:47 | #3066 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Dobrze (czyt.nie dobrze), że tylko włosy. Dziękuję kochaniutki groszku. 
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | |
|     | 
|  2009-10-09, 14:48 | #3067 | 
| Zakorzenienie | 

Dla Motylka Załącznik 2572204 Dla Groszka Załącznik 2572205       | 
|     | 
|  2009-10-09, 14:49 | #3068 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i witamy  ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:  wiedzialam, ze na Ciebie mozna liczyc  Motylku widzialas? 
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2009-10-09, 14:50 | #3069 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  rozlozyc sie nie powinnam, ale boli mnie od samego wklucia..  hmm szczepionka domiesniowa byla?? zgłupiałam po prostu.. albo to nieumiejetnie zrobila..   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2009-10-09, 14:50 | #3070 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-10-09, 14:51 | #3071 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2009-10-09, 14:52 | #3072 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Neverland 
				 | 

anisiu moje oczy są koloru piwa. jasniutki brąz.moj ojcic ma zielone,mama niebieskie.ojciec dziecka niebieskie,jak cała jego rodzina.więc...mój tata potwierdził,że jego mama miała urodę cygańską  też może być.zresztą sporo różnicy daje swiatło,w ktorym zrobione jest foto. | 
|     | 
|  2009-10-09, 14:52 | #3073 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Załącznik 2572215 ps. nie mam takich zdjec jak niektore dziecwzyny, to takie najbardziej pasowalo   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2009-10-09, 14:52 | #3074 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2009-10-09, 14:53 | #3075 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Piekary Śląskie 
				 | 

Cytat:   Od razu się uśmiechnęłam.   
				__________________ | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-10-09, 14:54 | #3076 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Chyba mam garba  Potrzebuję masażysty. Tyle godzin w przygarbionej pozycji daje się mi we znaki. Majkol... pomasuj plecki  ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat: 
 Niech się łudzi.. w końcu to jej sny   Tak naprawdę Majkol jest MINE!!!   
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | ||
|     | 
|  2009-10-09, 14:55 | #3077 | |
				 | 

Cytat: 
  . dziś mam lekką chrypkę,ale nie pogłębia się. w mojego doświadczenia wiem,że nieumiejętnie podany zastrzyk domięśniowy powoduje ból.zbyt szybko wstrzyknęła specyfik.  rada?delikatne okłady z wodą i octem,lub przeczekać.   | |
|     | 
|  2009-10-09, 14:55 | #3078 | 
| Zakorzenienie | 

ide siku, bo nie wytrzymam   jej z obcym chlopem jedziemy do domu  ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2009-10-09, 14:55 | #3079 | 
| PIP. | 

a ja sie tak zajelam nadrabianiem czytania Was [bo troche mnie przy kompie nie bylo], ze nie zauwazylam, ze juz 10 min temu skonczylam prace i mam weekend    papa   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2009-10-09, 14:56 | #3080 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-10-09, 14:56 | #3081 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
       | |
|     | 
|  2009-10-09, 14:56 | #3082 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ale cos nieumiejetnie widocznie przeczekam   
|     | 
|  2009-10-09, 14:57 | #3083 | 
				 | 

A więc mieszkam w Manchesterze już ponad 3lata z Polski jestem ze Swidnika to takie małe miasteczko gdzie produkują helikoptery pod Lublinem .Pracuje w sklepie Armaniego w centum mista ,dzisiaj mam wolne bo nie za fajnie się czuje i dlatego leże w łóżeczku .Co jeszcze moge dodać jestem mężatką od 6lat nie dawno miałam rocznice ślubu.nie wiem co jeszcze zapytaj to odpisze a ty coś o sobie ?

| 
|     | 
|  2009-10-09, 14:59 | #3084 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Załącznik 2572244 a zwierzatek wiem, ze nie skrzywdzisz, tylko nieraz jak mowia tak : a to swinia, to ja wtedy : nie obrazaj swini  ale w waszym przypadku sie o to nie martwie   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2009-10-09, 14:59 | #3085 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Lubie perfumy od Armaniego  w Manchesterze mialam kiedys kolezanke, ale juz wrocila do Polski  a jak tam Majkol w twoim zyciu? Duzo role odgrywa? Bo w moim sie kreci od 22 lat wiec zawsze gdzies byl jest i bedzie? Jakies ulubione przeboje? Jak sama go postrzegasz? Zycze zdrowka   
|     | 
|  2009-10-09, 15:00 | #3086 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Groszek, ja też nie wiem kto to, ale kogoś mi ta dziewczyna przypomina    | 
|     | 
|  2009-10-09, 15:02 | #3087 | |
				 | 

Cytat: 
 https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=448 tam jest sporo pogrupowanych tematów.w jedyn z nich temat o nas  . wejdz poczytaj i pisz tu na głównym częściej.jesteśmy tu prawie 24h/dobę.znieniają się tylko nicki   | |
|     | 
|  2009-10-09, 15:02 | #3088 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
     | |
|     | 
|  2009-10-09, 15:02 | #3089 | |
| Zakorzenienie | 

a jak   no byla taka sesja i ja ich nie mam  Cytat: 
  a jak z Majkiem? bo nic nie napisalas   
|     | 
|  2009-10-09, 15:03 | #3090 | 
				 | 

Michael to całe moje dziciństwo ale przede wszystkim uwielbiam jego osobowość jako artysta i jako człowiek niesamowita wrażliwość . a ty skąd jesteś w Polsce?

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.