|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
jedynie co, to bym sobe chetnie rzesy zrobiła takie mega geste i długie zeby tuszu nie uzywać wcale a wcale
|
|
#242 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sie nam nie pokazałaś? pokaz sie pokaz i powiedz na jaki kolor pofarbowałasco do włosków, dziekuje gwiazdeczko ale ja sie musze powaznie zastanowic.
|
|
#244 |
|
BAN stały
|
Ech, coś w tym stylu... nie mogę znaleźć tego takiego "wzorca"....
|
|
|
|
#245 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z własnej autopsji wiem, że idealny kolor włosów różni się tylko odcieniem, tonem od włosów na rękach Bo na nogach albo tam wyżej to różnie może być ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod swiatło sa w kolorze złota a w cieniu ciemne .
|
|
#247 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja mam podchodzące pod srebro w takim razie hehe albo białe złoto jak kto woli |
|
|
|
|
#248 |
|
BAN stały
|
czarnulka fajny ten chlopczyk , taki sexxyy jak z amerykanskiego collegu mi sie kojarzy
![]() foxyy widze ze zrozumialas ze rozjasniacz to najwieksze zlo pokaz jakie masz te wloski a i wczoraj chyba sie pytalas czy mieszkam z chlopakiem , nie na szczescie nie mieszkamy razem wlasnie dzis wieczorem ma tu przyjsc , juz sie szykuje na wojne
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
ooodetka niezły odrościk
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
witam AG
![]() ![]()
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
Foxy ten facet też mi sie "podobał" do kiedy nie zobaczyłam jak zjada świeże bawole oczy i cieplutką krowią wątrobę
wkleje zdjęcia za tydzien w brązie- chyba nawet lepsze niz te miodowe![]() Mój ideał- od zawsze
|
|
#252 |
|
BAN stały
|
to tylko ja dziekuje , dziekuje
niech rosnie jak najszybciej , to moja najwieksza dumapodoba mi sie kolor ktory ma dziewczyna na 1 zdjeciu spod spodu |
|
|
|
#253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak wrócę do pełni sił to nie będę marnować czasu tylko ćwiczyć bo i tak w wieku 50 lat czeka mnie sztuczne kolano https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1255553569 boska lala Cytat:
Ja się przejdę jeszcze do dermatologa pogadam z ortopedą itd ![]() Cytat:
Po drugie i tak boliSiedzę teraz na fotelu, piszę do was i boli no cóż ![]() A to poboli ale potem może pomóc i będę śmigać na windsurfingu Boże mam tyle marzeń i pasji, że nie mogę zmarnować tego przez głupie kolano ![]() Po drugie jak się to mówi "co nie zabije to wzmocni" warto tym się kierować Ja nie miałam testów alergicznych ale narazie na nic nie wykazywałam alergii Cytat:
ale ja kupię czarne oryginalne bo te jasne to szybko będą się brudzić jak ta plucha będzie i w ogóle ![]() A co do typów facetów jakie się podobają... 1) łysy 2)napakowany (ale naturalnie a nie koksy), uwielbiam jak facet ma duże plecy, ręce Tz takie ma Tacy faceci budzą we mnie takie uczucie, że się mną zaopiekują, czuję się bezpiecznie Takie bodyguardy ![]()
|
||||
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
pozwoliłam sobie wtawić zdjęcie do albumu. Jak możecie zerknijcie i oceńcie jak lepiej
Zdjęcie ze studniówki w styczniu tego roku. Ps. Cycki mi od tamtej pory nie urosły, ale już się zdecydowałam na operacje więc nie ma o czym mówić
|
#256 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Lepiej gdybys wstawiła dwa zdjecia Twojej buźki + włosy
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak mi sezon na pryszcze minie to wstawie
|
|
#258 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#259 |
|
BAN stały
|
czarnulka ty masz wlosy na clipy z tego co pamietam 10 tasm tak ?? ile maja gram w sumie ?? w ogole to ostatnio znalazlam taki filmik na YT gdzie dziewczyna dopinala sobie clipy wlasnie . i je mocowala tak z 2-3cm od gory (wiesz od poczatku wlosa , tak nisko ) , ja dopinam zaraz na samym poczatku , kochana jak ty to robisz ?? czy wypadaja ci bardziej wlosy ?? mi ostatnio pare ich wypadlo podczas mycia , i to nie te bialasy spalone tylko cale wlosy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
włosy włosami ja ide swoje traktować 220 stopniami
|
#261 |
|
BAN stały
|
od clipow nie wypadaja
Mam do sprzedania 10 tasm kolor 613,dlugosc 60 cm,170 gram,synettyki- mozna prostowac i suszyc . Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-10-15 o 19:21 |
|
|
|
#262 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jak wczesniej mowilam potrzebowałam więcej gdyż moje włosy nie są geste w dodatku ściete na boba Jednak nie noszę wszystkich taśm noszę dwie po boku i dwie-trzy na tyle ja oddzielam pasma włosów, tapiruje u nasady, pryskam lakierem (gdy chce aby wlosy sie DOBRZE trzymały) i przypinam u nasady Hmmm tak chyba się to robi hehe Mi jak na razie nie wychodzą kłaki ale za to ostro je pielęgnuje, maski, odzywki, jedwab, serum, kremy etc.
|
|
|
|
|
#263 |
|
BAN stały
|
gwiazdeczka moga wypadac wlasnie , jak wlos jest slaby , zniszczony , luska jest naruszona , dopniesz mu clipa to sie zlamie albo gorzej .. wyrwie sie razem z cebulka
czarnulka ja tez wlasnie u samej nasady , a w tym filmiku bylo ze panna nisko dopinala !! zaraz poszukam tego video to ci pokaze o co cho , ja o moje kudlaki tez dbam , poza tym od gory mam zdrowe wlosy wiec o co cho , nie mowie ze mi wyszla kupa klakow ale i tak .. nie zebym je miala ot tak na wyrzucenie
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
czarnuleczka czego uzywasz do pielegnaci wloskow
?
|
#265 |
|
BAN stały
|
no jesli ma sie slabe swoje wlosy to na pewno, ale to wina wlosa nie clipow,
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Ja uzywam: elseve - żółty zestaw do suchych (szampon,odzywka ,maska) odzywka apteczka babuni do zniszczonych Wax dla blondynek Mgiełka Radical Serum bez splukiania Radical Jedwab Joanny Dove- do prostowania i suszenia(czerowny spray) ![]()
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
gwiazdeczka a co najlepiej sie wg Ciebie sprawuje ??
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Gwiazdeczka90;14754 184]no jesli ma sie slabe swoje wlosy to na pewno, ale to wina wlosa nie clipow,
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- No nie wiem...Moja znajoma po roku ich używania miała i ma dalej łyse placki w miejscu mocowan spinek, kilkanaście łysych "placuszków"...najlep iej wyglądają te za uszami
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2009-10-15 o 19:36 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie nic nie pobije zestawy granatowa maska dove+olejek rycynowy na włosy
![]() Brdzo lubie tez Seboradin, aktualnie uzywam do zniszczonych i wypadajacych wlosow- szampon, lotion i balsam. a jedwab na wysuszone juz wloski tez kooocham
|
|
|
|
#269 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#270 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

jedynie co, to bym sobe chetnie rzesy zrobiła takie mega geste i długie zeby tuszu nie uzywać wcale a wcale
+ korekcja powiek górnych 

Ja juz w zyciu nie rozjasnie wlosow, a przynajmniej nie zapowiada sie to na najblizsze lata
i sie nam nie pokazałaś?
pokaz sie pokaz i powiedz na jaki kolor pofarbowałas
ale ja sie musze powaznie zastanowic.

) i po tej operacji strasznie płakała, powiedziała, że gdyby wiedziała, że to taki ból to by się nie poddała tej operacji tyle tylko, że ona też była uczulona na większość leków przeciwbólowych więc może dlatego nie mogli jej tego bólu tak uśmierzyć ale wiadomo wszystko można przeżyć ale trochę trzeba wycierpieć 

hehe
?