Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 10:29   #1081
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Witajcie dziewczonki

Nie mam siły Wam odpisać bo czuję się jak robaczek przejechany przez tira:| Wczoraj mądra ja, myślałam, że jest ciepło bo słoneczko było cały dzień, zero wiatru itp., no to na wieczór założyłam tylko płaszczyk jesienny i szpile odkryte... (no dobra pod spodem też coś tam miałam). Musiałam jechać autobusem bo umówiliśmy się z Tżtem w mieście na małe świętowanie.... No i po drodze zmarzłam, że heeejjjj hoooooo. Potem musieliśmy kawał iść na przystanek, to jeszcze mnie przewiało;/ Dzisiaj łeb mnie boli, uszy i mam katar jak zwykle. Mam za swoje, taka piękna chciałam być;P;P Ale fajno i słodko było Tż ucieszył się z prezentu, najpierw był w szoku i zmyliły go te cukierki, tak jak przewidywałam element zaskoczenia Perfumki też przypadły do gustu

Teraz zmykam pomyśleć, co z tym tortem... Musi mi się udać bo tort mojej siostry będzie robiła koleżanka, której wszystkie wypieki wyglądają jak ze sklepu! A jak ja wyskoczę ze zwyklakiem jakimś, pfffffffff... nie wiem, nie wiem...

Buziole miłego dnia

Ahaaa, Joyce, oczywiście kciuki mocno zaciśnięte!!! Daj znać, jak poszło (chociaż i tak jestem pewna, że znakomicie).

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 11:12   #1082
ines85
Zadomowienie

Niuniuska mam nadzieję że szybciutko wrocisz do zdrówka no i chyba wycałowałaś TŻ za nas Wszystkie nie :P? (oczywiście żartuję)
A torcik na pewno się uda w końcu będzie robiony całym serduchem

A ja w sumie siedze w domu, nie wychodze nigdzie bo nie mam po co..... siedze nad takim projektym na zdrowie publiczne i zaraz mnie szlak trafi.
Stary 2009-10-16, 12:48   #1083
Niuniuska
Wtajemniczenie

Uffffffffffffff, nadrobiłam.

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Daj spokój... Takiej gorrrrrącej kobiety jak ja nawet Wasza kraina polarnych misiów nie ochłodzi
Jak nie? Ja jedna sama samiuśka wystarczę by Cię ochłodzić moja droga Ammrrr brrrrrr

Cytat:
Na razie mogę Cię ucałować li i jedynie wirtualnie
Podekscytowałaś się trochę?
Oo, żeby tylko trochę Tajfun podniecenia mnie dopadł

Cytat:
Bardzo. Na pewno wytrwasz dłużej niż Ci się wydaje. Jesteś bardzo mądrą dziewczynką i na pewno wiele się na swoich błędach nauczyłaś

Cytat:
No to zmykam pobuszować na stronach z ogłoszeniami...
3mam kciuki, żeby znalazło się coś ciekawego!

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Hmmm auto stoi w garażu i nie jeżdze
A tak poważnie to musze w końcu przemóc się i przełamac strach
Pewnie, że tak kochana. Musisz wrzucić na większy luz i oswoić się ze swoim nowym nabytkiem. Jestem pewna, że już niedługo będziesz fantastycznym kierowcą i bez obaw będziesz śmigać po mieście!Tylko zrób ten pierwszy krok...

Cytat:
Ciesze sie ale reszta klasy dziwnie na mnie teraz będzie patrzyła ze kujon jestem, z reszta już nie raz do mnie gadali że pewnie ja to wszystko umiem itd.
Reszta grupy na pewno skrycie Ci zazdrości. Rób nadal swoje, ucz się, zdobywaj wiedzę, a na pewno wszystko wkrótce zaprocentuje. Złośliwymi uwagami innych nie przejmuj się, każdy chciałby pewnie być na Twoim miejscu! Zobaczymy, ile ta reszta klasy wyniesie z całych studiów... pewnie nic, a Ty przynajmniej będziesz miała wiedzę i pojęcie o tym, co robić dalej

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość

Ok, kiedy egzekucja?

Dzisiaj, teraz, w tym momencie! To co, małe biczowanko na gołą pupencję? sasasaa

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
kupilam dzisiaj herbatke w rossmanie (marka rossman) nazywa sie King's Crown o smaku truskawki ze smietana a druga wisnia i banan naprawde smaczne chociaz ja nie przepadam za owocowymi ale sa ciekawe cena smieszna w promocji 3,5zł/25 torebek
Kurczę, w tych herbatkach są chyba wszystkie moje najulubieńsze owoce. Muszę te cuda kupić

kama, nie łam się, przełam się Ja też przytyłam w czasie wakacji, byłam tak zła na siebie, że jeszcze bardziej tę złość zajadałam. Aż w końcu przyszedł sądny dzień pełnej mobilizacji. Dasz radę dziewczyno, bierz się do roboty a niedługo doczekasz się fantastycznych efektów

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Oj nie, to był tylko szybko rajd po bazarku, zwłaszcza, że robiliśmy to w godzinach pracy TŻeta, który pojechał na firmowe zakupy. Normalnie jest niemożliwy jak pozostali mężczyźni. Jęczy, narzeka, złości się. Nie rozumiem - jak można nie kochać zakupów?
No właśnie ja też tego nie rozumiem Chociaż dłuższe rajdy po sklepach i na mnie działają niekorzystnie, zaczynam marudzić Szczególnie, jeśli nic ciekawego sobie nie wybiorę... ;P
A ja już myślałam, że to mój Tż jest dziwny z tą awersją do zakupów, ale skoro to normalne u facetów, to chyba muszę jakoś do tego przywyknąć z ciężkim bólem serca ;/

Cytat:
Obejrzałam właśnie ostatnio odcinek 2 sezonu 'Grey's Anatomy' i tak mi szkoda Izzie. Scenarzyści mogli jej już zostawić Danny'ego.
Oj tak, a co to się jeszcze będzie działo... ojjj.
Miłego dnia z Tżtem i teściówką

Cytat:
Misia, plany mają to do siebie, że nie zawsze uda się je realizować. Gdyby każda z nas chudła tak szybko jak zaplanowała tytuł wątku brzmiałby już teraz "Smukłe gazele kiedyś były na diecie i plotkowały, a teraz... tylko plotkują"
Dobre, dobre!

Cytat:
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Co absolutnie nie zmienia tego co się dzieje w moim serduchu.
Ale spokojnie... Wiem, że to jest sytuacja z serii tych , które grożą śmiercią lub kalectwem. Obiecuję, że nie zrobię nic głupiego.
No!

Cytat:
Jednak, (uwaga uwaga!) obiecałam sobie, że żeby się waliło i paliło będę odkładać sobie 1/4 wypłaty i... na razie trwam w tym postanowieniu <dumnie wypina pierś do przodu>. Jesteście ze mnie dumne, prawda? Powiedzcie, że jesteście?
No ba! Szczególnie ta wypięta pierś mnie przekonała
Uuu, bidula @ i choroba to mieszanka wybuchowa. Kuruj się kochana, zdrówka życzę

Cytat:
Zauważyłam, że jeszcze 6 postów i będe miała 1000 hehe powiem wam szczerze, że jeszcze nigdy tak długo nie wytrwałam na żadnym forum tak jak tutaj z Wami
Oooo, to będzie co opijać!

Cytat:
Niuniuska mam nadzieję że szybciutko wrocisz do zdrówka no i chyba wycałowałaś TŻ za nas Wszystkie nie :P? (oczywiście żartuję)
A torcik na pewno się uda w końcu będzie robiony całym serduchem
O tak! Musiałam wcześnie zacząć z tym całowaniem i zaczęłam od razu: na przejściu, w trakcie drogi, w knajpce, a potem najgoręcej na przystanku Możecie być ze mnie dumne
Powodzenia z tym projektem, przesyłam dobre moce

blokerko, trzymaj się dzielnie i nie padnij nam gdzieś z przemęczenia

mamrotko, pytałaś, co ludzie robili, gdy prądu nie było? Mój pan z gegry mawiał, że z nudów "kopulowali na potęgę by zwiększyć przyrost naturalny" ;P

tysiu

fiolusiek, chyba związek z M. Ci służy, ale jestem pewna, że raz dwa i zrzucisz te kilogramy;-)

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-10-16 o 12:55
Stary 2009-10-16, 13:11   #1084
Malinn
Zakorzenienie

Joyce trzymam kciuuuuki

Niuniusko prosimy zdjecia totu na pewno bedzie swietny i pyszny

A ja siedze na uczelni oczywiscie zahaczylam juz o zkaupce..... ehhhhhh i znowu nie bylo moich perfum i spodni w moim rozmiarze... sa wszystkie od 36-48 a mojego rozm nie ma juz kolejny raz....chyba bede musiala sie kapnac do sosnowca
Stary 2009-10-16, 13:38   #1085
virginia
Zakorzenienie

Niuniusiu, przesympatycznego kolejnego świętowania!!

Limonko za oszczędzanie. A na co odkładasz? . Melduję, że teściowa nerwów mi nie nadszarpnęła, ostatnimi czasy bardzo się stara, by do nas za często nie przyjeżdżać itd. (może nawet za bardzo...ale mniejsza o to).

Joyce, zapewne już świętujesz, ale wskocz choć na chwilę na wizaż i zamelduj się Pani Magister!

Cześć plociuchy!
Ja dziś rano ruszyłam w rejs po drogeriach i aptekach i uzupełniłam swój kosmetykowy zbiór o:
peeling enzymatyczny, maseczkę z zieloną glinką i krem tonujący do buźki (ziaja)
jeszcze jakąś maseczkę do cery mieszanej w saszetkach (sztuk dwie)
balsam do ust tisane i pomadkę ochronną neutrogena
farbę do włosów Safira Opalowy brzask
drożdże na cerę, włoski i paznokcie
i balsam do ciała karmel i cynamon (już widzę do jakiej ekstazy będzie mnie doprowadzać każde jego użycie ).
Potem pojechałam na basen, a zaraz pędzę po TŻeta do pracy. Po południu trochę korkuję a na wieczorek zaplanowałam sobie spamowanko przy książeczce/filmach.

Ściskam Was mocno!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:58   #1086
olcia_czwa
Raczkowanie

Hej lejsis. Znowu się zgubiłam i znowu się znalazłam Ja już chyba tak mam - normalnie nie wyrabiam z Wami. Ale uzależnienie się odzywa i nie pozawala o Was zapomnieć. Co u mnie? Hihi, fajny tydziwń miałam. Byliśmy z TŻtem na zakupach (on też ich nie trawi, dlatego wcześniej pojechałam sama na przymierzanie i oglądanie, a potem razem pojechaliśmy na zakupki ) Hihi - Kochany był. Kupiliśmy dla niego buty, a dla mnie... hm.. beret , płaszczyk, ramoneskę w cubusie za całe 100zł , czarne rurki i spódniczkę jeansową w C&A i dwie pary kozaków - szare i beżowe mukluki (TŻ mnie namówił). I jestem dumna jak paw. Wiecie w jaki rozmiar spodni wlazłam? 42! To chyba nie jest ze mną tak tragicznie przy moim wzroście, hm? Aaaa, no i wczoraj byłam u fryzjera - mam nowy fryz i nowy kolor i u kosmetyczki na regulacji i hennie. Normalnie czuję się jak nowo narodzona . Coś pozytywnego w tej dołującej pogodzie.

Joyce trzymam kciuki. Jak poszło?
Mamrotko - podziwiam za umiejętność jazdy samochodem z tylnim napędem. Dla mnie polonez to czarna magia. Kiedyś jechałam tym ustrojstwem i... w trakcie jazdy mi gałka zmiany biegów w ręce została. Brrr.
A co do v40 to... jestem szczęśliwą posiadaczką tego cuda i jestem w nim bezgranicznie zakochana . Ale za rok marzy nam się wymiana na nowszy model v50, więc jak tylko będziesz chciała ... Ja polecam. Autko jest przeurocze i świetne dla famili z jednym szkrabem, a dodatkowo - nie znam innego samochodu (a jestem samochodziarz masakryczny), który miałby tak wygodne siedzenia. 1500km nie stanowi żadnego problemu i wysiadasz z auta bez bólu kręgosłupa... To wszystkie audi, mesie i bemy wysiadają. Poważnie - kiedyś pojechałam w delegację nową A4 szefa i... myślałam że szału dostanę tak mnie plecy bolały, a nawet nie dojechałam do celu.
Btw - jak będziesz chciała ciuszki 74 to mów, bo u mnie już leżą . Niuńka się nie mieści.
Zanabyłam w końcu mąkę pełnoziarnistą, a Tymi łobuzie narobiłaś ochoty na naleśniki i budyń, więc chyba dzisiaj sobie zrobię .
Ines gratuluję zakupu. Nic się nie stresuj - strach ma wielkie oczy. Wszystko jest kwestią wprawy i obycia, więc praktykuj kochana i ćwicz. Zobaczysz jak autko bardzo ułatwia życie.
Limonka gratuluję i zazdroszczę konstruktywnych wniosków . Zuch kobieta. Sama przecież mówiłaś, że grunt to akceptacja samej siebie. Cieszę się, że wcilasz te słowa w życie, bo śliczna z Ciebie kobieta.
Niuniusia moje kuchenne guru. Cieszę się, że prezent się udał i TŻtowi się podobało. Ucałuj go ode mnie tysz i cieszę się bardzo, że już wszystko między Wami jest dobrze.
Virginia powodzenia z teściową.
Trzymajcie się kochane. Miłego dnia.
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 14:00   #1087
fiolusiek
Zakorzenienie

wpadlam tylko na sekunde by znowu pochwalic sie tym ze nie trzymam diety
zaraz znowu wychodze bo musze wyskoczyc jeszcze z m do drogerii i pewnie bede u niego znowu nocowac bo chcemy troche czasu spedzic razem i wogole byc moze szukam dziury w calym ale wg mnie to on jest troche dziwny pod takim wzgledem ze jeszcze mi nie kupil nawet glupiego kwiatka za 3 zl nie o to chodzi ze liczy sie dla mnie kasa czy cos ale wiecie, liczy sie gest troche chyba jest skapy a zycie z takimi ludzmi jest trudne

lece juz milego weekendu na razie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:22   #1088
kamakama89
Raczkowanie

hej lseczki
dziekuje za wsparcie i slowa ktore mnie mobilizuja

moja dieta wygladala mniej wiecej tak:
sniadanie: platki owsiane z mlekiem/jogurtem naturalnym/serkiem wiejskim rodzynkami i orzechami, czasami jeszcze do tego jakis owoc
drugie sniadanie: kanapka z chudym twarogiem i jakim warzywem(pomidor,ogorek,r zeodkiewka,papryka) albo jakies owoce
obiad: piers z kurczaka/ryba/kotlety/jajka sadzone sojowe z duza ilscia surowki +ryz brazowy albo kasza gryczana
podwieczorek: tu roznie bylo, czasami jakis owoc albo warzywo, albo troche twarogu albo jakis jogurt, albo jajka, no roznie to na co mialam ochote
kolacja: zazwyczaj byl to wiesniaczek z jakimis dodatkami

Nie wiem czy to byla odpowiednia dieta, jak macie jakies zastrzezenia i uwagi to bardzo prosze piszcie.

zastanawialam sie nad tym czy nie jesc 6 posikow, bo to wyglada mniej wiecej tak:
sniadanie jem okolo 7-8, zalezy na ktora mam na uczelnie
2sniadane: 10-11
obiad:13-14
podwieczorek:16-17
kolacja: 19-20

I jak wychodzi tak ze jem tego wiesniaczka o 19 to zanim pojde spac(tak okolo 22-23) to robie sie troche glodna, tylko mi juz brakuje pomyslow co ja mam jesc, bo co dziennie praktycznie jem to samo i powiem szczerze ze troche mnie to nudzi ;/

wicie moze jak oblicza sie ile powinno sporzywac sie kalorii??
bo podobno nalezy odjac tysiac od dziennej zalecanej ilosci i w tedy w ciagu tygodnia zjadamy mniej 7000 kalorii czyli chudniemy 1 kilogram.

i w ogole jakies mega przeziebienie mnie dopadlo, pogoda jest obrzydliwa i nic sie nie chce.

Odkad wrocilam z uczelni to caly czas spalam ;p

buziaki
kamakama89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:25   #1089
olcia_czwa
Raczkowanie

wiecie co? zrobiłam te naleśniki. Są pyyyyyszne ale zjadłam jednego i jestem fuuuuuullllllllllll chce któraś?
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:32   #1090
ines85
Zadomowienie

Wiecie co dziewczyny wyciągnełam koleżanke i pojechaliśmy na podbój miasta moim autem a ja jako kierowca off course
Troche pojezdzilismy po jakiejś tam okolicznej wsi, popróbowałam troche cofac i takie tam...a potem do maista, a o tej porze to nniezły ruch był, dużo osób z pracy wracało itd i nawet sobie dałam jakoś rade, raz mi zgasł na skrzyżowaniu i wpadłam w sytraszną panikę i nie wiedziałam co mam robic a za mną się sznureczek aut ustawił Kolezanka jakoś opanowała sytuacje
Ogólnie powiedziala że jeżdze całkiem ok tylko za bardzo to wszystko przezywam i się stresuję .... a wiem właśnie, że tak jest Ale pierwsze koty za płoty

fiolusiek mój były TŻ to może po 2 lata dał mi jakiegoś kwiatka w dodatku pewnie po częsci było wymuszone bo mu jęczałam że nigdy nie dostałam to taki typ faceta, jedni dają inni nie myslę że musisz się przyzwyczaic albo po prostu jeszcze troszkę cierpliwości
virgiono ale szła zakupowy Cie dopadł fajnie fajnie
olcia ja chce
Malinn
JoyceSky i jak po obronie bo chyba już po wszystkim ??
Stary 2009-10-16, 15:35   #1091
Tysia1907
Zadomowienie

hej ho kochane koźlęta moje;*

wróciłam do dom;D

mialam dzis piekne cwiczenia z pieknym Sławusiem;D
nie pytajcie mnie na jaki tematm bo ne imama zielonego pojecia, ale moge wam powiedziec w co byl ubrany i w ktorej minucie sie usmiechnął;D

wogole jak na cwiczenaich zawsze siedzimy z dziewczynami gdzies z tylu tak u neigo zawsze 1 lawa jest nasz hahaha:d
noi dzis tez tak bylo, stalam przy samych drzwiach ze jak przyjdzie otworzyc sale zeby wejsc peirwsza i upolowac dobra miejsccówke;D
pa trze sie i idzie;D widze go na drugim koncu kotytarza i dzie tym swoim seksowym kroskiem z seksownym spojrzeniem, przegenialnie ubrany jak zawsze;D i tak sie pieknie uśmiechnął do mnie i poweidział "dzień dbty Pani;D" a mi mokro ahahahahhaah
weszlismy i potem juz tylko na neigo patrzylam;D mial s[podnei dzinsowe z big stara, czarne buciorki z nike, czarna koszulez dlygim rekawem z takimi fajnymi pagonami z diversa i oczywisice swoj genialy usmeich;D
boze ....moglabym miec z nim dzieci;D
pod koniec zajec juz smailysmy sie trozszke z kolezanka to podszedl do ans i zaytpal : o czym panie tak rozmawiacie, na co my/.."o Zyciu;D"a on tak zycie zycie ejst nowela haha, ale trzezba sie cieszyc kazda chwilą nie patrzeć na przeciwnosci bo co dzien jestesmy blizej smierci.............
na co mysmy sie usmeichenly a ja do kolezanki na ucho.....ja sie tam ciesze z kazdej chwili jak go widze hahahaha;D

jest genialny;D
tyle o nim;D

teraz o mnie;D kupiłam sobie hełbatke;D
polazłam do apteki zeby kupic sobie herbate pokrzywy, a pani pyta na co mi, no mowei zechcialm cos takeigo wpomagajacoego metabolizm i inne bajerki, to m izaioferwoala inna....LINEA fix-zestał ziółek, ktore ponoc wspomagaja odchudzania, chamuja laknienie, hamuja wchlalanianie weglów, i takei bajerki, to se wzielam za 7zlotówek.
zobaczymy co to takiego, noi jeszcze sobie wzielam tabsy ze skrzypem bo strasznei mi wlosywypadaja ostatnimi czasy;/ przestlam farobwac a nadal łysieje;p

to tylo, cium;*

P.S. NIUNIA
Stary 2009-10-16, 16:36   #1092
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalunie

Cytat:
Eee... Możemy zmienić temat?
Książę kserokopiarki najwyraźniej w świecie nie wie czego chce i nie przestaje ze mną flirtować... Im bardziej ja się wycofuję, tym bardziej on próbuje się do mnie zbliżyć. Nie rozumiem facetów. Po prostu nie rozumiem.
Siebie z resztą też nie rozumiem, bo... Szczerze? Jestem nim coraz bardziej zauroczona z każdym dniem. Pewnie to jest właśnie jeden z powodów, chociaż nie determinujący, dla którego chcę stamtąd uciekać. Nie to, żebym nie ufała samej sobie... Ale im dłużej tam zostanę tym bardziej prawdopodobne, że wpakuję się w jakieś kłopoty
madra z ciebie dziewuszka i wiem ze nie dasz sie wciagnac w zadne gierki

Cytat:
Napisane przez kamakama89 Pokaż wiadomość
JA CÓRA MARNOTRAWNA WRACAM DO WAS
milo cie znow widziec

Cytat:
ale sie wyspalam dziewczynyi nawet pogoda lepsza za oknem zaraz lece na zakupy i jade do rodzicow i moze zajrze po ten sweterek na ktory choruje ale wiecie ja jestem moze dziwna ale nie cierpie zakupow w centrach chandlowych nienawidze, lubie takie lokalne zakupy ale najbardziej lubie internetowe
byl czas, że nawet bielizne kupowalam na allegro
ja tez nie lubie ch, najbardziej denerwuja mnie te malolaty

Cytat:
Cześć plociuchy!
Ja dziś rano ruszyłam w rejs po drogeriach i aptekach i uzupełniłam swój kosmetykowy zbiór o:
peeling enzymatyczny, maseczkę z zieloną glinką i krem tonujący do buźki (ziaja)
jeszcze jakąś maseczkę do cery mieszanej w saszetkach (sztuk dwie)
balsam do ust tisane i pomadkę ochronną neutrogena
farbę do włosów Safira Opalowy brzask
drożdże na cerę, włoski i paznokcie
i balsam do ciała karmel i cynamon (już widzę do jakiej ekstazy będzie mnie doprowadzać każde jego użycie ).
Potem pojechałam na basen, a zaraz pędzę po TŻeta do pracy. Po południu trochę korkuję a na wieczorek zaplanowałam sobie spamowanko przy książeczce/filmach.

Ściskam Was mocno!
ale to takie drzdze do pieczenia kupilas czy w tabletkach, jesli takie do pieczenia to podziwiam ja raz zrobilam ale nie dalam rady wypic

Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość
Mamrotko - podziwiam za umiejętność jazdy samochodem z tylnim napędem. Dla mnie polonez to czarna magia. Kiedyś jechałam tym ustrojstwem i... w trakcie jazdy mi gałka zmiany biegów w ręce została. Brrr.
A co do v40 to... jestem szczęśliwą posiadaczką tego cuda i jestem w nim bezgranicznie zakochana . Ale za rok marzy nam się wymiana na nowszy model v50, więc jak tylko będziesz chciała ... Ja polecam. Autko jest przeurocze i świetne dla famili z jednym szkrabem, a dodatkowo - nie znam innego samochodu (a jestem samochodziarz masakryczny), który miałby tak wygodne siedzenia. 1500km nie stanowi żadnego problemu i wysiadasz z auta bez bólu kręgosłupa... To wszystkie audi, mesie i bemy wysiadają. Poważnie - kiedyś pojechałam w delegację nową A4 szefa i... myślałam że szału dostanę tak mnie plecy bolały, a nawet nie dojechałam do celu.
Btw - jak będziesz chciała ciuszki 74 to mów, bo u mnie już leżą . Niuńka się nie mieści.
kachaniutka ja sie juz do tego napedu przyzwyczailam i wiem co moge, a moge tym samochodem nie wiele
no v50 tez fajne ale juz v70 to bym za darmo nie chciala nie podoba mi sie w ogole a co do za rok to wiadomo, moze sie skusze
juz Gwiazda wyrosla mowisz z 74, e to duza z niej panienka mozesz mi rzucic na @ to zobacze ale jesli sie na cos zdecuduje to dopiero za okolo 2-3 tyg bo ma do nas glazurnik wpasc i ze 3-4 tys wezmie za robote wiec czekam bo dokladnie nie wiem co i jak
no i pochwal sie zakupami

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
hej ho kochane koźlęta moje;*

wróciłam do dom;D

mialam dzis piekne cwiczenia z pieknym Sławusiem;D
nie pytajcie mnie na jaki tematm bo ne imama zielonego pojecia, ale moge wam powiedziec w co byl ubrany i w ktorej minucie sie usmiechnął;D

wogole jak na cwiczenaich zawsze siedzimy z dziewczynami gdzies z tylu tak u neigo zawsze 1 lawa jest nasz hahaha:d
noi dzis tez tak bylo, stalam przy samych drzwiach ze jak przyjdzie otworzyc sale zeby wejsc peirwsza i upolowac dobra miejsccówke;D
pa trze sie i idzie;D widze go na drugim koncu kotytarza i dzie tym swoim seksowym kroskiem z seksownym spojrzeniem, przegenialnie ubrany jak zawsze;D i tak sie pieknie uśmiechnął do mnie i poweidział "dzień dbty Pani;D" a mi mokro ahahahahhaah
weszlismy i potem juz tylko na neigo patrzylam;D mial s[podnei dzinsowe z big stara, czarne buciorki z nike, czarna koszulez dlygim rekawem z takimi fajnymi pagonami z diversa i oczywisice swoj genialy usmeich;D
boze ....moglabym miec z nim dzieci;D
pod koniec zajec juz smailysmy sie trozszke z kolezanka to podszedl do ans i zaytpal : o czym panie tak rozmawiacie, na co my/.."o Zyciu;D"a on tak zycie zycie ejst nowela haha, ale trzezba sie cieszyc kazda chwilą nie patrzeć na przeciwnosci bo co dzien jestesmy blizej smierci.............
na co mysmy sie usmeichenly a ja do kolezanki na ucho.....ja sie tam ciesze z kazdej chwili jak go widze hahahaha;D

jest genialny;D
tyle o nim;D

teraz o mnie;D kupiłam sobie hełbatke;D
polazłam do apteki zeby kupic sobie herbate pokrzywy, a pani pyta na co mi, no mowei zechcialm cos takeigo wpomagajacoego metabolizm i inne bajerki, to m izaioferwoala inna....LINEA fix-zestał ziółek, ktore ponoc wspomagaja odchudzania, chamuja laknienie, hamuja wchlalanianie weglów, i takei bajerki, to se wzielam za 7zlotówek.
zobaczymy co to takiego, noi jeszcze sobie wzielam tabsy ze skrzypem bo strasznei mi wlosywypadaja ostatnimi czasy;/ przestlam farobwac a nadal łysieje;p

to tylo, cium;*

P.S. NIUNIA

bigmilki gora

a tak w ogole to dzis zaczynamy z mala 35 tc, jeszcze troche i bede miec swojego skarba przy sobie a pamietam jak w 5tc robilam test i mi dwie kreseczki wyszly, jak tren czas leci ...

Edytowane przez mamrotka
Czas edycji: 2009-10-16 o 16:42
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:01   #1093
Kostka09
Zakorzenienie

Joyce - wpadnij chociaz powiedziec czy nasze kciuki pomogly i jest 5
limonka - ze oszczedzasz podejrzewam ile Cie to kosztuje jak mijasz wszystkie te rzeczy ktore wolaja "kup mnie"
virginia - fajne zakupki
ines - za odwage i za pierwsze koty za ploty, teraz juz pojdziesz jak motoryzacyjna burza
olcia - mniam a jakie nalesniki??
tysiaczku - no to mialas emocjonujaco-erotyczny wyklad
niunia -zdrowiej i pokazuj tort!!!
fiolusku - fajnie, ze tak milo Ci sie z Markiem uklada, a co do prezentow...no coz ten typ tak pewnie ma faceci sa ciezko domyslni, niekoniecznie jest skapy

ale u mnie pada i jest zimno, rano zanosilo sie, ze wkoncu jakos to bedzie a teraz wielka kicha
robie papryki nadziewane

a wieczorkiem zamierzamy ogladalac housa

potem zajrze skarby, milego wieczorka
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:18   #1094
Niuniuska
Wtajemniczenie

Nosz kurna! Wcięło mi posta, a tak ładnie napisałam!!!
Wrrrrrrrrrrr, mam focha na wizaż! Jak się odfochuję, to spróbuję znów Wam odpisać;P

Kochane, nie stresujcie mnie tym tortem, bo chyba STANIE () na tym, że wysmaruję się bitą śmietaną i tyle z tortu Jutro będę cokolwiek próbować bo dzisiaj mama skutecznie zajęła mi całą kuchnię. Poszperałam w przepisach i wymyśliłam biszkopt czekoladowy, przekładany jakąś prostą do zrobienia masą... ( nie wiem jeszcze jaką;/Propozycje?), a na górze cycaki z galaretki i jakiś staniczek.... Najgorzej, że nie mam żadnej szprycy do dekorowania tortów, nie wiem czy cokolwiek ze stanika mi wyjdzie. Może wystarczy mi torebka z dziurką? A jutro mam jeszcze do przygotowania masę jedzenia na imprezę;/ brrrrrr wrttt już mie nerw łapie ;p

Stary 2009-10-16, 17:20   #1095
mkarlinka
Raczkowanie

Czesc dziewuszki

Ja tylko na chwilę bo zara zmykam na kumpeli urodziny, ale na krótko bo jutro idę na wesele i muszę się wypachnieć, wymodelować, fryzurkę zrobić itp...mam nadzieję, ze jutro będzie ładniej niż dzisiaj. Wczoraj byłam na pogrzebie u wujka, a jutro wesele...tak jakoś dziwnie się ułożyło wszystko.Oczywiście na wesele idę sama.

O diecie całkowicie zapomniałam w tym tygodniu, ale to wszystko przez dzięn nauczyciela, do dzisiaj jeszcze nam nasi podopieczni ciastka, ciasto, czekoladki itp...poprzynosili więć się nażarłam jak świnka, a co miała się zepsuć??

Paaaa Trzymajcie się cieplutko, może jak wróce to cos naskrobię.Paa
W tym cel zycia&quot;.

Start: 83 kg8 2...81....80..79-będzie kiedyś....
Meta: 65, a jak sie da to 56 ;-)).
mkarlinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:16   #1096
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Nosz kurna! Wcięło mi posta, a tak ładnie napisałam!!!
Wrrrrrrrrrrr, mam focha na wizaż! Jak się odfochuję, to spróbuję znów Wam odpisać;P

Kochane, nie stresujcie mnie tym tortem, bo chyba STANIE () na tym, że wysmaruję się bitą śmietaną i tyle z tortu Jutro będę cokolwiek próbować bo dzisiaj mama skutecznie zajęła mi całą kuchnię. Poszperałam w przepisach i wymyśliłam biszkopt czekoladowy, przekładany jakąś prostą do zrobienia masą... ( nie wiem jeszcze jaką;/Propozycje?), a na górze cycaki z galaretki i jakiś staniczek.... Najgorzej, że nie mam żadnej szprycy do dekorowania tortów, nie wiem czy cokolwiek ze stanika mi wyjdzie. Może wystarczy mi torebka z dziurką? A jutro mam jeszcze do przygotowania masę jedzenia na imprezę;/ brrrrrr wrttt już mie nerw łapie ;p
starczy torebka z dziurka trzymam kciuki i czekam na owoc twej pracy

mraklinka

Olenko czekamy na zdjecia Gwiazdy z impreski
Stary 2009-10-16, 18:34   #1097
virginia
Zakorzenienie

hello!

[/QUOTE]
ale to takie drzdze do pieczenia kupilas czy w tabletkach, jesli takie do pieczenia to podziwiam ja raz zrobilam ale nie dalam rady wypic [/QUOTE]
Aż na takie poświęcenia mnie nie stać . Drożdże tylko i wyłącznie w tabletkach.

[/QUOTE]
a tak w ogole to dzis zaczynamy z mala 35 tc, jeszcze troche i bede miec swojego skarba przy sobie a pamietam jak w 5tc robilam test i mi dwie kreseczki wyszly, jak tren czas leci ...[/QUOTE]

Jupi!!! Już czekam na fotki Gabrysi!!

Cytat:
a wieczorkiem zamierzamy ogladalac housa
Ja też, ja też, ale najpierw z TŻetem 'Egzorcyzmy Dorothy Mills'.

Tysia i Niuniuska jesteście niemożliwe!!!

Zmykam już do swojego mężulka .
Miłego wieczorku!!
Stary 2009-10-16, 18:51   #1098
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Aż na takie poświęcenia mnie nie stać . Drożdże tylko i wyłącznie w tabletkach.
a myslalam ze bedziesz miksturki cudowne robic i za jakis czas pokazesz efekty czarow, wtedy to ze wszystkich sklepow znikna drozdze bo sekta wykupi

pierwsza fotosesja Gabrysienki bedzie dla cioteczek wizazowych ale niech jeszcze sie nie spieszy bo nie ma gdzie przeprowadzka nam sie wydluza strasznie takze prosze o kciuki zebym mogla was na cyberparapetowe zaprosic

nudzi mi sie a tz jeszcze w pracy, i jutro tez pracuje, ostatnio w ogole wolnego nie ma, jak tak to siedzial wczesniej w domu a teraz sie nie wyrabia ze zleceniami, niby dobrze bo zawsze kasa ale jak mala sie urodzi to mowil ze zrobi sobie kilka dni wolnego ale nie zapowiada sie na to zeby pracowal po te 8h ide po raz xxxxxxxx obejzec film na polsacie
Stary 2009-10-16, 20:03   #1099
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

No hej Kochane!
Pani magister Barbara (also known as Joyce) się zgłasza Obrona była szybka, miła i przyjemna i wylądowałam z oceną 4+ Tż tak samo
Oczywiście po obronie poszliśmy na piwko, a takie prawdziwe opijanie jutro wieczorkiem. Już się nie mogę doczekać
Tż zabrał mnie na pizze po piwku, więc wiecie jak z dietą no ale potem wylądowaliśmy w łóżeczku i się... poprzytulaliśmy, więc trochę spaliłam tych kalorii
Przepraszam, że nie odpisuję indywidualnie. Wszystkie Was czytam regularnie i od jutra zacznę odpisywać.
Aha i uwielbiam was, że tak za mnie kciuki trzymałyście!
Miłego wieczorku!

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-16, 20:31   #1100
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
No hej Kochane!
Pani magister Barbara (also known as Joyce) się zgłasza Obrona była szybka, miła i przyjemna i wylądowałam z oceną 4+ Tż tak samo
Oczywiście po obronie poszliśmy na piwko, a takie prawdziwe opijanie jutro wieczorkiem. Już się nie mogę doczekać
Tż zabrał mnie na pizze po piwku, więc wiecie jak z dietą no ale potem wylądowaliśmy w łóżeczku i się... poprzytulaliśmy, więc trochę spaliłam tych kalorii
Przepraszam, że nie odpisuję indywidualnie. Wszystkie Was czytam regularnie i od jutra zacznę odpisywać.
Miłego wieczorku!
KON GRATULEJSZYN MAJ DIIIIIIIIR
Stary 2009-10-16, 20:36   #1101
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Ach, dziękuję!

Stary 2009-10-16, 21:00   #1102
ines85
Zadomowienie

JoyceSky przyjmij szczere gratulacje także ode mnie
Suuuper uczucie co ?!!I jaka satyfakcja !!
Stary 2009-10-16, 21:12   #1103
virginia
Zakorzenienie

Pani Magister gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Zmykam dalej się spamować

Dobrej nocki, skarby!
Stary 2009-10-16, 21:21   #1104
mkarlinka
Raczkowanie

Cytat:
No hej Kochane!
Miłego wieczorku!

Gratulacje, nie taki diabeł straszny jak go malują.Superr masz to za sobą
W tym cel zycia&quot;.

Start: 83 kg8 2...81....80..79-będzie kiedyś....
Meta: 65, a jak sie da to 56 ;-)).
mkarlinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:21   #1105
Kostka09
Zakorzenienie

gratulacjeklas ki: witaj wyksztalciuchu pieknie pieknie
Pani magister i jak to ladnie brzmi
jeszcze raz gratulacje to co pijemy w poniedzialek
Stary 2009-10-16, 22:23   #1106
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Dzięki bardzo wszystkim.
I Kostko przypomniałaś mi o czymś ważnym. W niedzielę jedziemy z Tżem do jego rodziców na noc i wracamy w poniedziałek ale myślę, że późnym popołudniem. O której byśmy się spotykały?
Bardzo Was przepraszam, że komplikuję sprawy, ale zapewne za jakiś tydzień/ tydzień z kawałkiem już się przeprowadzamy, a ta niedziela i poniedziałek to jedyny czas, kiedy możemy jeszcze się zobaczyć z moimi przyszłymi teściami.
Czy w ogóle wchodzi w grę opcja spotkania się o 18/19, czy nie bardzo? Albo inny dzień. Jeszcze raz przepraszam za komplikacje

Stary 2009-10-16, 22:53   #1107
Tysia1907
Zadomowienie

Ziomki;(
wlasnie skonczylam oglagac dwa pierwsze odcinki 6sezonu chirurgów
o matk oz bórka ja ksie opłakusiłam;(((((((((
GEORGE NIE ŻYjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee;( bu bu bu bubububububububub;(
oczy mam czarwono czerwone, i opłakałam sie jak glupi glupek.
to najwspanialszy serial jkai kiedykolwkiek komukolwiek udalo sie wyprdukowac
Stary 2009-10-17, 06:44   #1108
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć Dzień dobry

Wita Was ledwo żywa Limonka. Przeziębienie zaatakowało mnie na całego i jeśli Niuniuska czuje się jak po zderzeniu z tirem ośmielam się twierdzić, że ja miałam kolizję minimum z dziesięcioma. Myślałam, że wczoraj nie wrócę do domu. Z tramwaju wysiadałam dokładnie co dwa przystanki, bo było mi tak niedobrze i tak kręciło mi się w głowie, że obawiałam się, że lada chwila zemdleję. Na szczęście jakoś dotarłam do domu i padłam na łóżko na którym przespałam ponad 12 godzin z małymi przerwami na siusiu/wydmuchanie noska/ratowanie się Coldrexem Max Grip. Teraz już trochę odżyłam (przynajmniej nie mam gorączki i nie boli mnie już tak koszmarnie głowa), więc korzystam z tego, żeby do Was zajrzeć

Na początek najważniejsze...

Joyce- GRATULUJĘ PANI MAGISTER!!!
Oczywiście od początku wiedziałam, że właśnie tak się to skończy co nie umniejsza mojej radości, że tak dobrze Ci poszło

No to teraz dalej...

Niuniuska-
nie panikuj, kobieto! Jestem przekonana, że tort wyjdzie super-esktra.Torebka z dziurką na pewno świetnie zastąpi szprycę i bikini będzie wyglądało modelowo. A jeśli nie... Wydaje mi się że alternatywny pomysł z wysmarowaniem się śmietaną bardzo przypadnie TŻ-owi do gustu
A jak Ty się w ogóle robaczku czujesz? Mam nadzieję, że w przeciwieństwie do mnie zdrowiejesz w oczach

Virginio
- nie zbieram pieniążków na nic konkretnego. Stwierdziłam, że najwyższy czas zacząć myśleć poważnie i odłożyć coś na przysłowiową "czarną godzinę". Teraz zarabiam tyle, że mam taką możliwość, a nie wiadomo czy zawsze tak będzie.
Chociaż jest jeszcze plan B i jeśli uda mi się odłożyć wystarczającą kwotę i znaleźć jakiegoś kompana podróży nie wiem czy nie wybiorę się na moją wymarzoną wycieczkę do Indii <marzy...>
Chociaż nie wiem jak to będzie z moim oszczędzaniem, jeśli będziesz mi robić takiego smaka na kosmetyczne zakupy Ledwo przeczytałam o jakie kosmetyki jesteś bogatsza a już miałam ochotę rączym kłusem biec do Rossmana
Cieszę się, że między Wami i teściową tak dobrze się układa. Oby tak już zostało.

Olciu- cześć zgubo Powinnaś dostać lańsko na goły tyłek za to,że tak notorycznie nam stąd znikasz Apeluję o poprawę, koleżanko!
Widzę, że mała gwiazda rośnie aż miło. Może wrzucisz nam jakieś aktualne fotencje? O zdjęcia zakupków też się ładnie uśmiecham- najlepiej na takiej śliczne modelce jak Ty

Mamrotko-
prawda jak ten czas leci? Też mi się wydaje, że dopiero co nam powiedziałaś, że zostaniemy ciociami, a tu już 35 tc... Przypomnisz mi kiedy masz termin?

Skoro o przyszłych mamusiach mowa... Anielllko- where are you? Jesteśmy żądne wieści jak się czujecie: Ty i Mała Fasolka!

Kamuś-
jak dla mnie to stanowczo za dużo nabiału... Planujesz wieśniak/twaróg/jogurt właściwie w 4 na 5 posiłków. Jest tyle innych źródeł białka. Poczytaj sobie na przykład jadłospisy odchudzających się dziewczyn w wątku 'Nasze Codzienne Jadłospisy'. Redukcja na prawdę może być urozmaicona

Ines-
cieszę się, że pierwsze kroki za kierownicą nowego autka masz już za sobą. Prawda, że strach ma wielkie oczy? Zobaczysz- niedługo będziesz się śmiać z tego, że w ogóle miałaś jakieś obawy.
A jeśli chodzi o szkolenie. Było zaskakująco miło Głównie dlatego, że były dziewczyny z firmy, z którą na codzień współpracujemy i które do tej pory znałyśmy tylko przez telefon. Fajnie było wreszcie zobaczyć się face to face A ponieważ na szkoleniu nie było nic czego byśmy już nie wiedziały... Nic nam nie przeszkadzało, żeby potraktować tego spotkania jako czysto towarzyskie

Zmykam, ale na pewno zaklikam później Dziś i tak pewnie nie wychylę nosa z domu. Pa pa pa
Stary 2009-10-17, 06:55   #1109
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki bardzo wszystkim.
I Kostko przypomniałaś mi o czymś ważnym. W niedzielę jedziemy z Tżem do jego rodziców na noc i wracamy w poniedziałek ale myślę, że późnym popołudniem. O której byśmy się spotykały?
Bardzo Was przepraszam, że komplikuję sprawy, ale zapewne za jakiś tydzień/ tydzień z kawałkiem już się przeprowadzamy, a ta niedziela i poniedziałek to jedyny czas, kiedy możemy jeszcze się zobaczyć z moimi przyszłymi teściami.
Czy w ogóle wchodzi w grę opcja spotkania się o 18/19, czy nie bardzo? Albo inny dzień. Jeszcze raz przepraszam za komplikacje
ja w poniedzialek mam czas do 16, ale np. wtorek mi juz wsiera wno moge raczej caly dzien (przynajmniej na dzisiaj) malinn co Ty na to??moze i blokerka sie zalapie bo poniedzialek nie bylo szans? a marei gdzie Ty nam zniknelas??
Stary 2009-10-17, 09:26   #1110
Limonka1987
Zakorzenienie

Mmmm... Dziewczyny, mówię Wam jaką pyszną owsiankę zrobiłam sobie na śniadanie! Z serkiem homo naturalnym startym jabłkiem, miodem i... przyprawą piernikową Pycha, pycha, pycha!

Ech... Miałam się uczyć, żeby móc się pochwalić takim sukcesem jak Joyce ( ) ale nic mi do głowy nie wchodzi... Mogłam przy okazji wizyty w aptece kupić sobie coś wspomagającego koncentrację

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości