Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 20:56   #1681
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

jak dziś zobaczyłam ten filmik w Faktach to aż mnie zmroziło

http://www.sfora.pl/Wozek-z-dzieckie...u-WIDEO-a12688

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:06   #1682
centipede
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Certina wysłałam Ci priv Daj znać jak tam kurs tańca mi też by się przydał

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
to nie jest odzywka tylko utwardzacz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...d-Top-Coat.htm
fajnie nabłyszcza i faktycznie utwardza. Właśnie się zabieram za manicure, mam w planach french

Wiecie co, tak sobie myslalam, że może my bysmy z tzcikeim pojechali na Węgry po winko (dwie pieczenie na jednym ogniu), ale w sumie 30 butelek wina to by nam chyba cały bagażnik zajęłoPOza tym nie wiem czy 30 butelek to nie za mało na 140 osób, to jest 22,5 litra. Przy naszym stoliku na weselu znajomych zeszły nam dwie butelki, bo wszyscy pili do obiadu a drugą prawie całą ja zrobiłam Jak myslicie, wystarczy 30 butelek?Moze 40 lepiej?Albo 50Planuje tylko czerwone, bo nie trzeba go chłodzić.
My pewnie z 30-35 będziemy kupować na 100 osób z tym, że jak zostanie to się na pewno nie zmarnuje
Stary 2009-10-16, 21:08   #1683
Jazzmanka
Zadomowienie

A w ogóle to muszę się Wam pożalić. Poszłam dzisiaj do tego salonu i mówię, że byłam umówiona na 11, a Pani się mnie pyta co chcę przymierzyć, więc mówię, że zapomniałam swojej karteczki na której miałam napisane nazwy modeli, ale że jak zamawiałam wizytę, to napisałam jaki noszę rozmiar i jakie modele chcę przymierzyć. Okazało się, że na te rezerwacje odpowiada szefowa i wcale nie informuje o nich pracownic salonu! Z sukni, które sobie wybrałam nie było ani jednego modelu!!!!!!!!!!! ?I w tym momencie miałam już dość przymiarek No ale Pani dała mi katalog, żebym pokazała jej co mi się podobało i dała mi podobne suknie. Potem pytałam się jej czy ma jeszcze coś czego nie wskazałam, a co jej zdaniem by mi pasowało i mi powiedziała, że dobrze sobie dobrałam kroje do figury

Ogólnie to co mi się podobało najbardziej w necie, to mi się również najbardziej podobało na żywo. Te bardziej gładkie suknie typu Rachelle wybrałam ze względu na wyszczuplający krój, ale jak wielokrotnie już pisałam jestem sroczka i uwielbiam wszystko co się błyszczy i mówię Wam jak się fajnie czułam w koronkowych kiecach tzn. nie takich całkiem koronkowych, a takich w których koronka jest naszyta na tiulu i ten tiul jest nałożony na kiecę. Z takich to najbardziej mi się podobała kiecka w której jak się obracałam to ten tiul z koronką też się szybko obracał, a materiał pod spodem trochę wolniej i to dawało super efekt, widać było że są dwie warstwy i ta wierzchnia jest taka zwiewna. Jeśli chodzi o górę, to nic nie było idealnego, ale wiem mniej więcej w czym mi najlepiej i na bank na 200% nie będę miała ramiączka dookoła szyi!

Kieca, w której mi się tak dół podobał, to Nabla Retha - konia z rzędem temu, kto mi ją w necie zlokalizuje bo Ja nie znalazłam.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-10-16 o 21:21
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:53   #1684
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
czyli wlasciwie prawie wszystkie mozliwe tance a nie boicie sie, ze kazdego nauczycie sie po lebkach ? ja na cos takiego chodzilam w podstawowce w ramach w-fu ale juz nic nie pamietam

my bedziemy chodzic do szkoly tanga tylko na tango bo wiadomo, ze to kwestia pierwszego tanca, a potem to juz sie tanczy 'weselnie' - jak kto umie no chyba, ze macie zamiar chodzic pozniej na jakies dancingi czy cos

nie chce Cie zmartwic, ale na tych kursach wlasnie zazwyczaj tak jest, ze sie tanczy z roznymi partnerami, bo przychodza tez niesparowani single... chyba na tych kursach dla narzeczonych tanczy sie tylko ze swoim partnerem mam nadzieje, ze na naszym kursie bede tanczyc tylko z TZem, bo to z nim mam tanczyc ten pierwszy taniec, a nie z jakims obcym facetem mam nadzieje, ze jakos nam to bedzie szlo, bo nie chce tanczyc zwyklego nudnego przytulanca
no już po kursie tzn po pierwszych zajęciach i powiem Wam że było całkiem, całkiem Oprócz tego że sądzę że w większej grupie ( u nas jest 18 osób ) nie da się do końca nauczyć tańca, ale w sumie to chodzi nam głównie o to żeby umieć się ładnie ruszać, a nie tak jak na dyskotece własnie po to się zapisaliśmy, bo mi jakoś szczególnie nie zależy żeby umieć cha che czy tango czy inne tańce. Najbardziej zależało nam na walcu angielskim i wiedeńskim bo taki chcemy tańczyć, ale na tym kursie uczą też jak tańczyć do piosenek takich właśnie weselnych więc spoko. No i nauczyć się bycia prowadzoną, a TŻ prowadzić

No więc tak, zaczęliśmy od rozgrzewki, skakanie, tupanie, kręcenie głową, rękoma, stopami, potem od podstawowego kroku walca - na trzy- w sumie spoko, bo ja jak byłam mała to chodziłam z bratem na tańce i jedyne co pamiętam to właśnie ten krok i krok podstawowy cha chy . TŻ stwierdził że wygląda w lustrach jak niedźwiedź bo wszyscy są mniejsi od niego No i jakoś sztywno nam to wychodziło narazie, ale myśle że to kwestia wprawy, najtrudniej nam wytrzymać trzymanie ramy, bo ja mam straszne problemy z kręgosłupem i się garbię, a jak mam się wyprostować to juz po 5 minutach mnie cały boli więc przy 20min takiego trzymania nie wiem czy mnie w nocy nie połamie i czy wstanę cała
Potem właśnie pokazali jakiś taki podstawowy krok na osiem do prawie każdego tańca weselnego z obrotem. Najpierw tańczyliśmy osobno, potem razem a potem była zmiana parterów, ale na krótko i potem wróciliśmy do siebie. U nas na kursie jest większość par i to osób w podobnym wieku, jedna starsza para, ok 40lat no i 2 dziewczyny były bez partnerów, więc albo tańczyły same albo właśnie prowadzący z którąś tańczył.
W sali było zimno jak cholera, a już po rozgrzewce tak gorąco że na koniec godziny byłam już cała mokra
Następne zajęcia we wtorek,
A jeszcze co do zmiany partnerów to nam tłumaczyli że to dobrze robić żeby nie przyzwyczajać się do partnera, tylko umieć zatańczyć z każdym, a dla mnie ponoć tym bardziej dobrze bo będę musiała się pilnować przy partnerze i nie nadawać rytmu
Na kursach dla nowożeńców nie sądzę żeby zmieniali Wasm partnerów, no bo w końcu musicie się nauczyć tańczyć taniec we dwoje.
U nas chyba tylko jeden taki kurs jest w mieście z tego co wiem, a reszta to indywidualne lekcje dla nowożeńców

Jazz to niefajna sytuacja jak nic nie mieli przygotowanego na Twoją przymiarkę. Cieszę się że to co Ci sie podobało okazało się dobrze na Tobie leżeć. Kolejna PM ruszyła na salony

MI TZ powiedział że jego kolegi z pracy żona kazała mi przyjść z modelem sukienki jaką chcę i ona mi powie czy ten krój, model będzie mi pasował, że wszystko podpowie. Ale i tak najpierw wolałabym chyba przejść się po salonach i zobaczyć co na mnie dobrze leży. Ale to chyba dopiero jak będę wiedziała co z pracą

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Centipede
Aniołku jak tam palec i paznokieć? lepiej już troszkę?

Ja mam jutro wieczorem mszę i spotkanie u nas całej rodziny babci ( ich 11 osób- 3 rodziny z dziećmi , nas 2 osoby ) do tego przyjeżdza mój brat, więc jutro czeka mnie sprzątanie i szykowanie, a co za tym idzie zapewne odezwę się do Was dopiero w niedzielę wieczorem

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 23:13   #1685
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja z odżywek polecam:

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ling-nails.htm

to moim zdaniem najlepsza odżywka na rynku, poleciła mi ją koleżanka, która profesjonalnie zajmuje się paznokciami
Już kiedyś ją widziałam na wizażu i chciałam kupić ale jakoś nie wyszło...może tym razem się sprężę bo przydałaby mi się jakaś dobra...

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A w ogóle to muszę się Wam pożalić. Poszłam dzisiaj do tego salonu i mówię, że byłam umówiona na 11, a Pani się mnie pyta co chcę przymierzyć, więc mówię, że zapomniałam swojej karteczki na której miałam napisane nazwy modeli, ale że jak zamawiałam wizytę, to napisałam jaki noszę rozmiar i jakie modele chcę przymierzyć. Okazało się, że na te rezerwacje odpowiada szefowa i wcale nie informuje o nich pracownic salonu! Z sukni, które sobie wybrałam nie było ani jednego modelu!!!!!!!!!!! ?I w tym momencie miałam już dość przymiarek No ale Pani dała mi katalog, żebym pokazała jej co mi się podobało i dała mi podobne suknie. Potem pytałam się jej czy ma jeszcze coś czego nie wskazałam, a co jej zdaniem by mi pasowało i mi powiedziała, że dobrze sobie dobrałam kroje do figury

Ogólnie to co mi się podobało najbardziej w necie, to mi się również najbardziej podobało na żywo. Te bardziej gładkie suknie typu Rachelle wybrałam ze względu na wyszczuplający krój, ale jak wielokrotnie już pisałam jestem sroczka i uwielbiam wszystko co się błyszczy i mówię Wam jak się fajnie czułam w koronkowych kiecach tzn. nie takich całkiem koronkowych, a takich w których koronka jest naszyta na tiulu i ten tiul jest nałożony na kiecę. Z takich to najbardziej mi się podobała kiecka w której jak się obracałam to ten tiul z koronką też się szybko obracał, a materiał pod spodem trochę wolniej i to dawało super efekt, widać było że są dwie warstwy i ta wierzchnia jest taka zwiewna. Jeśli chodzi o górę, to nic nie było idealnego, ale wiem mniej więcej w czym mi najlepiej i na bank na 200% nie będę miała ramiączka dookoła szyi!

Kieca, w której mi się tak dół podobał, to Nabla Retha - konia z rzędem temu, kto mi ją w necie zlokalizuje bo Ja nie znalazłam.
No to dobrze, że w końcu się udało coś pomierzyć
Na pewno ta sukienka tak się nazywa? Bo szukam i szukam i też nic nie mogę namierzyć

Cytat:
no już po kursie tzn po pierwszych zajęciach i powiem Wam że było całkiem, całkiem Oprócz tego że sądzę że w większej grupie ( u nas jest 18 osób ) nie da się do końca nauczyć tańca, ale w sumie to chodzi nam głównie o to żeby umieć się ładnie ruszać, a nie tak jak na dyskotece własnie po to się zapisaliśmy, bo mi jakoś szczególnie nie zależy żeby umieć cha che czy tango czy inne tańce. Najbardziej zależało nam na walcu angielskim i wiedeńskim bo taki chcemy tańczyć, ale na tym kursie uczą też jak tańczyć do piosenek takich właśnie weselnych więc spoko. No i nauczyć się bycia prowadzoną, a TŻ prowadzić

No więc tak, zaczęliśmy od rozgrzewki, skakanie, tupanie, kręcenie głową, rękoma, stopami, potem od podstawowego kroku walca - na trzy- w sumie spoko, bo ja jak byłam mała to chodziłam z bratem na tańce i jedyne co pamiętam to właśnie ten krok i krok podstawowy cha chy . TŻ stwierdził że wygląda w lustrach jak niedźwiedź bo wszyscy są mniejsi od niego No i jakoś sztywno nam to wychodziło narazie, ale myśle że to kwestia wprawy, najtrudniej nam wytrzymać trzymanie ramy, bo ja mam straszne problemy z kręgosłupem i się garbię, a jak mam się wyprostować to juz po 5 minutach mnie cały boli więc przy 20min takiego trzymania nie wiem czy mnie w nocy nie połamie i czy wstanę cała
Potem właśnie pokazali jakiś taki podstawowy krok na osiem do prawie każdego tańca weselnego z obrotem. Najpierw tańczyliśmy osobno, potem razem a potem była zmiana parterów, ale na krótko i potem wróciliśmy do siebie. U nas na kursie jest większość par i to osób w podobnym wieku, jedna starsza para, ok 40lat no i 2 dziewczyny były bez partnerów, więc albo tańczyły same albo właśnie prowadzący z którąś tańczył.
W sali było zimno jak cholera, a już po rozgrzewce tak gorąco że na koniec godziny byłam już cała mokra
Następne zajęcia we wtorek,
A jeszcze co do zmiany partnerów to nam tłumaczyli że to dobrze robić żeby nie przyzwyczajać się do partnera, tylko umieć zatańczyć z każdym, a dla mnie ponoć tym bardziej dobrze bo będę musiała się pilnować przy partnerze i nie nadawać rytmu
Na kursach dla nowożeńców nie sądzę żeby zmieniali Wasm partnerów, no bo w końcu musicie się nauczyć tańczyć taniec we dwoje.
U nas chyba tylko jeden taki kurs jest w mieście z tego co wiem, a reszta to indywidualne lekcje dla nowożeńców

Jazz to niefajna sytuacja jak nic nie mieli przygotowanego na Twoją przymiarkę. Cieszę się że to co Ci sie podobało okazało się dobrze na Tobie leżeć. Kolejna PM ruszyła na salony

MI TZ powiedział że jego kolegi z pracy żona kazała mi przyjść z modelem sukienki jaką chcę i ona mi powie czy ten krój, model będzie mi pasował, że wszystko podpowie. Ale i tak najpierw wolałabym chyba przejść się po salonach i zobaczyć co na mnie dobrze leży. Ale to chyba dopiero jak będę wiedziała co z pracą

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Centipede
Aniołku jak tam palec i paznokieć? lepiej już troszkę?

Ja mam jutro wieczorem mszę i spotkanie u nas całej rodziny babci ( ich 11 osób- 3 rodziny z dziećmi , nas 2 osoby ) do tego przyjeżdza mój brat, więc jutro czeka mnie sprzątanie i szykowanie, a co za tym idzie zapewne odezwę się do Was dopiero w niedzielę wieczorem
Ooooo..ale fajnie z tym kursem Też chce zaciągnąc tżta bo u nas z kolei do on ma problemy z prowadzeniem mnie do brze chociaż że wyczuci rytmu ma

To ja wam teraz powiem jaki widok dzisiaj spotkałam w this&that. Wystawa z dyniami na haloween a obok co? Mikołaje, choineczki, bombeczki. No super! chyba sobie w notesie zacznę zapisywać kiedy pierwszy raz w roku widzę dekoracje świąteczne, W zesżłym roku to był 31X w tym 16X!! W przyszłym będzie koło września
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 00:00   #1686
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
No to dobrze, że w końcu się udało coś pomierzyć
Na pewno ta sukienka tak się nazywa? Bo szukam i szukam i też nic nie mogę namierzyć
No właśnie Ja też nie mogłam dlatego napisałam, że daję konia z rzędem temu kto mi ją spod ziemi wyciągnie Ale jakoś w tygodniu pójdę tam jeszcze raz z mamą, to powiem tej Pani, żeby zerknęła na tę nazwę, bo chyba jej się coś pomyliło

Cytat:
To ja wam teraz powiem jaki widok dzisiaj spotkałam w this&that. Wystawa z dyniami na haloween a obok co? Mikołaje, choineczki, bombeczki. No super! chyba sobie w notesie zacznę zapisywać kiedy pierwszy raz w roku widzę dekoracje świąteczne, W zesżłym roku to był 31X w tym 16X!! W przyszłym będzie koło września
Nieźle kiedyś na jednym markecie dwa dni przed 1 listopada powiesili napis "Wesołych Świąt" i on się tak mienił. Trochę wtopili ale teraz zauważyłam, że pomimo iż w sklepach już można kupić sporo świątecznych pierdół, to z takimi hasłami póki co czekają na 2 listopada chociaż.
Stary 2009-10-17, 00:04   #1687
madmuazelle
BAN stały

W Angli słodycze na święta widziałam już z pare tygodni temu,teraz widze różne ozdoby renifery itp :yyyyy: Matko w październiku już takie rzeczy.
Ide zaraz spac/się położyć,bo padam o ile zasne bo wczoraj też chcialo mi się bardzo spać,a jak się położyłam to zasnąć nie mogłam.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-17 o 00:06
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 00:15   #1688
onaella
Zakorzenienie

a ja właśnie doznalam lekkiego szoku

wychodzę z domu i co widzę..... u sąsiadów okna już świątecznie udekorowane
lampki i ozdoby świąteczne

myslałam, że chociaz do 1 lisopada poczekają i po hallowen się zacznie a tu psikus i już się zaczęło

ale mam za to miły wieczorek z Tż i kolorowymi drinkami

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 00:37   #1689
certina4
Wtajemniczenie

dobrej nocy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-17, 00:51   #1690
Aaś
Zakorzenienie

Może niech zaczną wywieszać te ozdoby już po wielkanocy

onaella super sąsiedzi nie ma co

Kupiłam odżywkę! A co! Raz się żyje Przyjdzie koło wtorku

Dobranoc!
Stary 2009-10-17, 01:23   #1691
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Dobranoc!
Dobranoc
Stary 2009-10-17, 08:52   #1692
agator74
Rozeznanie

cześć wszystkim

ja powoli powinnam sie szykowac na zajecia ale tak mi sie nie chce bo sa dluuuugo i okropnie nuuuuuuudne teoretycznie dzis mam zajecia od 8 do 21.30 ale to tak teoretycznie

a jutro wybieram sie na zakupy moich bucikow zimowych

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 09:22   #1693
Prymulkaaa
Rozeznanie

Hej ja wczoraj szukałam bucików:P i tragedia:P Nic nie znalazłam ale wierzę, ze w końcu znajdę Wczoraj byłam u bratowej Tż-a Powiedziałam jej o cywilnym A ona wpadła w taki popłoch! Że sukienki nie ma, że butów, że fryzjer.. hehe ale się uśmiałyśmy Potem 2h oglądałyśmy kiecki na allegro dla mnie i dla niej.. Dla niej znalazłyśmy.. tyle, że ciemną. a dla mnie nic ale żeby dzień nie był stracony przymierzałam jej suknie teraz przynajmniej wiem, że taka szerokość jest ok! da się chodzić po schodach i jest w miarę wygodna w końcu muszę mieć wygodną bo my tyle chodzimy.... głównie do kościoła.. wstawiam fotki są średnio wyraźne..

Załącznik 2590050 Załącznik 2590051
ten przystojniak to jej synek Ma już 14.5 miesiąca

Miłego dnia Wam życzę
Stary 2009-10-17, 09:22   #1694
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
od muld nic mi nie będzie, dotąd nic mi sie nie stało i żadnych spektakularnych skokow ani upadków nie zaliczałam, wiec sie nie boję
Na Świętego Krzyża jest taki bruk jak idziesz w kierunku plant za placem św. Ducha czy tam na placNa końcu jest prostopadła ta ulica i właśnie tak wyglądaJa akurat nie mam dobrego zdania o stawianiu aut w strefie A Wole postawić sobie auto na placu Matejki albo na Starowiślnej/Krowoderskiej/Garbarskiej/pod Multibankiem i sie przejśc niż zastawiać ulice a spacerek jest przyjemny
no to jak tak uwazasz to trzymam kciuki zebys rzeczywiscie nie trafila na powazniejsze muldy, bo ja juz trafilam nie raz (lubimy jezdzic wieczorem) i dzieki temu nauczylam sie skakac na desce
tak czy siak zastawiasz ulice, wiec co za roznica tam gdzie my parkujemy rowniez sa wyznaczone miejsca do parkowania, wiec i tak ktos tam w koncu stanie a na Starowislnej to ja conajwyzej blokade na kola moge zarobic (nie raz ogladane szczegolnie klienci Polbanku maja tego pecha nieswiadomi, ze mimo tego ze na chodniku pod bankiem jest miejsce to nie wolno... )
czasem jeszcze stajemy na Wielopolu, ale tam ciezko o miejsce
zeby stanac na Krowoderskiej, Garbarskiej musialabym sie wepchac najpierw w aleje i jechac naokolo
kazdy robi jak uwaza wy chyba macie pecha do mandatow za parkowanie, wiec moze lepiej stawajcie dalej... milych spacerkow

Cytat:
no wlasnie tylko,ze my nie bedziemy chodzic na kurs dla narzeczonych tylko na taki zwykly kurs tanga u mnie w miescie jest multum takich kursow dla narzeczonych, ale ucza tam tylko walcow, ewentualnie wlasnie te tance typu salsa

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
ja powoli powinnam sie szykowac na zajecia ale tak mi sie nie chce bo sa dluuuugo i okropnie nuuuuuuudne teoretycznie dzis mam zajecia od 8 do 21.30 ale to tak teoretycznie

wspolczuje
u mnie najdluzej zajecia sa do 20.30. czasem sie zdarzalo posiedziec...
a dzis mam wolne i przez nastepne 3 weekendy rowniez

wytrzymalam wczoraj... nie zjadlam pizzy ani kawalatka
a przedwczoraj pracowicie wygrzebalam caly ser z salatki z McDonald's

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-17 o 09:24
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 10:01   #1695
certina4
Wtajemniczenie

cześć
szaro, buro i tylko patrzeć jak będzie padał deszcz. A ja zabieram się za odkurzanie i ścieranie kurzu w całym domu.
Miłego weekendu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-17, 10:03   #1696
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

onaella super sąsiedzi nie ma co

a najgorsze, że tutaj 90 % kraju ma takie odchyły

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 10:28   #1697
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Onaella,w tym kraju to mnie chyba nic nie zdziwi.

Niedawno wstałam,zjeść coś trzeba a potem na zakupy.Dobrze,że jest weekend.
Stary 2009-10-17, 12:08   #1698
centipede
Zadomowienie

Cześć Piękne!
Co tutaj tak cicho?
Prymulko ale Wam się z bratową trafiło - ten sam rozmiar prawda? Widzę śliczną PM ze świetną figurką Będziesz kupować czy szyć suknię?

Zabieram się za pisanie papierów, ale będę tu zaglądać

Mad co będziesz kupować? Ja już po zakupach - spodnie rurki i kozaczki
Ela głowa nie boli po wczorajszych kolorowych drinkach?
Stary 2009-10-17, 12:38   #1699
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ja z odżywek polecam:

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ling-nails.htm

to moim zdaniem najlepsza odżywka na rynku, poleciła mi ją koleżanka, która profesjonalnie zajmuje się paznokciami
Ale ta cena

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No więc z tego co pamiętam, to według zawiłego opisu sukni ślubnej pierwsza wersja (o ile dobrze ją zrozumiałam) powinna dobrze wyglądać, nie wiem jak wygląda organza więc się nie wypowiem na temat wersji organza+satyna. Jeśli chodzi o koronki na dole + na boku, to już zależy od materiału na jakim byłyby te boczne ozdoby, bo jeśli na satynie, to masakra i odpada, a jeśli byłyby na tiulu, który byłby nałożony na gładki matowy materiał, to myślę że spoko będzie.
Ta koronka będzie na organzie mlecznej, czyli na czymś takim: http://www.tkaniny-hurtownia.pl/old/org/10d.jpg tylko trochę bardziej matowym. Ostatecznie chyba wyjdzie na to, że po prostu ta boczna koronka będzie się kończyła trochę niżej niż w pasie (tak pod ) ale nie będzie tak zachodziła na przód i wtedy na dole mogę mieć koronkę

Więcej nie zdążyłam nadrobić, a popołudniu zmykamy do kuzynki na urodziny, a później do znajomych na parapetówę, więc zajrzę pewnie dopiero jutro albo w poniedziałek
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 13:21   #1700
asiulek1705
Wtajemniczenie

Witam się
Już myślałam, że z 10 stron będę musiała nadrabiać ale miło mnie zaskoczyłyście hihi
A u mnie dzisiaj słoneczko świeci tylko mogłoby być trochę cieplej
Stary 2009-10-17, 14:03   #1701
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
Hej ja wczoraj szukałam bucików:P i tragedia:P Nic nie znalazłam ale wierzę, ze w końcu znajdę Wczoraj byłam u bratowej Tż-a Powiedziałam jej o cywilnym A ona wpadła w taki popłoch! Że sukienki nie ma, że butów, że fryzjer.. hehe ale się uśmiałyśmy Potem 2h oglądałyśmy kiecki na allegro dla mnie i dla niej.. Dla niej znalazłyśmy.. tyle, że ciemną. a dla mnie nic ale żeby dzień nie był stracony przymierzałam jej suknie teraz przynajmniej wiem, że taka szerokość jest ok! da się chodzić po schodach i jest w miarę wygodna w końcu muszę mieć wygodną bo my tyle chodzimy.... głównie do kościoła.. wstawiam fotki są średnio wyraźne..

Załącznik 2590050 Załącznik 2590051
ten przystojniak to jej synek Ma już 14.5 miesiąca

Miłego dnia Wam życzę
Masz ładną buzię i ładną figurkę Myślę, że wiele fasonów sukni będzie na Tobie dobrze leżało. Byle nie były tak obfite jak ta suknia na zdjęciu. Szerokość jest spoko, ale tak jakoś dużo się dzieje w tej sukni tu kwiat z boku, tam gęsta koronka przy szyji. Ja bym Cię bardziej widziała w gorsecie bez ramiączek, a jak na ramiączkach, to delikatnych, bo szkoda przytłaczać taką uśmiechniętą buzię.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ta koronka będzie na organzie mlecznej, czyli na czymś takim: http://www.tkaniny-hurtownia.pl/old/org/10d.jpg tylko trochę bardziej matowym. Ostatecznie chyba wyjdzie na to, że po prostu ta boczna koronka będzie się kończyła trochę niżej niż w pasie (tak pod ) ale nie będzie tak zachodziła na przód i wtedy na dole mogę mieć koronkę
O, to Ja nawet nie wiedziałam, ale też wczoraj mierzyłam suknię z organzą na dole a myślałam, że to taki gęsty tiul he he. I właśnie w tej sukni z organzą miałam najlepiej wyglądającą górę, bo gorset miał taki krój fajny, że mi trochę dorobił wcięcie w talii no ale tam też nie mogłam robić zdjęć.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-10-17 o 14:04
Stary 2009-10-17, 14:06   #1702
chilanes
Zakorzenienie

Cześć babki, wchodzę się pochwalić, że na salonach byłam i w troszkę ponad godzinę (z przechodzeniem między salonami) suknię kupiłam I jestem happy! Na początku maja zadzwonią się dowiedzieć, czy coś mi się z rozmiarem nie zmieniło, jeśli tak, to jeszcze raz zdejmą miarę, a jak nie, to suknia leci do szycia i w lipcu przymiarka i suknia jest moja Z bolerkiem, halką, gratisową podwiązką (i chyba nawet welonem) i krótkim trenem 1980zł, szyta idealnie na mój wymiar Jestem zadowolona I wszystkim wybierającym się na mierzenie i poszukiwania życzę takie obsługi, jak w tym saloniku, bo Panie są naprawdę wspaniałe
Stary 2009-10-17, 14:54   #1703
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Cześć babki, wchodzę się pochwalić, że na salonach byłam i w troszkę ponad godzinę (z przechodzeniem między salonami) suknię kupiłam I jestem happy! Na początku maja zadzwonią się dowiedzieć, czy coś mi się z rozmiarem nie zmieniło, jeśli tak, to jeszcze raz zdejmą miarę, a jak nie, to suknia leci do szycia i w lipcu przymiarka i suknia jest moja Z bolerkiem, halką, gratisową podwiązką (i chyba nawet welonem) i krótkim trenem 1980zł, szyta idealnie na mój wymiar Jestem zadowolona I wszystkim wybierającym się na mierzenie i poszukiwania życzę takie obsługi, jak w tym saloniku, bo Panie są naprawdę wspaniałe
To super A jaką wybrałaś? Pokażesz chociaż zdjęcie na modelce?
Stary 2009-10-17, 15:02   #1704
chilanes
Zakorzenienie

nie, nie umiem jej znaleźć mogę wysłać mailem tu nie wstawię, bo Tż jeszcze wyszpieguje i dopiero by było konspiracja trwa, Tż nie może wiedzieć
Stary 2009-10-17, 15:30   #1705
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
W Angli słodycze na święta widziałam już z pare tygodni temu,teraz widze różne ozdoby renifery itp :yyyyy: Matko w październiku już takie rzeczy.
Ide zaraz spac/się położyć,bo padam o ile zasne bo wczoraj też chcialo mi się bardzo spać,a jak się położyłam to zasnąć nie mogłam.
Ja przez jakis czas pracowalam w sparze i 27 grudnia dostalismy wielka dostawe jajek wielkanocnych, normalnie paranoja
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 16:19   #1706
chilanes
Zakorzenienie

W Cauflandzie, którego dziś odwiedziłam można już kupić wszelkie bo żonarodzeniowe pierdoły, choinki, bombki, łańcuchy, czekoladki, itd...
Stary 2009-10-17, 16:40   #1707
metkaa
Zakorzenienie

czesc i czołem

ja kiedys pracowałam w kaufie przy wykładaniu towaru, sklepy przescigaja sie ktory pierwszy wystawi nowy towar min na swieta,

chilanes jestem bardzo ciekawa twojej sukni

dzis równiutkie poł roku
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 16:45   #1708
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ale ta cena
Zapłaciłam razem z przesyłką 28zł....zobaczymy czy jest warta tej ceny...

Cytat:
Super że suknia wybrana! Kongratulejszyn:jup i:

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja przez jakis czas pracowalam w sparze i 27 grudnia dostalismy wielka dostawe jajek wielkanocnych, normalnie paranoja
Cytat:
W Cauflandzie, którego dziś odwiedziłam można już kupić wszelkie bo żonarodzeniowe pierdoły, choinki, bombki, łańcuchy, czekoladki, itd...
Stary 2009-10-17, 16:59   #1709
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Cześć Piękne!
Mad co będziesz kupować? Ja już po zakupach - spodnie rurki i kozaczki
Gratuluje udanych zakupów. A nic takiego nie kupowałam,żarcie żarcie i pare rzeczy do domu.

Cytat:
Napisane przez chilaenes Pokaż wiadomość
Gratuluje zakupu sukni ślubnej.

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Omg,powariowali.

Cytat:
Nieźle,niedługo już we wrześniu będą akcesoria świąteczne.
Stary 2009-10-17, 17:46   #1710
obca7
Wtajemniczenie

hello za 15 minut zmówiny a ja na wizazu siedzę Trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało
Miłego weekendu
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości