|
|
#2341 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Dzien doberek....myślałam że u Was spokojnie a tu okazuje sie żew nie ,i kolejny wątek bede miała do nadrabiania
.Dziekuje Wszytskim za miłe przywitanie ...własnie koncze śniadanko ,i biore sie za kawusie i wafla z nuttela ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
,może Dominika ,Jagoda
|
|
#2342 |
|
Wtajemniczenie
|
Hi hi napisałam, że Adrianna bo na mamusiach list-grud widziałam tak na liście
![]() Ja mam bliznę - całkiem sporą na plecach.. I nie chcę drugiej na brzuchu miałam iść się myć ale mi się nie chce ![]() AsiaCCCCCCCC
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
U mamus list. -grud. miałam 3 strony
a tu pare postów ![]() ![]() Miałam iść do szkoły ale zaspałam jutro pójde
|
#2344 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U nas tak mało czytania, bo jest nas malutko Kurcze mam dylemat- umyć łeb czy nie???? tak nie lubię myć głowy, potem suszenie- masakrus. Patrzę w lusterko i : może się jeszcze nadają???? a tu taki smalec fuj ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Nie ładnie wagarować jaki przykład się dziecku daje |
||
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecuje ,jutro pójde
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
AsiCcccCA ale tam może być blizna, bo nawet słońce tam nie dochodzi
a ja planuje mieć piekny brzuszke i chwalić się potem nim światuSamanthhha thx za linka Majkela mam podobnie, ale kąpne się wieczorkiem jak mężuś w piecyku napali zreszt ą i tak siedzę w domu a z psem jakw ychodze to w kapelutku i nikt nie będzie wiedział, ze mam włosy do głowy przyklejone.Ja mam 166cm wzrostu a Tż 182:P ale mi to w jego kurtkach nie przeszkadza-przynajmniej są długie i cieplutkie Powycierałam kurze, posprzątałam pokój, i wyczyściłam kibelek... git:F |
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie chodzi Mi o blizny ,tylko później mamy rozklapioche chyba ze ładnie zszyja .
Nic Mi sie nie chce
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
E no myslę, że ładnie zaszyją co trzeba(byle nie do końca
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki macie juz wszystko dla dzidzi ?
|
#2350 |
|
Wtajemniczenie
|
Majkela - rozklapioche - ale słowo fajne
Zebra ja też chce się chwalić brzuchem I zrobić jeszcze raz A6W ![]() Poza tym jesteśmy zbliżone wzrostem i nasi Teżetowie Ja mam 165 a Tż 185 Będę wyglądać jak w worku w tej jego kurtce Asia ja nie mam wszystkiego A wiecie co - właśnie rozmawiałam z moją siostrą cioteczną, która jest położna. Powiedziała mi, że poród rodzinny u nich jest płatny 300 zł (jak i u nas), sala jest jednoosobowa i zadbana |
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też wszystkiego nie mam za mało ciuszków, wózka , i jeszcze paree rzeczy.Wpadłam w dól nic Mis ei nie chce ...eh
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana zdążymy wszystko pokupować - w końcu mamy na to caaałe dwa miesiące
![]() Z ciuszków to w sumie wydaje mi się, że czegoś może mi brakować.. Już kupuje wszystko co mi się podoba i co popadnie Mam tylko jedne śpiochy na 56 cm a reszta ubranek jest na 62. Chyba dobrze, nie? Podwinie się rękawy i będą na dłużej..A na dół strzelmy se po lufie soczku
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez 1 spioszki
ja byłam długa jak sie urodziłam Tz tez moze mała tez sie długa urodzi ![]() To bania
|
#2354 |
|
Wtajemniczenie
|
Już całkiem wali na głowę w tej ciąży... Nic mi się nie chce ![]() Zaraz coś kupię na allegro ![]() AsiaCccAcaaAAC (sorry ) to chyba czas najwyższy, żebyśmy zaczęły kupować i większe rozmiary Ja trochę mam ale mało..
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Ty piszesz mój nick !
-AsiaCccAcaaAAC tak sie nie pisze![]() tylko tak AsiCcccCA Mi też sie nic nie chce ,własnie rozgladałam sie na all i miałam se cos zamówic z nudów ![]() Ja jak narazie mam : -pieluszki tetrowe 10szt. -papmersy - reczniki -wanienke -kocyki-1 grubszy i 1-cienszy -art. kosmetyczne =zel do mycia,krem do buzi,cos do pupci,oliwke (tzn. taki olej migdałowy i zwykłą oliwke -Hippa ),gaziki do pępka,chusteczki do pupci /buzi =3 szt.- szcztke do włosów,zestaw do paznokietków -butelke 1x-Lovi....150ml -smoczek -gruszka do noska -majtki do tetrów 2szt. -kombinezon -nosidełko -rożek - i ubranka ..wymieniac ile ich jest nie będe ![]() ...i chyba chyba tyla ![]() ![]() Dobra mykam do tesciów na chwile ,bo sie stęsknili
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-17 o 13:30 |
|
|
|
#2356 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tych rzeczy które wypisałaś nie mam... pampersów
![]() A ten nick to mam pisać na kolorowo? Buuuła ha ha Ja też idę bo i tak zostałam sama |
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
a sorki mam jeszcze łóżeczko i materacyk
![]() Nie koniecznie na kolorowo
|
#2358 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wózek
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
ah nie przebiłam Cie
,a jaki masz wózek ...jestem w trakcie poszukiwań i nie mogę sie zdecydowac
|
|
#2360 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co.. wrzucałam kiedyś zdjęcia tego wózka, jak znajdę stronę to dam link
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251301&page=46 na tej stronie są foty
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
witam po dluzszej nieobecnosci
i od razu sie chwale ze do dzidzi juz blizej niz dalej w koncu cos ruszylo .... mozliwe ze juz jestem ale gin nic na USG nie zobaczyl... a jak nie teraz to juz torbiel pekla wiec jest coraz lepiej ... pozdrawiam
|
|
|
|
#2362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki, dobrze, że się odezwałaś bo się martwiłyśmy o Ciebie
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
o ja napiszę jeszcze raz co już mam
![]() Wózek Fotelik samochodowy Łóżeczko Wypełnienie do pościeli Pościel Ochraniacze na szczebelki Podgrzewacz do butelek 1 butelkę Styropianowy pojemnik na butelki Gąbke do wanienki Gryzak Kombinezonik 2 ręczniczki z kapturkiem 1 kocyk 1 rożek Ubranka- wyglada na to, że wszystkie- od małych po większe to chyba tyle jak na razie:P jeszcze znajoma ma przywieźć ciuszki w niedziele za tydzień i rozkładaną chuśtawkę, mate edukacyjna odkupie też od znajomej Sanderinka super, że się polepszyło miło Cię widzieć
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no skacze ale i tak jestem
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Sanderinka ok. 4 tygodnia widać pęcherzyk płodowy
|
|
|
|
#2366 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie nawet w 4 nie było widać
Dopiero w piątym ![]() Ależ nudy... Dziewczyny nie chce mi się leżeć jósz noooo przyjdziecie na herbatkę?
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny weekend jest a wy tyle piszecie ![]() ![]() Ja wlasnie jestem u mamusi na placku i herbatce ![]() Sanderinka ![]() Ja jak bede miala wiecej czasu bo chwilowo mnie poganiaja to znajde strone na ktorej byla lista co mam ![]() a zwiekszyla sie ona tylko o podgrzewacz i sterylizator na ktory czekam dobra mykam bo mnie zaraz zjedza postaram sie jeszcze dzisiaj wleciec !!
|
|
|
|
#2368 |
|
Zadomowienie
|
Cześć mamusie
Sanderinka gratuluję, trzymam kciuki, żeby to było na pewno TO My byliśmy dzisiaj na zakupkach, ale zła jestem jak nie wiem. Pojechaliśmy rano po komodę, okazało się najpierw, że nie ma, ale pani była tak miła podzwoniła gdzie trzeba i po godzinie już była na sklepie, bo tak musielibyśmy czekać jakieś dwa tygodnie, żeby zrobili dopiero. No to w tym czasie jak komoda miała dojechać, stwierdziliśmy z Tż, że skoczymy do miasta zobaczyć za butami dla niego, do Rossmana i po kasę na tą komodę i odbierzemy ją na koniec. Kupiliśmy buty dla Tż, kosmetyki dla dzidziusia, bo była promocja w Rossmanie na całą serięJ&J więc mamy już komplet, ale płaciliśmy kartą, święcie przekonani, że kasą na koncie sobie leży. Idziemy do bankomatu po pieniądze na komodę a tu napis :BRAK ŚRODKÓW NA KONCIE... No zbaraniałam. I wiecie co się okazało? Że wyczyściliśmy konto za bardzo robiąc zakupy, a przelew który zrobiliśmy wczoraj z firmowego konta utknął gdzieś po drodze. I z jednego banku już pieniążki wyszły, a do drugiego jeszcze nie weszły i zostaliśmy na lodzie I nic się nie dało zrobić Tak więc komoda będzie dopiero w poniedziałek jak wpłyną fundusze. A tak się napaliłam, że już dzisiaj będę ją mieć... Coś Fistaszek dzisiaj jest straaasznie leniwy, aż się martwić zaczęłam, bo kopał jak wściekły w nocy, a później dopiero koło 15. A teraz znowu cisza. Mam nadzieję, że po prostu ma gorszy dzień i wszystko u niego tam dobrze...
|
#2369 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet Delights nie dziwie się, że się wkurzyłaś... a co do fistaszka- mój synuś raz kopie i szaleje cały dzień w inny spokojniej więc myślę, że akuratnie ma senniejszy dzionek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

.

Znajoma miała miesiąc temu cesarkę i cuż nie męczyła się przy porodzie ale po owszem i to bardzo.
po co się stresować

a tu pare postów 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jaki przykład się dziecku daje
soczku

-AsiaCccAcaaAAC tak sie nie pisze