![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Lancome, La Roche-Posay, Clinique, L'oreal
Kosmetyki na wymiankę:
LRP krem tonujący z filtrem spf 50 - za biochemiczne cuda Clinique, Comforting Cream Cleanser (Krem do demakijażu) 30ml - nieotwierane Clinique, Continuous Rescue Antioxidant Moisturizer (Krem) 15 ml - nieotwierany Iwostin, Lipidowy krem ochronny na zimę SPF 15 - nowiutki, użyty 2 razy Odlewka 10 ml Lolity Lempickiej - za odlewkę Euphorii CK lub odlewkę Pink Lacosty Garnier Skin Naturals, Mleczko przywracające balans nawilżenia skóry - 400 ml, nowe, data ważn. 09 2011 Estee Lauder, Pure Color Crystal Lipstick, 303 Crystal Pink - użyta kilka razy Mary Kay, szminka kolor Toffie - przetestowana BeYu Fruit&Gloss SPF 8, Sweet apricot 04 - delikatny róż, przetestowana GoldWell - szampon do włosów farbowanych GoldWell - odżywka chroniąca włosy przed działaniem temperatury Artdeco, Highlighter Art Design (Prasowany puder rozświetlający) - użyty kilka razy L'Oreal, True Match Minerals (Sypki puder mineralny) kolor C3 Rose Beige - ok. połowy L'Oreal, Glass Shine lip gloss - błyszczyk kolor Pink Shimmer fX158 - można przyjąć, że 1/3 zużyta Ekstrakt z rozmarynu w proszku Be Beauty peeling drobnoziarnisty oczyszczająco-wygładzający d każdego rodzaju cery (wyciąg z płatków róży + minerały morskie) - 1 raz użyty Tanita SilkWay - jedwabny regenerujący lotion d nabłyszczania i wygładzania włosów, zostało ponad 2/3, ważny do lutego 2010 Johnson's Baby, Bedtime, Oil (Oliwka na dobranoc) - nie ma daty ważności, kupiłam rok temu, zostało 90% Wazelina w tubce - zużyte ok. 10% Parafina ciekła - zużyte ok. 15% Ziaja, Masło Kakaowe, Krem przeciwzmarszczkowy Q10 - użyte kilka razy Nivea, mgiełka stylizująca - zużyte 30% Veet, Krem do depilacji pod prysznic - zużyte 20% Tołpa, Huminea Strefa T, Matujący krem korygujący - data ważn. 2008 Avon, Planet Spa, Mediterranean Olive Oil, Hydrating Face Mask - data ważn. 2007 Eveline, Błyszczyk 3D Holografic Brilliant nr 53 - delikatny róż Joanna Multi Effect color Wiśniowa czerwień - nowy zakup Joanna Multi Effect color Soczysta oberżyna - nowy zakup Perfumy Guerlain Derby 10 ml - w zastępczym opakowaniu Kerastase, Resistance, Bain de Force - mini opakowanie, została połowa Poszukuję: biochemicznych cudów Wymienione: La Roche-Posay, krem pod oczy Active C (użyty 1 raz, tubka 15 ml, data ważności 2011) Clinique, krem pod oczy All about eyes rich - nowy nieużywany, 7 ml Clinique, maseczka do twarzy - nowa nieużywana, 15 ml Joanna Multi Soft korzenny brąz - nowy zakup Opakowanie Logest (ważny do 10.2011) Lee Lee Benefit Kenzo L'ean par - zostało 2/3 - fiolka robiona przez kobietę pracującą Sephorze Dolce&Gabbana Light Blue - zostało 2/3 fiolki - fiolka robiona przez kobietę pracującą Sephorze Clinique, Turnaround Concentrate, Visible Skin Renewer 7ml - nieotwierany La Roche Posay, Effaclar K - zostało 60%, data ważn. grudzień 2010 Currara, Touch and Die EDT - 2 razy psiknięta BeBeauty - funny life for woman (perfumy, zafoliowane) BeBeauty - intimacy for woman (perfumy, zafoliowane) Garnier, Skóra Wrażliwa, Krem łagodząco - nawilżający do skóry bardzo wrażliwej - data ważn. 2011 Garnier, Komfort suchej skóry, Odżywczo-wygładzający krem pod oczy 'Odżywianie i komfort' - zużyte 25%, data ważn. 2011 Ziaja, Nuno, Peeling enzymatyczny, zużyte ok 30% Clinique, All About Eyes Rich - krem pod oczy 7 ml - użyty kilka razy Serum - żel pod oczy ze świetlika - 1 raz użyty Avon, Glazewear, Diamonds Eye Color (Błyszczyk do powiek), sage shimmer (zielony, użyty 2 razy) Avon, Color Trend, Kiss'n'go (Całuśna szminka do ust) - kolor złotobrązowy Vipera, Color of Rouge, Róż Classic - przetestowany (to ten na dole) Vipera, Cheek, Róż do policzków - przetestowany, kolor taki trochę ceglasty Garnier, Belle Color - łatwa żel - farba Ciemny blond - nowy zakup Perfumy Cerruti 1881 edt - zostało 2/5 fiolki - miniatura "oryginalna" Perfumy Silver Leaf ok. 20 ml z opakowania 50 ml Edytowane przez aggie82 Czas edycji: 2010-11-08 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, La Roche-Posay, Clinique, L'oreal
podaj prosze stan zuzycia tych kosmetykow oraz czy cos ewentualnie znajdziesz cos za nie:
Maseczka błotna do twarzy z minerałami z morza martwego Avon Krem pod oczy Active C La Roche-Posay Próbki Clinique: - krem pod oczy (jaka pojemnosc i jaki rodzaj kremu)
![]() |
#3 |
BAN stały
|
hej
![]() owszem innteresuja mnie u Ciebie: Joanna Multi Soft korzenny brąz Krem pod oczy Active C La Roche-Posay i Błyszczyk L'oreal Glass shine Pink Shimmer FX158 ale interesuje mnie w jakim stanie sa kosmetyki nowe/uzywane? jakie daty waznosci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie krem pod oczy La Roche Posay.Mozesz coś więcej napisać o nim tzn ewentualne zużycie,data otwarcia,ważności? Oraz jeśli jest mało uzywany to czy znajdziesz coś u mnie w wątku za niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze coś u mnie za Krem pod oczy Active C La Roche-Posay? Zapraszam do wszystkich 3 wątków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
WItaj
![]() Krem pod oczy Active C La Roche-Posay Lancome Virtuoze tusz do rzęs Jakie zużycia,daty ważn? Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() coś u mnie za: Garnier Belle Color Ciemny blond Joanna Multi Soft korzenny brąz ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie jestem z Wrocławia, jak widać w lokalizacji - "znad morza"
![]() Muszę sie zastanowić nad tą wymianką, bo za róż dałam 19zł, puder kosztował kilkanaście (13? zł). Belle Color już jest wycofywana, ale średnio sprzedawano ją za 13-14zł (jedyne miejsce, gdzie widziałam drożej, to Natura). Farbę Joanny kupuję za ok 6zł. Na razie się wstrzymuję, muszę przemyśleć to tak,żeby nam obu się opłacało ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Krem pod oczy Active C La Roche-Posay Lancome Virtuoze tusz do rzęs Mnie nie bardzo by się opłacała taka zamianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() Interesuje mnie Lancome Virtuoze tusz do rzęs Krem pod oczy Active C La Roche-Posay Jaka jest pojemność tych kosmetyków i jaki stopień zużycia? ![]() aaa i jaki kolor tuszu ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem,ze brak odpowiedzi oznacza,że nic u mnie nie znalazłaś? Z Twojej wish listy mam miniaturkę kremu w tubce 5 ml Clarins Creme Desalterante Hydra Quench peaux normales & seches -to chyba z takich jak ten w linku tylko ze ja mam do cery suchej, normalnej, w niebieskiej tubce:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wilzajacy.html Wprawdzie to tylko miniaturka ale cena parokrotnie wyższa od kremu pod oczy,którym jestem zainteresowana.Do tego mogłabym dołozyć jakieś próbki z wątku kremów aptecznych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a tusz lancome jest nowy?
podaj jakies szczegoly chociaz podstawowe na jego temat
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Oj,chyba nie sprawdzisz jak wygląda na Twojej mordce bo wydaje mi się,że produkcję tych pomadek już kończą(jak również paru innych fajnych produktów).Niedawno chciałam obejrzeć kolor beżowy i już ich nie znalazłam.Wstawię jeszcze inne fotki ,może te pomogą w decyzji ?A kolorek jest bardzo delikatny,na każdą okazję,nie jakiś wściekły,z rozświetlającymi drobinkami.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze róż Bourjos jakby Cię interesował
![]() A moja sugestia Starej Przekupy jest taka abyś podała więcej szczegółów nt kosmetyków które wystawiłaś (kolor, zużycie, termin ważności) ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nie nie jestem zainteresowana wymianką..Myslałam,ze tusz jest uzyty max 3-4x, ale nie w połowie lub więcej.
![]() Może kiedyś nadarzy się okazja na wymiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ale ja jednak wycofuje sie z Twoich kosmetykow...
perfumy wole wymienic na perfumy
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
to mi sie podoba... La Roche-Posay, krem pod oczy Active C (użyty 1 raz, tubka 15 ml, data ważności 2011) pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za coś z tego:
La Roche-Posay, krem pod oczy Active C (użyty 1 raz, tubka 15 ml, data ważności 2011) Clinique - mini zestaw w oryginalnej kosmetyczce: Clinique, krem na noc - nowy nieużywany, 15 ml Clinique, krem pod oczy All about eyes rich - nowy nieużywany, 7 ml Clinique, maseczka do twarzy - nowa nieużywana, 15 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nr różu burżuja to 33 Lilas D'or, koor to taki średni róż ze złotymi malutkimi drobinkami
![]() Widzę,że interesują Ci odlewki perfum. Mogę Ci jakieś odlewki porobić lub dorzucic próbki ![]() Mnie interesuje krem pod oczy LRP ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
To sa rozswietlajace nie brazujace...niestety strona mi sie nie otwiera...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A może chciałabyś za krem pod oczy nową miniaturkę perfum,nowość jeszcze nie dostępną w salonach Yves Rocher So Elixir,5 ml z kartonikiem i do tego dwie próbki po około 1,7 ml każda perfum podobnych do Euphorii Blossom ale zdecydowanie ładniejszych i dużo droższych:Flowerbomb Victor & Rolf?Jedna fiolka to woda perfumowana a druga woda toaletowa.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-10-22 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Musze sie zastanowic i dam znac jutro ... ale euphorii to ja nie mam ...moge jakies inne probki dolozyc jak chcesz...albo moze dobierz sobie cos z watku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.