Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 23:10   #631
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja objadłam sie spaghetti i umieram
A ja od 2 dni mam ochotę na kurczaka po chińsku.. lub cokolwiek co by to przypominało jutro robię..

Co do opisu..o terroryźmie.. ja znam taką książkę chyba w księgarni internetowej jest jakiejś..K. Kowalczyk, W. Wróblewski 'Oblicza współczesnego terroryzmu'.

http://www.twojaksiazka.com.pl/x_C_D...ND_410316.html <---- takie coś znalazłam..
a z raportów lub czegoś w tym stylu możesz korzystać..?

http://www.psz.pl/tekst-1547/Raport-psz-pl-Terroryzm wymaga rejestracji
Powodzenia w pisaniu

eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 23:14   #632
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
A ja od 2 dni mam ochotę na kurczaka po chińsku.. lub cokolwiek co by to przypominało jutro robię..

Co do opisu..o terroryźmie.. ja znam taką książkę chyba w księgarni internetowej jest jakiejś..K. Kowalczyk, W. Wróblewski 'Oblicza współczesnego terroryzmu'.

http://www.twojaksiazka.com.pl/x_C_D...ND_410316.html <---- takie coś znalazłam..
a z raportów lub czegoś w tym stylu możesz korzystać..?

http://www.psz.pl/tekst-1547/Raport-psz-pl-Terroryzm wymaga rejestracji
Powodzenia w pisaniu

O dziękuję przyda mi się
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 23:26   #633
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
laski pokażę Wam jak moje dziecko zachowuje się całymi dniami, tak się bawi i ćwiczy non stop
FILMIK
Jaki on cudowny jest kurde będzie miał branie.. a jak się super zabawia

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
O dziękuję przyda mi się
Bym Ci zeskanowała 'coś jeśli znajdę'.. mam jakiś z czasopisma raport i dane na wykresach są.. tzn jeśli odnajdę tą gazetkę.. tak mi się przypomniało..

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Dobrze, bóle podbrzusza dają o sobie znac wieczorem... teraz delikatnie mnie zamula...
kurna miałam wtym m-cu iść do gina, no nic po okresie pójdę już w listopadzie.
za tydz jadę do M tym razem ja go odwiedzam
Super .. cieszę się, że już lepiej
Stary 2009-10-18, 23:32   #634
Zuziunia
BAN stały

Kochana super

a powiedz mi jedną rzecz często bywasz w BP?
Stary 2009-10-18, 23:52   #635
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Kochana super

a powiedz mi jedną rzecz często bywasz w BP?
Hmm.. teraz to nie bardzo.. bywałam częściej.. na zakupki jakieś albo jak załatwiam jakieś sprawy..a cio..?

Idę lulu bye, bye

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-10-19 o 00:13
Stary 2009-10-19, 00:08   #636
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Hmm.. teraz to nie bardzo.. bywałam częściej.. na zakupki jakieś albo jak załatwiam jakieś sprawy..a cio..?
Tak pytam trza sie kiedyś spotkać...
Stary 2009-10-19, 00:53   #637
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Ale dół,pokłóciłam się z TŻ, tylko godzinę potrzebowaliśmy żeby się pokłócić. I nawet nie mam z kim pogadać. Wszystkie te swoje rady dla Was mogę sobie w kieszeń wsadzić, komuś łatwo mówić, jak u siebie wszystko dobrze.i na dodatek boli mnie oko. ide ryczeć
Stary 2009-10-19, 01:40   #638
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Motylku jeśli czujesz, że nie dasz rady na tym pogrzebie być to może nie idź na cmentarz.tylko na mszę.. ja jestem wrażliwa za bardzo.. i często nie bywałam na pogrzebach tylko na mszy.. bo napatrzę się i potem jestem płaczką kilku godzinną z drugiej strony to kolega..to warto być w' ostatniej drodze'
Wiesz u nas jest to na duzym cmentarzu...wiec tam jest kaplica i to taka mala wiec sie stoi na polu i odrazu idzie sie na miejsce pochowku...

Wiesz ja chyba jednka nie pojde juz sam nie wiem Wiem ze jak tam pojde to odrazu zaczne ryczec...Juz nawet jak to pisze to lyz mam w oczach...Wiec mysle ze nie pojde tylko gdzie kolo 15-16 pojde na cmentarz i poszukam tego grobu....i tak zapale znic i wogole....

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Ale dół,pokłóciłam się z TŻ, tylko godzinę potrzebowaliśmy żeby się pokłócić. I nawet nie mam z kim pogadać. Wszystkie te swoje rady dla Was mogę sobie w kieszeń wsadzić, komuś łatwo mówić, jak u siebie wszystko dobrze.i na dodatek boli mnie oko. ide ryczeć

OJOJO bedzie dobrze....

A ja spac nie moge!!!!! czytam na necie inne fora...i gadam z kaims kolesiem na gg...hehe

---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

ide 2 raz LULU..... Buzka....
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 09:44   #639
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Hej Dziewuszki az milo sie czyta tyle stron watek ocenilam na szostke )))
Moj weekend byl BOSKI spa balsamy kremy odzywki kapiel z olejkami i duzo seksu )) oczywiscie nic tego nei bedzie ale bylo milo jak nie wiem co

Alkamor co do mieszkania ja bym sie zamienila.... ale wiem zen ie latwo podjac decyzje tyle ze ja jestem taka ze co ma byc to bedzie w miescie wydaje mi sie lepiej zaraz wiosna bedzie wyjsc mozna z dzieckiem albo do przedszkola Kubusia oddac a sama cos znajdziesz a tak daleko to roznie jest... ale Wasza decyzja....
Weriidiana - witam nowa angielska kolezanke) bardzo sie ciesze ze tak blisko jest kto znajomy moze si spotkamy kiedys napisz gdzie w Londku mieszkasz ja kiedys na Elephant & Castle mieszkalam
Motylica - ja normalnie nie wierze ze to cie ciagle spotyka.... tyle smutku wokol ciebie... dobrze ze jestes wesola i pogodna osóbka to jakos odgonisz te wszystkie czarne chmury....
Aliszcze moja kochana nie choruj.... mam nadzieje ze znajdziesz chwilke dzis i naszkrobiesz cosik
Zuza.... juz wszyscy sie wypowiedzieli, moze jak na drugim watku Dariannie sie udalo to i Tobie, ale jak mowisz co ma byc to bedzie
Vcelka jakas poprawa ?? mam nadzieje ze czujesz sie lepiej
Blondi - fajny ten twoj telefonik - ja mam HTC Touch HD dostalam od meza na rocznice slubu tylko to raczej palmtop nie tylko telefon, ma excela i worda i w ogole to takie urzadzonko wielo funkcyjne ale rozgryzlam go w dwa dni tyle ze ja non stop przy nim grzebalam ))
Domi jak zebra ? nieco lepiej ?
Gusiaczek - jak z TZ lepiej? O co poszlo jesli mozemy spytac?
Eluska - weekend jak juz napisalam smignal szybko ale bylo fajnie W piatek nagotoalam na caly weekend i dzieki temu mialam bardzo duzo czasu dla siebie na spa i na harce z mezusiem hahaha ale fajnie bylo szkoda ze dzis poniedzialek i musze tkwic tu w tej zasmarkanej robocie

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2009-10-19 o 09:46 Powód: poprawki
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:17   #640
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki az milo sie czyta tyle stron watek ocenilam na szostke )))
Moj weekend byl BOSKI spa balsamy kremy odzywki kapiel z olejkami i duzo seksu )) oczywiscie nic tego nei bedzie ale bylo milo jak nie wiem co

Motylica - ja normalnie nie wierze ze to cie ciagle spotyka.... tyle smutku wokol ciebie... dobrze ze jestes wesola i pogodna osóbka to jakos odgonisz te wszystkie czarne chmury....
mam nadziej ze ten smutek odgonie...dzis Nowy tydzien sie zaczyna oby byl lepszy....:ro lleyes: Dam jakos rade...razem z P.

Fajnie jak ci sie udal weekend...:cm ok:

WItajcie

co dopiero co wstalalam....

teraz sniadanko i na 12.00 do Piotruska...a poznije sie zobaczy

a zapomnialam napisac ze snilo mi sie dzisja ze moja siostra miala chlopaka i ze sie z nim calowala przy mnie...hehehe A moja sisotra nie z takich zeby szukac chlopaka i sie z nim calowac....ehhehe

milego dnia

Edytowane przez Motylicaja
Czas edycji: 2009-10-19 o 10:22
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:25   #641
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
mam nadziej ze ten smutek odgonie...dzis Nowy tydzien sie zaczyna oby byl lepszy....:ro lleyes: Dam jakos rade...razem z P.

Fajnie jak ci sie udal weekend...:cm ok:

WItajcie

co dopiero co wstalalam....

teraz sniadanko i na 12.00 do Piotruska...a poznije sie zobaczy

a zapomnialam napisac ze snilo mi sie dzisja ze moja siostra miala chlopaka i ze sie z nim calowala przy mnie...hehehe A moja sisotra nie z takich zeby szukac chlopaka i sie z nim calowac....ehhehe

milego dnia
Amoze to sie tak tylko snilo Tobie a podswiadomie to bylas ty ?
Stary 2009-10-19, 10:36   #642
Aliszcze
Zakorzenienie

Mischoko, część, nareszcie się zsynchronizowałyśmy:brzyd al: zaraz jadę do miasta, wiec na wizażu mnie nie będzie no ale muszę przenieść na inny dzień kurs angielskiego, będę mieć w soboty od rana
pospałam sobie do 9.00, jak fajnie nie chodzi się do pracy mąż dzwonił już do mnie i stwierdził, ze mogę rzucić pracę i zająć się nim i Misią

Gusiak,ja rad nie będę Ci dawać, bo prztykałam się z moim lubym cały weekend (ale go w sobotę rano ostrzegłam, że mam @ więc niech liczy się z tym, że będzie mnie wkurzać). Ja myślę, że kłótnie też muszą być. Na pewno wkrótce pogodzicie się

życzę wszystkim miłego dnia a mi zostały tylko 4 dni pracy a potem już urlopi Rzym

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:41   #643
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

U mnie okej, nie bola zebra, to byl jeden taki dzien. Kolezanka mnie uswiadomila, ze to pewnie przez to, ze siedze zgarbiona, a ja faktycznie tak na polezaco spedzilam wtedy dzien i Dzidza miala blisko do zeber. Teraz juz jest okej. Oprócz wypadkow do kibelka w nocy po 3 razy conajmniej

W sobote moj tato podczas wkrecania dybli do sciany zrobil dziure do malego pokoju na jakies 20 cm, tzn. nie taka na wylot ale www malym pokoju odpadl tynk, wszytsko spadlo na lozeczko, zakurzylo a ja sie zalamalam i pol dnia plakalam ale nie dalo sie inaczej, bo szafka od mebli strasznie ciezka i niby jakies dyble dlugie i mocne musialy byc...
Wiec mialam sprzatania, wczoraj raniutko wpadl i ta dziure załatal, teraz tylko trzeba bedzie poprawic i pomalowac, ale to juz moj Tz.

gdzie Aliszcze, miala miec wolne i siedziec na wizazu dzis?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:47   #644
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

Alkamor co do mieszkania ja bym sie zamienila.... ale wiem zen ie latwo podjac decyzje tyle ze ja jestem taka ze co ma byc to bedzie w miescie wydaje mi sie lepiej zaraz wiosna bedzie wyjsc mozna z dzieckiem albo do przedszkola Kubusia oddac a sama cos znajdziesz a tak daleko to roznie jest... ale Wasza decyzja....
hehe...z przedszkolem to sie jeszcze zejdzie ale nawet jeżeli to przedszkole mamy zaraz pod nosem...ale ja nie zamierzam i tak tutaj tyle siedzieć

Jestem co do mieszkania to byliśmy obejrzeć..mieszkanie spoko...może nawet byśmy sie zdecydowali ale z tego bo facet chciał 700 zł zaliczki chyba go pogrzało

A moje dziecko odkąd samo stanęło na nóżkach w piątek to oszalało...stałby cały czas i próbuje przy czym się da stawać...oszaleć można...

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:53   #645
domi7ks
Zakorzenienie

no własnie Ala bylam ciekawa jaka decyzje podjeliscie...a po co on chcial zaliczke?kiedy byscie sie wporwadzali?

Ja mam pytanie do mamusiek...czy jak bylyscie w ciazy to wszytsko sami kupowaliscie przy szykowaniu wyprawki czy np. dziadkowie tez?

Stary 2009-10-19, 10:56   #646
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
o kurde współczuje
możesz zawsze tu się wygadać..
pisz co się stało... tak to już jest..

Cytat:
Zuza.... juz wszyscy sie wypowiedzieli, moze jak na drugim watku Dariannie sie udalo to i Tobie, ale jak mowisz co ma byc to bedzie
czuje że nie... może trochę mi szkoda, ale wiem że nie.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
W sobote moj tato podczas wkrecania dybli do sciany zrobil dziure do malego pokoju na jakies 20 cm, tzn. nie taka na wylot ale www malym pokoju odpadl tynk, wszytsko spadlo na lozeczko, zakurzylo a ja sie zalamalam i pol dnia plakalam ale nie dalo sie inaczej, bo szafka od mebli strasznie ciezka i niby jakies dyble dlugie i mocne musialy byc...
Wiec mialam sprzatania, wczoraj raniutko wpadl i ta dziure załatal, teraz tylko trzeba bedzie poprawic i pomalowac, ale to juz moj Tz.
Spokojnie Domi... jak trzeba było to trudno... nic nie poradzisz.

Ja coś spać w nocy nie mogłam, bolało mnie podbrzusze...

świeci słońce ale jest tylko 4 stopnie ciepła.. a raczej zimna..
Stary 2009-10-19, 10:58   #647
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Nie martw sie Domi posprzatasz i znow bedzie cacy)
Alunia, co to znaczy zajac sie NIM i MISIA? czy ja o czyms nie wiem?

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
hehe...z przedszkolem to sie jeszcze zejdzie ale nawet jeżeli to przedszkole mamy zaraz pod nosem...ale ja nie zamierzam i tak tutaj tyle siedzieć

Jestem co do mieszkania to byliśmy obejrzeć..mieszkanie spoko...może nawet byśmy sie zdecydowali ale z tego bo facet chciał 700 zł zaliczki chyba go pogrzało

A moje dziecko odkąd samo stanęło na nóżkach w piątek to oszalało...stałby cały czas i próbuje przy czym się da stawać...oszaleć można...
Wow to twoj Kubasinski juz chodzi no prosze jak te dzieciaczki szybko rosna teraz to masz przechlapane
Stary 2009-10-19, 11:02   #648
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
no własnie Ala bylam ciekawa jaka decyzje podjeliscie...a po co on chcial zaliczke?kiedy byscie sie wporwadzali?

Ja mam pytanie do mamusiek...czy jak bylyscie w ciazy to wszytsko sami kupowaliscie przy szykowaniu wyprawki czy np. dziadkowie tez?
oj źle napisałam....nie zaliczkę tylko kaucję

tak...z tym, że my dużo rzeczy mieliśmy od mojej siostry itd...ale generalnie sami kupowaliśmy

Cytat:

Wow to twoj Kubasinski juz chodzi no prosze jak te dzieciaczki szybko rosna teraz to masz przechlapane
oj tak...teraz jest jak to moja mama mówi "lotnik kryj się" bo ja mam niskie meble

Maja
Stary 2009-10-19, 11:05   #649
Aliszcze
Zakorzenienie

Mischoko, no zająć się nim czyli mężem i Miśką, czyli naszym psiakiem

Mischoko, a powiedz, bo jestem ciekawa, czy jak wyjeżdżałaś do Anglii to dobrze znałaś angielski? I czy jeśli dobrze znałaś angielski, to czy miałaś na początku problemy z takima ngielskim na codzień? Bo ja się sporo czasu już uczę angielskiego, nie mam problemu z gadaniem z ludźmi, z rozumieniem czytania itp. Ale oebcnie z meżem staramy się sporo oglądac jakiś seriali czy filmów po angielsku i tu jednak bez włączenia angielskich napisów często bym czegoś nie rozumiała. I mnie to strasznie irrytuję.

Domi, jestem, jestem, ale za chwilę mnie nie będzie, jadę do miasta i mam nadzieję, że kupię fajny przewodnik po Rzymie

Stary 2009-10-19, 11:18   #650
201608251020
Konto usunięte

A ja chcę się zapisać do NZSu Przynajmniej coś zajęłoby mi czas i przestałabym się obijać
Tylko tak się teraz zastanawiam... Jest tam chłopak który mi się podoba od dawna I nie wiem czy jest sens się tam pojawiać. Znowu się głupio zakocham Może lepiej uniknąć takiej katastrofy, skoro jest szansa?
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 11:24   #651
Aliszcze
Zakorzenienie

paollino, jeśli naprawdę chcesz się tam zapisać, to co z tego, że jest on tam, myśl o sobie

dobra,zmykam do miasta papa

Stary 2009-10-19, 11:24   #652
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
A ja chcę się zapisać do NZSu Przynajmniej coś zajęłoby mi czas i przestałabym się obijać
Tylko tak się teraz zastanawiam... Jest tam chłopak który mi się podoba od dawna I nie wiem czy jest sens się tam pojawiać. Znowu się głupio zakocham Może lepiej uniknąć takiej katastrofy, skoro jest szansa?
eee...niektórych rzeczy nie da sie uniknąć i tyle...jak chcesz to się zapisz...nie można z góry założyć, że się zakochasz a nawet jeżeli to nie zawsze jest to miłość nieszczęśliwa

Maja
Stary 2009-10-19, 11:28   #653
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Mischoko, no zająć się nim czyli mężem i Miśką, czyli naszym psiakiem

Mischoko, a powiedz, bo jestem ciekawa, czy jak wyjeżdżałaś do Anglii to dobrze znałaś angielski? I czy jeśli dobrze znałaś angielski, to czy miałaś na początku problemy z takima ngielskim na codzień? Bo ja się sporo czasu już uczę angielskiego, nie mam problemu z gadaniem z ludźmi, z rozumieniem czytania itp. Ale oebcnie z meżem staramy się sporo oglądac jakiś seriali czy filmów po angielsku i tu jednak bez włączenia angielskich napisów często bym czegoś nie rozumiała. I mnie to strasznie irrytuję.

Domi, jestem, jestem, ale za chwilę mnie nie będzie, jadę do miasta i mam nadzieję, że kupię fajny przewodnik po Rzymie
Ojj Ala
Jak wyjezdzalam do Anglii to bylam pewna ze sobie poradze angielski przez tyle lat opanowany i co >? dupa blada..... w kontakcie z rzeczywistoscia i tym ich okropnym akcentem w kazdym miejscu Anglii innym moglam sobie te lata nauki wsadzic za przeproszeniem.... generalnie daje sobie rade, ale teraz dopieor po 3 latach moge powiedziec ze daje sobie rade na poczatku bylo ciezko bo co innego sie uczyc od poprawnie mowiacego Polaka a co innego sluchac belkoczacego ze swoim akcentem kierowcy z Birmingham..... Co ciekawe hahaha w Swindon nie rozumieja tych z Birmiogham Dla nich gadka z nimi to jak rozmowa Slazaka z Kaszubem Tu jest tez nostwo Irlandczykow Szkotów Walijczyków i ich akenty i wymowa tych samych wyrazow jest zupelnie inna czasem Anglik rozmawiajacy z Irlandczykiem czy Szkotem ma problem choc obaj mowia po angielsku..... Ja ogolnie daje sobie rade oczywiscie juz dawno uswiadomilam sobie ze nigdy nie pojme tego jezka tak jak rozumiem i czuje polski ale to juz inna sprawa.....

Do kina czasem chodzimy na angielskie filmy wszystko spoko o ile nie gadaja za duzo bo czasem w szybkiej akcji nie zalapiemy o co chodzi i wkurzasz sie bo czegos tam nie zrozumiesz i czasem sens ucieka.... na przyklad zaluje troche ze poszlismy na Pride & Glory z moim ukochanym Edwardem Nortonem, bylo duzo istotnych dialogów i troche czasem czulam niedosyt ze nie wszystko zrozumialam do konca a ogladac drugi raz nie chce przynajmniej nie na razie.... to taki film ze jak obejrzysz to juz wiesz jak sie konczy i juz nie jest ciekawy by go znow ogladac ale pewnie za jakis czas wroce do niego....

Ogolnie podsumowujac uwazam ze system nauczania angielskiego ~~~(przynajmniej takiego jak ja sie uczylam) w PL jest kompletnym nieporozumieniem.... za duzo stawia sie na gramatyke za malo na rozmówki i jeszcze raz rozmowki.... im wiecej mowisz tym latwiej sama uzywasz tych czasow i zwortow ktroe sa wlasciwe a to co wiesz czasem na piatke nie przeklada sie zawsze na znajomosc rzeczywistosci ..... W konfrontacji z tutejszymi realiami mocnym akcentem i flegmatycznoscia Angoli ktorzy w mowieniu nawet sa leniwi i mowia polslowkami i polzdaniami ciezko czasem ocenic swoj angielski pozytywnie.... czasem masz duzy zasob wiedzy a taki gosc w okienku na stacji beznsynowej czy w sklepie sprowadzi cie bardzo szybko na ziemie i masz w sobie tylko taka wscieklosc ze tyle lat nauki a ty nie wiesz o co mu chodzi ...... ale spoko jest skoro uczysz angielskiego powinno byc dobrze lepiej sie dogadywac z obcokrajowcami oni znacznie prosciej mowia

Mam kolezanke tu - nauczycielke jezyka angielskiego (pelnoetatowa) ktora jest po filologii i po kilku latach nauki w szkole i co? uczyla sie jak kazdy z nas nowego angielskiego bo ten tutejszy znacznie odbiega od ksiazkowej formy )) ale tak to jest w malych miescinkach. W duzych miastach znow jak Londyn na przyklad jst duze zroznicwanie kulturowe i duza mieszanina tych odmian angielskiego....

Ale sie rozpisalam sorki )
Stary 2009-10-19, 11:28   #654
201608251020
Konto usunięte

Chcę się zapisać, bo podoba mi się że oni coś organizują, działają, są ciągle w biegu A ja ostatnio stagnacja Zero jakiegokolwiek celu

A to będzie raczej miłość nieszczęśliwa, bo teraz jest wolny, ale zdaje się że był na weselu z kimś, kto mu się spodobał bo miał opis na FB "A w sercu gra muzyka..." i utwór "Raj" że niby "Jesteś dla mnie aniołem..." i taki tekst. Więc na pewno jak zwykle się spóźniłam
Tyle mojego co się cieszyłam że zaproponował mi pisanie do gazety uczelnianej, bo mu się spodobał mój blog i napisał że super że się zdecydowałam na NZS.

Dupa dupa dupa.
Stary 2009-10-19, 11:31   #655
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
eee...niektórych rzeczy nie da sie uniknąć i tyle...jak chcesz to się zapisz...nie można z góry założyć, że się zakochasz a nawet jeżeli to nie zawsze jest to miłość nieszczęśliwa
Witaj Paolinko, Alkamor ma racje czy to zaraz musis byc nieszczesliwa milosc i bez wzajemnosci ?? a moze akurat kto to wie

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Chcę się zapisać, bo podoba mi się że oni coś organizują, działają, są ciągle w biegu A ja ostatnio stagnacja Zero jakiegokolwiek celu

A to będzie raczej miłość nieszczęśliwa, bo teraz jest wolny, ale zdaje się że był na weselu z kimś, kto mu się spodobał bo miał opis na FB "A w sercu gra muzyka..." i utwór "Raj" że niby "Jesteś dla mnie aniołem..." i taki tekst. Więc na pewno jak zwykle się spóźniłam
Tyle mojego co się cieszyłam że zaproponował mi pisanie do gazety uczelnianej, bo mu się spodobał mój blog i napisał że super że się zdecydowałam na NZS.

Dupa dupa dupa.
Masz konto na FB?
Stary 2009-10-19, 11:34   #656
domi7ks
Zakorzenienie

Pochwale sie mebelkami
Dopiero dzis Tz bedzie montowal podswietlenie, bo mu sie zepsulo cos w sobote:/wiec trosche puste połki

Stary 2009-10-19, 11:35   #657
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja objadłam sie spaghetti i umieram
O rany, spaghetti na kolacje to samobojstwo. Ja bym nie usnela za szybko.

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
mam pytanko do mamusiek:
czy po ciazy wypadaly wam wlosy/pogorszyla sie ich kondycja?
jesli tak - jak o nie dbacie teraz? jakies odzywki specjalne szampony? moze jakies babcine sposoby?

pytam - bo mojej kumpeli strasznie pogorszyla sie kondycja wlosow po porodzie, wypadaja, ogolnie b. slabo...
Mi na szczescie jeszcze nie wypadaja, ale podobno zaczyna sie tak dziac po 3 miesacu. Mam nadzieje ze mnie to ominie bo i tak mam slabe wlosy. Czytalam ze raczej nic sie na to nie poradzi. Tak jak w ciazy poprawiaja sie wlosy tak po ciazy pogarszaja. Musi wypasc co swoje i kropka, ale jesli kumpela znajdzie jakis sposob to prosze zebys mi napisala co i jak. Przyda sie
Dawno nie wstawialas zadnego bizu. Czyzbys nic nie robila?

Cytat:
Przykro mi. Mam nadzieje ze to tylko mala sprzeczka i konflikt zostanie szybciutko zazegnany

Cytat:

My kupilismy wszystko sami. Dopiero po porodzie dostalismy pare ubranek dla dzidzi.
Podobno jest tak ze wozek kupuja dziadki ale my kupilismy sami bo nikt inny sie do tego nie rwal

Ala Zanka jak te wasze dzieci szybko rwia sie do chodzenia. Chyba wczesnie nie? Czy tylko tak mi sie wydaje? No nie wiem, nie znam sie za bardzo na tym.

Mischoko super ze weekend udany

My sobote spedzilismy u siostry a w niedziele robilismy porzadki na ogrodku i zaliczylismy dlugi spacer nad morze. Tylek mi zmarzl

Paollino a moze ty sie zakochasz, on sie zakocha.... i bedziecie zyli dlugo i szcesliwie. Skad wiesz? Moze akurat i ty mu sie podobasz...

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 11:36   #658
201608251020
Konto usunięte

Misia mam a co

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Paollino a moze ty sie zakochasz, on sie zakocha.... i bedziecie zyli dlugo i szcesliwie. Skad wiesz? Moze akurat i ty mu sie podobasz...
Uhm Musiałabym się nie nazywać jak się nazywam Ja mam w genach nieszczęśliwą miłość
A tak serio - gdybym mu się podobała... To by już dawno zadziałał chyba?
Stary 2009-10-19, 11:40   #659
syla39
Wtajemniczenie

Domi super mebelki. Nie wiem czy pisalas wiec pytam ile kosztowaly???

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 11:41   #660
Zuziunia
BAN stały

Ale fajnie Domi podoba mi się....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości