|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
A hiszpańskiego uczysz się sama, czy może na jakiś kurs się zapisałaś? A może w szkole ?
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
W szkole i prywatnie, samodzielnie staram się uczyć :p ale ze względu na to że zaprzątają mi głowę innymi bzdurami, nie zawsze mam czas :x
|
|
#243 |
|
Konto usunięte
|
Hmm czyli w sumie uczysz się 3 języków?
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
nie... dwóch, angielski i hiszpański. Niemieckiego uczyłam się chwilę w gimnazjum, ale to była dla mnie katorga, gorsza niż bieganie na dystans...
|
|
#245 |
|
Konto usunięte
|
Aaaa bo już myślałam, że jesteś baaaaardzo ambitna itd
O tak, niemiecki to katorga. Te słówka jakieś za długie, za trudne do przeczytania, za trudne do napisania. Jedyne co miło wspominam z lekcji niemieckiego, to czytanie gazet, jedzenie śniadania i zabawy w kalambury ).
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uczyłam się niemca w gim i nienawidzę tego języka do dziś.
Okropny jest. Taki suchy i sama nie wiem.. Blee... A tyle go umiem że głowa mała. Na lakcjach facet zawsze nam opowiadał o ufo albo duchach Francuski mi się podoba, ale za dużo tam wyjatków, ciężko się go uczy. Za to angola lubię i łatwo mi wchodzi do łepetyny ![]() Co do kolorów włosów to właśnie niedawno miałam coś a'la wiśnia i całkiem fajnie to wyglądało ![]() A używam tylko henny, bo w sumie dobrze odżywia włosy i kolor dość długo trzyma. Szamponom mówię nie, bo niszczą włosy gorzej niż normalne farby. W sumie zrobiłabym sobie farbę, ale potem boję się że będę miała odrosty i już nie będę mogła eksperymentować z kolorami.... Ech a jutro cały dzień na uczelni... Jak mi się nie chce... Wakacje wróćcie!
|
|
#247 |
|
Konto usunięte
|
A ja jak już wpadłam w ten czarny kolor, to nie mogę eksperymentować. No chyba, że na odrostach
Czytałam, że dekoloryzacja strasznie niszczy włosy i teraz nie wiem co robić. Do końca życia czarny? Oprócz angielskiego to bardzo szybko uczyłam się rosyjskiego Fajny język, tylko niestety wszędzie wymagają ang. lub niem. Ruski to już przeżytek jakiś. W ten weekend mam zjazd i niestety w sobotę mam zajęcia od 8 do 20 Zastanawiam się czy jechać na to sem., bo baba gada w kółko to samo i nic nie pomaga. Może w sobotę pójdę na drugą część wykładu, bo już miałam z tym facetem zajęcia i jedno wielkie spanko u niego Muszę coś wykombinować bo nie przeżyję.
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam naturalne mocno brązowe, a farbuje na czarno, żeby podkreslić kolor i... mi sę ten czarny wypłukuje do ciemnego, bardzo ciemnego brazu
|
#249 |
|
Konto usunięte
|
Mi też się kolor wypłukuje, jednak odrosty bardzo się odznaczają. Kiedyś ufarbowałam się na granatową czernią i odrost miał inny kolor, a reszta włosów inny
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Ja farbowałam przez jakiś czas na rudy, ale teraz wracam do moich naturalnych brązowomysich włosów, bo mam dość odrostów i wydawania pieniędzy na farby. Strasznie się czuję w moim kolorze i tęsknię za rudymi, ale muszę sobie udowodnić, że potrafię zrezygnować i odciąć się od "nałogu" farbowania.
Co do języków: bardzo chciałabym znać francuski i rosyjski. Tego pierwszego zacznę uczyć się za około rok, już postanowiłam. Rosyjski jest na razie na etapie planowania i marzeń. No i fiński, ale to już powiedziałam, że zajmę się tym na emeryturze
|
|
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
O, a ja dla odmiany lubię niemiecki.
|
|
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki
Właśnie wróciłam ze szkoły, jestem taka padnięta i czuje się przez to strasznie brzydka Zresztą ostatnio jakoś jak patrzę w lustro to niedobrze mi się robi Ja zawsze chciałam mieć rude włosy , ale na moim dość ciemnym odcieniu niestety nigdy nie wychodzi to co powinno. Muszę się Wam pochwalić,że od piątku będę w końcu chodzić na tańce, baaaaaaardzo się cieszę!
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
A dzięki komu będziesz tam chodzić, kto zadzwonił?
![]() To skoro dzisiaj się chwalimy to ja powiem, że w końcu kopiłam sobie płaszczyk na zimę! I dzisiaj mam zamiar farbnąć sobie włosy na kolor orzech jakiś tam ![]() Ale nie wiem czy będę miała na to czas...
|
|
#256 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pokaż płaszczyk, poka poka A ja przed chwilą się obudziłam. Tak dziś klapnięta od rana byłam, że to musiało się spaniem zakończyć
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo chce się nauczyć rosyjskiego :d ten język ma duszę, zupełnie jak hiszpański.
Niemiecki to dla mnie suche komendy... Jak dla psa:x
|
|
#258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No dawaj fotę płaszczyka !
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
A więc przedstawiam mój strój na zimę
![]() Chociaż zimy nie znoszę... Blee... PS. Kolory trochę inne niż w rzeczywistości.. Mam chyba jakiś felerny aparat
Edytowane przez agunineczka Czas edycji: 2009-10-20 o 18:04 |
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Oooooo śliczny :-DD
Ja szukam szarego... Takiego surowego, jak najbardziej prostego ;d
|
|
#262 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JA mysle ze lepiej zeby buty byly za luzne niz zeby noga sie nie miescilaTAk mowicie o tym niemieckim, ja mam katastrofe na kazdej lekcji jakas kartkowka bardzo rzadko zdarza sie ze nie ma nic ![]() Ja mialam jeszcze z 1,5 miesiaca temu na gorze blond pod spodem czarne :/ to bylo cos strasznegoo brrr nie wiem co mnie do tego podkusilo... Teraz mam zblizony do naturalnego na szczescie raz pofarbowalm palette to przez wiele dni wlosy wychodzily mi garsciami i wkoncu mialam ''placki'' bez wlosow z ktorych leciala krew cos strasznego myslalam ze juz nie bd miec wlosow w tych miejscach ale jakis niedawny czas temu zaczely odrastacPoza tym to straaasznie nie lubie wtorkow dopiero przed chwila wrocilam ze szkol! jestem padnieta a na jutro pelno nauki musze chwile odpoczac i do dziela ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
wgl to sliczny misiooo i sliczny pokoik i sliczna Ty i wszystko takie idealne tylko pozazdroscic
|
|
|
#263 |
|
Konto usunięte
|
Super płaszczyk, bardzo mi się podoba.
![]() Widzę, na 2 foto, że strój na zimę masz w całości skompletowany. Mi brakuje rękawiczek i szalika. Fiu fiu piękna jesteś memorize a Ty co się smucisz? Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2009-10-20 o 18:23 |
|
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem po co ja stalam w kolejce, bo po figure napewno nie
|
|
|
#265 |
|
Konto usunięte
|
Co Ty w ogóle gadasz!
Aż tak siebie nie akceptujesz? |
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#267 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zmarźluch jestem ![]() Cytat:
A zazdrościć to nie ma czego ![]() Madz doła? Coś się stało? Cytat:
![]() A czapka jest mamy ale chyba jej zabiorę bo mi pasuje do płaszczyka ![]() Dziękuję Cytat:
Ooo tak! Lato przez cały rok! I wakacje też
Edytowane przez agunineczka Czas edycji: 2009-10-20 o 19:25 |
||||
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
Nie, nie mam dola
zle to wszystko ujelam i zrozumialyscie ze mam dola Lick The Lollipop akceptuje swoj wyglad bo co mam zrobic :P zmienilabym wiele ale niwiele moge z tym zrobic
|
|
#269 |
|
Konto usunięte
|
Coś tam jednak możesz z tym zrobić i robisz, wystarczy spojrzeć na Twój podpis
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to dobrze, bo już myślałam... A co do podpisu to Ty chcesz ważyć 49kg? ![]() Ja tam się nigdy nie odchudzałam i nie zamierzam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

).

Muszę coś wykombinować bo nie przeżyję.

Zresztą ostatnio jakoś jak patrzę w lustro to niedobrze mi się robi 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
JA mysle ze lepiej zeby buty byly za luzne niz zeby noga sie nie miescila
musze chwile odpoczac i do dziela