American & Polish Girl cz. XII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 08:06   #631
nillka88
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

hey Laseczki

co do staników ja też kupuję przeważnie te chińskie no ale ta ich rozmiarówka jest beznadziejna, im większa miseczka tym większy obwód, więc jak kupuje C to mam trochę luźnawo, nie wspominając o tym, że i tak się jeszcze bardziej rozciągają i za chwilę trzeba do kosza, te co mam droższe i porządniejsze wytrzymują długo i się nie rozciagają no ale nie mam tyle kasy żeby tylko takie kupować, w ogóle to ja mam problem z doborem, te chińskie jakies spiczaste są i strasznie gąbkowane
A co do rakotwórczości to podobno prawda, i że jeszcze deformuja piersi

poison niby buty podobne ale pierwsze zdecydowanie ładniejsze, mają coś w sobie

ToTyLkoJa2 no kurde co za burak i cham z niego, Siwa dobrze radzi zapodać tym tekstem " kochanie mógłbyś zrobić cos z tym rozmiarem bo szału nie ma"

a ja dziś jadę na zakupy !!! i mam nadzieję, że coś ładnego kupię, a może lokówkę
Stary 2009-10-21, 08:27   #632
tweetka
Raczkowanie

witam
allleee mam dzisiaj leniuszka
poisonzdecydowanie 1
totylkoja2ehh szkoda slow,chyba nie zastanowil sie przed powiedzeniem tego

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 08:38   #633
Efuś
Raczkowanie

poison pierwsze buty BOMBA!!! A co do staników to pierwszy raz słyszę o ich właściwościach rakotwórczych... uhhh mam nadzieję, że z czasem ośmielę się na częstsze udzielanie w wątku bo jeszcze czuję się troszkę niepewnie
Efuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:20   #634
nillka88
Zakorzenienie

Efuś jaką diete stosujesz?? jakieś ćwiczenia??

Tweetka też mnie leń dopadł ale dobrze przynajmniej, że w pracy mały ruch dziś
Stary 2009-10-21, 09:45   #635
tweetka
Raczkowanie

efus udzielaj sie udzielaj,im nas wiecej tym ciekawiej

kurde musze dzisiaj okna umyca tak sie ladnie odpicowalam

Stary 2009-10-21, 09:48   #636
Renatka89
Zakorzenienie

a ja własnie dostałam zaproszenie na ślub kuzynki, co prawda za rok w sierpniu, ale ja sie tak podekscytowałam,że juz mam w glowie pomysły na sukienke haha
no,ale co mi sie dziwicie, ostatni raz z mojej rodziny ktos się zenił.. jak miałam 9 lat! W koncu
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 10:09   #637
nillka88
Zakorzenienie

Renatka pochwal się pomysłem !! ja tez miałam strasznie wielka przerwę w weselach a jak teraz przywaliło to byłam na 3 w tym roku a na za rok jestem zaproszona już na dwa tylko ta kasa

tweetka a musisz myć te okna dziś??
Stary 2009-10-21, 10:13   #638
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
Renatka pochwal się pomysłem !! ja tez miałam strasznie wielka przerwę w weselach a jak teraz przywaliło to byłam na 3 w tym roku a na za rok jestem zaproszona już na dwa tylko ta kasa

tweetka a musisz myć te okna dziś??

ja mam bardzo mała rodzine i to jeszcze w ogole nie zżytą..

gdy miałam 9 lat ślub brała moja siostra, teraz moja kuzynka(mimo,ze ma 19lat dopiero..), a potem nie ma juz nikogo w mojej rodzinie do slubu, tylko ja- to se poczekaja

wiec ciesze sie niezmiernie, zawsze to powod, do zakupow, sukienka,buty, bizuteria,wlosy,makijaz.. raj

narazie jestem pod fascynacją bandazowych sukienek, a jako,że wyznaje prostote, tzn..uwielbiam,ze prosty krój jest najseksowniejszy to zakochana jestem w tych sukienkach Wole poszalec z dodakami niz z sama sukienka chyba..
Stary 2009-10-21, 10:25   #639
nillka88
Zakorzenienie

no u mnie z rodziny za rok w sierpniu będzie ostatnie wesele, później moje ale ja raczej wesela nie zrobię, a tak to będę mnie czekac tylko wesela znajomych

a co do sukienki to masz rację, ja też raczej proste sukienki wybieram, ważniejsza fryzura, makijaż i dodatki
Stary 2009-10-21, 10:28   #640
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
no u mnie z rodziny za rok w sierpniu będzie ostatnie wesele, później moje ale ja raczej wesela nie zrobię, a tak to będę mnie czekac tylko wesela znajomych

a co do sukienki to masz rację, ja też raczej proste sukienki wybieram, ważniejsza fryzura, makijaż i dodatki
ja na sobie lubie proste fasony, mam 170cm, waże w porywach 52-53kg, wiec jestem z tych szczupłych,ale nie kościstych, choc mam piersi ktore lubie bo duzeB/małeC i tyłeczek, wiec lubie taki krój

a poza tym ja sie czuje jak przebieraniec gdy mam zbyt udziwnione srone na sobie,,
na codzien rurki, dzinsy, bokserki, proste obcisłe t-shirty, kardigany, obcisłe sweterki, baletki, szpile, tak sie czuje najlepiej

a moi znajomi to sie nie żenią- raczej wszyscy w nieformalnych zwiazkach
Stary 2009-10-21, 10:54   #641
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
mnie się o wiele bardziej podobasz w ciemnych włosach, ten blond wg mnie w ogóle do Ciebie nie pasuje, wyglądasz na bladą i zmęczoną, a brąz super zwłaszcza ta fotka co masz w avatarze, rewelacja, nie wracaj do blondu , a apropo intimissimi to ja tam kupuje tylko w factory za jakieś śmieszne pieniądze można trafić czasem coś w miarę
No to ciekawa jestem ile razy sie widzialysmy, bo wlasnie tam pracuje
najgorsze sa weekendy, bo wtedy sie wszystkie wiesniaki zjezdzaja i pokazuja jacy to oni nie sa rewelacyjni. najlepsze sa te paniusiu, ktore sie odwala, a pod paznokciami czern
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 11:05   #642
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
nie mozna, tylko wymianki sle od czego jest allegro

które bardziej Wam się podobają dziewczny?
zdecydowanie nr 1
Cytat:
moj tak samo, pododnie ma z kolorami włosów dla niego istnieją tylko 4 podstawowe - czarne, rude, blond i brąz.. no nie licząc siwych. Jak kiedyś bylismy w rossmanie i mu pokazywałam śliczne kolory karmelek albo capuccino to on na to że wszystkie to brąz i tyle Tak samo moja siostra ma mahoń na głowie i jest dla niego ruda na rowni z kuzynką ktora ma jasny tycjan ale moze dzieki takiej nieświadomości łatwiej im się żyje a my za bardzo kombinujemy
heh... to mój jest wyjątkiem rozróżnia kolory i umie wyrazić swoje zdanie czy w jaśniejszym odcieniu brązu czy ciemniejszym jest mi ładniej
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość

Ja pracuje w Calzedonii/Intimissimi tandeta jakich malo, a ceny za niektore rzeczy jak z kosmosu... :/
ja tam nie pracuje ale z moich obserwacji też tak sądze- szału nie ma ani w modelach ani materiale
Cytat:
Nooo, na taka opinie czekalam, bo juz watpic zaczelam :P zanim ten blond sie pojawi, to dluuuugo. tak mi sie przynajmniej wydaje. Chociaz znajac mnie, to jutro moge isc po jakis rozjasniacz i tyle z tego bedzie.
W sumie, to mam ciemniejsze wlosy niz na tych zdjeciach, bo ten casting to prawie ze mnie czarna zrobil
jeśli to Ty w avatarze to ładnie Ci w tych włoskach i również widze cię w cipłych odcieniach brązu- w blondzie bedziesz niewyrażna
Cytat:
hey Laseczki

co do staników ja też kupuję przeważnie te chińskie no ale ta ich rozmiarówka jest beznadziejna, im większa miseczka tym większy obwód, więc jak kupuje C to mam trochę luźnawo, nie wspominając o tym, że i tak się jeszcze bardziej rozciągają i za chwilę trzeba do kosza, te co mam droższe i porządniejsze wytrzymują długo i się nie rozciagają no ale nie mam tyle kasy żeby tylko takie kupować, w ogóle to ja mam problem z doborem, te chińskie jakies spiczaste są i strasznie gąbkowane
A co do rakotwórczości to podobno prawda, i że jeszcze deformuja piersi
ja też nie będe się wychylać i również kupuje chińskie nie stać mnie na firmowe. zreszta moja mamuśka mnie denerwuje ona sobie kupuje staniki z triumpha itp bo uważa że na nią tanich stanikównie ma:co ol: aole żeby mi zasponsorować taki to nie bo po co
Cytat:
mi się już wszystkie wesela w rodzinie skończyły nastepny mój albo brata. wogóle sie nie wybawiłam bo jak moje kuzynki wychodziły zamąż to miałam 10-15 lat

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
najgorsze sa weekendy, bo wtedy sie wszystkie wiesniaki zjezdzaja i pokazuja jacy to oni nie sa rewelacyjni. najlepsze sa te paniusiu, ktore sie odwala, a pod paznokciami czern
sugerujesz coś- to że się nie umieją zachować to nie znaczy że sa ze wsi- tak jak ja :p i nie mam brudu pod paznokciami

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2009-10-21 o 11:06
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 11:10   #643
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Dziękuje za opinie Biore te pierwsze

Co do wesel itd to ja ostatnio byłam na weselu brata w kwietniu byłam świadkiem nie mogłam więc sobie pozwolić na mini, w ogóle zdecydowałam się na długą sukienkę, bo wiadomo jak to jest z ludźmi, księżmi itd Była prosta w kolroze ecru, buty w kolorze szampańskim, ale że mam ciemna karnacje i czarne włoski to mi się podobało bo nie było mdło W ogóle uważam że kolorystyka odgrywa większą rolę niż sam model sukienki, bo jesli kolor jest źle dopasowany to my źle się czujemy ale i otoczenie to widzi, TŻ może nie zobaczyć że coś tam odstaje, ale że wygladamy blado to na pewno dostrzeże
Stary 2009-10-21, 11:19   #644
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje za opinie Biore te pierwsze

Co do wesel itd to ja ostatnio byłam na weselu brata w kwietniu byłam świadkiem nie mogłam więc sobie pozwolić na mini, w ogóle zdecydowałam się na długą sukienkę, bo wiadomo jak to jest z ludźmi, księżmi itd Była prosta w kolroze ecru, buty w kolorze szampańskim, ale że mam ciemna karnacje i czarne włoski to mi się podobało bo nie było mdło W ogóle uważam że kolorystyka odgrywa większą rolę niż sam model sukienki, bo jesli kolor jest źle dopasowany to my źle się czujemy ale i otoczenie to widzi, TŻ może nie zobaczyć że coś tam odstaje, ale że wygladamy blado to na pewno dostrzeże
zgadzam się z tobą kolor odgrywa bardzo duża role. ja jak byłam na weselu kuzynki zakochałam sie w sukni ślubnej w kolorze ecri- sama musze miec taka na własnym ślubie, kolor biały dla mnie wypada baldo z ecri ale dziewczyna musi miec ciemna karnacje i ciemne włosy bo delikatnej blondynki nie wyobrażam sobie w ecri

ja ogólnie czuje sie dobrze w mocnych wyraźnych kolorach ale np w niebieskim czuje sie strasznie
Stary 2009-10-21, 11:24   #645
tweetka
Raczkowanie

ostatnio na weselu bylam 3 lata temu...i jak narazie nic sie nie szykuje...a szkoda

nillkanie musze ale jakis czas to juz odkladam

u mnie ze stanikami roznie bywa, kupuje to co mi sie spodoba <oczywiscie jesli mnie stac w danej chwili>no ale posiadam i tansze i drozsze a jakosciowo czasem w ogole nie widze roznicy

Stary 2009-10-21, 11:25   #646
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
zdecydowanie nr 1

heh... to mój jest wyjątkiem rozróżnia kolory i umie wyrazić swoje zdanie czy w jaśniejszym odcieniu brązu czy ciemniejszym jest mi ładniej

ja tam nie pracuje ale z moich obserwacji też tak sądze- szału nie ma ani w modelach ani materiale

jeśli to Ty w avatarze to ładnie Ci w tych włoskach i również widze cię w cipłych odcieniach brązu- w blondzie bedziesz niewyrażna

ja też nie będe się wychylać i również kupuje chińskie nie stać mnie na firmowe. zreszta moja mamuśka mnie denerwuje ona sobie kupuje staniki z triumpha itp bo uważa że na nią tanich stanikównie ma:co ol: aole żeby mi zasponsorować taki to nie bo po co

mi się już wszystkie wesela w rodzinie skończyły nastepny mój albo brata. wogóle sie nie wybawiłam bo jak moje kuzynki wychodziły zamąż to miałam 10-15 lat

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

sugerujesz coś- to że się nie umieją zachować to nie znaczy że sa ze wsi- tak jak ja :p i nie mam brudu pod paznokciami
Hej hej hej panienko, nie zapedzaj sie tak poprostu wynika to z moich coweekendowych obserwacji i nie mowie, ze kazdy taki jest, ale w wiekszosci. Przyjezdzaja i jedyne co robia to awantury o byle co. Wlasnie ostatnio widzialam taka paniusie. Odwalonaaaaaaaa, ze jezusie, i placi mi, a tam taka czern. Tak jak stalam, tak padlam. No i to nie tylko moja opinia, ale rowniez innych osob. I zmija, spoko, jak jestes normalna (a nie mowie, ze nie jestes) to tylko sie cieszyc, bo moze przyjdzie czas, ze wszyscy znormalnieja i sie nie beda wozic.
Stary 2009-10-21, 11:32   #647
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
ja mam bardzo mała rodzine i to jeszcze w ogole nie zżytą..

gdy miałam 9 lat ślub brała moja siostra, teraz moja kuzynka(mimo,ze ma 19lat dopiero..), a potem nie ma juz nikogo w mojej rodzinie do slubu, tylko ja- to se poczekaja

wiec ciesze sie niezmiernie, zawsze to powod, do zakupow, sukienka,buty, bizuteria,wlosy,makijaz.. raj

narazie jestem pod fascynacją bandazowych sukienek, a jako,że wyznaje prostote, tzn..uwielbiam,ze prosty krój jest najseksowniejszy to zakochana jestem w tych sukienkach Wole poszalec z dodakami niz z sama sukienka chyba..

ja tez jade na slub
i chce prosta sukienke, poki co raczej rozmyslam w jakim kolorze ma byc
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 11:38   #648
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
ja tez jade na slub
i chce prosta sukienke, poki co raczej rozmyslam w jakim kolorze ma byc
nad kolroe bede myslec na samym koncu, aktualnie najchetniej bym wybralka czern bo do mojej rudej czuprudy czarny wyglada super -ale ponoc na slub nie wypada..

ale za rok to ja moge meic zupelnie inny kolor na glowie
Stary 2009-10-21, 11:44   #649
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
nad kolroe bede myslec na samym koncu, aktualnie najchetniej bym wybralka czern bo do mojej rudej czuprudy czarny wyglada super -ale ponoc na slub nie wypada..

ale za rok to ja moge meic zupelnie inny kolor na glowie
no ja w sumie tez dokladnie nie wiem co bede miec na glowie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 11:47   #650
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
no ja w sumie tez dokladnie nie wiem co bede miec na glowie
wiec narazie mysle o fasonie, i w sumie dopasowuje do rudosci

a ja w ogole nie przepadam za kolorami, wole czern,biel, szarosci.. ewentualnie ciemne odcienie.
I czerwien
Stary 2009-10-21, 11:47   #651
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Hej hej hej panienko, nie zapedzaj sie tak poprostu wynika to z moich coweekendowych obserwacji i nie mowie, ze kazdy taki jest, ale w wiekszosci. Przyjezdzaja i jedyne co robia to awantury o byle co. Wlasnie ostatnio widzialam taka paniusie. Odwalonaaaaaaaa, ze jezusie, i placi mi, a tam taka czern. Tak jak stalam, tak padlam. No i to nie tylko moja opinia, ale rowniez innych osob. I zmija, spoko, jak jestes normalna (a nie mowie, ze nie jestes) to tylko sie cieszyc, bo moze przyjdzie czas, ze wszyscy znormalnieja i sie nie beda wozic.
spoko ja to napisałam żartobliwie z moich obserwacji wynika nie chcac nikogo urazic ze najgorzej zachowuja sie ludzie z małych mieścinek tzn ok 10-20 tys. ludzi i ma prawo miejskie. MIałam doczynienia z takimi dziewczynami przez 3 lata liceum- uważaja sie za wielkie panie z "miasta" a większość z nich mieszka na obrzezu - totalnym zadupiu które jest niby dzielnica tegoż miasta a niedawno bedac w takiej meiscinie przechodziłam obok blokow i patrze: z jedej strony ulicy bloki a z drugiej pole i rośnie żyto- też mi miasto:r olleyes: ale nie chce nikogo obrazic mieszkajacego w takim miasteczku pisałam to pod kontekstem 4 dziewczyn które poznałam

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2009-10-21 o 11:50
Stary 2009-10-21, 11:49   #652
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
wiec narazie mysle o fasonie, i w sumie dopasowuje do rudosci

a ja w ogole nie przepadam za kolorami, wole czern,biel, szarosci.. ewentualnie ciemne odcienie.
I czerwien
no ja wlasnie tez... ale tak myslalam zeby moze jednak jakis soczysty kolorek wybrac dla odmiany
Stary 2009-10-21, 11:50   #653
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
spoko ja to napisałam żartobliwie z moich obserwacji wynika nie chcac nikogo urazic ze najgorzej zachowuja sie ludzie z małych mieścinek tzn ok 10-20 tys. ludzi i ma prawo miejskie. MIałam doczynienia z takimi dziewczynami przez 3 lata liceum- uważaja sie za wielkie panie z "miasta" a większość z nich mieszka na obrzezu - totalnym zadupiu które jest niby dzielnica tegoż miasta a niedawno bedac w takiej meiscinie przechodziłam obok blokow i patrze: z jedej strony ulicy bloki a z drugiej pole i rośnie żyto- też mi miasto:r olleyes: ale nie chce nikogo obrazic mieszkajacego w takim miasteczku pisałam to pod kontekstem 4 dziewczyn które poznałam
Niestety, ale tak jest w wiekszosci.
Ale ten weekend mam na szczescie wolny, wiec sie nie bede z nikim uzerac

Lece do pracy. Buźki slicznotki
Stary 2009-10-21, 11:51   #654
unrepeatable
Zakorzenienie

Dulstar hej jako jedyna mnie zaluwazylas;P;P haha tak bardziej na barbie wtedy pisalam;D a z wloskami hmmm troche sa skrocone i niema juz clipow...ale czekam tylko na troche kaski ( bo ja od tego roku biedna studentka jestem)n i kupuje spowrotem)) wiec wszystko bedzie po staremu;P

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 11:51   #655
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
no ja wlasnie tez... ale tak myslalam zeby moze jednak jakis soczysty kolorek wybrac dla odmiany
kurde, noja wlasnie nie chce, bede sie zle czula.. lkubie kolory np teraz mam na sobie ffioletowy t-shirt, ale w baaardzo ciemnym odcieniu fioletu. innych nie lubie.
bede szukac wsrod takich, wypada czy nie
Stary 2009-10-21, 11:55   #656
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
kurde, noja wlasnie nie chce, bede sie zle czula.. lkubie kolory np teraz mam na sobie ffioletowy t-shirt, ale w baaardzo ciemnym odcieniu fioletu. innych nie lubie.
bede szukac wsrod takich, wypada czy nie
wlasciwie to nawet ostatnio czesto widze ze sa kobiety w czarnych sukienkach na slubie, zawsze mozna jakos ozywic ta czern zeby nie wygladac pogrzebowo

ale sa inne ciemne kolory, granat, braz itp

wlasnie tak myslalam ze jak nie znajde fajnej w kolorze to wtedy granatowa i kolorowe dodatki
Stary 2009-10-21, 11:58   #657
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
wlasciwie to nawet ostatnio czesto widze ze sa kobiety w czarnych sukienkach na slubie, zawsze mozna jakos ozywic ta czern zeby nie wygladac pogrzebowo

ale sa inne ciemne kolory, granat, braz itp

wlasnie tak myslalam ze jak nie znajde fajnej w kolorze to wtedy granatowa i kolorowe dodatki
tez o tym myslalam, by ciemna sukienke ozywic dodatkami w innym koloru, buty, kopertówka, jakies kolczyki.. ahh chyba mam juz swoj wymarzony zestaw w glowie, ylko kolory niepewne
Stary 2009-10-21, 12:46   #658
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
ufff... całe szczęście, że ja raczej w tygodniu tam jestem no to teraz jak będę to się porozglądam za Tobą, hehe ciekawe czy Cię poznam może wezmę ten obiecany barszcz z tartymi burakami

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 14:09   #659
neheszta
Zakorzenienie

Dziewczyny jakie polecacie clipy? OK 120zł i ciemne i grube

Bo ja szukam i szukam i dupcia

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-10-21 o 14:15
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 14:19   #660
Carmen12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
przpsieplasiam ze sie wtrace ..podczytuje was od czasu do czasu:P

ToTyLkoJa strzelila bym takiemu w leb..zeby cos takiego mowic osobie ktora sie potencjalnie kocha;/ wrr agresor mi sie zalaczyl

padlam jak to przeczytalam

Wiesz ja myśle że osoba która naprawde mocno kocha chyba by takiego czegoś nie powiedziała bo jak sie kocha to sie akceptuje wszystko w drugiej osobie! Prawda?

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Dualstar- dzięki za fotki )
Carmen12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości