|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
hey Laseczki
co do staników ja też kupuję przeważnie te chińskie no ale ta ich rozmiarówka jest beznadziejna, im większa miseczka tym większy obwód, więc jak kupuje C to mam trochę luźnawo, nie wspominając o tym, że i tak się jeszcze bardziej rozciągają i za chwilę trzeba do kosza, te co mam droższe i porządniejsze wytrzymują długo i się nie rozciagają no ale nie mam tyle kasy żeby tylko takie kupować, w ogóle to ja mam problem z doborem, te chińskie jakies spiczaste są i strasznie gąbkowane ![]() A co do rakotwórczości to podobno prawda, i że jeszcze deformuja piersi poison niby buty podobne ale pierwsze zdecydowanie ładniejsze, mają coś w sobie ToTyLkoJa2 no kurde co za burak i cham z niego, Siwa dobrze radzi zapodać tym tekstem " kochanie mógłbyś zrobić cos z tym rozmiarem bo szału nie ma" ![]() a ja dziś jadę na zakupy !!!
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
witam
allleee mam dzisiaj leniuszka ![]() poisonzdecydowanie 1 totylkoja2ehh szkoda slow,chyba nie zastanowil sie przed powiedzeniem tego
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
poison pierwsze buty BOMBA!!! A co do staników to pierwszy raz słyszę o ich właściwościach rakotwórczych... uhhh mam nadzieję, że z czasem ośmielę się na częstsze udzielanie w wątku bo jeszcze czuję się troszkę niepewnie
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Efuś jaką diete stosujesz?? jakieś ćwiczenia??
Tweetka też mnie leń dopadł ale dobrze przynajmniej, że w pracy mały ruch dziś
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
efus udzielaj sie udzielaj,im nas wiecej tym ciekawiej
![]() kurde musze dzisiaj okna umyc a tak sie ladnie odpicowalam
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie dostałam zaproszenie na ślub kuzynki, co prawda za rok w sierpniu
, ale ja sie tak podekscytowałam,że juz mam w glowie pomysły na sukienke haha![]() no,ale co mi sie dziwicie, ostatni raz z mojej rodziny ktos się zenił.. jak miałam 9 lat! W koncu
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka pochwal się pomysłem !! ja tez miałam strasznie wielka przerwę w weselach a jak teraz przywaliło to byłam na 3 w tym roku a na za rok jestem zaproszona już na dwa
![]() tweetka a musisz myć te okna dziś??
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam bardzo mała rodzine i to jeszcze w ogole nie zżytą.. gdy miałam 9 lat ślub brała moja siostra, teraz moja kuzynka(mimo,ze ma 19lat dopiero..), a potem nie ma juz nikogo w mojej rodzinie do slubu, tylko ja- to se poczekaja ![]() wiec ciesze sie niezmiernie, zawsze to powod, do zakupow, sukienka,buty, bizuteria,wlosy,makijaz.. raj ![]() narazie jestem pod fascynacją bandazowych sukienek, a jako,że wyznaje prostote, tzn..uwielbiam,ze prosty krój jest najseksowniejszy to zakochana jestem w tych sukienkach Wole poszalec z dodakami niz z sama sukienka chyba..
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie z rodziny za rok w sierpniu będzie ostatnie wesele, później moje ale ja raczej wesela nie zrobię, a tak to będę mnie czekac tylko wesela znajomych
a co do sukienki to masz rację, ja też raczej proste sukienki wybieram, ważniejsza fryzura, makijaż i dodatki
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poza tym ja sie czuje jak przebieraniec gdy mam zbyt udziwnione srone na sobie,, na codzien rurki, dzinsy, bokserki, proste obcisłe t-shirty, kardigany, obcisłe sweterki, baletki, szpile, tak sie czuje najlepiej ![]() a moi znajomi to sie nie żenią- raczej wszyscy w nieformalnych zwiazkach
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorsze sa weekendy, bo wtedy sie wszystkie wiesniaki zjezdzaja i pokazuja jacy to oni nie sa rewelacyjni. najlepsze sa te paniusiu, ktore sie odwala, a pod paznokciami czern
|
|
|
|
|
#642 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() :co ol: aole żeby mi zasponsorować taki to nie bo po co Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
i nie mam brudu pod paznokciami
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-10-21 o 11:06 |
|||||||
|
|
|
#643 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za opinie
![]() Co do wesel itd to ja ostatnio byłam na weselu brata w kwietniu byłam świadkiem nie mogłam więc sobie pozwolić na mini, w ogóle zdecydowałam się na długą sukienkę, bo wiadomo jak to jest z ludźmi, księżmi itd Była prosta w kolroze ecru, buty w kolorze szampańskim, ale że mam ciemna karnacje i czarne włoski to mi się podobało bo nie było mdło W ogóle uważam że kolorystyka odgrywa większą rolę niż sam model sukienki, bo jesli kolor jest źle dopasowany to my źle się czujemy ale i otoczenie to widzi, TŻ może nie zobaczyć że coś tam odstaje, ale że wygladamy blado to na pewno dostrzeże
|
#644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ogólnie czuje sie dobrze w mocnych wyraźnych kolorach ale np w niebieskim czuje sie strasznie |
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio na weselu bylam 3 lata temu...i jak narazie nic sie nie szykuje...a szkoda
nillkanie musze ale jakis czas to juz odkladam ![]() u mnie ze stanikami roznie bywa, kupuje to co mi sie spodoba <oczywiscie jesli mnie stac w danej chwili
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprostu wynika to z moich coweekendowych obserwacji i nie mowie, ze kazdy taki jest, ale w wiekszosci. Przyjezdzaja i jedyne co robia to awantury o byle co. Wlasnie ostatnio widzialam taka paniusie. Odwalonaaaaaaaa, ze jezusie, i placi mi, a tam taka czern. Tak jak stalam, tak padlam. No i to nie tylko moja opinia, ale rowniez innych osob. I zmija, spoko, jak jestes normalna (a nie mowie, ze nie jestes) to tylko sie cieszyc, bo moze przyjdzie czas, ze wszyscy znormalnieja i sie nie beda wozic.
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jade na slub ![]() i chce prosta sukienke, poki co raczej rozmyslam w jakim kolorze ma byc
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za rok to ja moge meic zupelnie inny kolor na glowie
|
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :r olleyes: ale nie chce nikogo obrazic mieszkajacego w takim miasteczku pisałam to pod kontekstem 4 dziewczyn które poznałam
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-10-21 o 11:50 |
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ten weekend mam na szczescie wolny, wiec sie nie bede z nikim uzerac ![]() Lece do pracy. Buźki slicznotki ![]()
|
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Dulstar hej jako jedyna mnie zaluwazylas;P;P haha tak bardziej na barbie wtedy pisalam;D a z wloskami hmmm troche sa skrocone i niema juz clipow...ale czekam tylko na troche kaski ( bo ja od tego roku biedna studentka jestem)n i kupuje spowrotem
)) wiec wszystko bedzie po staremu;P
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede szukac wsrod takich, wypada czy nie
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sa inne ciemne kolory, granat, braz itp ![]() wlasnie tak myslalam ze jak nie znajde fajnej w kolorze to wtedy granatowa i kolorowe dodatki
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to teraz jak będę to się porozglądam za Tobą, hehe ciekawe czy Cię poznam może wezmę ten obiecany barszcz z tartymi burakami
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakie polecacie clipy? OK 120zł i ciemne i grube
Bo ja szukam i szukam i dupcia Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-21 o 14:15 |
|
|
|
#660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz ja myśle że osoba która naprawde mocno kocha chyba by takiego czegoś nie powiedziała bo jak sie kocha to sie akceptuje wszystko w drugiej osobie! Prawda? ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Dualstar- dzięki za fotki )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

ale moze dzieki takiej nieświadomości łatwiej im się żyje a my za bardzo kombinujemy
i nie mam brudu pod paznokciami