|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Z tym imieniem to tez mi to spedza sen z powiek
sama nie wiem...nie lubie miec dylematów Laura mi sie podoba i zawsze podobalo, ale jakos bardziej pasuje mi Pola, sama nie wiem czemu.Mam nadzieje, ze posciel sie przyda, skoro juz zamowilam. A co do spiworkow to nawet ich dzis ogladalam
|
|
|
|
#932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje !!![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Domis pamietasz moze jeszcze jakies szampony odzywki do wlosow bez silikonow co bym mogla tu w Anglii dostac ?? bede wdzieczna za pomoc....
|
|
|
#933 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
Właśnie wstałam i... zastałam w komórce już sms'a od Pana Dowcipnego że życzy mi miłego dnia, że on już zjadł śniadanko, a ja taki śpioch i mam wstawać Sama nie wiem co o tym myśleć, chyba się najzwyczajniej w świecie ZGUBIŁAM Kurde, tyle mam zaległości przez te pieprzone choróbsko że normalnie nie wiem kiedy ja to nadrobię Tyle prac do napisania, tyle zajęć opuszczonych, zabiją mnie, a wcześniej wyrzucą z uczelni |
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz weekend przed soba nadrob co masz zrobic i bedzie ok po malu do rpzodu a wieczorem relaksacyjnie na randke a swoja droga jak gosci utak pisze to chyba mu sie spodobalas.....![]()
|
|
|
#935 |
|
Konto usunięte
|
Misia tylko to jest tak, że jak przyjeżdżam do domu to chcę sobie posiedzieć z rodzinką, nagadać się, nacieszyć nimi... No i wychodzi na to że przychodzi niedziela wieczór a ja jestem w czarnej d...e
![]() |
|
|
|
#936 |
|
BAN stały
|
Cinusiowa zdrówka dla męża
Misia rozważam taką ewentualność, ale wydaje mi się, że nie. W nocy wreszcie nie bolał mnie brzuch, teraz jajniki tylko bolą, nawet jak nogę wezmę jakoś bardziej do siebie to czuję że boli... wygląda mi no na jakieś podrażnienie.. M mnie wczoraj ochrzanił że 2 m-ce temu powinnam byc u gina ![]() a no i piersi zaczynają boleć, więc @ tuż tuż... A Ty Paulina nadrabiaj bo wiesz musisz miec dla mnie czas |
|
|
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihi---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() Moze wiec t otylko jaks mala infecja i wszystko sie uspoki, ale dla pewnosci wybralabym sie do gina.... ech co ja bym dala zeby miec tu gina pod bokiem chocby prywatnie tak jak sie mialo w PL.... ehhh Mnie tez boli ale sie ciesze moze ktoregos razu mnie zaskoczy i @ sie nie pojawi.....
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie..
Misia zadzwonił.. tel mu padł.. zadzwonił przed pracą..ale był delikatny bo najpierw sygnał by mnie nie obudzić.. Domi fajna pościel ![]() Ja wczoraj zamówiłam koraliki do tych kolczyków..dziś opłacę zamówienie. Zobaczymy co mi wyjdzie. Właśnie wstałam niedawno.. długo śpię.. żadnych obowiązków ![]() Chyba znalazłaby się dla mnie praca..ale bym musiała agenta celnego zrobić..nie wiem co i jak.. zobaczy się.. Mam zamiar dziś porządki małe zrobić.. bo bezczynnie siedzieć w tym domu nie chcę ![]() Humor trochę lepszy..mam nadzieję, że do wieczora mi się poprawi... ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cinusiowa zdrowia życzę dla wszystkich! Paulinko.. gość chyba się zakochał.. tak czuję przez ekran i te eski.. idę posprzątam troszkę...będę zaglądać..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-22 o 11:08 |
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znowu tylko pobieżnie przeczytałam zaległości...wybaczcie
Mishoko - z tym imieniem to tak jak Gabi....przez całą ciążę miała być Oliwia a jak urodziła to się okazało, że jednak Kaja ![]() zanka - najłatwiej jest ubić śmietanę 36% Ja też myślałam, że domi będzie pierwsza jeżeli chodzi o ilość postów ![]() a ja jestem chora bo wczoraj wieczorem jak zmierzyłam to miałam 35,8..
|
|
|
|
#941 |
|
BAN stały
|
Umówiłam się na jutro do gina...
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie mam zamiaru w takich sprawach nikogo sluchac oprocz wlasnego Tz... co do szamponow to nie wiem, bo ja zabradzo nie kupowalam tam
|
|
|
|
|
#943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wiesz prawda? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
juz to pisalam moj kumpela cala ciaze mowila do brzuszka Malgosia a wyszla Madzia![]() Zdrowiej zeby Kubusia nie zarazic.... Zuch dziewuszka, bedziesz spokojniejsza ![]()
|
|
|
#944 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Zuzia jeśli to nawet nie ciąża, to lepiej sprawdzić czy coś Ci się nie przypątało, bo już dobre kilka dni masz takie bóle brzucha i te wymioty.Dobrze, że umówiłas się do gina. Domi bardzo ładną pościel zamówiłaś, na pewno dzidzi nie będzie zimno w pupkę A co do imienia to mi zdecydowanie bardziej podoba się Pola ![]() Gusiak, Alka dużo zdrówka, wiem co to przeziębienie, bo jeszcze do końca mi nie przeszło. Eluśka tak jak pisały dziewczyny, wszystkie "kłopoty" mijają gdy zamieszkamy bez rodziców. Wtedy stosunki sie poprawiają, człowiek sie mniej denerwuje i w końcu odżywa. Może warto o tym pomyśleć. Ja dziś ciut lepiej się czuję, ale to jeszcze nie to.
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-10-22 o 11:43 |
|
|
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie nadazam za wami
. Mam nadzieje ze dzisiaj juz lepiej .Jak tak czytam o tych waszych chorobach to przeraza mnie ze w tak mlodym wieku mamy tyle problemow. Co bedzie na starosc? Az strach pomyslec .Domi mi sie podoba Laura i podobala mi sie tez w ciazy ale kolezanka zbila mni z tropu bo powiedziala ze Laurka brzmi brzydko a tak w koncu zdrabnia sie to imie. No i teraz czasami zaluje bo podoba mi sie Laura i Laurka Ktora wlasnie sie budzi i pewnie koniec pisania ![]() Zaraz wracam.....
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wsciekam sie obecnie.... mialo byc Christmas Party u nas w firmie i kazdy mowil ze nie idzie bo w zeszlym roku troche kaszanka byla.... a tym roku nie dosc ze trzy razy rozej to polowe tego co w zeszlym i wszyscy zdecydowalismy w biurze ze pojdziemy sobie sami na piwko bez zadnej kasy posiedziec..... kazdy zaplaci za to co bedzie pic i tyle.... a tu prosze... caly czas nawet rano byla taka gadka ja w miedzyczasie poszlam do innego dzialu cos dokonczyc przychodze teraz i co ? oni wszysyc juz zdecydowali ze idziemy jednak na ta platna impreze.... no bardzo mi milo sie zrobilo.... po pierwsze nawet sie mnie nikt nie zapytal o moje zdanie tylko zdecydowal.... po drugie nawet teraz jak juz wiem nawet sie nie spytal nikt czy ide.... no to nie ide.... nie pcham sie gdzie mnie nie chca...... a ja glupia wierzylam ze za granica jest lepiej i nie ma dyskryminacji.... idiotka ze mnie.... nie ma to jak mila atmosfera w biurze.... ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#947 |
|
Konto usunięte
|
Laski a gdzie się sprawdza kto ile pisał?
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
na glownej stronie gdzie masz zasubskrybowane watki obok masz liczbe postow
|
|
#949 |
|
Wtajemniczenie
|
Mischoko współczuję atmosfery w pracy...niefajnie się wszyscy zachowali...ale wg mnie bardzo dobrze, że nie idziesz na tą imprezkę...skoro oni się tak zachowują, to nie zasługują na Twoje towarzystwo. W zamian tego będziesz siedziała z nami na wizażu
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale no wlasnie to powiedzialam jednej mojej "kolezaneczce" ze powinno im byc glupio bo to niefajnie sie tak poczuc niepotrzebnym nawet jak ktos to nieumyslnie zrobil.... i widze ze jej sie glupio zrobilo/... ale to wina szefowej... jakos sie nie lubimy z ta kobieta.... i ja wiem czemu Bo jestem od niej tylko dwa lata mlodsza a jestem po studiach i w dodatku po 3 latach w Anglii lepiej mowie po angielsku niz ona..... <Japonka jest> No to mnie nie lubi.... ale nie wywali mnie na razie bo nie moze sie do mojej roboty za CHiny lUdowe zJednoczone przyczepic
|
|
|
#951 |
|
Wtajemniczenie
|
Mishoko - jak czytam o tej waszej imprezie firmowej..to normalnie PieknieKurwaPieknie! jak to sie u mnie kiedys na roku mowilo...u nas bywa podobnie - choc ja ogolnie nie chodze na imprezy firmowe - jakos tak nie moge trafic - niestety praca na zmiany nie pomaga tutaj sie wstrzelic...z drugiej strony i tak najlepiej pije mi sie z programistami, niekoniecznie z wlasnym dzialem
-a z reszta firmy nie czuje sie zintegrowana specjalnie-skladam to na karb korporacji...ja na twoim miejscu olalabym to impreze cieplym moczem i tyle..ew. z kumpelkami poszlabym pozniej na piwo i tyle!
|
#952 |
|
BAN stały
|
Siedzę w pracy, dziecko mi się spóznia na terapie.
Brzuch znowu boli ale jakoś do jutra wytrzymam, koleżanki z pracy się śmieją że może to ciąża hehehe ![]() ale ja wiem, że nie. Pusto u mnie w robocie dzisiaj, część osób już w domu, część na szkolenie pojechała i mam luz w sumie.. |
|
|
|
#953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#954 |
|
BAN stały
|
O 15 mam wizyte... ide do nowego gina, podobno ok.
Popijam właśnie herbatkę owocową... |
|
|
|
#955 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Misia.. może to tylko nieporozumienie w tej pracy.. może tak wyszło... tak czasem bywa.. no ale mogli zapytać.. hmm nie fajnie.. ale wyjaśni się wszystko Domi ... Mi osobiście Pola odpowiada bardziej niż Laura.. ale to Wasza decyzja.. i nam to się może podobać.. wybierzecie Wy.. a może jeszcze inne wpadnie do główki jak dzidzia będzie.. Mi się moje imię nie podoba.. miałam się chyba Magdalena NAZYWAĆ ..Ale coś pochrzanili ..Mama dziś się odezwała.. odbiło w drugą stronę.. oby dziś spięć nie było bo sól mi się rozsypała.. a to oznaka kłótni podobno..choć ja w to nie wierzę... takie przesądy rzadko się sprawdzają... ![]() Vcelka.. ja wiem, że by była dobra wyprowadzka.. na razie próbuję pracę znaleźć a nie jest łatwo..powoli się ułoży mam nadzieję.. staram się myśleć pozytywnie.. a dziś mi już o 2 pkty podskoczył nastrój.. bo moje nastroje mierzę w pktach.. 2-4 fatalnie.. 4-6 nie jest źle...ale przecież może być lepiej, 6-8 jest wporzadku ale do pelni szczescia czegos brak.. 8-10 super, extra, wspaniale.. osiągnięcie górnego pułapu jest zawsze w moim przypadku trudne ![]() p.s.: Misia ten chłop czuje się jako rodzynek pewny siebie za bardzo..udupić go tam trochę trzeba.. ![]() aa mam coś dla Was... http://rodzynek.kielce.com.pl/ strona ciekawa o facetach...Wiecie co.. pochłąnał mnie trochę ten wątek.. bo tak np. jak sprzątałam to o Was myślę.. co tam u której.. i jak się ma.. wiem jestem dziwna hehe.
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-22 o 13:43 |
||
|
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny !
Czy mogłabym się przyłączyć do Was??? ![]() :pros i:Byłam już na wizażu w innym "koleżeńskim" wątku. Ale kurcze, no nie wyszło jakbym chciała. A tak naprawdę przyleciałam tu za besiem i widzę że gusiak tu jestCoś o mnie. Mam 26 lat, męża od 2 lat. Dzieci niet, może za rok. Po 2 latach mieszkania z demoniczną teściową, nadszedł czas, aby się od niej uwolnić. Żal mi ich, ale nie chcę, żeby wróciły na wieś, bo wiem, że nikt o nie nie zadba. Dzisiaj wyjechał od nas syn mojego kuzyna i nawet mój Paweł, powiedział, że szkoda że wyjeżdza. No szkoda, ale coś podejrzewam, że za 2 tygodnie znów przyjedzie. Ja dzisiaj siędzę sama i zasmarkana. Do tego powinnam mieć okres, ale chyba mam gorączkę i się przesunie. Coś mi się tak wydaje. Idę się wygrzać do łóżeczka. Buziaki Edytowane przez Tadzieusz Czas edycji: 2009-10-22 o 13:40 |
|
|
|
#957 |
|
BAN stały
|
Tadzia witaj
|
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz na imię..?Przyłączaj się.. tu są same fajne kobietki ![]()
|
|
#959 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no i to chyba naturalne, bo dużo piszemy tu o siebie...z częscią ponad rok już ja np piszę.. i to nie tylko tu ale i na gg, sms |
|
|
|
|
#960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja nigdzie nie ide jeszcze mi sie poryczalo bo maz mnie ochrzanil i wylaczyl telefon (mialam jak ty wczoraj ) i nie odbieral... ale juz jest ok po 20 minutach ciaglego wybirania numeru do niego odebral i wiem ze wciaz mnie kocha....Cytat:
i ze swojej strony zapraszam Jedyny warunek trzeba nas niesamowicie wszystkie kochac uwielbiac i w ogole ) zartuje ale tak naprawde jesli nawet masz inne zdanie niz my ale akceptujesz nas takie jakimi jestesmy to pisz ile sie da bo to kolejny warunek trzeba sie udzielac ) hihihih ale jestem straszna ) Tadzieusz Witamy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

sama nie wiem...nie lubie miec dylematów
Laura mi sie podoba i zawsze podobalo, ale jakos bardziej pasuje mi Pola, sama nie wiem czemu.

Właśnie wstałam i... zastałam w komórce już sms'a od Pana Dowcipnego
że życzy mi miłego dnia, że on już zjadł śniadanko, a ja taki śpioch i mam wstawać 

bo wczoraj wieczorem jak zmierzyłam to miałam 35,8..

.