|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
no właśnie, chyba wczoraj była mowa o tym że częściej gadamy ze sobą niż np z ludźmi z pracy
a dużo piszemy o swoich kłopotach może z tego powodu że się nie widzimy i nie znamy w realu więc łatwiej tutaj się wyżalić![]() Tadzieusz hej fajnie że się przeprowadziłaś, masz spokój przynajmniej z babą jagą Widzę że też sie wolałaś wymiksować z tamtego wątku. Zgadzam się atmosfera tam zrobiła się dziwna dlatego że "stare" dziewczyny nie były zbytnio zadowolone że dochodzą "nowe". Cieszę się że tutaj tak nie jest i każda jest przyjaźnie nastawiona
|
#962 |
|
BAN stały
|
Własnie mnie ex podkur...... miał mi podrzucic mojego pendrive'a do pracy juz jakis czas temu... wiec pisze mu smsa zeby przywiozł... to ten z wielkimi wyrzutami do mnie.. ze jak mi takie pilne to niech sobie sama przyjade... bym sobie pojechałą ale nie chce widziec jego posranej rodzinki..
na sama mysl mi słabo sie robi... ale bym sobie teraz pokleła... wrrr.... |
|
|
|
#963 |
|
Zadomowienie
|
Błagam tylko nie Tadzia
Mam na imię Martyna. A czemu Tadzieusz??? Już tłumaczę. 2 suczki - jedna beagle Klara i druga basset hound Nela. I ponieważ Klara ma więcej rudej sierści, wołaliśmy na nią Rydzyk. No i poleciało po Tadeuszu, Tadziku i tak wyszedł Tadzieusz. A że to "mój" piesek to taki login sobie wzięłam. Żebyście mnie źle nie zrozumiały, to Nelkę też kocham, ale ona woli mojego męża. No i tak się jakoś podzieliło. Dziękuję za miłe przyjęcie |
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak Zuzia mowi nic w tym dziwnego..... Znamy sie tu niektore bardzo dlugo, jak siostry fajnie tak.... ja juz nie raz mowilam ze wole was tu niz czasem kogs z pracy czy sasiedztwa...... czasem Wy w sumie obce osoby przeciez w wiekszosci z Was nie znam inaczej jak stad czy ze zdjecia..... jestescie dla mnie lepsze, bardziej wyrozumiale, potraficie cos bezinteresownie zrobic wiecej nawet niz ktos pozornie bliski, z rodziny... dziekuje wam za to ...
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Misia ale masz chamkow w pracy
Tadzia a gdzie moge poczytac o twoich perypetiach jak to Gusiak okreslila z baba jaga? i juz Ci wspolczje mieszkania z nia ![]() Kurde moj Tz w sobote zepsul oswietlenie do mebli jak montowal, takie male diody i nigdzie tego nie mozna dostac. Dzis kupilam cos takiego podobnego, bo mi w sklepie elektrycznym doradzili. Jak to nei podziala to go zatłuke kurde oswietlenie kosztowalo 150 zł i nadarmo wzielismyIde robic stracciatelle
|
|
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
Domi, co do baby jagi to nie chodzi o moją teściową, chociaż ją to bym może też tak nazwała. Chodziło o awanturę na wątku o besia z jedną dziweczyną. Na pw wkleję Ci na jakim i musisz sobie sama przejżeć dokładnie. O teściowej też coś tam jest, ale o niej to ja mogę gadać godzinami
))
|
|
|
|
#968 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#969 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale sobie poslodzilysmy co ?trzeba nas kochac i uwielbiac ) hahah okropna jestem ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- No mam chamow jak sie patrzy ![]() a ta znow slodkie no nie moge!!! smaka robisz <slina> HAHAH wlasnie za pozno ale fajnie tu u nas no i jak nas nie kochac co nie ??
|
|
|
#971 |
|
BAN stały
|
Domi zapodaj przepis... nigdy chyba nie jadłam...
|
|
|
|
#973 |
|
BAN stały
|
taaa klub wzajemnej adoracji
![]() kurde zimno mi... a siedze w golfie. 2 dziecko nie przyszło na terapie.. aby 3 przyszło... coś bym zjadła... ale co ![]() mój M ma w sobotę imieniny nie wiem co będziemy robić, leżeć pod kocem.. tak ta opcja zdecydowanie najbardziej mi się podoba ale mi się już tęskni za nim... jejku.... |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
To jest z Gellwe, w takim pudelku
|
|
|
|
#975 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#976 |
|
Konto usunięte
|
Grrr... jak wpisałam wszystko co mam zrobić w kalendarz to się załamałam
Ja w życiu z tego nie wyjdę W dodatku dziś znowu mi kołatało troszkę serduszko Brzuch mnie boli od @ dalej jeszcze Tadzieusz witamy na wątku |
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, robie pierwszy raz, testujemy te wszytskie po kolei i jak narazie najbardziej przypadla nam do gustu wuzetka i sernik na zimno ![]() Krówka dobra, ale tylko na jeden wieczór, bo tak zamula, ze sie nie mozna potem patrzec na nia:P Tadzia przegladnelam watek...w sumie nie wiem za bardzo o co biega, musialabym sie wglebic w temat
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Misia.. mamy podobne akcje
Zuzia.. tak sobie tylko pomyślałam a więc utwierdzasz mnie w przekonaniu, że wszystko ze mną w porządku Idę na zakupki..
|
#979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez najlepiej wuzetke lubie i jeszcze karpatke
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to już jest.. że obcy się bardziej czasem martwią niż ktoś bliski, znajomy.. ja też dziękuję, że jesteście.. i wspieracie itd.. wielki buziolek ode mnie![]()
|
|
#981 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tadzieusz-Witam... Witajcie Ja juz po pracy ladna pogoda wiec bylam cale 3 h na polku z Piotruskiem... A i wkurzyl dzis mnie Piotrus na MAxxxa!!!![]() Az dostal pierwszego klapsa odemnie...wiem nie powinnam i mozecze na mnie krzyczec ale mowienie nic juz nie dziala![]() A tak go mnie gardlo boli.... |
|||
|
|
|
#982 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
póki co u nas tylko cisza ![]() i to sa najlepsze przepisy ![]() była u mnie moja najlepsza koleżanka, ta co Wam pisałam, że jej facetowi najpierw zmarła matka, potem babka a teraz ojciec...okazało się, że jest w ciąży |
|||||
|
|
|
#983 |
|
Konto usunięte
|
Misia a co mam robić?
Mnóstwo pracy na studiach, praca licencjacka, NZS, a jeszcze wzięłam sobie dwóch dodatkowych uczniów na korepetycje z angielskiego. Baj baj odpoczynku PS. Jakby któraś laseczka miała ochotę się pozbyć paru ml jakichś ładnych zapaszków to ja chętnie przyjmę
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego tylko czasem Ty masz caly czas o nas myslec![]() Na moim watku jedna Mamusia urodzila chlopczyka, a miala byc dziewczynka
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
aha...Mishoko - rzeczywiście niefajnie w tej pracy postąpili
nie denerwuj się bo znowu będziesz się kiepsko czuła ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
a no tak to jest z tą płcią czasem |
|
|
|
|
#986 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) u nas bedzie gites majonez zadnych klotni bo my sie kochamy i jak Zuzia napisala kacik wzajmenej adoracji a co A co do tego goscia to wiesz co ja sie nie dziwie...... pecha ma koles na calego... troche bym sie tez chyba bala..... Cytat:
Cytat:
Cytat:
edit: kurcze mam troche pracy ale nie umiem sie od was odlaczyc i nie czytac i nie pisac fajne jestescie i juz
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-10-22 o 15:03 Powód: dopisek |
|||||
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to do lekarza już....
|
|
|
|
|
#988 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() chyba nie...Ona tez mam chlopaka z Netu...tylko ze ze Szczecina.... Mysle ze ona chce byc taka "Mamusia" zeby mnie chronic bo ja niby taka glopia jestem i tylko mysle o facetach.... |
|
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
Co do tamtej kłótni to chodziło poprostu o to, że najpierw to besio był kochany, zawsze się udzielała i było ok. A później napisała coś, w co jedna z dziewczyn nie mogła uwierzyć. I besio stwierdziła, że odchodzi. Nie dziwię się jej. Stanęłam w jej obronie. Bo to kurde jest forum. Nie rozumiem jak można komuś napisać, że bajki wymyśla jak się tej osoby nie zna w "realu" Jakby któraś z Was napisała, że ma adoratora jakiegoś szejka czy nie wiem kogo to jakie mamy podstawy , żeby stwierdzać, że to niepawda? Przecież nie znamy się "na żywca". No i generalnie o to poszło. Inna dziewczyna na mnie naskoczyła, że towarzystwo wzajemnej adoracji z besiem mam, że wogóle dlaczego tamtej sie czepiam. I tak dalej...... Jak chcecie wiedzieć dokładnie to wejdźcie u mnie w staty, w wątki i znajdziecie. Dokładnie zaczęło się na 99 stronie.
Mam nadzieję, że to nie jest jakieś przewinienie, że tutaj to piszę. I że besio się nie obrazi. Edytowane przez Tadzieusz Czas edycji: 2009-10-22 o 15:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

a dużo piszemy o swoich kłopotach może z tego powodu że się nie widzimy i nie znamy w realu więc łatwiej tutaj się wyżalić

o facetach...
kurde oswietlenie kosztowalo 150 zł i nadarmo wzielismy

Ja w życiu z tego nie wyjdę
wielki buziolek ode mnie

póki co u nas tylko cisza
Mnóstwo pracy na studiach, praca licencjacka, NZS, a jeszcze wzięłam sobie dwóch dodatkowych uczniów na korepetycje z angielskiego. Baj baj odpoczynku