|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
kobieta za ladą
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
normalnie poprosze foto flanelci
![]() ![]()
#4322 |
Zadomowienie
|
Dudi ,Ty jak Aneta,ona też chciała,wysłałam
![]() jej wygląd pasuje do jej stylu bycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Raczkowanie
|
Boziu jestem jestem
![]() Na odparzenia ponoć też dobra maść z linomagu, ale ja stosuję sudocrem i jak najczęściej wietrzyć pupsko, nawet dać pobiegać w majtasach i jak się zleje to od razu przebrać (wiem wiem zimo ale parę majtek i spodenek można odżałować ![]() Na basen chodzimy z pyzą raz w tygodniu na zajęcia dla dzieci... po 4 zajęciach już sama pływała w rękawkach ![]() ![]() Smok odstawiony ![]() Żłobkujemy dalej, wyłażą nam teraz trójki (jedna już jest), wieczny katar i kaszel już teraz znikomy - niestety mamy przepisany zyrtex na stałe.... alergik po mnie :/ Buziole. A tu dla Cioć Pati z września: http://w484.wrzuta.pl/film/36ocMEYG2...i_iiiia_17-mcy Edytowane przez Elcik Czas edycji: 2009-10-23 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
kobieta za ladą
|
Ela no wreszcie
nie zapominaj o nas ![]() ![]() elcia a weś mojej smoka zabierz to cie wzrokiem zabije ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- a niunia jak konika ujżdza ![]() ![]()
#4325 |
Rozeznanie
|
Kinga ja stosuje maść pośladkową, jest na recepte bo to masz robiona, ale ksuteczna jak niewiem co, sudocrem u mojej tylko rozdraznial wsio, tak jak mowisz miala pecherzyki a potem nawet krew byla na nich - po antybiotyku, jak pojdziesz po recepte to ci w aptece na miejscu powinni zrobic a kosztuje ok 5zł.
Ja tyz po zjezdzie, znaczy jutro na 8 do 20 ![]()
#4326 |
Raczkowanie
|
Mojej Panie w żłobku w piątek wzięły i obcięły, od razu było bleeee, ja obcięłam w niedziele wieczorem bo w weekend wyjechaliśmy się.... wzięła do buzi i bleeeeee... dwa dni było usypiania na siedziąco na rękach i to wsio...
![]() ![]() Coś spróbuję z basenu wgrać ![]() aa i zawsze przy antybiotykach daję lacidobaby, neutralizuje skład kupki i nie jest ona wtedy też taka toksyczna.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Rozeznanie
|
Elcik ja tez swojej daje laciobaby, albo podobne, niestety u niej jest malo skuteczne na kupy,- po tatusiu
![]() ale na szcescie po masci posladkowej wszytsko ginie w 1 dzień, max dwa. A moja zaczyna chorowac chyba, znaczy przeziebiona, bo katar ma i cos chrypi, dzis mi tak kichnela ze cale smarki wyladowaly w kaszce ![]() bylam tak zaskoczona odrzutem smarkow ze "sikalam" ze smiechu. ale nafaszerowalam tetrisalem nochal, i napoilam syropem z cebuli, i moze bedzie lepiej.Co mam dawac jakies leki, jak to lekkie jest poki co, mam nadzieje ze sie nie rozwinie. ten... nie moge zaplacic rachunku z Uk, bo nie dali jakichs pelnych nazw, i ten... Anetko... TŻ POWIEDZIAŁ: MOZESZ JECHAC ZAPŁACIC ![]() i niewiem, narazie czekam bo za malo forsy na koncie na taką wyprawe a sam nocleg 50f dzień. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- lece, spac, bo jutro od rana filozofów słucham, nawet przerwy nie mamy zadnej ![]() DOBRANOC DZIEWCZYNKI ![]()
#4328 |
Wtajemniczenie
|
Magda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elcik fajniusia córunia ![]() Kinia maść posladkową i tormentiol polecam....Skuteczne .. ![]() Aga babo bierz ![]() ![]() ![]() ![]() Dudi jak oblukasz flanelkę Kiniową...to kobito padniesz...Kiniek nic a nic nie kłamał. ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam z pracy i powiem że nie było tak źle....a to za sprawą bardzo uprzejmych i sympatycznych klientów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
kobieta za ladą
|
hej
ledwo widze na oczy----nie mogłam zasnąć położyłam sie o 21,30 i o 4 zasnełam ![]() tż śpi po nocce a ja musze obiad gotować---fasolka po bretońsku na szczęście Julcia lubi więc git ![]() a i kisze sie dalej bo pogoda ![]() ale i tak miłego dnia ![]()
#4330 |
BAN stały
|
Hej,
Milego dnia ![]() ![]() Czuje się źle. Mieszkania nie oglądaliśmy, dziś może idziemy, wczoraj strzeliłam focha i odwołałam i teraz żaluje. Wiem fajna jestem ![]() Madzia ![]() Dudi fasolka ![]() Aneta no i widze ze w koncu lepszy humorek ![]() Elcik sliczna córunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
kobieta za ladą
|
matko co mam za transfer...moge iść obiad ugotować a dopiero mi sie strona otwiera
![]() laski jak po weckendzie? u mnie nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda jak zwykle ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#4332 |
BAN stały
|
Czesc kochane,
Ja miałam ciężkim weekend, ale wolę nie opisywać ![]() Juz zostały niecałe 2 tygodnie do wyprowadzki... Muszę zadzwonić do właściciela domu i zapytać czy możemy zostać cały listopad bo u niego i tak mieszkanie będzie stało puste bo nikogo nie znalazł ![]() Jej ale mi zle dzisiaj. Ale już nie smęcę. Milego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() u nas zmiana czasu ostro daje w kość rano,mała wczoraj poszła spać o 17.30,już była tak śpiąca,że zasneła Tż podczas kąpieli ![]() to raz dwa ją umył no i poszła nyny ![]() a tak wogóle to byłam w piątek na nocy zakupów i powiem Wam obłowiłam sie w bieliznianym,nie dość że promocje były duże,to do każdej piżamy dostawałeś piżamke albo szlafrok za 1zł ![]() czy Wam też podkreśla text jak piszecie takimi czerwonymi kropeczkami? ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- także łowy były owocne ![]() mała też ostatnio coraz bardziej kumata robi,zaczęła reagować na "Zuzia nie wolno" ![]() mamy dziś prawdziwą złotą jesień,tzn już chyba nie bo chmury nadchodzą,ale od 9 do 11 byliśmy w parku i tak fajnie i przyjemnie sie spacerowało. lece zrobić kawke,troche ogarnąć i wracam,miłego dnia babeczki. Aga a co z tym mieszkaniem co ostatnio oglądaliście? co do "poweekendzie" hmm,nie ma to jak weekend w "wybornym" towarzystwie ![]() i to powinno mówić samo za siebie ![]() Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-10-26 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
kobieta za ladą
|
u mnie zmiana czasu dała tyle ze Julka wstaje 7.30-7.45
![]() a wczoraj zasneła o 21.30(czyli 22.30) iraaaa jak aj ci zazdraszczam tych zakupów normalnie szok ja chce do ciebie ![]() ![]()
#4335 |
Zadomowienie
|
Dudi ja bardzo rzadko sobie coś sexi kupuje,mam fioła na punkcie piżam ,ale raczej takich bawełnianych w smieszne wzory
![]() zaraz wejde na stronke i pochwale tym co kupiłam o ile znajde ![]() jest i tak: kupiłam tą wiśniową za 50% ceny plus wziełam tą drugą złotą za 1zł http://212.160.131.19/select/esotiq/...8714b3b2d272d6 wziełam tą za 70% rabatu http://212.160.131.19/select/esotiq/...8714b3b2d272d6 tą wziełam za 1zł http://212.160.131.19/select/esotiq/...8714b3b2d272d6 i jeszcz taka koszulka do spania z tym że turkusowa i szlafrok za 1zł ![]() http://212.160.131.19/select/esotiq/...8714b3b2d272d6 a do tego multum gaci po 5-6zł przecenionym z 30zł i kilka biustonoszy z ceny wysciowej 60zł minus 70 %.takze jestem mega happy ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- teraz se tak patrze na te zdjęcia i baby normalnie kawałek cyca by sie przydał mi,bo jakoś biednie w tym wszystkim wyglądam ![]() Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-10-26 o 11:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 |
kobieta za ladą
|
jesuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ale ja mieszkam na zadupiu ![]()
#4337 |
Wtajemniczenie
|
Kinia pikne zakupki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam z okropną @ ....Dorwała mnie w pracy...Jutro wolne....się pobyczę ![]() ![]() A Kubul gardełko trenuje dzień kolejny...noce też głośne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Anetko ![]() ![]() moja też zaczeła "daj"gadać,ale mi sie wydaje że to tylko zlepek liter,aczkolwiek jak zawsze czegoś chce mówi "dzici daj",i bądz tu mądry. ja dziś cały dzień na mopie jak to mówi matka założycielka,Flanela taki syf mi zostawiła że dziś miałam kupppssko roboty ![]() a ta btw to w domu w biuciorach łazi mi,nie raz jej mówiłam że mam dywan jasny,Zuzia wszędzie łazi a ta że "za sterylnie dziecko wychowuje,i że jak do żłobka pójdzie tylko chorować będzie" ![]() baby ja za sterylnie, ![]() ![]() ![]() wsio,wyżaliłam sie,a tak wogóle to prawie mo mordzie dostała od ochroniarza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Wtajemniczenie
|
Kinia
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- A z Kubulem wcinamy se jabłuszka (on tarte) i orzechy włoskie...Młody pieje z zachwytu....)lepsze to niż płakulanie ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Kiniek Maciej w doma? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zadomowienie
|
WstawaĆ śpiochy
![]() ![]() u nas szaro buro i ponuro,pobudka o 6 ![]() ![]() wczoraj siedziałam do 1 przed telewizorem i dziś nie mogłam otworzyć ślepi rano.jakiś katar mnie bierze chyba i zakwasy mam w nogach nie wiedzieć czemu ![]() Tż na weekend wybywa do Austrii,z tatusiem,podobno jako tłumacz teścia,ale mam cichą nadzieję że nie zdaży odebrać auto od mechanika,bo nie chce mi sie siedzieć samej w domu ![]() niektórzy to mają dobrze... idę zaparzyć kawke i wracam,a nóż któraś obudzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
BAN stały
|
Kinia a niech jedzie, tyle spokoju bedziesz miala
![]() ![]() ![]() A moja mama juz kilka dni w Polsce siedzi na urlopie i mi sie teskni ![]() Ja tez z kawulcem, tyle co wstałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę do stony po dynię...bo za grosze i słodziutkie ![]() ![]() Kinia jak chcesz zarzucę motacza na Macieja...ale jak się nie uda to się przekwalifikuję....Dasz znać....Serio chcesz zostać z nim w łikendos? ...Bo żebym nie przedobrzyła ![]() ![]() ![]() Aga i co z mieszkankiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
BAN stały
|
Z mieszkaniem nic. Szkoda gadac.
Zarejstrowalam sie na mieszkanie z housing association, za kilka dni mają dać odpowiedz. Housing associations in the United Kingdom are independent not-for-profit bodies that provide low-cost "social housing" for people in housing need. Any trading surplus is used to maintain existing homes and to help finance new ones. They are now the United Kingdom's major providers of new homes for rent, while many also run shared ownership schemes to help people who cannot afford to buy their own homes outright. Czyli kupuje sie np. mieszkanie za 20 000 a nie za 100 000 i placi sie co miesiac np. 300 funtow a nie 800. Są ta przewaznie nowe mieszkania, w blokach, nowowybudowanch, taki jakby program dla ludzi ktorzy w banku nie dostana kredytu bo maja za niskie zarobki, ale jest to co innego niz mieszkanie z counsil'u gdzie dostaja tam ludzi zazwyczaj "rudery" do remontu, bo nie maja gdzie mieszkac. Nie wiem dobrze to wytlumaczylam ![]() A to link do mieszkania o które sie staramy: Jest tylko zdjecie bloku: http://www.findaproperty.com/display...=1&pid=4721965 A i jeszcze dzis dzwonie do wlasciciela zeby zostac do konca listopada w tym mieszkaniu, pewnie sie zgodzi bo i tak nikogo nie znalazl a tak mu jeszcze rachunki i czynsz zaplacimy Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-10-27 o 09:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Wtajemniczenie
|
Aga potrzymam kciuki żeby tym razem się udało....Myślę że ten sposób nie jest zły....W PL nawet nie wpadli na to żeby innym pomagać....eh szkoda gadać
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
kobieta za ladą
|
elo
ja se walłam włosy na rudo ![]() ![]() jeszcze jestem w pidzamie ![]() ![]() Aga boszsz ja chce w Angli mieszkać starajcie sie o takie mieszkanko fajna pomoc ze strony państwa ![]() nie to co u nas...
#4346 |
Rozeznanie
|
Boże dziewczyny ja jestem przerażona tym ile jem
![]() Poczytam wieczorem bo teraz dziecie mi tyłek zawraca ![]()
#4347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
kobieta za ladą
|
ira wkleje na nk
![]() ![]() ![]() napisze potem co to za farba to se lukniesz bo musze sie zmotywować do wklejania wyszły mi ciut ciemniejsze ale na bank zostaje przy tym kolorze dzięki niemu miałam upojny seks rano hahahahahaha tż wstał jemy obiad i spadamy do wieczora ![]()
#4349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o zesz Ty ![]() dawaj tu do albumu te se wszystkie lukniemy Sexi wampa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Wtajemniczenie
|
Miałam mocno zalatany dzień wolny
![]() ![]() ![]() Rudasko wklej bo ![]() A tak na marginesie to nam się seksownie robi na tej ziemi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.