![]() |
#1951 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
MamTenStylx3 - okradłam Cię hihi
![]() ![]() Bo właśnie przyznałam sie przed samą sobą, że nadal GO kocham. I tak jakby nadzieja powróciła... 'I obiecuję Ci, że kiedyś mnie nie poznasz. I będziesz tak cholernie o mnie zazdrosny.'
![]() |
#1952 |
Raczkowanie
|
I aniołowie mają swoich szatanów.... I szatany moją swoich aniołów... ![]() Szczęście to ulotna chwila... znika i po policzku spływa... Pytań brak... Jesteś sobą lub kogoś grasz... _______ yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Straciłam Cię wtedy, kiedy Ty kazałeś ze swojego życia wyjść. 2. Tak bardzo chciałabym, żeby jutro mogło się to zmienić Żebym mogła dać Ci to co chcę Ci dawać i dostać to od Ciebie. 3. Czekałam, kiedy powiesz mi, że Jesteś dla mnie, jesteś ze mną, Że ja i Ty to coś co jest na pewno, że jest naprawdę. Czy to co było między nami, wciąż jest i wciąż jest ważne.. 4. Byłam tylko chwilą, nie tą wybraną tą jedyną. 5. Tak bardzo chciałam zostać, lecz Ty już miałeś dość nas. 6. Gdy skreślałam Twoje imię ołówek pękł na pół. Nadal jesteś. 7. Jesteś pierwszą myślą, gdy wstaję rano i ostatnią , gdy kładę się spać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zadomowienie
|
Dla faceta coś jest albo białe albo czarne. Z kobietami jest o wiele trudniej... Dla nich coś jest albo czarne, albo białe, albo białe w czarne kropki, albo czarne w białą kratkę... ;]
#1955 |
Zadomowienie
|
Spokojnie przy sobie nie czując czasu.
Głaszcze mnie po włosach nie mówiąc prawie nic. Bez słowa,i snów w zachwycie nocą a bliskość rozproszy nasz strach przed ciemnością. Bedziemy nago biegali po łąkach,okryją nas drzewa gdy zajda wszystkie słońca. I czując Cię obok,opowiem jak często się boje i czuje się nikim. Po drugiej stronie,na pustej drodze tańczy mój czas. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-10-23 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mogę prosić o jakieś opisy o tym, że jutro go zobacze i czeka nas 2dni ( i noc :P) razem .. takie coś namiętne proszeeeeeeee
![]() ![]() ![]() ![]() ____________ Faceci są jak komary - potrafią tylko wyssać... i zaraz potem kąsają inne ciała.
Świat jest przerażający na trzeźwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
Plotkaraaa - nie rozumiem dlaczego nikt Cię tu nie docenia, chyba, że coś przeoczyłam, bo twoje opisy są cudowne.
![]() Papergirl - twoje też powalają, ale Ty to wiesz. ![]() xDJakJaCieLubiexD - dzisiaj przeszłaś samą siebie z tymi opisami ! wielkie serducho w twoją stronę ! <3 ____ kusisz wzrokiem, przyciągasz mnie do siebie. tonę w lazurowych oczach pewnego osobnika. gdy cię widzę, automatycznie unoszę się 1cm nad ziemią. a noc, jak długa, ciepła pościel, która tuli do snu, przykryła już dawno resztki wspomnień. postarzałe wspomnienia wrzuciłam do szuflady, zamkniętej na kluczyk. uczę się żyć chwilą. nie przeszkadzajcie. miłość budująca, ale i niszcząca. zbudowała serce na nadziei, a zniszczyła na kłamstwie. nie umiem się opanować, nie chcę cię stracić z oczu. posiadam tą pewność, że wpatrywanie się w ciebie nie jest zabronione. jesienne poranki zupełnie inne, niż te sprzed roku. czujesz to ?
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2009-10-23 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Raczkowanie
|
`- wiesz co..?
- ... ? - jestes podobny do mojego przyszlego chlopaka.. ![]()
![]() |
#1959 |
Rozeznanie
|
deszczowa mistyfikacja - ukrył moje łzy
Jesteś moją zapalniczką. Rozogniłeś. Błądzę we wspomnieniach. Zgubiłam się gdzieś pomiędzy pierwszym, a ostatnim pocałunkiem. miasto milczy jak tajemnica Tylko śpij i aż spij, a mnie prowadź tam tam gdzie jesteś... Chcę być tam gdzie ty And you never did have the inteligence to use the twelve keys hanging off my chain rynną do piwnicy płynie zimny deszcz Zjadam błękitne owoce wyobraźni.
#1960 |
Raczkowanie
|
-Dlaczego po prostu nie usuniesz jego numeru z telefonu?
-Bo zawsze jak wciskam usuń przy jego nazwie pisze 'niedozwolone' On tylko patrzył jak w trumnie leżała, wyczytał z jej ust bolesne słowa "nie chciałeś być ze mną a ja nie chciałam być sama" I obiecuje Ci że kiedyś mnie nie poznasz i będziesz o mnie cholernie zazdrosny. Czasami brakuje mi Twojego zdjęcia na tapecie i spojrzenia jakbym była jedyną dziewczyną na świecie. -Tęsknisz za nim? -Nie, po prostu lubię patrzeć przez okno. Może właśnie dlatego tak to boli, bo nigdy tak naprawdę Ciebie nie miałam a na dodatek Cię straciłam.
![]() |
#1961 |
Raczkowanie
|
Skończył się Twój czas... Pozostajesz bez szans... Miłość i nienawiść to dzieci niewoli wydane na świat dla lepszej kontroli... Zanim prawda słów stanie się ciszą ścian, Nim przykryje nas zima tysiąca lat, Ocal jedną noc, jeden oddech nim minie czas... ![]() ________ yeah ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Rozeznanie
|
my love is your love honey.
straciłam swoją krystaliczność. nie znam granic bliskość. zakochać się, mieć dwie lewe ręcę nie robić nic , czasem pisać wiersze. zabrali mi słońce, ☠☠☠☠☠☠☠one słońce. uspokajasz każdy nerw. uśmiech przez łzy. halo olej bilon to ja jestem jak milion dolarów ja tu tylko sprzątam śni mi się że mnie kochasz no czego chcieć więcej?
#1963 |
Przyczajenie
|
wszystko jak dawniej, tak jak wtedy gdy byłeś .. tylko odkąd odszedłeś jakoś w oczach mniej radości .
skryta tęsknota . ludzie kłamią zdradzają i robią wiele innych rzeczy które nas ranią , ale i tak kochamy dalej . znaczysz więcej niż truskawki (; Kocham Cię za to jaki byłeś kiedyś , nie za to kim się stałeś teraz . Kocham tamtego ciebie , ten jest dla mnie obcym człowiekiem . ..znów przyjdzie wiosna , kwiatki zakwitną , ptaki powrócą wszystko jak co roku , tylko ty będziesz przy niej nie przy mnie , ale tego nikt przecież nie zauważy . jak ptaki odlatują na zimę , tak ty odleciałeś ode mnie , tylko ptaki wrócą , a ty nie . |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami mam ochote powrócić do czasów dzieciństwa.
Najbardziej uwielbiała to, że kiedy przytulałasię do niego, jej głowaopierała się pod jego podbródeki czułajego oddech delikatnie muskający jej włosy i łaskoczący w głowę. ma jedno marzenie : mieć Jego . być z Nim , chociaż przez chwilę . bez żadnej ściemy , problemów , ☠☠☠☠☠☠☠enia . poprostu przy Nim być. ja wszystko wytrzymam, tylko muszę czuć, że Ty mnie kochasz. na Twój widok ? wybacz , stać mnie tylko na ironiczny uśmiech . Nauczyłeś się kochać, naucz się kłamać.. Mieć serce suche jak orzeszek. Ale ja wciąż się uśmiecham na myśl o Tobie chcę być potrzebna Ci, niezbędna, tak jak Ty mi. ` tego wieczoru byłam smutna, w oczach miałam łzy, chociaż wcale nie płakałam. nawet światło wydawało mi się być szare. żadna muzyka, żaden film, ani przyjaciel, nawet Bóg nie był mi w stanie pomóc. `
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
I za ile mógłbyś sprzedać swój największy skarb?
Myślisz, w jakiś sposób mnie zaskoczysz , wbijając swe kły, Zapomniałeś, takich jak Ty znam nie od dziś. Więc proszę Cię kolego, pomyśl czym jest Twój skarb, Zanim mnie osądzisz zastanów się, ile sam jesteś wart? Z jednej strony śmiać mi się chce, Z innej jest mi z Tym źle. To smutne tacy ludzie jak Ty, Nie maja pojęcia skąd pochodzą sny.
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie podczytuje opisy ostatnio, a tu mój nick widnieje ![]() Że jeszcze się o mnie pamięta ![]() Niestety brak czasu nie pozwala na ciągłe udzielanie się. Buźka kochana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
bez Ciebie jest tu szaro i brzydko jak na dworcu...
gdy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chce już niczego szukać. coś pękło w niej , już wcale nie uśmiecha się. nie życzę ci źle. życzę ci fatalnie. to samo gówno, inny dzień.
#1968 |
Zakorzenienie
|
Witam, mogłabym się dołączyć do waszego grona? mimo iż takiego talentu jak wy nie posiadam, w wolnym czasie coś próbuję tworzyć, z serca
![]() Może się zaopisuję ![]() ![]() ***
-Wiem,że on mnie kocha. -Tak?A skąd? -Bo wypił tą ohydną herbatę... Obiecywałeś tyle, nic się nie spełniło. Miało być jak w bajce, nigdy nie było. Proszę zatrzymać autobus! Serce uciekło mi,gdy ktoś otworzył te cholerne drzwi. ` szyby zaparowane od naszych szybkich oddechów. Nie jestem w stanie zmusić Cię,abyś mnie polubił. Więc zmuszę Cię do miłości. Gdzieś w środku, poczuła że sama nie wie po co to było. Zadając ból, słysząc Twój krzyk. Twoje piepszone słowa, że zostaniesz na zawsze... A w dupie mnie miałeś, gdy mówiłeś że kochałeś.
#1969 |
Wtajemniczenie
|
by być bliżej słońca
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 |
Raczkowanie
|
zamruczę .
szłam powoli . bardzo powoli . szłam, by rozstać się ze swoim chłopakiem . tak, jest . stoi koło mostu . spojrzałam na niego, czekałam. czekałam, aż usłyszę te słowa, które miały mnie niebotycznie zranić , ale.. miały też nam ulżyć . jakie było moje zdziwienie, gdy przytulił mnie, wplótł palce w moje włosy i wyszeptał, że kocha.. nic już nie rozumiem..
![]() |
#1971 |
Raczkowanie
|
Guziki xD :
kiedyś lubiłam wypowiadać, z dziecinną pasją i fascynacją, słowo: 'prezenty!'. Uwielbiałam.. Dziś lubię siedzieć przed pralką i patrzeć jak wiruje mi w głowie Twoje imię.. W każdej twarzy ciągle widzę Cię.. Każde zdjęcie Twoją twarzą jest. z każdym dźwiękiem sms'a mam nadzieję, że to Ty. W zeszycie od chemii, zamiast reakcji - twoje inicjały. W zeszycie od polskiego, zamiast wypracowania - twój portret. Na lodówce, zamiast magnesu - przyczepione nasze zdjęcie. + życiowy xd : - bo ja mam truskawki.. ha! -a ja okres. jedno czerwone i drugie. w zasadzie wychodzi na to samo.. I nie wiem komu jest teraz bardziej głupio! Edytowane przez kejcikowa Czas edycji: 2009-10-23 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Rozeznanie
|
za kazdym razem, gdy wydaje mi sie, ze chociaz troche zaczynam miec pewne rzeczy w dupie, wszystko musi mi sie r o z p i e r d o l i c w drobny mak i utwierdzic mnie w przekonaniu, ze jednak nie. ze nadal cierpie z tych samych powodow.
Podobno sprawiam sympatyczne pierwsze wrażenie, ale gdyby można było w chwili poznania przeczytać jak książkę cudze myśli to zdziwiłbyś się jakie mam o tobie zdanie. Potrafie fałszywie sie uśmiechnąć. Uwielbiam patrzeć z nienawiścią i pogardą, odzywać się z ironią. Jestem w stanie zrobić ci krzywdę aby się zemścić. po dniach tygodniach latach. kiedy znajdę odpowiednią okazje. Czasem płacze bo nie mam siły. Śmieje sie wtedy kiedy mam ochotę. Wiem, że jeśli ktoś zdradzi raz zrobi to znowu. Wybaczam, tylko jeśli kocham. Boje się jedynie śmierci lub samotności. Nie jesteś w stanie mnie poniżyć bo doskonale znam swoją wartość. Nie wymagam od innych tego czemu sama nie potrafiłabym sprostać.Lecz stać mnie na wiele. Nienawidzę bibliotek. Książka z biblioteki, jest jak facet, który miał mnóstwo kobiet. Przychodzi do ciebie i czujesz, że pachnie kimś innym. Niby go kochasz, chcesz z nim być, chcesz to wszystko pojąć, ale wiesz, że był dotykany przez inne. Najgenialniejsza książka odpada, kiedy jest poplamiona, popisana. Ktoś ją miał, ktoś ją czytał i ktoś swoim tłustym wzrokiem próbował skumać, o co w niej chodzi. Po tym, jak po raz pierwszy byliście w łożku - nie mając ani złych ani dobrych wspomnień o sobie, on powiedział: Opowiedz mi o swoim życiu, chcę wiedzieć o Tobie wszystko - a ty opowiadałaś, gdy on leżał obok, z papierosem w ręku lub zębach. A potem ty powiedziałaś: nic nie wiem o twych kochankach, i zapaliłaś papierosa - i powoli zasypiacie razem - Tak właśnie płaczą ludzie w podmiejskich hotelach. Jeżeli ktoś, kogo kochałeś i z kim chciałeś mieć dzieci zostawił cię w wyjatkowo durny i obrzydliwie prosty sposób by teraz z jakimś frajerem/suką lepić się do siebie w rytmie piosenek, które sam jej/jemu przesłałeś - z miesiąca na miesiąc będzie nieco lżej, a w końcu umrzesz. I dopiero wtedy będzie za☠☠☠iście. Bo wiesz, nieważne czy to prawdziwa miłość, szalone zakochanie, totalne złudzenie, czy moglibyście być razem do końca życia, czy tylko przez dziesięć minut- boli tak samo, kiedy ktoś ci to odbiera. Bo tak samo umiera nadzieja. A nadzieja jest zawsze prawdziwa. Tak więc się modlę. O Twój powrót do mojego sfatygowanego życia. Kiedy Ty tu wrócisz wszystko złe się ode mnie odwróci. Ja w to naprawdę wierzę.
#1973 |
Raczkowanie
|
napiła się kawy, poczuła gorycz spływającą do żołądka i rozpaczliwie zatęskniła.
....... od samego początku czekałeś kiedy to się skończy. nigdy nie mieliśmy ze sobą nic wspólnego. ale jakby nie patrzeć na dwa lata tego nic wystarczyło. ....... nigdy nie byłeś otwarty. wmawiałam sobie, że to mnie w tobie pociąga. to, że jesteś silnym, milczącym facetem. typowym macho. ale ostatnio przestało mi się to podobać. minęło tyle czasu i zasługuję na coś lepszego, do cholery.! ....... -zależało mi na tobie !! -mnie na tobie też !! -no to dlaczego siedzimy tu i na siebie krzyczymy? -bo tylko to nam pozostało. ....... myślałeś że zasługiwałam na kogoś lepszego? pieprzenie w bambus! [odstawiła kubek i wymierzyła w niego palec wskazujący.] nie zwalaj tego na mnie. to bzdura. uciekłeś. nawet nie dałeś mi szansy. jak zrobiło się gorąco, dałeś nogę i tyle.
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." ![]() Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2009-10-23 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1974 |
Zadomowienie
|
![]() ----------------------------------------- chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości . bezpowrotnie . chodziła ulicami, pochłonięta marzeniami . separate sex with emotion . /indywidualny seks z emocjami./ u still clingin` to that notion . /wciąż trwasz przy swoich poglądach./ we want the same thing where we lay . ![]() /chcemy tej samej rzeczy, gdy leżymy./ Now it`s not hard to understand why we just speak at night . /teraz nie jest trudno zrozumieć, czemu tylko rozmawialiśmy po nocach./ the guilt will kill u . /poczucie winy zabije cię./ u think everythin` is handed to u free . /myślisz, że wszystko jest podane za darmo./ we may never meet again . /możemy nigdy więcej się nie spotkać./ I'm too sensitive to ride with u . /jestem zbyt wrażliwa by z tobą kręcić./
#1975 |
Zakorzenienie
|
InnyWymiarx3- zjedź proszę z rozmiaru czcionki- szkoda oczu.
Jedni wołają ją miłość, inni zgaga piep*rzona. Bo ona, ona, różne ma imiona, jedni wołają ją szczęście, inni samica psa. / happysad "pani k". Z uporem maniaka wpatrywała się wciąż w czerwone słoneczko podpisane jego imieniem, które tak bardzo lubiła. Ale on się nie pojawiał. Czekała godzinami wiedząc, że nie przyjdzie, jednak gdzieś tam w środku się łudziła, że warto czekać... Przecież to jego oczy jej powiedziały! I want to hold you. Give me a change, let me romance you. Here in my arms, where you belong...Look at me longer, because you changed me inside just with your hazel eyes.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Raczkowanie
|
madziam90 -
![]() czarnula4 - ja pamiętam zawsze i wszędzie... ! : ) tak czas, wiem wiem u mnie to samo, ale skrobnij coś od czasu do czasu <3 to jest jakby łomem dostać prosto w ryj z jednej strony czeluść, z drugiej twoje błękitne oczy chować, cofać , dławić, kasować wierzysz czy tylko nie chcesz już patrzeć w moje oczy? nie mamy nic do wykrzyczenia kwadratowe centymetry uczucia ukryte skrawki chwil, niedopieszczone wspomnienia kocham cię codziennie, jakby była wigilia tak blisko, nawet myśli brak pomiędzy teraz chętnie stworzę własne nieba i porozmawiam z tobą anormalnie poranna kawa zimna często jak powietrze upiłam się szczęściem schowanym do butelki. mam kaca ciepły powiew przedpołudnia i tani alkohol usypia mnie w twoich ramionach smakuję whisky i ciebie bilet miałam bilet naprawdę, pisało szczęście trzeci peron twoja pewność bawi się w chowanego ty - paradoks życia
#1977 |
Raczkowanie
|
na ekranie gry zwanej miłość pojawił się napis GAME OVER.
#1978 |
Raczkowanie
|
wake up older !
Chce i sie staram jak o nic innego.. co to da ?Czy wogole coś da ? =(
#1979 |
Przyczajenie
|
* Wejść na szczyt wieżowca i zrozumieć że życie to dar...
*Otwieram oczy pełne życia i szczęścia... *Uciekając przed prawda... *Uśmiech jest mową duszy *ciche marzenia *na tym świecie nikt nie ma swojego własnego stylu *Dążąc do celu * Tłumaczy się tylko winny... !! *Nie lecę na puste komplementy... zrozum wreszcie !!
#1980 |
Konto usunięte
|
Artistic soul panna_miodowa NieZTejBajki Kochanaa Plotkaraaa ciiri
DorotaComa Kamisha PaperGirl KeeendyRilen madziam90 xxxLOLKAxxx misjaaaa . naaaj.! ![]() ![]() ![]() _______________ nie umiem pisać ani kochać nie ma Ciebie. pusto. `A mogło być tak pięknie Tak pięknie przecież mogło być Przyznaj wreszcie Nadzieje nasze wielkie Rozwiane w ciągu paru dni` Połóż mi rękę na policzku niech będzie chłodna i słona jak ocean . `Boże, użycz mi pogody ducha, abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić, i szczęścia, aby mi się jedno z drugim nie popieprzyło.` Przepełnieni sobą wzajem, pod stopami mamy świat, Może zrodzi się pytanie - Czemu kocham Cię aż tak? Odpowiedzią będzie cisza... oszalałych niemych ust, Większej ciszy nikt nie słyszał. Teraz wiem, gdzie mieszka Bóg... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.