![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seriale
hmm nie mam pojecia..leciało albo na tvp1 albo tvp2 i szczerze nawet nie pamietam jaki był ostatni odcinek który ogladałam... jedynie co pamietam to on tam miał jakas laske i przyjaciólke i cos tam bylo..no nie pamietam
![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Rozeznanie
|
A ja wlasnie obejrzalam pierwszy odcinek nowego sezonu House'a (jest w N). Uwielbiam doktorka...ten serial chyba nigdy mi sie nie znudzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Słyszałam że nowy sezon we wrześniu ![]()
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
Dr House
a potem w kolejności alfabetycznej: BrzydUla Brzydula Betty Chirurdzy (Grey's Anatomy) CSI (Oglądam jak leci w tv ) Czysta krew (True blood) Dexter ![]() Fringe ![]() Gotowe na wszystko (Desperate Housewifes) nawet lubię ![]() Heroes- tylko pierwszy sezon mnie zainteresował Hotel Babilon Kości ![]() Lost - tylko pierwszy sezon Prison t.s SATC Californication (nie cierpię przebrnęłam przez 2 pierwsze odcinki- jak dla mnie obrzydlistwo ![]()
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że się nie wyróżnię- TYLKO dr House
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
o masz ! przegapiłam przegapiłam ! który sezon? gdzie co i jak ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Moje seriale:
1. Gotowe na wszystko ![]() ![]() ![]() 2. Sex w wielkim mieście 3. Dr House (jestem uzależniona) 4. Zagubieni 5. Gossip girl 6. Brzydula betty (okazyjnie) |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
BAN stały
|
OJ to nie wiedziałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
dla niezorientowanych jak ja wcześniej - na nSeriale V sezon !
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
Oj, ja bardzo "namiętnie" oglądałam Brzydulę Betty.
Jestem również fanką serialu, który był emitowany kiedyś na Fox Life "Tajemnice Palm Springs". Jesli mogę Wam coś polecić, to od dzisiaj na TVP1 jest pierwszy odcinek znakomitego serialu "Harper's Island" [Wyspa Harpera]. Opowiada on o grupie przyjaciół, którzy wybierają się na wyspę, by uczestniczyć w ceremonii zaślubin jednej z par. Jak się okazuje, kilka lat temu na tej samej wyspie doszlo do serii tajemniczych morderstw, wydaje się, że historia zatacza koło... Więcej nie powiem, ale musicie mi uwierzyć, że naprawdę warto. W życiu nie spodziewalibyście się sytuacji, które będą tam miały miejsce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam ochotę na jakiś dobry serial na poziomie True Blooda, Lost, House, pierwszosezonowego Prison Break, Heroes czy Dextera i nie chciałabym się zawieść - może mi ktoś coś polecić? A ja polecam Tudorów i Rzym - świetne seriale! Warto obejrzeć nawet jeśli nie lubi się takich klimatów ![]() Rzym - dwie serie tylko, ale na bardzo wysokim poziomie, wspaniale pokazane miasto - nie jakieś śliczne i wymuskane, wyraziste postacie i mimo znajomości tego co się wydarzy ogląda się to z zapartym tchem. Tudorzy - ci sami twórcy, tym razem postawili nacisk na postacie - nakreślone są mistrzowsko. Moje ulubione postacie to Anna Boleyn, kardynał Wolsey i Tomasz Moore. Twórcy ćwiczyli chyba na Rzymie żeby dojść do czegoś takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli już mam kreślić swoją opinię na ten temat, to być może jest coś w tym,że sezon zakończył się zbyt banalnie, ale UWIERZ, akcja przez wszystkie odcinki jest wartka i nigdy nie wiadomo, co się wydarzy. Ja śledziłam losy mieszkańców wyspy Harpera z zapartym tchem, a fabuła na każdym kroku mnie zaskakiwała. Jednak najciekawszym doświadczeniem było to,że scenarzyści bawią się z widzem przez wszystkie odcinki w kotka i myszkę! Każdy pogląd, każde podejrzenie, co chwilę w moich myślach padało na inną osobę, co w rezultacie zrobiło mi w głowie niezły bajzel... :P. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Rozeznanie
|
Wyspe Harpera mam juz za soba. Niestety tak jak na poczatku serial trzyma w napieciu, tak pozniej robi sie nudno i smiesznie. Teraz moge rowniez polecic Siostre Jackie. Niby znowu szpital, ale jest ciekawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
właśnie miałam o to pytać - zauważyłam I odcinek na nSerialach ale zajawka jakoś niespecjalnie do mnie przemówiła... warte to to zachodu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zadomowienie
|
a ja polecam serial Alias - Agentka o stu twarzach
jest 5 serii, my z tz właśnie kończymy oglądać 3 sezon serial mało znany, ja go znalazłam przez przypadek - ale rewelacyjny ![]() wklejam opis, może kogoś zaciekawi Cytat:
![]() |
#676 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
ja płacę 40 zł razem za nseriale i voda ale nowi abonenci mają chyba przez 4 miesiące za darmo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Ehh ja teraz czekam na serial w stylu gossip znowu
![]()
#679 |
Raczkowanie
|
Gotowe na wszystko i jeszcze raz Gotowe na wszystko!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
o ja!!
kyle xy leci!! :O :O ![]() ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Ja do swojej listy, którą wypisywałam kilka stron wcześniej, dodam jeszcze :
-Życie na fali -Gossip girl -One Tree Hill (jak na taki lekki serial, to uważam, że ma w sobie, przy okazji rozrywki, wątek umoralniający ![]() Teraz mam zamiar zobaczyć co to jest "Privileged", czy jak to się tam pisze ![]()
#682 |
Raczkowanie
|
Kolejność przypadkowa
![]() 1. Gilmore Girls (Kochane Kłopoty) 2. Desperate Housewives 3. House M.D.
#683 |
Zakorzenienie
|
przeczytałam opis i te kochane kłopoty sie fajne wydają
![]() tylko troszku duzo tych sezonów :P wiesz moze gdzie mozna obejrzec 1 sezon?
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się że tu może coś być, ale nie orientuję się w oglądaniu online i więc nie wiem co i jak
![]() ![]()
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
moje ulubione:
- One Tree Hill (dla mnie ponadczasowy, MEGA, nie opuściłam żadnego odcinka, jestem na bieżąco i wiem, że zawsze będę do niego wracać ![]() - Gossip Girl (powoli się wciągam ![]() - The Hills (na zabicie nudy albo jak mam ok 20 min akurat wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
house m.d.
mad men the big bang theory skins i tancerze |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
o teoria wielkiego podrywu tez jest niezła xD
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
No więc jeszcze polecam Privileged, tylko cholera skończyli na pierwszym sezonie, a miał być nast i go nie nakręcili, więc kończy się beznadziejnie...
Obejrzałam pierwszą serię True blood- śmieszny serial ![]() ![]() Teraz oglądam 2 odcinek Vampire Diaries i zapowiada się ciekawie ![]() ![]() ![]() ![]()
#690 |
Konto usunięte
|
Dexter- mój #1 wszech czasów
![]() następne już w kolejności przypadkowej: True Blood Friends Leverage United States of Tara Flashforward CSI Miami Lost House M.D. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.