|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
doczytałam, ze on nie zawieta kwasu foliowego Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-10-26 o 13:59 |
|
|
|
|
#2222 |
|
Wtajemniczenie
|
Już jestem po szpitalu...w miarę szybko poszło. Tż mnie rano zawiózł...zrobili mi kolposkopię - w sumie wszyszło OK, jakieś tam drobne wątpliwości są ale ogólnie nadżerka do wymrożenia i tyle. Zasugerowali pobranie wycinka na wszelki wypadek, zeby sprawdzić, ale chyba się nie zdecyduję, bo odbywa się to wznieczuleniu ogólnym i ogólnie straszne to. Cytologię mam OK, więc wymroże i bedzie spokój
![]() Oczywiście lekarze namawiali mnie na jak najszybsze zajście w ciąże, bo straszyli, ze w tym wieku to moze już być problem, więc lepiej nie czekać. I jeszcze najlepsze...trafiłam na studentów - praktykantów na oddziale i oprócz lekarza byłam oglądana przez kilka innych osób...kosmos, ale już było mi wszystko jedno
|
|
#2223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki zwykły?? kurde ostatnio myslałam czy czegos nie brac, tak na wszelkie co, jakby się wpadło owoców i warzyw nie jadam (a jak cos to baardzo rzadko, wiec nie mam z czego brac tych witamin) |
|
|
|
|
#2225 |
|
Wtajemniczenie
|
Lada chwila stuknie mi 28...dokładnie 4.11
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
i lekarz powiedzial, ze to już najwyższy czas na ciąże??
czytałam na temat foliku 0 dobrfze jest go brac nawet jak sie nie planuje dziecka (w razie wpadki ) chyba się skuszę. wczoraj z TZ o tym rozmawiałam i powiedział to samo
|
|
|
|
#2227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW co studiujesz? Cytat:
|
||
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gin mi mówił aby to łykac tak na 3 miesiące przed planowaną ciążą. |
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do kiedy chcesz/musisz się obronić?
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
ha! tez jesteś skorpionkiem, mi też zaraz stuknie 28 i tego samego dnia slubowałysmy
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
ja też listopadowa jestem
13.11 ja też łykam Folik, tak na wszelki wypadek, nie zaszkodzi mi a może kiedyś pomoże zaczęłam go brać jak myśleliśmy o dziecku, a ostatnio jakoś tak temat zszedł na dalszy plan...a do tego mój okres, który dziś dostałam, chyba więc w ciąży nie jestem. Ja bym chciała ale jak już pisałam tż raz chce innym razem mówi że się boi i że chce poczekać. A ja się boję że jak będziemy czekać to kiedyś będą problemy, tż jest starszy ode mnie, ma skończone 33 lata i jakoś tak się boję
|
|
#2233 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() echhh nauczona swoim przykładem jestem zdania, że z rodziną najlepiej się na zdjęciu wychodzi ![]() Ja nuczyłam się na pewne zachowania niereagować inaczej bym zwariowała Cytat:
Cytat:
![]() 3mam kciuki uda się Maggie i Justyna33333 za Was też dziewczyny Cytat:
Cytat:
![]() No to jest nas dwie
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-10-26 o 15:32 |
|||||||||
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatnio wogole o tym nie pamietam ![]() gratuluje Kasiu.... my z TZ ostatnio cały czas mowimy o dziecku i to tak jak bym juz byla w ciązy tu bedzie mial to, tam bede z mim jezdzil, kupimu mu to tamto i to jeszcze po imieniu i niewiem dlaczego ale tak sie utarło ze mówimy w formie męskiej... kurcze chcielibysmy już....TZ stwierdzil ze najlepiej jak bysmy wpadli bo tak jak sie planuje to cos zawsze bedzie cos, zawsze bedzie lepszy czas... moze to i racja... ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- ania84 - A nawet trzy - ja tez z listopada
|
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, że skończenie tych studiów i obrona to dla mnie przepustka do lepszego życia bo dopiero wtedy będę mogła robić w życiu to co kocham, niezłą mam motywacje, ale leń i tak nie odpuszcza heheJa też skorpion, z 7.11 Dużo nas tu
|
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym albumem to było przykre, ale chodziło o to, że obiecałam jej wysłać do końca tygodnia (mieszka 200 km od nas) , w czwartek wieczorem odebrałam zdjęcia, robiłam do północy album i o 8 rano w piątek poszłam go wysłać priorytetem a w sobotę babcia z krzykiem dzwoni ze juz się wyleczyła z naszych zdjeć i się rozłaczyła... jednym słowem jest mi bardzo przykro
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
maggie kochana ja pomyslu nie mialam zadnego. Zrobilam dla tz impreze - tzn zaplacilam w lokalu i zaprosil tz sam gosci na wsazany dzien i godzine
![]() Tz dostanie ode mnie płyty jedna chyba 150 a druga ok 60zł jakies tam oryginalne jego ulubionego zespolu sam sobie zamowil w empiku ![]() No i dołoże mu się do kolumn do naszego zestawu dual'a - sprzet audiofilski ktorych ciagle szukamy ![]() Od brata dostał portfel skorzany, faaajny ![]() od rodzicow i siory kasę i album na zdjęcia ihihihChcialam mu zorbic karnety na seksik ale nie mialam weny tworczej
|
|
|
|
#2238 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
mam cos jeszcze do wykorzystania z wieczoru panienskiego co do pierwszego razu u nas rocznica przypada w kwietniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No ja predzej niz kolo 30tki nie planuje choc fajnie by było juz teraz miec takiego małego "bejbiczka" ![]() Cytat:
gdy trzeba było pisac zawsze miałam 1000 innych zajęć ;p ale mimo odwlekania i problemami z koncentracja w pierszej fazie pisania, obronilam się w pierwszym terminie, więc dziewczynki będzie dobrze dla mnie najlepsza mobilizacja sa zblizajace sie terminy, chyba lubie pracowac pod presja hihi... |
||||||
|
|
|
#2239 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzis pojechaliśmy po szafe do ikei koło 12 miała byc za 250 zł trzydzwiowa i okazało sie ze juz nie ma zadnej tylko na wystawie została 1 ale mają byc jutro to jedziemy polowac juz po otwarciu o 10 bo ja musze miec dużą szafę
|
|
#2240 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, piszecie jak szalone
brak mi sił na pisanie, padam po pracy na twarz, ale podczytuje Was codziennie ![]() Kasiah gratuluje synka, a macie już imię? wiecie już jakie chcecie żeby miał? u nas będzie Laura albo Filipek jeżeli zaciążymy w przyszłości.Madzia trzymam kciuki za zdrowie dziadka, jest w tym wieku, że jego organizm wolniej się regeneruje i ma mniej siły trzeba mu dać po prostu więcej czas, a będzie lepiej, zobaczysz. Też oglądałam walke bokserską z drinkiem w ręku, ale nie dotrzymałam do końca usnęłam Magialenka, dziewczyny mają race, zaproszenia cudne, zdolniacha jesteś i nie marnuj szansy na zarobek posłuchaj męża i rozwijaj własny interes ![]() Atomufko a dlaczego masz handrę i nie jesz?????? Co????? Fajne ciuszki tak poza tym, sama bym sie wymieniła kilonastoma ale nie mam czasu na założenie wątku, czasami sprzedaje coś na ebayu ![]() co do witaminek to my bierzemy z TŻ tran, witaminke C i multiwitaminy codziennie po śniadaniu ale chyba kupię sobie ten kwas foliowy, macie racje, że na pewno nie zaszkodzi a może pomóc ![]() Baja ja moją prace inż. zaczęłam pisać w grudniu a obrone miałam w styczniu i była tak cięka że w punkcie mi powiedzieli że nie moga jej oprawić bo jest za mało stron troszke mnie przestraszyli, ale okazało się że po prostu żartowali, jak to mówią nie liczy się ilość a forma i treść ![]() A My dziś dostaliśmy album jest tak wielki że szok, taka potężna księga, nie wiem jak go wezmę do pracy
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
ja również gratuluje talentu
swoje zaproszenia slubne tez sama robiłam![]() śliczne, my tez juz mamy wybrane imiona ![]() |
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny , tak trzymacie kciuki to z dziadkiem musi być lepiej
a dzis TZ był ostatni raz w pracy u taty. dostał wypłatę, spodziewalismy się tys zł, a dostał 2 tys |
|
|
|
#2243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Madzia to SUPER premia ![]() a ja szukam nam hotelu w Barcelonie, nie możemy się zdecydować...może któraś z Was była w Barcelonie i może coś polecić
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
nasza córeczka będzie miała na imie Alicja a synek nie wiem, nie potrafimy się zdecydowac
ewurka barcelona?? jejku to marzenie mojego TZ |
|
|
|
#2245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ulubiony klub piłkarski, stadion itd ja szukam basenu i hotelu blisko plaży uwielbiam wodę i chcę leżakować część czasu nie jest to proste tak szukamy i szukamy
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przez biuro podrózy czy na własną rękę ?? |
|
|
|
|
#2247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zagorzały kibic piłkarski i piłkarz co sobote Jedziemy na własną rękę, chyba wychodzi jednak taniej, sprawdzaliśmy oferty w biurach podróży i możemy troszke zaoszczędzić
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze napisz, że będziesz na stadionie barcelony??
|
|
|
|
#2249 |
|
Wtajemniczenie
|
oj chcielibyśmy
zobaczymy jak to wyjdzie w planach, ale myślę że TŻ nie odpuści
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania 84 dzieki ![]() Ewurko my bylismy w podrozy poslubnej w Barcelonie Wiec zaraz poszukam nazwy hotelu Barcelona jest taka pieknaaaaKiedy chcecie jechac??? My spalismy w samym centrum,od razu obok La rambals,hotel czysty i ladny,cena przystepna.Mila obsluga mowiaca po angielsku.Nazwa Atlantis. Madzialenka my bylsimy na stadionie,ale zawiodl nas w porwnaniu np z tym w Mediolanie ![]() A handre mam z powodu wyjazdu przyjaciolki i pracy ![]() A propos wymiany ciuszkow to jakos nie widze nikogo z Anglii i Irlandii Chyba wszystkim sie za dobrze powodzi Albo czasu nie maja.A warto bo wymienilam juz kilka naprawde fajnych rzeczy na inne rownie fajne
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-10-26 o 19:21 Powód: dopisek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

owoców i warzyw nie jadam (a jak cos to baardzo rzadko, wiec nie mam z czego brac tych witamin)

niby nadal mam stan zapalny, ale mnie nic nie boli, nie mam zadnych dziwnych uplawow, mam tylko wrazenie, ze ten lekarz nie ma na mnie zadnej koncepcji, wiec by odwlec w czasie to jeszcze miesiac na antybiotykach 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dla mnie najlepsza mobilizacja sa zblizajace sie terminy, chyba lubie pracowac pod presja hihi...