|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XI
zróbcie dla mnie fotostory
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poległam
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki cenzurze daję Wam możliwość wstawienia odpowiedniego wg Was słowa Chciałam rozwijać Waszą wyobraźnię.. moja pani od metodyki mówi, że to ważne
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
uważasz że na tym forum można wstawić tam coś więcej poza wszelakie inne pieszczotliwe (bardziej lub mniej) określenie kolegi - Alexandra?
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Anisiu no ostatni link mi wszedł
![]() dobra... jako że tylko 2 osoby zauwazyły moją ofertę nie powinnyscie dostac nic.ale jako, że bede dobrym Wujkiem a Niblandki ładnie tutaj płodzą stronki i kiślują zapodam Wam file:///C:/Documents%20and%20Setting s/levin/Pulpit/wywol/aa.gif na dobrą noc, gdyż ja właśnie się żegnam i ide niby to sie uczyc z matematyki... predzej czy pozniej jednak padne wiec... czy warto sie za to zabierac? tymbardziej, ze babka ani grama tematu nie wytlumaczyla ![]() jasne, ze nie ![]() cya
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zasadniczo nie wiem, co by tu powiedzieć/napisać. ![]() Wyrwało mnie z kamaszy, peerdolnęło o ścianę i jepnęło o podłogę. ![]() Do tego pasują tylko i wyłącznie TE zdjęcia z TYMI podpisami: Załącznik 2610936Załącznik 2610937Załącznik 2610938Załącznik 2610939Załącznik 2610940 Załącznik 2610941Załącznik 2610942Załącznik 2610943Załącznik 2610944 No i oczywiście TO: Załącznik 2610945
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
o Qrva
co ona bierze? Latoya: Za każdym razem, gdy odwiedzam dom Michaela, rozmawiam z nim. Pytam się, jak się czuje i proszę, by dał mi znać, że mnie słyszy. Wtedy żarówki zaczynają mrugać - wyznaje La Toya. Czuję jego perfumy i odnoszę wrażenie, że koło mnie przelatuje. Nigdy nie wierzyłam, że ludzie potrafią się komunikować z duchami. Już kilka razy tego doświadczyłam. Jestem gotowa rozmawiać z medium. Gdyby tego było mało, siostra piosenkarza twierdzi, że ten... pomaga jej w rozwiązaniu jej prywatnego śledztwa mającego na celu zdemaskowanie jego morderców: Proszę go, by pomógł mi zrozumieć, co tak naprawdę się stało. Powiedziałam mu, by znalazł sposób, by mnie naprowadzić na trop. Wtedy w mojej głowie pojawia się imię i nazwisko pewnej osoby. Kontaktuję się z nią, a informacje, które zdobyłam zaczynają nabierać sensu. To nie do wiary. Najciekawsze wypowiedź pada jednak dalej. La Toya twierdzi, że Michael rozmawia ze swoją papugą... Często się z nią komunikuje. Zadaje jej pytania, a ta mu odpowiada. Pyta się o swoje dzieci, a ta mówi na głos, że wszystko jest w porządku.
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
buahahahah Anka
![]() to cos dla Ciebie teraz w podzięce http://img137.imageshack.us/i/10hoyh1.jpg/
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
joł joł czekerap mówiłam jej połówkę, albo niech zmieni dilera ![]() ![]()
|
|
#643 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopertoliła mi takim gifem, że cały czas się na niego lampię, a mój zraszacz przerodził się w mega sikwawę! Mogłabym obtryskać pół miasta Cytat:
![]() Cytat:
To nie w naszym stylu. A co to jest pała?
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gaaasz... rozmawia ze swoja papuga nie mogę!!! to Majki komunikuje sie posmiertnie z LaToya i papuga! super!! dziwne, że tylko z nia a nie z resztą rodziny ...... nio ale jej tam jeszcze żarówki mrugają .... to nie żarówki, to tak się dzieje jak mruga się oczami toy toya!!!! ah.!! ![]() a ciekawe czy za te rozmowy to kasuja jej jako miedzynarodowe, czy miejscowe ![]()
You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm? Edytowane przez Milla2408 Czas edycji: 2009-10-26 o 22:32 |
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Coś Ty na siebie włożyła???
![]() Załącznik 2610948 Nie będę ciupciał Minnie Mouse, no way! ![]() Załącznik 2610950 OKey, jestem nieśmiały... Załącznik 2610956 Ale trochę już w życiu widziałem... ![]() Załącznik 2610957 I wiem, jak zrobić, żeby było dobrze Załącznik 2610959 Uwierz mi, nie poprzestanę na dotykaniu siebie... Załącznik 2610960 To jak będzie? Skusisz się, czy mam spędzić tę noc sam? ![]() Załącznik 2610965 Zobacz, jaki jestem samotny. ![]() Załącznik 2610976 Ostatni raz się pytam! Załącznik 2610973 No uff! Bo już myślałem, że z bzykanka nici... ![]() Załącznik 2610977 Ot, takie fotostory.
|
|
|
|
#648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia jak ulał Jak do Olka przyłóż Cytat:
Szkoda, że nie posłuchała Swoją drogą.. zdolną papugę muszą mieć
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pała??? to coś strasznego, tak słyszałam to potwór wyłaniający się z czeluści męskich majtek, atakujący znienacka nagie kobiety w pewne grzeszne miejsca, w najgłębsze zakamarki ich ciał czasami nawet kobiety biorą te pały do... łeee! to jest tak okropne i tak nieczyste, że nie odważę się napisać to moimi palcami myślicie, że powinnam się leczyć czy już za późno?
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do....ciebie..... biegne..... <== poślizgnęłam się na własnym kiślu
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Katrino wybacz mi prosze ze odetkałam twoje kiślowe kanaliki
będę się umartwiać 3 dni i na kolanach chodzić ![]()
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
http://img269.imageshack.us/img269/130/ani37.gif
- ten ? ee. cos mi sie .ebło i moj gif sie nie pokazal
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Nauka mi to pod nos podciągnęła to sięz Tobą podzieliłam wiedzą, a Ty mi tu od razu
![]() Nieładnie Panno Kiślanno
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nocy na pewno nie spędzisz sam! ![]() dzięki |
|
|
|
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ech, uwielbiam i ten Jego look, pamiętam, że jak pierwszy raz zobaczyłam klip do ITC, to mnie porządnie pozamiatało.
|
||
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musi być okropne ![]() Dzięki Mysza
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie co a propos tej papugi to oglądałam kiedyś komedię romantyczną i tam duch też się komunikował przez papugę
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bidulka. I po co było taką podnietę łapać? Teraz dupcia poobijana i z szeksza nici Cytat:
Przed Majkolem
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że na wzięcie pały do... łeee! to nigdy nie jest za późno.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.