|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
ja też gdyby moja córka (której nie posiadam ) zapragnęła większego biustu nie miałabym żadnego ale![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Zmierz proszę jeszcze obwód bioder |
|
|
|
|
#2552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w biodrach 90....
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
.Więc tak- ja przy twoich wymiarach brałabym (gdybym mogła okrągłe )A czy dr się zgodzi - jak już wcześniej pisałam - dr ma naprawdę doskonałe oko i świetnie potrafi dobrać rozmiar implantów . I tak jak też pisałam - możesz próbować powalczyć o te 350cc, ale to ciężka przeprawa będzie . W każdym razie uważam, że te 325 będzie super i da bardzo naturalny wygląd
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy okrągłe silikony o wysokim profilu wypadają większe niż te profilowane?
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
hejka.. wiecie, ja mam ogromne piersi naturalnie. Ale u mnie to skaranie... pod biustem mam 85-90 a miske nosze "F" i czasem za mala
a kregoslup cierpi z checia bym oddala haha jak byloby to mozliwe
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby ja miała anatomy, to o ok. 65 g większe niz okrągle
|
|
#2558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W anatomach ok. 30 ml wchodzi w wąską część łezki i to dlatego![]() ), że odpowiednikiem np. okrągłych 400cc jest łezka 430ml.---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
A tak z czystej ciekawości... ile masz w biuście???
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
hahah jak Ci napisze to padniesz
a tak powaznie to ok 110 problem niesamowity
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
glowa do gory
|
|
#2562 |
|
Raczkowanie
|
moze i nie katastrofa, ale jak to wyglada ahhaha
najpierw ida piersi potem ja ale ogolnie chyba lepiej miec takie niz tak jak moje znajome 23 lata a stanik "0" nosi bo jak kupi A to odstaje :/
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak jak napisała Horo - jeśli masz różnicę między obwodem pod a obwodem w biuście 20 cm różnicy to biust masz akuratny i wcale nie jest za duży . Z pewnością nie stanowi też zbyt dużego obciążenia dla kręgosłupa, bo wszak na obwód w biuście składają się nie tylko piersi!
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-29 o 09:15 |
|
|
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
no nie ukrywam , fakt milusinskie to
ale te 20 cm moznaby miec mniej bynajmniej u mnie heheh
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
miła... owszem, ale nie katastrofa
a tak wogóle, to proporcje biustu do sylwetki masz tak jak erewelka ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|
#2566 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa... powiedz mi czy Ty stanik pooperacyjny gdzieś w Gdańsku moze kupowałaś?
Podpowiedzcie mi jeszcze ...mam operację o 9tej... o której ktoś powinien podjechać by mi pomóc w ubraniu czy czymkolwiek ... Czy po op budzimy się nago ? ? ?
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
jakbyś miala mniej, to za jakiś czas robiłabyś biust hahah oj tak.. tez tak uwazam powinnam cieszyc sie tym co mam
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam teraz 27-28 cm róznicy i również nie uważam, zeby mój biust był jakiś przeogromny
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czasie operacji możesz mieć majtki i dół od pidżamy , więc obudzisz się ubrana od pasa w dół i zabandażowana u góry . Pielęgniarki są bardzo życzliwe, więc jak będziesz miała z czymkolwiek problem to na pewno pomogą |
|
|
|
|
#2570 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, Wy tak doradzacie 350 ml itp. Ja wiem, że fajnie jest mieć duuuuuuuże piersi, ale bez przesady
. Rozmawiałam z wieloma koleżankami, które mają implany. Mają wkładane 225, 250, 270 ml itp i wierzcie mi piersi wyglądają ślicznie. Absolutnie nie do poznania, że są to piersi powiększane. Ale jakbym ich nie widziała i poczytała tylko to forum, to myślałabym, że takie rozmiary to orzeszki![]() Codziennie kilkanaście kobiet w Polsce staje się właścicielkami nowego biustu. Myślę, że jakby wszystkie tu pokazały swoje biusty to miałybyśmy niezły wachlarz rozmiarów Warto popatrzec na stronach jak wyglądają różne rozmiary piersi i te wyjściowe i te ostateczne. Bo za duży biust to także może być powód do zmartwień
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się niezmiernie, że koleżanki szczęśliwe po zabieguMy tu nikomu nie każemy brać takich czy takich implantów. My tylko doradzamy, pokazujemy zdjęcia, dajemy wskazówki co, oprócz oczywiście cc samych żelek, wpływa jeszcze na osiągnięty obwód w biuście. Przede wszystkim prosimy wszystkie niezdecydowane dziewczyny o podanie jakiego efektu oczekują: czy chcą naturalne, nierzucające się w oczy piersi, czy fajne duże. Jedne chcą takie, drugie inne, a są też i takie, które pragną piersi 'sukowatych' . Dodatkowo prosimy o ich dokładne wymiary - nawet, jak zauważyłaś, obwód bioder - bo również ma duże znaczenie![]() I zauważ przy tym (warto dokładnie przejrzeć beauty), że jeśli są jakieś niezadowolone z rozmiaru impl. dziewczyny to większość z nich uważa, że po op. ma za mały, a nie za duży biust Tak czy siak o doborze impl. decyduje lekarz i sama zainteresowana
|
|
|
|
|
#2572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli ktoś wacha się pomiędzy 325 a 350 to już wiadomo,że chodzi o duże piersi... Wtedy można doradzać autorytatywnie. Poznieważ po kilku wiadomościach wiadomo o co kaman
|
|
#2573 | |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam zamiar wykorzystac fakt,ze mam za***iaszczy biust..nie chodzi mi tu o sesje w CKM, mam pomysł jak rozkręcic biznes i zrobic na tym kase...oby mi to bokiem nie wyszlo jak to mawia moja mama hehe
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
ja sie wachalam tydzien temu miedzy 325-a 350
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-10-29 o 10:25 |
|
|
|
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze mój biust tez byś chciała wykorzystać do tego biznesu ? sorki, ale mam dzisiaj taką glupawkę, ze aż strach ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-10-29 o 10:29 |
|
|
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa nie obruszaj się
![]() Dlaczego?... bo uważają, że tu sie gada tylko o cyckach powyżej 350 ml |
|
|
|
#2577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Listopadowa wie co mówiA te panie co uważają, że piszemy tu tylko o cyckach powyżej 350ml chyba niezbyt dokładnie czytają to co tu piszemy .I jeszcze wracając to wielkości impl. - umieszczenie zbyt małego impl. w pewnych sytuacjach wiąże się niestety z dużym ryzykiem powikłań, np. db. I wtedy tragedia - op. oczywiście trzeba powtórzyć: dodatkowy (wysoki koszt), narkoza (nie bez wpływu na organizm), koszt nowych implantów ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
zaraz nadrobie zaległosci i opisze jak było a na szybko wklejam zdjecia, bo nie wiem na ile mi sił wystarczy ;-)
przed miałam asymetrie w wysokosci ok 2 cm i szeroko rozstawione piersi, dr spisala sie na medal bo wyrównała asymetrie a piersi pieknie zblizyła ze sobą narazie kwadraciaki i opuchniete ale juz je widze jakie beda sliczne nieskromnie mowiac
26.10.2009 dr S. - CPG333 380cc przed operacją 71 / 79 po operacji 71 / 91 waga 53 kg / wzrost 166 biodra 88 / talia 68 Edytowane przez czekoladowa_sowa Czas edycji: 2009-10-29 o 11:20 |
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Wypić to jeszcze bym mogla... lampkę jakiegoś dobrego winka... w porywach dwie
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

) zapragnęła większego biustu nie miałabym żadnego ale

w biodrach 90....
. I tak jak też pisałam - możesz próbować powalczyć o te 350cc, ale to ciężka przeprawa będzie

a kregoslup cierpi 

a tak powaznie to ok 110

. Rozmawiałam z wieloma koleżankami, które mają implany. Mają wkładane 225, 250, 270 ml itp i wierzcie mi piersi wyglądają ślicznie.
Cieszę się niezmiernie, że koleżanki szczęśliwe po zabiegu