![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XI
Cytat:
![]() Jaki tytuł ![]() Anka... Batożysz!!!!! ![]()
![]() |
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłej nocy paniom życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Branoc ![]() Cholera ![]() Anka, zostałyśmy tylko we 2... robimy trójkąt z Majkolem??? ![]()
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
#2226 |
Zakorzenienie
|
Jak już tak lecim fikuśnymi fotami, to dodam trzy grosze. Michael, I hope you'll forgive me... ![]() Załącznik 2617383Załącznik 2617390Załącznik 2617391Załącznik 2617393Załącznik 2617394 Załącznik 2617395Załącznik 2617396Załącznik 2617397Załącznik 2617407Załącznik 2617408 |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Załącznik 2617413
Aniu Aniu.. co tam robisz??? Chodź tu do mnie, obrzęk Olka mi złagodzisz. Jednak życie to nie bajka ![]() Spuchła mi moja Samafajka. Chyba ją przeforsowałem.. Ale każdej dobrze zrobić chciałem. Każdej chciałem dogodzić, Każda chciała by w nią wchodzić. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
Uwielbiam tego faceta.. ![]() ![]()
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2009-10-29 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O, cholera. ![]() ![]() Cytat:
Samąfaję szanować trzeba koniecznie Nie szafować nią beztrosko, walecznie Bo ona ma jeszcze wielkie zadania Wynikające z precyzji działania Norki liczne odwiedzać musi Inaczej ją wyrzut sumienia zadusi A że jest sama i znikąd pomocy Musi zachować 100% mocy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toć ja wiem to droga Aniu ![]() Problem tkwi w tym odwiedzaniu ![]() Każda pokazuje tylko gdzie norka I nie w głowach im masowanie Olka. Ja masażu potrzebuję, Olek inaczej świruje.
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś widzę, że me Kochanie udaje I chowa głęboko swą samąfaję Chętnie ja masaż mogę Ci zrobić Ty samąfaję musisz wydobyć Tymczasem widzę- buzia w podkówkę I mina typu: i za stówkę Się ja nie dam dziś zniewolić Jak tu z takim się podszkolić? Jak takiego pomiziolić? Jak popieścić gdy Oleństwo Zawinięte jak maleństwo? Ty się musisz wyluzować Przestać Olka tłamsić, chować Ja na świat Cię chcę otworzyć Olka sążnie wybatożyć! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Zdejmijże ten fikuśny ciuszek
I pokaż ciutkę więcej, niż brzuszek W spodniach tylko jeden guziczek Na opuszczenie zameczka liczę Załącznik 2617474 A potem już moje pazurki Sprawią, że temat pójdzie z górki Masażyk będzie bez podpierdółki Paluszki giętkie z najwyższej półki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pertolne jak Majkowskiego kocham ![]() Załącznik 2617475 Masaż przydałby mi się ![]() Nie powiem, że nie. Ale Oluś jest w skorupie, ![]() Kwaśne żelki sobie chrupie ![]() Nie chce wyjść bo mówi że Tu na zewnątrz jest mu źle. Nie wiem sam ja o co chodzi.. Przecież my.. piękni i młodzi. Ja podpytam go raz jeszcze.. Ja chce znowu czuć macania dreszcze! Jednak to nie usterka. Oluś chciał poszamać w samotności żelka. Bał się, że mu żelki zjemy, Biedny skurczył się z tej tremy. Mówi, że za chwilę wychodzi I wszystkim Nibylandkom (nieśpiącym ![]()
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pokarzemy Ci nasze cycuchy! Widok to nie byle jaki... Bo każda z nas ma cyce jak baniaki ![]() Oluś stanie Ci więc cudnie, Tak i w wieczór jak w południe ![]()
![]() |
#2234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To możliwe? ![]() ![]() ![]() Olku, znowu będziesz wielki Tylko szybko odstaw żelki! One kwaśne, to Ci szkodzi Bo smak zdrowiu nie dogodzi Odrzuć, co smażone, tłuste Jedz warzywa i kapustę Załóż dresy, idź na spacer A znów zdrowy będzie wacek ![]() Daj mu troszkę spokojności Dla poprawy wytrwałości A wtedy macania kleszcze Znów powrócą ciepłym dreszczem ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Aż się śmieją moje lica Bom spojrzała ja na cyca Fakt, dość spore są to cyce Cyce wielkie, jak donice ![]() Nie bądź, Majkuś, więc zgorszony Czuj się do mnie zaproszony Po hiszpańsku będziesz hasał W cyckach Olka wnet wypasał ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mu mówię "Mój Ty mały, nie rób inwalidy z mej pały" ( ![]() Na to On mi niegrzecznie rzecze "Milcz jak do mnie mówisz człowiecze!" Weź dogadaj tu się z Olkiem, Zasłonił się On swym workiem. Siedzi tam i żelki wcina, A mi tu w stringach stygnie Katrina!!!
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo się boją ![]() Ale za to pięknie stoją. Suty me jak z photoshopa, Niezła ta Stwórcy robota ![]()
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popiła piwa i trochę się gibła Leciała chwilę... niezła demolka Lecz na sam koniec wskoczyła na Olka W locie ze stringów wyjęła korek A Olek szybko odsunął worek I po raz kolejny się okazało Że chcieć znaczy móc- i to niemało. Sprytna jest nasza słodka Katrina Tu mydli oczy, tam bałamuci Ale ja wiem, to nie Jej wina Wszystko wynika z Olkowej chuci. ![]() Skacz więc wysoko, droga Katrino Bądź dziś Dżokejką Ty wyśmienitą Jutro ja Tobie zapodam na kino A sama się zajmę tą piękną kitą ![]() Jedno powiem- ostro nas dzisiaj po cyckach popiekło. ![]() ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-10-29 o 23:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja pertoleeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() Anka Miszczu!!!!!!!!!!! Lecimy więc z Majkiem się bałamucić, Nie da On się z mego wnętrza wyrzucić ![]() Majk ma takie zacięcie, że na pewno będzie to ostre rżnięcie ![]() Za mej Anki pozwoleniem Pobawię ja się dziś w nocy Majkowym nasieniem.. ![]() Dobranoc Aniu ![]() ![]() ![]() Ssssssij słodko! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
Co Ty nie powiesz... serio??? ![]() ![]() ![]() ![]() Poryczałam się przez Ciebie wredna bestyjo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Baw się do woli, moja Kochana Baw intensywnie nawet do rana Białą śmietankę zwaną też mleczkiem Wcieraj niby najlepszą maseczkę Jak już On Ciebie do cna zbałamuci To wpadnę szybciutko i będę Cię cucić A jak mi się zdarzy ten jeden cud Trafię na Olka poranny wzwód ![]() Cytat:
Trzeba dbać o swą dupencję Wytrwale kosić konkurencję ![]() By Jego piękna i twarda skała Na zawsze w dziupli mej cumowała. ![]() Dzięki Tobie język mi się rozwiązał. ![]() ![]() A dziś znowu literki po prostu wyskakiwały z klawiatury, jak miniaturowe diabełki z pudełek. Ulżyło mi, bo przez chwilę myślałam, że Mike nie był z mojej bablaniny zadowolony i odebrał lekkość pisania. Miło wrócić. Mike... chodź... przytulę Cię. Wyśpisz się... i nie będziesz musiał udawać kogoś, kim nie jesteś. Nie musisz odchodzić, by to znaleźć. To jest tuż obok, tylko Ty za bardzo chcesz, za bardzo się starasz. Odpuść. Nic nie musisz. Naprawdę. My wiemy. Reszta się nie liczy. Niech gadają. I tak będą. Naucz się tego. Innego życia. Nie musisz odchodzić, by znaleźć spokój. Zostań, by nie burzyć naszego. Czyli jednak coś musisz. Ta presja nie dała Ci żyć. Tam jest też kamień ode mnie. Wybacz. Przykro mi. Teraz to ja muszę z tym żyć. I czasami Ci zazdroszczę. ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- O! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=377471
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-10-30 o 00:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||||||||||
PIP.
|
bry
![]() no to nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
wspaniala kobieta, dla ktorej praca i pomoc studentom jest misja zyciowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to kolo z cygarem zostaje dla Ciebie - ja biore Majka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a Kamuszka nie jest dziewuszka? ani tym bardziej zboczuszkiem? ![]() to jak maz mojej kumpeli na jej urodzinach powiedzial "zdrowie pieknych pan i mojej zony" ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
![]() Mysza, w trasie byl, tesknil za nami ![]() ![]() ![]() dokladnie ![]() bedziemy sie teraz baaaaaaaaaaaaardzo cieszyc jak bedziesz tu przychodzic ![]() Cytat:
![]() ta 22 smieszna - MJ by mi moonwalkowal po biuscie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | ||||||||
PIP.
|
Cytat:
![]() no ja nie mam nic przeciwko roznicom wiekowym... sama mialam starszego o 8 lat mena... w mojej rodzinie sa malzenstwa z duza roznica.. miedzy rodzicami mojej przyjaciolki jest 40 lat roznicy [jej tata byl rozwiedziony i jego syn przyprowadzil do domu kumpele, ktora mu sie podobala i mial co do niej plany, ale .. wyszlo troche inaczej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w ogole to jest niesamowite, bo tu nie dosc, ze kochacie Majkola, to jeszcze wierzace kobietki, a takie zarabiste ![]() [no normalnie wszystkie jestescie jak ja ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() od rana pustki widze, Ilios nadrabia, to ja tez ide ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
PIP.
|
hej Groszku
![]() no, dzielnie nadrabiam ![]() [jak tam, udalo sie nie posikac w drodze do domu? ![]() ![]()
![]() |
#2245 | ||||
Zakorzenienie
|
o dziekujemy, a co u niej?
tak na powaznie?, to duzy ekran musisz miec ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no kochaj kochaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i hej kochana ![]() moja kochana, dziekuje, zes przekazala ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() nie spoko, wyszlam to zapomnialam ![]() pisalam wczoraj smsy z Historjon i opowiedzialam,ze maz Justysi nas odwiedza ![]() ona nagle mi zadala pytanie : co robi Michael? ![]() mysle co napisac i tak napisalam: odpoczywa i teskni, a i tworzy ![]() posladki ja bola od lezenia i siedzenia, biedna, majk musi pomasowac, ale napisal, ze musi, ale nie chce, to ja, ze cche, ale czasu nie ma ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
w krainie snu i marzeń
|
cześć Dziewczyny. ale piękne wierszyki układacie. macie talent!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||||||
PIP.
|
i co? jestes piekna i gladka na dzisiejsze spotkanie z TZ?
![]() Cytat:
![]() ale jakby to byl pamietnik Olka to byloby: 7:00 rano.. alez jestem ogromny 8:00 rano.. alez jestem ogromny ... 20:00 i teraz tez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[tylko tam jest ich chyba 5, nie wiem dlaczego ![]() ![]() ![]() a ten z lewej pierwszy spiewa basem i momentami to czulam sie jakby mi cos w klacie dudnilo [nie, nie serce ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xfK1F...eature=related o, a tu znalazlam jak spiewa rock with u ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i nie moge z Waszych nocnych poematow ![]() noooo.... nadrobilam ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- i witam Anisia25+, moniak85, groszek75+, Bafi@Home ![]()
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2009-10-30 o 07:58 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | ||||||
Zakorzenienie
|
no poszlam do sklepu, mowie do P. idź po maslo, a ja pedze, bo musze wpopcornie zobaczyc dla myszy plakat
![]() Cytat:
![]() tulam mocno ![]() no jak nie, zaraz przy nadrabianiu sie usmialam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dajesz mi wiare w lepszy swiat ![]() uff, dobrze, ze sie podobalo ![]() a co z koszulkami ![]() Cytat:
![]()
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() zajrzyj do klubu, to tam wszytskie sa powklejane ![]() Majk jest naszym natchnieniem, moze Twoim tez, sprobuj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
heloł
noc do bani... piterek sie rozchorowal.. goraczkowal pol nocy, nie spalam od 2 do 4.30... padam na pysk... o 12.00 jade z nim do lekarza.. strasznie kaszle, smarka, kicha, marudzi... echhh ale do kina idę, choć powinnam odwołać, ale juz nagraną mam opiekę nad Piterkiem, zostanie z moja mamą a on ją ubóstwia, wiec nie powinno być źle..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.